Carcassonne: Jubileumi kiadás
Carcassonne: Jubileumi kiadás
Carcassonne: Jubileumi kiadás
Carcassonne: Jubileumi kiadás
Videó beküldése

Carcassonne: Jubileumi kiadás társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Carcassonne: Jubileumi kiadás egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 35 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a terület befolyásolás/irányítás és a mov-16 map addition mechanizmusokra. Formáld a...

A Carcassonne: Jubileumi kiadás egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 35 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a terület befolyásolás/irányítás és a mov-16 map addition mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Formáld a középköri Franciaország látképét városokkal, kolostorokkal és farmokkal. Exkluzív jubileumi kiadás!
Egy furfangos lapkalerakó-játék, amiben a játékosok tájlapkák lehelyezésével Carcassonne útjait, városait és kolostorait építik. A kialakuló tájelemekre a játékosok követőket állítanak. A követők – útonállók, lovagok, földművesek és szerzetesek – segítenek a pontok megszerzésében!

Az elmúlt 20 év megünneplésére ebben a változatban mindent szebbé és minőségibbé tettünk és további lapkákat is mellékeltünk.

A tájlapkák
A játék összesen 104 tájlapkát tartalmaz.

72 „normál” tájlapka zöld mezőjén utak, városok és kolostorok láthatók. A lapkákat részben egy különleges réteg borítja és aprólékosan kidolgozott részletekkel bírnak. Ezeknek a részleteknek nincsen hatásuk a játék menetére, csak megszépítik a játékodat. 17 tájlapkán egy folyó részleteit láthatod. A folyó is megszépült és egy dupla lapka is van benne.

15 Jubileumi lapka, amiken 3 szimbólumot és egy jelölést találsz. Ezek alkotják a Jubileumi kiadás mini kiegészítését. Ennek szabályait a pótlapon olvashatod a Folyó és az Apát kiegészítések mellett. Tehát a játék tartalmazza a Folyó és az Apát kiegészítéseket és plusz egy Jubileumi kiegészítést.

A követők
A játékban 40 hagyományos követőt találsz, színenként 8-at - fekete, piros, zöld kék és sárga. Ezenkívül találsz még 5 apátot is ezekben a színekben.
A jubileumi kiadás különlegessége egy ív matrica. A matricákat a követőkre ragaszthatod fel. Ezek nincsenek hozzárendelve a színekhez te döntöd el, hogy melyik matricát melyik követőre ragasztod. A matricáknak nincsen szerepük a játékban. Csak az a céljuk, hogy feldíszítsék a játékodat.

Magyar nyelvű ismertető

Angol nyelvű ismertető (Összehasonlítás)

Forrás: Szellemlovas
Egy felhasználó és 10 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 14 000 Ft-tól
 • 11 ajánlat

Kategória: Városépítő, Középkori, Építés / Terjeszkedés
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Terület befolyásolás/irányítás, MOV-16 Map Addition

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Carcassonne: Jubileumi kiadás társasjáték videók (3)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Skatus89

  2023-04-05 22:28:51

  Nagyon szép, szépen kidolgozott játék, még a páromnak vettem meg, mert ő játszott vele régebben.

 • zsofia.barkoczi

  2023-02-19 22:46:59

  A jubileumi kiadás lapjai rengeteg apró részletet rejtenek és gyönyörű díszelemek ékesítik őket. A különkiadáshoz járó érdekességek nagy mértékben fokozzák a játékélményt. Játszottam már az egyszerű alapjátékkal is, így tudom, hogy a jubileumi kiadásra jobban megéri beruházni, ha a vásárló szeret elveszni a játék szépségében.

  Emellett viszont érdemes megemlíteni, hogy a játék nagyon egyszerű és kevés gondolkozást igényel. Kellemes időtöltést jelent, ha a játékosok nem szeretnének stratégiák kidolgozásával foglalkozni és egy könnyed, családias elfoglaltságot keresnek, viszont egyszerűségéből adódóan akár unalmassá is válhat. Mindez a vásárló játékigényétől függ.

 • kvarclovag

  2022-12-26 15:08:49

  Két érdekesség a jubileumi kiadással kapcsolatban. Egyik se kellemes, de nem is vészes. A rosszabb, hogy a kinyomkodó lapokból pár lap nehezen jön ki, adott esetben tépve is a hátlapot, ami a szomszédos lapkát sértheti. Mivel más nem írta, lehet, hogy csak nekünk volt pechünk, vagy – hozzátok képest sokkal kevesebb játékkal rendelkezvén – kisebb a rutinunk a kinyomkodásban.

  A másik inkább vicces. Mivel a díszdobozon sehol nincs felirat, ezért kívülről nem látszik se a játékosszám, se az életkor, se az idő. Viszont ezek egyike sincs a szabályban sem megemlítve. Nyilván úgy gondolták, aki a jubileumi kiadást veszi, annak az eredeti már megvan 😃 Vagy csak elfelejtették, hogy ennek a dobozán nincsenek rajta ezek az infók.

 • BodBal

  2022-03-08 14:57:03

  Szerintem a Kereskedők és Építőmesterek nagyon sokat dob az alapjátékon, új taktikai lehetőségeket hoz be. Én nagyon szeretem a harmadik, sárkányos kiegészítőt is, de az tény hogy sokkal konfrontatívabbá válik, az amúgy békés családi játék. Mindenesetre az első három kiegészítőt én ajánlom beszerzésre, mert sokat dob a játékon és a játék komplexitása is megnő. A Piatnik oldalán most űjra kaphatóak is, ha jól láttam.

 • maricusi

  2022-03-08 11:00:54

  Igen, egyet értek, a jubileumi kiegészítőt elolvastuk, és azt mondtuk, jó ez marad a dobozban.

 • kvarclovag

  2022-03-08 09:02:22

  Ebben a kiadásban a folyó kiegészítő nagyon jó, a többi nekem erőltetettnek tűnik, ki se próbáltuk. A folyót úgy játsszuk, hogy addig húzzzuk a lapkáit, amíg a mindkét tó fel nem jön, a maradék folyókat visszatesszük a dobozba. Így a kezdőjátékos mindig véletlenszerűen jön ki. És eggyel kevesebb bábút kap mindenki. Így sokkal feszesebb a játék, nem lehet mindig, mindenhova lerakni egy babát, jobban meg kell gondolni. Szerintem kettővel kevesebb is menne, még feszesebbé téve a játékot, de azt még nem próbáltuk.

 • maricusi

  2022-03-08 08:50:16

  Nekem a Carcassonne jubileumi kiadása van meg. Januárba játszottunk először vele, nagyon megszerettük. Három mini kiegészítő van hozzá. Az apát egy plusz bábut ad hozzá, a folyó pedig új kezdő (dupla)csempét, összesen 17 plusz csempét jelent. Az első kiadásban még nem volt a folyó, külön mini kiegészítőként jelent meg, a második kiadás már tartalmazta, a jubileumi annyiban más, hogy plusz öt új csempét tartalmaz. A harmadik mini kiegészítőt kifejezetten ehhez a jubileumi kiadáshoz készítették, ami 15 lapból áll. A játékhoz terveztek sok minikiegészítőt, ezek nehezen beszerezhetőek. Vannak néhány csempéből álló kiegészítők elég sokat meg lehet a Compayánál vásárolni, valamelyik kifejezetten csak esztétikai pluszt ad szerintem (az egyszerű apátság helyett német létező katedrálisok képei ...). Mivel nagy közönségkedvenc nagyon sok rajongói verzió van kiegészítőkből. A nagy kiegészítőkből talán kilenc jelent meg. Kompatibilisek egymással a különböző kiadások. A hátulja egyforma (bár hallottam olyat, hogy vannak nüansznyi eltérések, de erre jó a húzózsák, vagy a torony). A grafika másabb, a jubileumi szép fényes, úgy tudom a most újra kiadott két nagy kiegészítő már ilyen. A Piatniknál most az első három kapható. 1 Fogadók és katedrális): nagy bábu, pontozólap, 6. játékos, 18 db plusz lapka, 2 Kereskedők és építőmesterek: új csempék, malacok, építőmesterek, zsák, áruk stb. 3 A hercegnő és a sárkány: 30 lapka, hercegnő, sárkány. Állítólag minden, mindennel bővíthető. Kíváncsi vagyok olyan véleményére, aki több kiegészítővel játszik egyszere, hogy az add hozzá, vagy inkább elvesz a játék élményéből.

 • kiralypirosanna

  2022-01-23 19:48:52

  Mi két kiegésszítőnek a lapkáit, kellékeit tudtuk beletenni.

 • syndi-cate

  2022-01-18 11:55:03

  Klasszik játék, új köntösben, kicsit kibővítve.
  Modernizált lapkagrafikák, tele apró 20. évfordulós díszítésekkel (és némelyiken még pár vicces elemmel is). Jár hozzá az Apát, és a Folyó kiegészítő. Valamint kapunk egy új harmadik "kiegészítést" is, amiben extra jelölésű lapokkal is variálhatunk a játék pontozásokon.
  A gyári insert szép, és rengeteg plussz hely van benne akár több kiegészítés lapkáknak is.
  Meeple matricázás mókás plussz, így aki szeretne, egyedivé teheti a figuráit.

 • maricusi

  2021-12-05 16:42:11

  Köszönöm szépen, olyan sok kiegészítője van, és rengetegen árulják használtan, de nem mertem egyikre se lecsapni félve az esetleges méretbeli vagy hátsófertály különbözőség miatt (Catanunk is fabábús, így nagy valószínűleg sose lesz hozzá kiegészíő :( ).

 • kiralypirosanna

  2021-12-05 15:14:54

  Igen. Mi a második és a harmadik kiegészítővel játszuk együtt. A hátuljuk teljesen egyforma. A térkép részén pedig a jubileumin vannak ilyen fényes dísz foltok, de az csak esztétika.

 • maricusi

  2021-12-04 17:38:42

  A kiegészítők passzolnak a jubileumi kiadáshoz? Hátulja, mérete egyforma?

 • kiralypirosanna

  2021-10-20 10:07:18

  Nem rég érkezett meg ez a gyönyörű kiadás, ami mellé egyből két kiegésszítőt is rendeltünk (2-dikat és 3-dikat). Úgy gondolom, hogy megérte az árát. Egy szép kiadás, ami egy-két extrát is tartalmaz, folyót és jubileumi kiegésszítőt. Akinek még nincs meg otthon az alapjáték, annak mindenképp ezt ajánlom megvenni, mert nem csak éke lesz a társasjátékos polcnak, de nagyszerű játékélményt is fog nyújtani.

  Annyi, hogy mi a matricákat, amiket a meeple-zekre lehet rakni mi már túlzásnak tartottuk. Nekünk jobban tetszettek a bábuk csupaszon, ezért be is súvasztottuk a matricákat a doboz aljára.

A Carcassonne: Jubileumi kiadás társasjáték és kiegészítői (15)

 • Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ társasjáték Kiegészítő

  18 új tájlapka: A tóparti fogadók és a katedrálisok értékesebbé teszik az utakat és a városokat. 8 követő és 1 apát a 6. játékos számára: több játékos, több vidámság, nagyobb játékélmény! 6 nagy követő: velük könnyebb a területeket megszereznünk vagy biztosítanunk. 6 pontlapka: átláthatóbbá teszi a pontállást, megkönnyíti az értékelést.

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ társasjáték Kiegészítő 3791 Ft-tól! - 15 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne 2. kiegészítő - Kereskedők és építőmesterek társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne sorozat második kiegészítőjében 24 új útlapkát találsz. Most már lehet hidat is építeni és néhány lapkán áruszimbólumok is találhatsz. Így a játékosok gyűjthetnek, bort, kelmét és gabonát, amiknek a segítségével pluszpontokhoz juthatnak a játék végén. Az építész tokenek szintén új elemek a játékban, ha olyan várost vagy utat fejlesztesz...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne 2. kiegészítő - Kereskedők és építőmesterek társasjáték Kiegészítő 3791 Ft-tól! - 13 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: A hercegnő és a Sárkány társasjáték Kiegészítő

  Lovagok, a Hercegnő és a Sárkány A Carcassonne 3. kiegészítőjéhez szükséged lesz az alapjátékra, viszont bármelyik kiegészítőkkel kombinálhatod. A kiegészítővel a tündérmesék világába csöppenünk bele. Carcassone földjét egy Sárkány fenyegeti, aki megnehezíti a követők életét. A Lovagok bátran néznek szembe a veszéllyel, de a Tündér segítsége nélkül, igen...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: A hercegnő és a Sárkány társasjáték Kiegészítő 3405 Ft-tól! - 33 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne 4. - A Torony társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítővel először is kapsz egy nagyon szép elkészített tornyot, vastag erős kartonból, amibe be lehet tenni az összekevert lapkákat, így négy helyről húzhatsz lapkát, a torony két részének tetejéről vagy az aljáról. A torony akkora, hogy elfér benne az eddig kiadott összes kiegészítő összes lapkája. Másrészt kapsz 18 új lapkát és 30 toronyszintet....

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne 4. - A Torony társasjáték Kiegészítő 4690 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: The Phantom társasjáték Kiegészítő

  Óvakodj a fantomtól! Íme, itt van a Carcassonne következő kiegészítője a Fantom. Ebben a gyönyörű, színes meeple (My people - embereim) alakú pici dobozban, a jubileumi kiadásból ismerős átlátszó alattvalókat találsz. Minden játékosnak jut egy. Amikor egy lapkát helyezel le és a szokásos szabályok szerint rá raksz egy alattvalót, a fantomot másodikként...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Carcassonne: Juhok és dombok társasjáték Kiegészítő

  A Bárányok és dombok a 9. kiegészítő, mely újabb három modullal bővíti az játékot. Ajánljuk minden Carcassonne fanatikusnak, illetve kezdőknek is, hiszen a kiegészítőket bármilyen sorrendben kombinálhatod az alapjátékkal. Szőlőhegyek : A szerzetesek bort termelnek. A lapka akkor hoz pontot, ha kész kolostor mellett található. Juhász : A farmertől...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: Juhok és dombok társasjáték Kiegészítő 5790 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: Burgen in Deutschland társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne: Burgen in Deutcshland egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely hat dupla méretű lapból áll, amelyek a német kastélyokat ábrázolják. A játék kezdetén minden játékos kap egy (4-6 játékosnál) vagy két (2-3 játékosnál) kastélylapot. A játék során a játékos választhat, hogy a kastélyainak egyikét a kézben lévő szokásos lapka helyett...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Carcassonne: Das Labyrinth társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne: Das Labyrinth (The Labyrinths) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 2 új lapkából áll. A játék kezdetén keverjétek bele a labirintus lapkákat az összes többi közé. A játék során, amikor valaki egy labirintus lapkát húz, akkor a normál szabályok szerint lehelyezi a lapkát. Bábut helyezni rá viszont csak akkor lehet, ha mind a 4...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Cathedrals in Germany társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne: Kathedralen in Deutschland (German Cathedrals) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 6 új lapkából áll, amely Nétemország leghíresebb katedrálisait ábrázolja. A játék kezdetén keverjétek bele a 6 új lapkát a meglévő összes közé. Amikor ilyen lapkát húz egy játékos, akkor a normál szabályok szerint le kell rakni a táblára. Erre a...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Die Wachtürme társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne: Die Wachtürme (The Watchtowers) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 12 új lapkából áll. A játék kezdetén keverjétek bele a 12 új lapkát a meglévő összes közé. Amikor ilyen lapkát húz egy játékos, akkor a normál szabályok szerint le kell rakni a táblára. Erre a lapkára is lehet bábut helyezni, de csak a városba, az útra vagy a...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: Die Wachtürme társasjáték Kiegészítő 1670 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: The fruit-bearing trees társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne: Die Obstbäume (The Fruit-Bearing Trees) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 6 új lapkából és 24 gyümölcs tokenből áll. Carcassonne városát körbe veszik a gyümölcsfák. Minél több féle gyümölcsöt kínálsz a lakóknak, annál nagyobb bevételre tehetsz szert. A játék kezdetén keverjétek bele a gyümölcsfa lapkákat az összes többi...

  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: The fruit-bearing trees társasjáték Kiegészítő 2053 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: Die Badehäuser társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne: Die Bader (The Barber-Surgeons) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 6 új fürdőház lapkából áll. A játék kezdetén keverjetek bele annyit az új lapkákból az összes többi közé, amennyi az aktuális játékosszámnál szükséges. 2 játékos esetén 4-et, 3 játékosnál 5-öt, 4 vagy több játékosnál mind a 6-ot. A fürdőházakkal értékesebbek...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: Die Badehäuser társasjáték Kiegészítő 1790 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: The Tollkeepers társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne: Die Zöllner (The Tollkeepers) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 10 új lapkából és 6 vám tokenből áll. A középkorban a vámjog a földtulajdonosoknak megadta a jogot arra, hogy behozatali vámot vagy útdíjat vessenek ki az elhaladó utazókra és kereskedőkre. Ebben a mini kiegészítőben megadóztathatunk mindenkit! A játék kezdetén...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: The Gifts társasjáték Kiegészítő

  Mini-kiegészítés a Carcassonne-hoz, amelyben ajándékokat kaphat, ha segíti játékostársait. Ez a mini-kiegészítés a 20. évforduló részeként jelent meg. 25 kártyát tartalmaz a következő "ajándékokkal": zsinat, útseprő, pénzváltás hazugságon, készpénz.Angol:Mini-expansion for Carcassonne in which you can receive gifts by helping your fellow players. This mini-expansion was released as part of the 20th anniversary. This...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves

  Carcassonne: The Gifts társasjáték Kiegészítő 1670 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: Wheel of Fortune társasjáték

  Carcassonne: Das Schicksalsrad (English: Wheel of Fortune) is both a full replacement for the base game of Carcassonne and an expansion to the original base game. It includes 72 tiles, consisting of 63 tiles released in the original base game, 6 from Inns & Cathedrals, 1 from Traders & Builders and 2 from King & Scout. It also includes a special...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  35 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Klaus-Jürgen Wrede
 • Illusztrátor:  Anne Pätzke, Marcel Gröber
 • Kiadók:  Piatnik, Hans im Glück Verlags-GmbH, 999 Games, Z-Man Games, Devir, Lautapelit.fi, Möbius Games, Giochi Uniti, Kaissa Chess & Games, Brain Games, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Bard Centrum Gier, Swan Panasia Co., Ltd., Hobby World, Fantasmagoria, Lanlalen
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, bolgár, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Baltic edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: észt
 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6.5 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.3 cm x 19 cm x 6.6 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Finnish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: finn
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
 • German edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
  • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6.8 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6.5 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 19 cm x 27 cm x 6 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 19 cm x 27.3 cm x 7 cm
 • Nordic edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 19.1 cm x 27.5 cm x 6.9 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: portugál
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 19 cm x 27.3 cm x 6.4 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6 cm
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 27 cm x 19 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Carcassonne: Jubileumi kiadás társasjátékhoz