Egerek és Varázslók
Egerek és Varázslók
Egerek és Varázslók
Egerek és Varázslók
Videó beküldése

Egerek és Varázslók társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

Az Egerek és Varázslók egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A játék több, összesen 3 díjat és jelölést is kapott 2013-ban. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a történetmesélés, a...

Az Egerek és Varázslók egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A játék több, összesen 3 díjat és jelölést is kapott 2013-ban. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a történetmesélés, a szerepjátszás, a terület mozgatás és a kockadobás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Légy részese ennek a gyönyörű mesének, melyben egy egérré változott hercegnek és hű szövetségeseinek kell megmenekülnie Vanestra, a gonosz mostoha karmai közül!
Vár a kaland! Az Egerek és Varázslókban a játékosok a jó Andon királyhoz továbbra is hűséges hősök bőrébe bújnak – de ahhoz, hogy megszökhessenek Vanestra markából, egerekké kellett változniuk! Ti játsszátok az okos mezei egereket, akiknek a korábbinál húszszor nagyobbra nőtt kastélyban kell szaladgálniuk. A kastély veszélyes hellyé változik, amit Vanestra csatlósai tartanak a kezükben, de számtalan egyéb rémség is várja alig fügeméretű hőseinket. Alakítsátok a fürge Collin herceget, aki pengéjével tör át ellenségein, vagy próbáljátok ki, milyen Fújtatós Nezt, a nagydarab kovácsot játszani! Sújts le távolról az ellenre a ráncos, vén Maginos bőrébe bújva, vagy védelmezd társaidat Tildaként, aki egykor a kastély gyógyítója volt! Minden játékosnak kulcsfontosságú szerepe van a királyt figyelmeztetni akaró küldetésben, és gondos tervezést igényel Vanestra gyenge pontjának kiderítése és legyőzése.

Az Egerek és Varázslók egy kooperatív kalandjáték, amiben a játékosok együttműködve mentik meg a veszélybe került királyságot. Számtalan olyan ellenféllel kerülnek szembe, mint patkányok, csótányok és pókok, és persze ott van még mind közül a legnagyobb rémség: a kastély házimacskája, Brodie. Az Egerek és Varázslók egy bátor, újító játék, ami a játékosokat örökösen változó, interaktív környezetbe dobja, és olyan eseménydús történeti szállal gazdagítja, amit menet közben a játékosok segítenek megformálni. A Sajtrendszer révén a játékosok az úton felfedezett értékes sajtdarabkákat halmoznak fel, és ezt felhasználva ruházzák fel egereiket új adottságokkal és kerekednek felül legyőzhetetlennek tűnő akadályokon is.

Az Egerek és Varázslók egy tökéletes társasjáték családi estékre vagy játékalkalmakra. Részben mese, részben társas, és mindenféle baráti csoportosulást olyan feledhetetlen kalandhoz juttat, amiről még évekig fognak mesélni. Feltéve, ha mind megússzák...

A játék tartalmazza a „Bánat és emlékezés” mesekönyvet is.

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 11% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 15 000 Ft-tól
 • 28 ajánlat

Kategória: Fantasy, Felfedező, Kaland, Harc, Miniatűrök, Állat
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kooperatív, Történetmesélés, Szerepjátszás, Terület mozgatás, Kockadobás, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Multiple Maps

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Egerek és Varázslók társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Egerek és Varázslóksyndi-cate, Balassagyarmat

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Balassagyarmat! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

magyar kiadás, pár figura festett, kártyavédőzött

0 érdeklődő


Egerek és Varázslóknicole, 13. kerületben

Csak személyesen itt: 13. kerületben!

Csak bontva, kártyák védőben. Nem játszottunk vele.

1 érdeklődő


Egerek és VarázslókMUST4NG, Pest belváros

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Pest belváros! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kétszer játszott, új állapotban, prémium fa rendezővel és prémium kártyavédőkkel.

2 érdeklődő


Egerek és Varázslóksutakbeni, Budapest, 2-es metróvonala, 4-6 vonala.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, 2-es metróvonala, 4-6 vonala.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

1x végigjátszva. Angol nyelvű, jó állapotú. Doboz polckopott.

4 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (5)

Egerek és Varázslók társasjáték videók (4)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb grafika/prezentáció

nyertes, Golden Geek Awards, 2013

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2013

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2013

Kommentek

Kommentek

 • Csabusa

  2024-05-07 11:53:29

  A hangulat és a grafika szerintem teljesen jó. Szépen néz ki a játék és nekünk bejött az érzés, hogy kisegerekként egy nagy kastélyban bóklászunk. A történet okés, nincs benne semmi extra: le kell győzni a gonoszt, de persze először a csatlósait. A játékmenet viszont szörnyű. Az akciók nagy részénél kockával kell dobni. Hiába van benne többféle döntési lehetőség, igazából minden a szerencsén múlik. Megtervezhetünk bármilyen zseniális taktikát, ha nem jön be a dobás, kuka az egész. Sok játék része a szerencse, de ennél azt éreztük, hogy nem jól lett beleépítve. Ha érzékény vagy erre, kerüld ezt a játékot! Én konkrétan itt utáltam meg a kockadobás mechanikát. Nem is tudom, kinek lehet ajánlani. Annak, aki nagyon szerencsés :D Ha elvagy a kockadobálós játékokkal és nem zavar, ha csak a véletlenen múlik, hogy teljesítesz-e egy küldetést, akkor lehet, hogy élvezni fogod. Olyan érzés, mint a klasszikus dobok-lépek játékok, csak nem lineáris táblával.

 • viharlampa

  2023-12-28 22:40:48

  Köszönöm a válaszokat, akkor ahány darab ellenfél támad, mindegyiknek külön dobunk kockát.

 • Pcs

  2023-12-28 19:51:58

  Nekem úgy logikus, ha mindegyiknek külön dobunk, a kártya az csak a cselekvési sorrendet határozza meg, viszont külön-külön cselekszenek. Mindegyik külön lép a kártyán lévő értékkel, aztán ha elér egy egeret, akkor megtámadja. Így minden támadásra külön védelmet is kell dobni, főleg úgy, hogy gyakran nem is ugyanazt az egeret támadják.

  A kor besorolás szerintem is erős túlzás, ahhoz, hogy ezt egy 7 éves gyerek tudja játszani, szerintem is mindenképpen kell egy felnőtt, de még a 10+ is csak abban az esetben, ha nagyon ilyen beállítottságú és már van játéktapasztalata.

 • Robby

  2023-12-28 18:37:06

  Az ilyen játékokban általában úgy van, hogy minden ellenség külön-külön támad és mindengyikre külön kell védekezést dobni. 8 évesnek inkább a Plüssmesék játékot tudnám ajánlani.

 • viharlampa

  2023-12-28 16:44:10

  Pici segítséget kérnék, biztos van, aki jobban olvasott, mint én.

  Mi a teendő abban az esetben, ha több csótány, vagy több patkány is támadhat egyszerre, mert szomszédon mezőkön vannak? 1x dobunk támadást az összes csótány/patkány részére, és ahhoz dobunk mi védekezéseket egyenként? Vagy annyiszor dobunk támadást, ahány db csótány/patkány meg tud támadni bennünket?
  Mondhatnám úgy is, hogy a kalandsoron a "kártyának" dobunk 1 alkalmommal? Vagy a kártya "mögött" az ellenség darabszámának megfelelően dobunk többszöri támadást?

  Néztem már gameplay videókat, próbálok fórumban keresgélni, de láttam így is, meg úgy is játszani. De mi az igazi módszer?
  Nagyon nem mindegy, ha csak egyetlen 2-3as támadást dobunk az ellennek és az minden támadónál érvényes. Az vaskos pech. Köszönöm.

  Egyébként nem tudom, hogyan tudták ezt a játékot a kor besorolásnál 7+ és 8+ éves kortól ajánlani, mert hozzá sem szagol egy ekkora gyermek a játékhoz, max. a kockákat tudja dobálni! Inkább 10+ vagy 12+ (habitus kérdése) lenne, semmiféleképpen sem egy kis iskolás. A lehetőségeket végigszámolni, valószínűségeket, mit, mikor, kinél célszerű használni vagy elcserélni, szóval nem értem ezt a nagyon fiatal besorolást.
  Több videóban is mondják, hogy legalább 1 felnőtt kell hozzá, különben esélytelen. Akkor pedig kapásból nem is 7+ vagy 8+-os, mert az értelmi összekötés, a logika kitalálója felnőtt korú és nem egy elsős, másodikos kisgyerek.
  Szóval aki ebben gondolkodik, olvasson utána, mert ilyen kisgyereknek én nem ajánlanám.

 • diirhun

  2023-03-20 19:33:12

  Ezzel a játékkal először Wil Wheaton videójában találkoztam. Fallout, Zombicide tulajdonosként nagyjából sejtettem, hogy mivel lesz dolgom. Ebben a játékban nagyon jelentős a szerencse faktor és ez talán sok játékost elijeszt. Figurák minősége elmegy, de maga a játék stílusa és kinézete nagyon egyedi és megragadó tud lenni. Számomra voltak olyan szabályok, amik nem feltétlen voltak egyértelműek. Első kör/játék alatt sokat kellett lapozgatni a szabályfüzetet. Ezen a "nehézségen" átesve már nagyon élvezetes tud lenni a játék. Nem bántam meg, jó vétel volt.

 • lrekasi

  2023-03-20 12:06:47

  Ezt hívják akkor kreatív rpg-nek 😅

  Szóval... ebből egyébként egy remek light játék lehetett volna, ha nem kattantak volna annyira rá a sajtkerékre, merthátazmennyiretematikusmár. Néha el kell tudni engedni dolgokat, hiszen a játék mégsem a designerről szól, hanem arról a személyről, aki majd játszik vele.

 • syndi-cate

  2023-03-20 11:50:08

  A melléküldetéssel úgy voltunk, hogy Feleség felolvasta történetet: hogy ha itt a létrán felmászunk, elmehetünk szólni a konyhásnéninek hogy nagy baj van, cserébe kapunk tőle valami cuccot, de jönnek ott is ellenfelek meg extra boss macska is. Én: de akkor így az óra ketyeg tovább és csak kockáztajuk az egész küldetés elbukását, ha odamegyünk szólni, meg lehet kinyír bennünket a boss macska is. Ő: Aha. Én: hááááát akkor a konyhásnéni majd rájön magától hogy baj van, nagylány már majd feltalálja magát, IJ, mi menjünk inkább tovább. 😅

  Szerk: naja, a tárgypakli is olyan volt, hogy több olyan dolgot találtunk ami nem jó (igaz sajtért eladtuk, amikből lettek vásárolva képességek, de na, egyetlen jó ami megmaradt Nez-re egy bőr mellvért+ a csatornából a horog). Amikor meg negativ hatás jött, az meg idegesítő. 🙃
  A turbó csótányokra Feleség ellőtte az addig megvásárolt Láncvillámot, a kis HP csótányok azt nem szerették 🤣

 • lrekasi

  2023-03-20 11:40:37

  Azért, ha arra rájöttök, hogy a fránya macskát a konyhában hogy kell kinyírni - mellékküldetés -, vagy egyáltalán azt teljesíteni, arra kíváncsi vagyok. Az volt az, ahol úgy döntöttünk, vissza minden a dobozba, és jó helyen is van az ott.

  Én spec azzal jobban ki lennék békülve, ha minden scenario-hoz adnának egy listát, hogy minek kell a search deck-ben mindenképpen bennelenni, és mennyi lapot adj hozzá random. A keresést így lehetne kevésbé szerencsefüggővé tenni.

  A timert is tehették volna számolhatóbbra, pl. limitált körszám, és inkább esemény kártyál használatával nehezíthetne a játék a totál random sajtkerék helyett, amit nyavalyás turbó csótányok bolondítanak meg leginkább.

 • syndi-cate

  2023-03-20 11:15:29

  Ameritrash tapasztalatokkal felvértezve magunkat (Fallout, Odalent), amelyekben számunkra egyébként gyűlöletes és frusztráló a kockadobásos szerencse rész, sikerült végre leülnünk és játszanunk az Egerek és varázslók játékkal.

  A DM hiányát jól oldották meg: minden ellenfél automatikusan mozog és támad a számára legközelebbi ellenfél felé, ha meg új lények jönnek, akkor hogy miből mennyi jelenik meg épp, egy felfordított „listáról” és a homokóra jelző előrehaladásával határozzuk meg.

  A karakter képességek és felszerelések jók és jól hozzák a RETRO D&D feelinget. Pl. Tilda a Clerc 1h mace, vagy Nez mint Barbár 2h hammer, avagy Csenő mint Thief 1h dagger, stb Könnyítve van a játékban hogy habár a támadásoknál és védekezéseknél KELL, de képességek használatakor nem kell kockát használni, hanem sajtok beadásával aktiváljuk azokat (így lényegesen egyszerűbb és biztosabb).

  Térkép lapkák egymás utáni forgatása avagy azokra átlépés okoz pici megszakítást a játékmenetben, de ezzel együtt kis fellélegzésre is ad lehetőséget (ok, haladunk lassan, és várjuk ebben a szobában most mi lesz)

  A történet kicsit butácska, és erőltetett (hogyan préseljük bele mindenképp az „emberi” kasztokat egerek bőrébe), de ettől függetlenül aranyos és szerethető (olvasás közben megvolt a pozitív mesehallgatás feeling ) de ettől függetlenül lrekasi-val értek egyet, ez nem 7 éveseknek való játék, komolyabb kalandjáték lapul az egérbőr alatt.

  Úgyanígy egyet értek vele abban is, hogy a játék büntet. Néha sok az ellenfél, sokat sebezhetnek, és nincs sok idő sebeket nyalogatni, mert ahogy telik, és kerülnek fel az órára a sajtok, egyre nehezebbé válik a túlélés (első játékunk utolsó előtti lapkáján jött először százlábú, és meg izzadtunk amíg levertük)

  Suma: kalandjátéknak jó, amolyan „Odalent-light” érzést adott játszva, biztosan elővesszük még mert végig akarjuk tolni a küldetéseket, de a társast olyanoknak ajánlom akik inkább kezdők a co-op RP játékokban, mert ezen műfaj beletanulásához tökéletes.

 • lrekasi

  2023-03-03 12:13:12

  Pár éve vettem meg, még angol verzióban, és az akkor még csak 11-12 éves srácaimmal álltunk neki. Nagyon akartuk volna szeretni, mert annyira cuki, minőségi kivitelezésű játék. Tulajdonképpen egy egyszerűsített kalandjáték hatalmas szerencsefaktorral. És számunkra itt volt egy bökkenő: mindent a szerencse dönt el. A döntésünk legtöbbször annyiból állt, hogy most azt szeretnénk csinálni, hogy ... aztán általában nem, mert a kocka felülírta. Ezért egy idő után mindig a legrosszabbra számítottunk. Az idő ellenünk dolgozik ebben a társasban. Végül egyre több frusztráltságot okozott, ahogy haladtunk a küldetésekben. Apropó, küldetések; mindegyik után alaphelyzetbe áll mindenki karaktere, semmilyen korábban megszerzett cuccot nem vihetünk magunkkal. Harcra kevesek voltunk, upgrade-re ritkán sikerült szert tenni a keresés akcióval, cserébe egyre több ellenfél jött ellenünk, ami a játék időzítőjeként szolgáló sajtkereket elkezdte feltölteni, ami ha betelt, akkor nehezített egyet a játék. Gyerekjátékhoz képest szerintem sok benne a szabály, apró részletek. Emiatt a 7 éves kort erős túlzásnak érzem, csak felnőtt mellett ekkor. Persze, a gyerekek egy picit maguk felé ferdítik a szerencsét (csalnak egy picit 🙃 ), akkor valószínű élvezhető.

  Pozitívum a design-on túl, hogy nem lehet benne meghalni, ha sikeresen teljesítjük a küldetést az esetlegesen kiütött egérke nélkül is, ő csatlakozhat újra hozzánk a következőre - kiszabadítjuk. A szabálykönyv érthető, követhető volt.

  Gondolkodtam szabálymódosításon, de annyira bele van az alapjaiba dolgozva a büntetés, hogy csak komponensek cseréjével tudtam volna megoldani - másik kocka készlet, akár nem D6, hanem D8 használatával, módosítva egy kicsit a valószínűségeken. Végül feladtam. Talán majd egyszer friss fővel ismét nekiállunk a srácokkal és kisakkozzuk, hogyan lehetne mégis élvezetesen nyerni is a játékban 🙂 Most inkább játszunk bármi mással.

 • syndi-cate

  2023-03-03 09:45:23

  A héten sikerült szerezni egy (szerintem) mókásan és tetszetősen festett verziót a piacról, jelenleg a történet vezérelt társai között pihen a polcon, de remélhetőleg valamelyik közeli hétvégén (vagy akár a Márc 15.-ei ünnep környékén) asztalra tesszük és belevágunk a bátor egerek kalandos történetének megismerésébe. 🐭 ⚔ 🐱

  Természetesen jövök utána képekkel illusztrált élménybeszámolóval. 🙃

 • ryuk669

  2022-04-25 10:21:45

  Igen, csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem értem hogy nem készült még kritika ehhez a játékhoz, de nagyon érdekelne mert a téma és a játék is nagyon érdekel, de iszonyat kevés infót olvastam/láttam róla magyar nyelven. Előre is köszönöm annak, aki esetleg időt szánna egy rövidke kritikára

 • mbtrener

  2022-01-22 12:09:16

  Sziasztok! Aki játszott már vele: érdekelne, hogy hasonló a mechanizmusa és az élmény az Odalenthez? Köszönöm előre a valszokat! :)

Az Egerek és Varázslók társasjáték és kiegészítői (10)

 • Mice and Mystics: Lost Chapter - Cat's Cradle társasjáték Kiegészítő

  Listen close: an eerie sort of tune can be heard, softly emanating from a mysterious source somewhere in the castle. Join our mouse heroes as they investigate the spooky music while keeping Crumbles out of trouble. Cat's Cradle is the first downloadable chapter for Mice and Mystics. You get a brand new chapter — a lost chapter — in the tale of Collin and...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Mice and Mystics: Tattered Threads of Reason társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Mice and Mystics: Needle Rapier társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Mice and Mystics: Heart of Glorm társasjáték Kiegészítő

  Apró hőseink kalandja még koránt sem ért véget... Collin herceg vezetésével legyőztétek Vanestrát, de nem pihenhettek sokáig. A kastély sötét mélyén valami mozgolódik, aminek nem lenne szabad. A gonosz nem távozott, az árnyas termekben rejtőzött eddig. Szembe kell szállnotok vele, mielőtt Barksburg, az egerek városa történelemmé válna. Egerek és árnyak A...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Mice and Mystics: Heart of Glorm társasjáték Kiegészítő 10628 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Mice and Mystics: Lost Chapter - The Ghost of Castle Andon társasjáték Kiegészítő

  Did you catch that apparition in the corner of your eye? Blink and it's gone! Either I'm going crazy or the castle has a real life ghost! Between the presence of raiding pirates in the castle and this potential poltergeist, another adventure awaits for Collin and his companions! The Ghost of Castle Andon is the second downloadable chapter for Mice and...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Mice and Mystics: Downwood Tales társasjáték Kiegészítő

  Végigküzdöttétek magatokat a kastélyon, legyőztétek a patkányokat, és elmenekültetek a macska elől. Ami vár a kapun túl, az egy teljesen új világ. A zöldbe borult erdőben új fenyegetés lapul, ahogy egy csapatnyi új hős, kalandok és mese is csak arra vár, hogy felfedezzétek! A kapun túli rengeteg Az egerek meséje nem ért még véget. A Downwood Tales a...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Mice and Mystics: Downwood Tales társasjáték Kiegészítő 32299 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Mice and Mystics: Turtle Shell társasjáték Kiegészítő

  This promo card is included when buying Downwood Tales from the Plaid Hat Games site. From the card: Title: Turtle Shell Type: Search card (item, body armour) Bonus: +2 to wearer's defense value Requires: Healer or Warrior or Tinkerer "Reduce a mouse's speed by 1 when this armour is equipped. A mouse's speed cannot be reduced to less than 0. Discard this...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Mice and Mystics: Off Toppers társasjáték Kiegészítő

  This promo card is included when buying Downwood Tales from the Plaid Hat Games site. From the card: Title: Off Toppers Type: Weapon, sharp, melee Requires: Warrior or Tinkerer Bonus: +1 to battle value "The bonus is +2 if this mouse is sharing a space with another mouse. When attacking, choose 2 minions on the same or adjacent space as the attacking...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Mice and Mystics: Lost Chapter - Portents of Importance társasjáték Kiegészítő

  “King, you say?” asked Zure, and his ears pricked up. “I must see this King Collin at once.” Mr. Redfern’s whiskers drooped, and he said, “He’s clear over in Oakhaven! Dangerous journey at best.” Zure replied, “Danger draws near, borne aloft by a dark wind.” Portents of Importance is the third downloadable chapter for Mice and Mystics. This lost chapter...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
 • Tail Feathers társasjáték

  Az aljas patkányok szövetkeztek a madarakkal az egerek ellen. Ebbe a bátor és hősies háborúba csatlakozhattok a már jól ismert Mice & Mystics világában.Angol:Description from the publisher: Villainous rats have allied with vicious hunting birds to pillage the humble mouse settlement across Meanderfield. But look! Brave mice, mounted...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Tail Feathers társasjáték 14000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 1.5 óra
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Jerry Hawthorne
 • Illusztrátor:  John Ariosa, David Richards, Chad Hoverter
 • Kiadók:  Heidelberger Spieleverlag, Z-Man Games, Hobby Japan, Raven Distribution, Filosofia Éditions, Delta Vision Publishing, Plaid Hat Games, Galápagos Jogos, MYBG Co., Ltd., Cube Factory of Ideas, Ediciones MasQueOca, Crowd Games, Summon Games, Lord of Boards
 • Elérhető nyelvek:  kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.4 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.6 cm x 29.6 cm x 7.2 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.4 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Chinese first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Spanish first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.4 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.4 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2.1 kg
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: japán
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Spanish second edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.4 cm
 • Chinese second edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English third edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar
 • Italian second edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm
 • Z-Man Games English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Ukrainian version
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: ukrán
 • Portuguese edition
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.4 cm
  • Súly: 2.2 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Egerek és Varázslók társasjátékhoz