Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ
Videó beküldése

Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ

társasjáték Kiegészítő, 2017
Értékelem!

Ez a játék a Carcassonne kiegészítője.

A Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ egy könnyen tanulható kiegészítő a Carcassonne társasjátékhoz, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. Az alapjáték 2001-ben megnyerte a Spiel des Jahres díját Az Év Játéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít...

A Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ egy könnyen tanulható kiegészítő a Carcassonne társasjátékhoz, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. Az alapjáték 2001-ben megnyerte a Spiel des Jahres díját Az Év Játéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés és a terület befolyásolás/irányítás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

18 új tájlapka: A tóparti fogadók és a katedrálisok értékesebbé teszik az utakat és a városokat.

8 követő és 1 apát a 6. játékos számára: több játékos, több vidámság, nagyobb játékélmény!

6 nagy követő: velük könnyebb a területeket megszereznünk vagy biztosítanunk.

6 pontlapka: átláthatóbbá teszi a pontállást, megkönnyíti az értékelést.

Forrás: Szellemlovas
29 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 3 191 Ft-tól
 • 29 ajánlat

Kategória: Városépítő, Középkori, Kiegészítő, Építés / Terjeszkedés
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Terület befolyásolás/irányítás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ vásárlása, árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ társasjáték videók (1)

Kommentek

Kommentek

 • zkbali

  2021-03-21 20:33:17

  A játékszabály linkje hibás (a 2. kiegészítőé ). Ennek a kiegészítőnek a szabálya itt letölthető:

  https://piatnik.hu/wp-content/uploads/Carcassonne_Fogadok_es_katedralisok_1_kieg_RULES_HU.pdf

 • Crospieler

  2021-03-16 14:01:14

  Ad némi pluszt az alapjátékhoz anélkül, hogy megváltoztatná az ismert játékmenetet. Érdemes ezt a kiegészítőt elsőként beszerezni a többi előtt.

  Tetszik, hogy a fogadókkal megnő az utak értéke. Szerintem az alapjátékban az utak kicsit gyengébbek voltak a többi lapkatípussal szemben, a kiegészítő ezt ellensúlyozza valamelyest.

 • kisskrisztian

  2020-08-11 16:09:31

  Nagyon érdemes beszerezeni!

 • kemonszt

  2020-08-04 23:43:40

  Ez a kiegészítő csodálatos részleteket ad hozzá a Carcassonne alapjátékhoz.


  A Carcassonne alapjátékból mi mindig is hiányoltuk a 100 pont utáni számlálási lehetőségeket a játék segítségével. Így mindig fejben kellett számolnunk, hogy ki hol tart éppen. Ez alapvetően nem is lenne baj, azonban magas pontszámok és sok játékos esetén nehézségeket tud okozni az, hogy fejben tartsuk, ki hányadszorra haladt körbe a pontozó táblán. Így nem egyszer kavarodtunk vitába, mert az emberi amlékezet korlátos teljesítményre képes. Azonban ebben a kiegészítőben megtalálható sok 50 és 100 pontot feltüntető lapka is, amely rendkívül leegyszerűsíti a pontok fejben tartását. Rendkívül praktikus kis kiegészítő rész, már csak ezért is különösen ajánlom mindenkinek, aki szereti a Carcassonne alapjátékot!


  Node térjünk ki a kiegészítő címében szereplő fogadókra és katedrálisokra, amik extrém izgalmat és váratlan fordulatok csempésznek a játékba nem várt módon. A fogadók olyan lapkák, amelyeken egy tó mellett álló kunyhó szerepel. Ezek a fogadók rendszerint egy út mellett helyezkednek el az adott tájlapkán, így értékesebbé téve az adott utat. Tehát ha egy fogadóval rendelkező útlapkát húz a soron lévő játékos és azt a tájlapkát beépíti a saját útjába, akkor az utat alkotó összes tájlapka után járó pont értékét megduplázza. (minden útba építhető akárhány fogadó, viszont minden út esetén csak egy fogadó hatása érvényesül, tehát a pontok csak egyszer fognak duplázódni minden esetben.) Az adott úthoz épített fogadónak azonban vannak veszélyei is, erre azonban később térnék ki.

  A katedrálisok olyan speciális lapok, melyek egy katedrálist ábrázolnak, és minden oldaluk egy nyitott város tájlapka. Tehát a katedrálisokat kötelező beépíteni egy városba, hogy ott érvényesüljön a hatása. (mivel a szabályzat nem tér ki rá, hogy mi a teendő abban az esetben, hogyha nincsen lehetőség a katedrális tájlapkát beépíteni egyik szabad helyre sem szabályosan, ezért mi az alábbi házszabályt alkalmazzuk: amennyiben nincsen lehetőség az adott tájlapkát beépíteni, eldobjuk a katedrális lapkát és vagy húzunk helyette egy újat, vagy rögtön a soron következő játékos köre jön) A katedrális tájlapka hatása az, hogy az adott város esetén minden egyes várost alkotó tájlap és a tájlapokon szereplő pajzsok is 3-3 pontokat érnek. Ez sorsfordító lehet egy játék során, így nagyon érdemes odafigyelni rá, hogy ki. mikor, milyen stratégia alapján szeretné felhasználni a katedrálisokat. Azonban a fogadókkal egyetemben ennek az áldásos lapnak is megvannak a szörnyű hátrányai.

  Nagyon szeretem, hogy a fogadó és katedrális tájlapkák egy kis push your luck mechanizmust adnak a játéknak. Lehetőséget adnak arra, hogy több pontra tegyünk szert, azonban arra is, hogy mindent elveszítsünk és egy pontot se kapjunk az adott létesítmény után. Ugyanis abban az esetben, hogyha az adott fogadóval rendelkező utat, vagy katedrálissal rendelkező várat nem sikerül befelyezni, akkor azok teljesen értéktelenek és a játék végén 0, azaz nulla pontot érnek. Na ez aztán egy olyan csavar a játékba, ami után kétszer is meggondolja az ember, hogy mit vállal be. Imádom ezt a kis csavart. A Carcassonne Aranyláz kiadásában találkoztam egy hasonló elemmel: "A vonattal". Ott ez úgy néz ki, hogy amennyiben egy útvonalhoz hozzá épít a játékos egy vonatot, akkor a teljes útvonal pontszámának az értéke megduplázódik. Azonban ha már két vonatot építenek az útszakaszhoz, akkor nem duplázódik meg, hanem 1x-esen éri az útvonal értékét. Nekem sokkal szimpatikusabb az a lehetőség, amelyet ez a kiegészítő kínál, hogy: "Oké, lehet hogy duplázni fogsz, de lehet, hogy semmit sem fogsz kapni a játék végén".

  A legutolsó előtti eleme a kiegészítőnek az egyben aranyos és rendkívül hasznos nagy meeple fabábú. Ez a nagy fabábú nem egy személyt ér, hanem egy fabábú rögtön két apró fabábúval ér fel. Hogy miért fontos ez? Azért fontos, mert így nagyon könnyű a városok, utak, mezők tulajdonosaitól elvenni a pontokat, amelyeket serényen gyűjtögettek. A leggyakoribb esetek, amikkel találkoztam, hogy a városokat és a mezőket csenték el egymástól a játékosok. Így nagyon kell figyelni arra, hogy építkezéskor kinek hány nagy meeple bábúja áll még rendelkezésre és mennyire vagyunk kiszoríthatóak egy helyről, mennyire domináljuk azt.

  Az utolsó elem, ami miatt biztosan megéri megvenni ezt a kiegészítőt az a 6. játékos részére való bővítése a játéknak. Ugyanis a kiegészítő tartalmaz egy újabb csomag meeple csapatot rózsaszín színben, amely lehetővé teszi, hogy a megszokott 5 játékos helyett, akár 6-an is lehessen élvezni a játékot. Egyáltalán nem zsúfolt a játék még 6-an sem szerintem.

  A kiegészítő tartalmaz rendkívül izgalmas, nagyon ötletes új tájlapkákat, amelyek normál módon használhatóak és szintén sorsfordítóak lehetnek a játék menete során.

 • leonidasz

  2020-04-26 14:37:09

  Ez a kiegészítő finoman indít, kevésbé módosítja a szabályokat, mint a többi kiegészítő. Na de! Ha másik kiegészítő mellé a Fogadók és Katedrálisokat is bent hagyjuk, akkor az összkép élvezetesebb lesz annál, mintha csak egy kiegészítőt alkalmaznánk. Rajongóknak mindenképp ajánlom a beszerzését.

 • regcsuu

  2020-01-09 19:04:20

  Javaslom minél több kiegészítő megvásárlását, mivel mindegyik hozzá ad a játékhoz.

  Ez a kiegészítő megadja a lehetőseget egymás szurkálására egy kicsit a nagy bábun keresztül ami lehet pozitívum és negatívum is attól függően, hogy ki igényli ezt.

  Minden lapka meg van jelölve kiegészítők szerint, tehát ki lehet őket válogatni, ha úgy dönt az ember, hogy rövidebbet vagy egyszerűbbet szeretne játszani.

 • jenei.balazs87

  2019-09-03 15:56:54

  Azért szeretem ezt, mert a fogadók révén felértékeli az utakat, és a ktedrálisok is értékesek lehetnek, így nem mindenki csak a várakra és a mezőkre koncentrál. Jól kombinálható más kiegészítőkkel is, de 108 lapka fölé nem javaslom menni, mert az már túlságosan megnöveli a játékidőt.

 • kuldi.ide

  2019-05-20 07:11:12

  A letölthető játékszabály nem az első kiegészítő, hanem a Sárkány és a hercegnő!

 • sz-tomy

  2019-04-04 13:30:25

  Ezt a kiegészítőt azért javaslom megvásárolni, mert már 6 fővel is játszható. illetve kapunk segítségképpen 50-100- as pontlapkát is, meg óriás meeple-t, előnyt élvez a normál méretőhöz képest, ha egybeépítkeznénk.

A Carcassonne társasjáték és kiegészítői (185)

 • Carcassonne: The River társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ társasjáték Kiegészítő

  18 új tájlapka: A tóparti fogadók és a katedrálisok értékesebbé teszik az utakat és a városokat. 8 követő és 1 apát a 6. játékos számára: több játékos, több vidámság, nagyobb játékélmény! 6 nagy követő: velük könnyebb a területeket megszereznünk vagy biztosítanunk. 6 pontlapka: átláthatóbbá teszi a pontállást, megkönnyíti az értékelést.

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ társasjáték Kiegészítő 3191 Ft-tól! - 29 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne 2. kiegészítő - Kereskedők és építőmesterek társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne egy könnyed építős stratégiai játék, ami tökéletes választás azoknak, akik most ismerkednek a társasjátékok világával. A játék során lapkákat kell húzni, amiken város, út és/vagy mező látható. Ezeket kell megépítenetek, ügyelve arra, hogy minden lap passzoljon a mellette lévőkhöz. A Carcassonne második kiegészítője a kereskedők és...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne 2. kiegészítő - Kereskedők és építőmesterek társasjáték Kiegészítő 3290 Ft-tól! - 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: King & Scout társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • The Count of Carcassonne társasjáték Kiegészítő

  Der Graf von Carcassonne (The Count of Carcassonne) is another expansion to the well-known series. It contains a further twelve tiles plus the count (a nice wooden figure). The tiles depict the town Carcassonne itself, which is visited by the Count. When a player places a tile that causes scoring for other players but not for themselves, they may put a...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Die Katharer társasjáték Kiegészítő

  This is an 4 tile expansion for Carcassonne. The tiles allow you to lay siege on a city. A besieged city that is completed only yields 1 point per tile (2 if it includes a cathedral). Peasants supply the city as well as its besiegers, so every completed besieged city counts twice for them. Availability: The Siege tiles with the original art ('Die...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: A hercegnő és a Sárkány társasjáték Kiegészítő

  Csak a Carcassonne alapjátékkal együtt játszható. A kiegészítés új tájlapkákat, új szereplőket - egy sárkányt és egy tündért - valamint kiegészítő szabályokat tartalmaz. Itt a hercegnő és a Sárkány további taktikai elemeket hozz be a játékban, így mág izgalmasabb lesz a játszma. Kombinálható más Carcassone kiegészítőkkel is. Ajánlott: 7 éves kortól, 2-6...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: A hercegnő és a Sárkány társasjáték Kiegészítő 3000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 32 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: The River II társasjáték Kiegészítő

  The River II (Der Fluss II) is a mini-expansion for Carcassonne. It adds twelve tiles with a river and has some differences with the first River expansion because the tiles are designed to combine with the first three expansions for Carcassonne, Inns & Cathedrals, Traders & Builders and The Princess & the Dragon. The River II is contained in Carcassonne:...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne 4. - A Torony társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítővel először is kapsz egy nagyon szép elkészített tornyot, vastag erős kartonból, amibe be lehet tenni az összekevert lapkákat, így négy helyről húzhatsz lapkát, a torony két részének tetejéről vagy az aljáról. A torony akkora, hogy elfér benne az eddig kiadott összes kiegészítő összes lapkája. Másrészt kapsz 18 új lapkát és 30 toronyszintet....

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne 4. - A Torony társasjáték Kiegészítő 4690 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: Kreivi ja Kuningas társasjáték Kiegészítő

  Carcassonne - Kreivi ja Kuningas (English: The Count & the King) is a compilation of three small expansions — The River II, The Count of Carcassonne and King & Scout — for the game Carcassonne. It was packaged in a standard-size Carcassonne expansion box and only released in Finland. It is a precursor to Hans im Glück's expansion Count, King & Consort...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5
 • Carcassonne: The Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

  Twelve additional tiles for Carcassonne. Includes 2 river tiles (a spring with an attached road, and a river between two cities) and 10 other tiles not previously seen. This includes a cloister with 4 roads, and a piece which contains only a field. (The official ruling gives this tile no special abilities, but a popular variant treats the pig farm on this...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne 5. - Apátság és polgármester társasjáték Kiegészítő

  A Carcassone játék 5. kiegészítője. A kiegészítőben találsz 3 fajta új bábut: Pajta , mezőkre teheted le, és kiértékelheted a mezőt a játék vége előtt is. Szekér , útra, városra vagy kolostorra teheted, kiértékelés után rögtön átteheted egy szomszédos épülő útra, városra vagy kolostorra. Polgármester , városra rakhatod, az értéke annyi, amennyi zászló...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne 5. - Apátság és polgármester társasjáték Kiegészítő 5790 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne 6. kiegészítő - Gróf, Király és Szentély társasjáték Kiegészítő

  CSAK AZÚJ KIADÁSSAL KOMPATIBILIS! A carcassonne társasjáték 6. kiegészítője. Ha lemaradtál a az eddig kiadott 3 kis kiegészítőről, most tudod pótolni. Graf von Carcassonne (Carcassonne grófja) Fluss II. (Folyó II.) König und Spaher (A király és az útonálló) Ez mind a hármat tartalmazza és még egy újabb kis kiegészítőt: Kultikus helyek Ez 5 lapkából áll...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne 6. kiegészítő - Gróf, Király és Szentély társasjáték Kiegészítő 7090 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: Cult, Siege and Creativity társasjáték Kiegészítő

  This small expansion to Carcassonne released by Rio Grande Games is actually a compilation of smaller expansions. This expansion contains: The Cult, 6 tiles. (One tile is only available in this compilation.) The Siege, 4 tiles. (The tiles in this release have different art than the original Spielbox 2004 Release.) "Creativity", 2 blank tiles that you can...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: The Cult társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Katapult társasjáték Kiegészítő

  The seventh "large" expansion for Carcassonne. 12 new tiles with a faire symbol are added to the game. When a player draws a faire tile, they place it and then a "catapult round" begins. For the first time, action/dexterity is added to the Carcassonne series. In a catapult round, players attempt to launch special tokens with the wooden catapult. Players...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Carcassonne: Der Tunnel társasjáték Kiegészítő

  Carcassonne: Der Tunnel, a small expansion for Carcassonne that appeared in issue 2009/6 of Spielbox magazine, consists of only four tiles and two tokens for each player. In addition to your normal tile placement and optional follower placement, you may place one of your tunnel chips on any exposed tunnel entrance (whether on a tile from Der Tunnel or from...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne 8. kiegészítő - Várak, Hidak, Vásárok társasjáték Kiegészítő

  Hidak, Erődök és Bazárok. Kell ennél több a Carcassonne-ba? A legutóbbi Katapult kiegészítő után, itt az újabb a sorban, ám most talán sikerült tényleg jó dolgokat kreálni és beilleszteni őket a Carcassonne univerzumba. Már írom is, hogy pontosan miket is hoz be a kiegészítő a játékba. Ha tied az erőd, tied minden! Az erőd talán egy kicsit túl lett...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne 8. kiegészítő - Várak, Hidak, Vásárok társasjáték Kiegészítő 5290 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: Die Kornkreise társasjáték Kiegészítő

  Carcassonne: Die Kornkreise (The Corn Circles/The Crop Circles), the seventh official mini-expansion for Carcassonne, consists of six tiles depicting corn circles made from corn stalks. A corn circle tile allows a player to place a second follower on a feature that they have already claimed, or to return an already-placed follower to his supply....

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: La Porxada társasjáték Kiegészítő

  La Porxada is a historical building in the town of Granollers. It was built in mid-16th century by order of the town council. At that time it was a cattle market and a place to trade agricultural commodities. Carcassonne - La Porxada is a very-very-very little and semi-unofficial expansion for the game Carcassone (only 1 tile!); designed by Klaus-Jürgen...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: The Plague társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: 10 Year Special Edition társasjáték

  The Spiel des Jahres-winning, genre-defining, spinoff-inducing tile-laying game Carcassonne turned ten in 2011. To mark the occasion, publisher Hans im Glück released Carcassonne Jubiläumsedition, a special edition of the game packaged in a giant blue meeple-shaped case that included: the original game; a meeple-shaped scoreboard; colored, translucent...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: The Phantom társasjáték Kiegészítő

  Óvakodj a fantomtól! Íme, itt van a Carcassonne következő kiegészítője a Fantom. Ebben a gyönyörű, színes meeple (My people - embereim) alakú pici dobozban, a jubileumi kiadásból ismerős átlátszó alattvalókat találsz. Minden játékosnak jut egy. Amikor egy lapkát helyezel le és a szokásos szabályok szerint rá raksz egy alattvalót, a fantomot másodikként...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Carcassonne: The School társasjáték Kiegészítő

  As a part of the Rainbow Over Ghana school-building program, Carcassonne: Die Schule (The School), a new mini-expansion, will be released at Spiel 2011 bundled with the new Dominion promotional card "Carcassonne"/"Walled Village". Together, these expansions celebrate ten years of Carcassonne while also benefiting the school-building project of Rainbow Over...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Carcassonne: The Ferries társasjáték Kiegészítő

  "A kompok" - Carcassonne városa körül sok út vezet tavakhoz. Ha szeretnél átjutni rajtuk, most a kompok segítségével könnyedén megteheted. Ebben a pici, harmadik iegészítőben találsz 8 új tavas lapkát, 8 fa rudacskát, valamint egy lapkát a 7. minikiegészítőből. Ha ilyen tavas lapkát húzol, a szokásos szabályok szerint elhelyezed, alattvalót is rakhatsz...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: The Flying Machines társasjáték Kiegészítő

  "A repülő szerkezet" - Carcassonne bátor alattvalói próbálgatják szárnyaikat, bár a távolság és a landolás még nem az erősségük. Az első mini kiegészítőben találsz 8 új lapkát, szárny motívummal és egy speciális dobókockát, valamint egy lapkát a 7. minikiegészítőhöz. Mit nyújt? Ha egy szárnyas lapkát húzol a lehelyezést követően két lehetőséged van. A...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: The Robbers társasjáték Kiegészítő

  In Carcassonne: The Robber, a small expansion for Carcassonne, eight landscape tiles bearing a robber symbol are mixed with the other tiles at the start of the game. Whenever a player draws one of these tiles, he places it as normal according to the standard rules, then he places his robber figure – a special meeple included in this expansion – on the...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: The Gold Mines társasjáték Kiegészítő

  "Az aranybányák" - Aranyláz Carcassonne mezején! A negyedik mini kiegészítőben találsz 8 új aranybányás lapkát, 16 fa aranytömböt, valamint egy lapkát a 7. minikiegészítőből. A játék a szokásos módon zajlik, ha aranybányás lapkát húzol, akkor a lehelyezést követően le kell helyezz két aranytömböt, az egyiket a lapkára, a másikat egy vele szomszédosra...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Mage & Witch társasjáték Kiegészítő

  In Carcassonne: Mage & Witch, a small expansion for Carcassonne, eight landscape tiles bearing a mage symbol are mixed with the other tiles at the start of the game. Whenever a player draws one of these tiles, she plays it as normal following the standard placement rules. She then either places or moves the mage or witch on the playing area; both figures...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: The Messengers társasjáték Kiegészítő

  "A sürgönyök" A második mini kiegészítőben találsz 8 új lapkát, 6 hírvivő figurát, valamint 1 lapkát a 7. minikiegészítőhöz. Mit nyújt? A játékosok egy plusz figurát (a hírvivőt) helyeznek a pontozó sávra. Ha valaki pontot szerez eldöntheti, hogy melyik bábuját mozgatja előre. Ha az aktív játékos figurája (akár az alattvaló, akár a hírvivő) sötét pontozó...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Corn Circles II társasjáték Kiegészítő

  Carcassonne: Die Kornkreise II (The Corn Circles II/The Crop Circles II), is the seventh official mini-expansion for Carcassonne. A corn circle tile allows a player to place a second follower on a feature that they have already claimed, or to return an already-placed follower to his supply. One of the six tiles of Carcassonne: Die Kornkreise II comes...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: The Festival társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne: Das Festival (The Festival) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 10 új lapkából áll. A kiegészítőt eredetileg a Carcassonne 15. évfordulójára készítették. Miért ne ünnepelhetnének Carcassonne lakói is!? Ahogy ezeken az ünnepségeken lenni szokott, a rend felborul... A játék kezdetén keverjétek bele a 10 új lapkát az összes többi...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: The Festival társasjáték Kiegészítő 1833 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: Little Buildings társasjáték Kiegészítő

  Carcassonne: Little Buildings is a promotional expansion released with SpielBox magazine issue 5/2012. The expansion consists of 18 building tokens: 6 houses, 6 sheds, and 6 towers. Each player gets an equal number of these tokens at the beginning of the game to place on a tile in place of a meeple. When a road, city, cloister, or field is scored, it...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Die Windrosen társasjáték Kiegészítő

  Die Windrosen is a six-tile mini-expansion for Carcassonne. Each tile depicts all or part of a wind rose (AKA compass rose). The red, full wind rose is a new starting tile, and divides the playing area into four fields. This expansion was released at Modell-Hobby-Spiel 2012 in Leipzig. Attendees had to go on a scavenger hunt to collect clues which would...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Carcassonne Big Box 4 társasjáték

  In Carcassonne Big Box, players will find the basic game and nine expansions. This box is the gaming passport for Carcassonne fans old and new. The expansions can all be combined. Each of them is identified with a specific icon, making it easy to create the combinations you want to play, when you want to play them. Carcassonne Big Box, a universe to...

  • Játékidő: 100 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 100 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne Big Box 3 társasjáték

  Carcassonne is a tile-placement game in which the players draw and place a tile with a piece of southern French landscape on it. The tile might feature a city, a road, a cloister, grassland or some combination thereof, and it must be placed adjacent to tiles that have already been played, in such a way that cities are connected to cities, roads to roads...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne Big Box 2 társasjáték

  Carcassonne is a tile-placement game in which the players draw and place a tile with a piece of southern French landscape on it. The tile might feature a city, a road, a cloister, grassland or some combination thereof, and it must be placed adjacent to tiles that have already been played, in such a way that cities are connected to cities, roads to roads...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne Big Box társasjáték

  A Carcassonne alapjáték a 2001-es év játéka és a 11 kiegészítőjáték ebben az új Carcassonne Big Box-ban a tökéletes készlet a Carcassonne-rajongóknak és mindenkinek, aki meg akarja ismerni ezt a klasszikus játékot és fel akarja fedezni ennek a játéknak a változatos gazdag világát. Az összes kiegészítőt szabadon kombinálhatod egymással és változatosan...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne Big Box társasjáték 16616 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne Müller Exklusiv-Edition társasjáték

  Carcassonne is a tile-placement game in which the players draw and place a tile with a piece of southern French landscape on it. The tile might feature a city, a road, a cloister, grassland or some combination thereof, and it must be placed adjacent to tiles that have already been played, in such a way that cities are connected to cities, roads to roads...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Carcassonne: Juhok és dombok társasjáték Kiegészítő

  A Bárányok és dombok a 9. kiegészítő, mely újabb három modullal bővíti az játékot. Ajánljuk minden Carcassonne fanatikusnak, illetve kezdőknek is, hiszen a kiegészítőket bármilyen sorrendben kombinálhatod az alapjátékkal. Szőlőhegyek : A szerzetesek bort termelnek. A lapka akkor hoz pontot, ha kész kolostor mellett található. Juhász : A farmertől...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: Juhok és dombok társasjáték Kiegészítő 5790 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne Limited Edition társasjáték

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Die Klöster társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne: Klöster in Deutschland (Monasteries in Germany) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 6 új lapkából áll, amelyek Németország kolostorait ábrázolják. A játék kezdetén vegyétek ki a 6 kolostor lapkát és cseréljétek le a 6 új lapkára. Majd keverjétek bele az összes többi közé. A játék során, amikor valaki húz egy új kolostor...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: Die Klöster társasjáték Kiegészítő 1736 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Каркассон: Королевский Подарок társasjáték

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Каркассон: Предместья и обитатели társasjáték Kiegészítő

  Каркассон: Предместья и обитатели (Carcassonne: Suburbans and Inhabitants) is a compilation or four expansions for Carcassonne game: Inns and Cathedrals, Traders and Builders, Abbey and Mayor and King and Scout (including the tiles for Carcassonne : Hunters and Gatherers) These are the same expansions as those included in Russian Big Box Carcassonne: Royal...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Каркассон: Дворяне и Башни társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5
 • Carcassonne inklusive Händler & Baumeister társasjáték

  Carcassonne is a tile-placement game in which the players draw and place a tile with a piece of southern French landscape on it. The tile might feature a city, a road, a cloister, grassland or some combination thereof, and it must be placed adjacent to tiles that have already been played, in such a way that cities are connected to cities, roads to roads...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne Big Box 5 társasjáték

  Carcassonne is a tile-placement game in which the players draw and place a tile with a piece of southern French landscape on it. The tile might feature a city, a road, a cloister, grassland or some combination thereof, and it must be placed adjacent to tiles that have already been played, in such a way that cities are connected to cities, roads to roads...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Halb so wild társasjáték Kiegészítő

  A Carcassonne - Halb so Wild egy könnyen tanulható kiegészítő a Carcassonne társasjátékhoz, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. Az alapjáték 2001-ben megnyerte a Spiel des Jahres díját Az Év Játéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Carcassonne: Halb so wild társasjáték Kiegészítő 1736 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Carcassonne: Die Belagerer társasjáték Kiegészítő

  Carcassonne: Die Belagerer (The Siege) is a six tile mini-expansion for Carcassonne that allows players to lay siege to a city. A besieged city that is completed yields only one point per tile instead of the usual two; if the city contains a cathedral, each tile is worth two points instead of their normal value. Since the farming peasants supply the city...

  • Komplexitás: 2/5
 • Carcassonne: Bonusplättchen Spiel 2014 társasjáték Kiegészítő

  • Komplexitás: 1/5
 • Carcassonne: Wheel of Fortune társasjáték

  Carcassonne: Das Schicksalsrad (English: Wheel of Fortune) is both a full replacement for the base game of Carcassonne and an expansion to the original base game. It includes 72 tiles, consisting of 63 tiles released in the original base game, 6 from Inns & Cathedrals, 1 from Traders & Builders and 2 from King & Scout. It also includes a special...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Nebel über Carcassonne társasjáték

  Mists Over Carcassonne is a co-operative version of the well-known tile-laying game Carcassonne. Working together, you place tiles and score points while trying to stop the spread of ghosts, contain haunted ground in cemeteries, and use haunted castles to your advantage. If too many ghosts are loose on the ground or you've collected too few points when the...

  • Min. játékidő: 35 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 óra
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Klaus-Jürgen Wrede
 • Illusztrátor:  Doris Matthäus, Klaus-Jürgen Wrede, Chris Quilliams, Anne Pätzke
 • Kiadók:  Rio Grande Games, Piatnik, Schmidt Spiele, Venice Connection, Hans im Glück Verlags-GmbH, 999 Games, Z-Man Games, Devir, Lautapelit.fi, Albi, Ísöld ehf., Giochi Uniti, Filosofia Éditions, Kaissa Chess & Games, Bergsala Enigma, Brain Games, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Bard Centrum Gier, Swan Panasia Co., Ltd., Hobby World, Fantasmagoria, cutia.ro, Nordic Games ehf
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, izlandi, bolgár

Alternatív nevei


Kiadások

 • Czech/Slovakian edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 13.5 cm x 19 cm x 6.5 cm
 • Dutch edition 2002 with River expansion
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.7 cm
 • English first edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 19.1 cm x 7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Finnish edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 13 cm x 19 cm x 6 cm
 • German edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: német
  • Méretek: 14 cm x 19.2 cm x 6.9 cm
 • Hungarian first edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: magyar
 • Polish first edition
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.8 cm
 • Danish/ Norwegian/ Swedish edition 2005 with The River expansion
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 12.7 cm x 19.1 cm x 7 cm
 • English edition 2005
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 19.1 cm x 7 cm
 • Spanish/Portuguese edition 2005 with The River
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 13.7 cm x 19.1 cm x 6.7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • French edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: francia
 • Danish/ Norwegian/ Swedish edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 13 cm x 19 cm x 6 cm
 • German edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: német
 • Portuguese/Spanish edition 2009 with The River
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 14 cm x 19 cm x 6.6 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: bolgár
 • French edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
 • Giochi Uniti Italian first edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 12.7 cm x 19.1 cm x 7 cm
 • Finnish edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 14 cm x 19 cm x 7 cm
 • Czech/Slovak edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.7 cm
 • English edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
 • German edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
 • Polish edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.8 cm
 • Greek first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 14 cm x 19 cm x 7 cm
 • Scandinavian edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 13.8 cm x 19 cm x 6.8 cm
 • Czech edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition 2016
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.7 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Finnish edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 13 cm x 19 cm x 6 cm
 • French edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
 • German edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Hungarian second edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Polish second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
 • Romanian second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: román
 • Scandinavian edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 5.5 cm
 • Z-Man English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19 cm x 14 cm x 6.5 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Baltic edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Bulgarian second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 13.5 cm x 19 cm x 7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Greek second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Italian edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.8 cm
 • Korean edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: Korean
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: kínai
 • Hungarian third edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 19 cm x 14 cm x 7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Icelandic edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: izlandi
  • Méretek: 13.7 cm x 19 cm x 6.7 cm
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 19 cm x 13.7 cm x 6.4 cm
 • Czech/Slovak first edition
  • Nyelv: cseh
 • Italian edition
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 12.7 cm x 19.1 cm x 7 cm
 • Romanian first edition
  • Nyelv: román

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Carcassonne: Az elsõ kiegészítõ társasjátékhoz