Canvas: Festői vásznak
Canvas: Festői vásznak
Canvas: Festői vásznak
Canvas: Festői vásznak
Videó beküldése

Canvas: Festői vásznak társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Canvas: Festői vásznak egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2022-ben (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A...

A Canvas: Festői vásznak egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának jelölték 2022-ben (Magyar Társasjátékdíj), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, a solitaire és a contracts mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Alkoss igazi mesterművet rétegek művészi egymásra helyezésével!
A Canvasben festők vagytok, akik egymással versengenek egy tekintélyes művészeti fesztiválon. Gyűjtsetek áttetsző kártyákat, helyezzétek őket egymásra és alkossatok festményeket! Attól függően, hogy milyen kártyákat választotok, és milyen sorrendben teszitek le őket, más-más ikonok fognak látszani, amelyekkel szalagokat szerezhettek. Minden egyes kombináció egyedi illusztrációt és címet ad a festményeteknek.

Amikor rád kerül a sor, elvehetsz egy műalkotás kártyát vagy festhetsz egy vászonra. A műalkotás kártyákat a játéktér közepén lévő kártyasorból lehet elvenni. Ezen kártyák mindegyikének költsége van a pozíciójuktól függően. Miután kiválasztottál egy műalkotás kártyát, meg kell fizetned annak költségét úgy, hogy egy-egy inspirációs jelzőt helyezel le a választott kártyától balra lévő kártyákra. Ha nincs elegendő inspirációs jelölőd, akkor nem választhatod azt a kártyát, amit szerettél volna. A bal legszélső kártya mindig ingyenesen elvehető.

Ha három vagy több műalkotás kártyád összegyűlt, dönthetsz úgy, hogy festményt készítesz. Válassz ki 3 kártyát, rendezd őket tetszőleges sorrendben, majd pontozd őket a festményen látható ikonok és a pontozási feltételek segítségével.

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 11% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 7 000 Ft-tól
 • 53 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Stratégia, Rejtvény / Kirakós
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Kártya húzás, Solitaire, Contracts, Increase Value of Unchosen Resources, Layering

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Canvas: Festői vásznak társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Canvas: Festői vásznakmd.markusz, Kaposvár

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Kaposvár! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó.

2 érdeklődő


Canvas: Festői vásznaknpetiii, Budapest

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Budapest!

Hibátlan, hiánytalan.

1 érdeklődő


Canvas: Festői vásznakkormanyos.aniko, Szeged vagy 04.16-án Budapest Corvin negyed

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged vagy 04.16-án Budapest Corvin negyed! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó, kétszer játszott, hibátlan, hiánytalan állapotban, fóliák még a kártyákon.

1 érdeklődő


Canvas: Festői vásznaknagyszandi94, Győr

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Győr! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó, max 3x került elő Csere: 7 csoda párbaj

2 érdeklődő


Canvas: Festői vásznakjason888, Komárom

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Komárom! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

3x játszott, nem jött be, csomagküldés a vevő terhére

2 érdeklődő


Canvas: Festői vásznakbostyai.virag, Budapest: Népliget vagy Ecseri út M, József Attila lakótelep.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest: Népliget vagy Ecseri út M, József Attila lakótelep.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Új, bontatlan, magyar nyelvű példány.

1 érdeklődő


Canvas: Festői vásznakmechano44, Debrecen

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Debrecen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Szemelyesen Debrecenben vagy fox/posta utalas után

2 érdeklődő


Canvas: Festői vásznakgergo.toth.92, Szeged, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged, Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó párszor játszott Canvas. A Kártyák nagy részén még rajta van a védőfólia is. Szegeden átvehető (néha Budapesten) vagy csomagküldés.

5 érdeklődő


Canvas: Festői vásznakmiklos.kr, Bp. 3 kerület, 13 kerület vagy nyugati környéke.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Bp. 3 kerület, 13 kerület vagy nyugati környéke.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Polcsöprés miatt eladó. Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Bp. 3 kerület, 13 kerület vagy nyugati környéke. Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Canvas: Festői vásznak társasjáték videók (18)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • petersson8

  2024-01-14 16:37:11

  Elképesztően ötletes és a rengeteg módon variálható zsűrizési szempontok miatt magas újrajátszhatóságú játék, aminek a végén dixit-szerű agymenések jelennek meg előttünk. Végtelenül tematikus, ugyanakkor agyégető, AP-veszélyes, egyszerű szabályokkal operáló játék. A festménylapok azonban sokadik játék után kevésnek bizonyulnak és unalmassá válnak. A kiegészítő megléte kötelező.

 • atihawk

  2024-01-08 13:07:24

  Egy játék után talán még korai véleményt formálni, de nekem osszességében csalódás volt az elso menet. Kimondottan a muvészetet kerestem ebben a játékban (legfoképp a párom), de sokkal jobban hajazott egy matematikai muveletre mint kreatívitási feladatra. A kártyák nagyon szépek, de kicsit recések a lap szélei, emiatt nem annyira kellemes oket fogni. Az állandóan osszetapadó kártyákról nem is beszélve, amik kicsit lassították a játékot és rontották az élményt.😅 Az osszhatás impozáns, de a végén - legfoképp - 5 kártya esetén már azt sem lehetett látni mi is szerepel a képen.

  Témája miatt nagyon tetszetos, de sokan csalódni fognak az elso játékuk után. Mindenképp adunk majd neki még esélyt, de az a tippem, hogy 2 fovel, nem ez lesz a kedvencunk.😄

 • szrigoevi

  2023-02-14 14:28:57

  Nálunk nagy kedvenc lett ez a játék! Eszmei értékei is van pluszban, mert úgy nyertük tombolán. Először az életkori besorolás miatt megijedtünk tőle, de a nem sokára 12 éves nagylánynak simán megy, úgyhogy ezzel a 14+-szal szerintem nagyon felül lőtték. Angol nyelvű verziót nyertünk, ami nem is nagy baj, mert ilyen téren angol szavak tanulására se rossz a nagylánynak, néhol nekünk is. :D

  Maga a játék szerintem nagyon szép és iszonyatosan tetszik ez a kép összerakós megoldás. Alapvetően baromi egyszerű a játék menet, de mégis sokmindenre kell figyelni benne és nagyon boldog tud lenni az ember, ha sikerül minden feltételt teljesíteni, sőt még a kép is szép lesz. :D Tény és való, hogy itt a pontozás az elsődleges és e miatt időnként el kell engedni a tényleges festői élményt, de ez minket például nem zavar, pedig nekem a nagylányom igazi kis művész lélek, grafikusnak készül. Szépek a fóliákon lévő ábrák és kifejezetten menő, hogy felcsavart festő vászon van a játéktábla helyett. Ketten is ugyanúgy élvezetes, mint hárman. Persze időnként kellemetlen, ha valaki elveszi a lapot, amit szerettél volna, de ennyi konfrontáció simán belefér. Nekünk tehát így családilag nagyon bejön, gyerekeknél is fejleszti a taktikai érzéket, a térlátást és hogy néha bizony el kell engedni bizonyos feltételeket és inkább a többire koncentrálni.

 • godzsakattila

  2022-11-07 11:05:19

  Jelen esetben elsősorban nem is erről van szó, hanem a "müalkotásaid" nem kreativitás alapján kell létrehozni, ami mondjuk nehezen is lenne objektíve pontozható, hanem a retegek matematikai egymásradobálása szépérzéket mellőzve.

 • Syranos

  2022-11-07 10:04:44

  Igen! Ezt sok szép kinézetű játéknál lehet tapasztalni, hogy gyönyörű megjelenés mellett a játék mechanikája elnyomja az érzést. De ez ilyen.... El kell ezt fogadni, hiszen végül is a játék célja a szabályok működtetése... Én ezt úgy szoktam felfogni, hogy legalább az ilyen szép játékokban a holt időben tudok gyönyörködni a szép grafikában.

 • quintzybogi

  2022-11-07 08:55:21

  Mivel nagyon kreatív ember vagyok és inádok rajzolni, festeni, minden alkalommal amikor látom ezt a játékot nagyon fáj rá a fogam. Most, hogy elolvastam nem a kreativitás, hanem a pontszerzés az első, így nem lesz olyan nehéz ott hagyni, hiszen fontos a játékélmény, így inkább mást választok.

 • ronaiheni

  2022-06-17 16:01:18

  Társaságban próbáltam ki ismeretlen játékpartnerekkel. Kissé lassan indult be , mindenki első körben próbált csodaszép képeket összetenni. A második körtől már egyértelműen nekem absztrakt lett . Csak azt figyeltem milyen pontozásnak tudok legjobban megfelelni és semennyire nem érdekelt milyen lesz a kép. Ha a festős dolgot el tudod engedni és csak egy háttérsztorinak tekinted máris egy egyszerű kis játék lesz. Szép , egyedi a fólialapok különlegesek , de nem venném elő hetente .

 • Szabcsika

  2022-03-23 07:48:04

  Mi hárman játszottuk egyszer, amikor az egyik játékostársam művészi ember volt (nem festő, hanem garfikus), de ő tényleg csak arra játszott, hogy a lehető legszebb festményt hozza létre, mint képileg, mint névben. Mindig a maximális 5 kártyát begyűjtötte és abből kihozta azt ami szerinte a legszebb volt, nem foglalkozva a pontozással. A játék mégse hagyta 0 ponton, mert azért 1-2 kombináció így is összejött neki.

  Művészi szabadságról valóban nem lehet nagyon beszélni, hiszen max 5 lap lehet a kezedben, illetve ha pontokat is akarsz gyűjteni szép számmal, akkor nem mindig lehet szép festményt összeállítani (és nyílván a háttértől is függ a szépsége).

 • csongrady.p

  2022-02-15 17:09:39

  Ha el tudod engedni, hogy a saját művészi szabadságodat add ki ebben a játékban és inkább úgy tekintesz rá, hogy egy festőt irányítasz, aki minél több díjat szeretne bezsebelni, akkor jobban átjöhet a játékélmény. A festmények érdekesek lehetnek, de egyszerűen szerintem lehetetlen úgy megcsinéálni a játékot, hogy bárki izlése szerint működjön.
  Sagrada-ban sem az a cél, hogy neked tetszen az ablak amit alkotsz, hanem hogy a pontozásoknak minél jobban megfeleljen. Nagyjából ezt a páthuzamot tudtam most így kitalálni.

 • batik.balazs

  2022-02-15 16:26:13

  Olvasom a szebbnél szebb írásokat a játékról és úgy érzem, kell még egy esélyt adnom a játéknak. Két kört játszottam vele januárban, öten voltunk. A hype miatt nagyon kíváncsi voltam az élményre, de nem hozta azt, amit vártam. "Alkoss, fess csodálatos képeket!" Valami ügyesen korlátozott "művészi szabadságot" vártam, de nekem túlságosan szabályozott a játék, a végtelen lehetőség illúziója helyett pontosan behatárolt kezdő és végponttal bír és nem engedi el annyira kezem, amennyire reméltem az előzetesek alapján.

  Kicsit keserű szájízzel hagytam abba két kör után a játékot, szerencsére a következő feledtette ezt, de azóta is eszembe jut, én nem voltam jó passzban, vagy tényleg kevesebb a játék vagy csak valami...

  De adok neki még egy lehetőséget, az után, amiket itt olvastam, ha már van kinél játszani vele. 🤔

 • csongrady.p

  2022-02-15 15:18:44

  Nagyon impozáns játék az átlátszó festmény lapokkal. Kopást én még nem tapasztaltam (mondjuk vigyázok is rá), amin a játékhoz járó playmat is sokat segít.
  Dobozban insertről nem beszélhetünk, mivel csak oda van rajzolva minek hol a helye, ettől függeltenül nekem nincs ezzel sem negatív tapasztalatom. Még akkor is a helyén maradtak a dolgok amikor felakasztottam a dobozt .. mivel festményként is tud funkcionálni a játék :D

  Sikerült kipróbálni a játékot több ízben is 3 illetve 2 fővel is. Többfelől hallottam/olvastam, hogy két fővel nem az igazi, mert nem cserélődnek úgy a festményeklapok. Az igazat megvallva én nem éreztem olyan hatalmas külömbséget. Több fővel nyilván jobban pörögnek a lapok, de kevesebb játékos esetén kisebb az esély arra is hogy elviszi azt ami nekem kell.
  Bár a művészet szubjektív, nem az a cél hogy számodra a legeszebb kép szülesssen meg, hanem hogy a bíréknak = pontozó lapoknak megfeleljen.

  Tipp: Sokat segíthet ha előre kitalálsz egy kombót, akkor megjegyzed az így kialakult festmény címét, így az össze-vissza variálás után is könnyen meg lehet taláéni a kívánt kombinációt.

 • umfuhrerrichard

  2022-01-25 14:07:47

  Szuper kis családi játék, gyerekekkel is jól játszható, bár őket a pontok kevésbé motiválják. Szórakoztató a végeredmény, mindenki úgy érzi valamit alkotott, pedig nem is :))
  Ha csak a pontokra hajt az ember akkor elég fura képek tudnak születni belőle, de így összejöhet egy-egy remekmű!
  A játéj gyönyörű, bár kiváncsi leszek a sokadik játék után hogyan néznek majd ki a plasztik lapkák.

 • Balu01

  2022-01-17 18:57:19

  Egyszerű, igazi családi játék, sajnos a festés része tényleg nem számít. Jól el lehet vele lenni. A kártyék egyedül szépek, összerakva nem minden esetben.

 • veerzoltan80

  2021-12-17 11:21:18

  hát most kicsit ellent fogok mondani az előző bejegyzésemnek. túl vagyunk jópár játékon a Canvassal és szeretném kicsit árnyalni a nagy hypeban kialakult képet. amolyan pro és kontra lista következik

  PRO
  - egyszerű... ez tagadhatatlan, az 5 éves kislányom is könnyen játsza, és már a pontokra is figyel, könnyű a szimbolikája
  KONTRA
  - egyszerű... közel sem jelent akkora kihívást mint elsőre gondoltuk vagy reméltük

  PRO
  - jó technika... ezt már leírtam, a Kanagawához képest jó az egymásra dugdusós stílus, mi nem tapasztaltuk a kopást sem eddig
  KONTRA
  - insert... az nincs konkrétan, bár jól pakolható a doboz, de ez nagyon zavaró 2021-ben

  További PRO
  - mindenki leül vele játszani... igazi családi játék
  További KONTRA
  - nem valami változatos, igyazából ha győzelemre játszol megvannak a fix struktúrák amit követni kell
  - nem valami szépek a művek, és ez nagy gond egy ilyen művész játéknál. egyszerűen a festmények zöme katyvaz lesz, a szépérzék nem jön ki, vagy ha a szépségre mész rá akkor tuti nem nyersz
  - kevés a változó a játékban, a Kanagawához képest nagyon szűk a mozgástér
  - a grafika maga sem köt le hosszú távon. nekem ami szép az pl a Hősök útja grafikája és rajzai, köszönő viszonyban sincs a két cucc egymáshoz. nyilván más a mechanika, nem lehet a játékokat összehasonlítani de grafikailag sokkal szebb a fantasy játék, és ez megint csak tök gáz

  Óhatatlanul is a Kanagawához hasonlítom, esetleg még a Tokaidohoz amiben lehet festegetni - meg majd az Ethernal Palace-hoz jövőre. Bár mindkét játék réginek számít, majdhogynem elavult, sokkal többet nyújt. Nem bántuk meg hogy beszereztük, mert a kicsikkel jó lesz amíg a Kanagawa nem érik be nekik, de az a vágyunk hogy kiváltsa a régi játékot az nem valósult meg. A hatalmas hype-hoz képest ami meg övezte a KS-en és a beharangozókban összességében csalódás. Remélem a kieggel ami jövőre jön tudnak valami pluszt hozni a rendszerbe, mert az alapötlet jó.

 • veerzoltan80

  2021-12-07 13:15:00

  Meghozta a Mikulás, tegnap meg is futottuk vele a próbakört. Hozta amit vártunk tőle és amiért megrendeltük. 5 éves kislányunk volt a harmadik játékos, bár ő nyilván még nem a pontozást nézte csak próbált szépet csinálni.

  A Kanagawa után ez a faja festménykészítési mechanika nagyon bejött, nem kellett "széttúrni" a műhelyt vagy ép a festményt amikor elkészítettük, ez a Kanagawának korából adódó hiányossága.

  Remek az alapötlet, és szépen is sikerült megvalósítani, biztos Queen rajnogó a készítő mert Freddit is felfedeztük egy képdarabon. A pontozást még szokni kell, összességében a Kanagawához hasonlítva egyszerűbb játék, kevesebb opciót adott a kezünkbe, de a gyerekek miatt ez jó is így. Könnyen tanulható, pikkpakk megértette még a pici is a "festőpaletták" használatát, és az utolsó képénél már próbálta a pontozást is nézni amikor összerakta a darabokat.

  Az insert viszont nulla, annál hogy a doboz aljára rá van írva hogy mit hová tegyünk, ma már azt gondolom kicsit többet kéne nyújtani.

  Az asztalképe nagyon tetszetős, konfrontáció mentesen csinálható végig, annyi féle verzió alakítható ki benne, hogy nem fáj nagyon ha a másik viszi el az előre kiszemelt lapot. Hogy a festmnylapok mennyire kopnak arról egy keverés és játék után nem tudok még nyilatkozni, de felteszem a 2022-ben érkező kiegészítő pótolja majd új lapokkal az esetleg kiesőket. Mindenesetre ha kopósak akkor az bosszantó.

  Megkaptuk a varázst és némi alkotói fantáziát a játéktól, a legkisebb játékos is élvezettel játszotta, ennél több nekünk nem kell.

 • Mixike

  2021-11-15 10:16:31

  Végre a hétvégén volt szerencsém kipróbálni. Egy maratoni játéknap keretében körülbelül 5. vagy 6. játékként került le a vendéglátónk polcáról és én nem is akartam, hogy vissza rakja oda. De nyilván annyi játékot ki kellett még utána próbálni, hogy nem tehettük meg, hogy leragadunk a Canvasnál egész estére.

  Eddig amiket olvastam a játékról határozottan szerepelt a beszerzendő játékok listáján. Most, hogy megtapasztaltam milyen gyönyörű játék, fel is robogott a dobogóra. Fantasztikus képeket lehet benne alkotni, ha a pontozásra oda akarunk figyelni akkor a gamer szekciónak is kellemes kis kikapcsolódás, jól lehet számolni a pontokat, hogy melyikkel járunk jobban, vagy pl. egy forduló végén melyik lapokat orrozzuk el a játékostársak elől, ha mi már egyébként készek lennénk. Varázslatos mini festményeket készítettünk.

  Családosoknak kifejezetten ajánlom!! De ettől függetlenül mindenkinek, én aki stratégiai játékok szerelmese vagyok egyszerűen nem tudtam volna abbahagyni.

 • Merse

  2021-09-02 00:06:59

  Egyébként én nem nevezném fillernek.

 • Merse

  2021-09-02 00:05:14

  Egyetértek, hogy zseniális, nem is annyira az átlátszó kártyák, mert az nem új, nem is a festmények készítése miatt, bár ezek sokat hozzátesznek az élményhez, de maga a mechanika rendkívűl egyszerű mégis nagyszerű. A szabály két perc alatt magyarázható, de rendkívül gondolkodós tud lenni, ha valaki komolyan veszi, márpedig miért ne venné, ha egyszer a tematika mögött egészen absztrakt kombinálós. Hihetetlen, hogy ötös kézlimittel a kötelezően három kártyából álló képet mennyi féle képpen lehet összerakni (3*20 = 60) és ebben a játékban kimondottan az a lényeg, hogy nem mindegy az átlátszó lapok sorrendje, mert a lényeges ikonok nem átlátszóak. Szuper a játékban, hogy a pontozó kártyák által nagy az újrajátszhatósága és a játék jellege változó. Egyetlen hátrányának azt látom, hogy a pénz nagyon szűkös benne, néha egészen szűk lesz emiatt a döntési lehetőség. Én betettem volna például a szabályba, hogy a megszerzett fekete plecsniket végszükség esetében lehessen akár pénzként is használni. Már nagyon várom a kiegészítőt, kíváncsi vagyok, hogy az is ennyire szűk lesz-e. Csak egy dolgot nem értek, hogy miért nem úgy csinálták meg, hogy a képelemek épp azt a sávozást követik, amit az ikonok. Nagyon adta volna magát, és akkor a létrejövő műalkotások fedései és átfedései még jobbak lehetnének szerintem.

 • vargad0325

  2021-04-08 14:01:18

  Belépő játéknak tökéletes. Nagyon egyszerű, könnyen tanulható a szabályrendszere, emellett pedig látványos és kreatív.

  A játékmenet hossza kötött, ha jól számolom, legfeljebb 14 kör az egész, ez rutinos játékosokkal 20-25 perc szórakozás.

  Filler, szóval ne várjunk tőle sokat, de amit ígér, azt maradéktalanul be is teljesíti.

  Ajánlanám mindenkinek, akik szeretik a nyugis, relaxálós játékokat és/vagy van egy kis művészi vénájuk.

 • Eyesis

  2021-03-16 19:56:03

  Ez valami zseniális játék lett. Tényleg nagyon csodálatosan néz ki. Már maga a doboz is egy szép festmény.

  Az átlátszó kártyákkal lehet szebbnél szebb képeket "festeni", amikért különböző díjakat is kaphatunk.

  Nagyon könnyen lehet a játékosokhoz igazítani, 6 éves lányommal 2 jutalom kártyával simán tudtam játszani. "Azért nyertem, mert nem olyanokat választottam, amik tetszenek, hanem olyanokat, amiken jó ikonok vannak." :)

  Rutinos játékosokkal persze megpróbálhatjuk kimaximalizál az adott lehetőségeket, de a lapjárás erősen befolyásolja, hogy ki fog végül nyerni.

  Ez tényleg egy olyan játék, ami gyerkekkel, szülőkkel, nagyszülőkkel is lehet játszani. Aztán a játék végén biztos mindenki kiéli majd a fantáziáját, és készíthetünk házi kiállítást :)

  Erről lehet írok egy kedvcsináló cikket is, mert megérdemli.

A Canvas: Festői vásznak társasjáték és kiegészítői (8)

 • Canvas: Kickstarter Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

  Kickstarter exclusive that includes 10 art cards and 8 award cards (plus a rules cards). The art cards in the mini expansion feature two new icons that are not in the base game. The bonus ribbon gives you straight victory points, but doesn't help you meet any scoring conditions. The x2 icon doubles the icon in the slot that it points to. Each game you can...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Canvas: Tükörképek társasjáték Kiegészítő

  A Canvas festői kiegészítője. A Canvas: Tükörképek kiegészítőben még nagyobb a művészi szabadság: megjelennek a tükörkártyák, amelyeknek mindkét oldala felhasználható a festmények elkészítéséhez. Ezek a megfordítható kártyák jóval mélyebb stratégiai lehetőségeket nyújtanak, és nagyobb rugalmasságot adnak az kombinálási lehetőségekhez. Emellett az új tábla...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Canvas: Tükörképek társasjáték Kiegészítő 7970 Ft-tól! - 33 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Canvas: Deluxe Edition társasjáték

  In Canvas, you play as a painter competing in an art competition. Players will collect art cards, layering 3 of them together to create their own unique Painting. Each card contains a piece of artwork as well as a set of icons used during scoring. Icons will be revealed or hidden based on the way players choose to layer the cards making for an exciting...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Canvas: Reflections – Deluxe Edition társasjáték Kiegészítő

  Paint from a new perspective! In Canvas: Reflections, the artistic puzzle has a new layer -- Mirror Cards! These reversible cards add deeper strategy, and also give you increased flexibility to string together combinations of Elements. Additionally, the new board offers a wider selection of Art Cards that allows you to better plan ahead and presents more...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Canvas: Finishing Touches társasjáték Kiegészítő

  Keretezd be a mesterművedet! A galéria új remekműveket keres! A Canvas: Finishing Touches kiegészítőben a műalkotásaid megértek rá, hogy megmutasd őket a világnak. Ebben pedig az új keretek lesznek a segítségedre! Ezek a keretek egy újabb interakciós réteget adnak a kezetekbe, így verseny indul azért, hogy kinek a műve kerüljön fel a galéria falára. De...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Canvas: Finishing Touches társasjáték Kiegészítő 9990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Canvas: Reflections – Deluxe Upgrade Pack társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
 • Canvas: Finishing Touches – Deluxe Edition társasjáték Kiegészítő

  The gallery is seeking new masterpieces! In Canvas: Finishing Touches, complete your works of art and show them off to the world with the new Frames! These Frames add a layer of interaction as players compete to have their work displayed on the gallery wall. The Deluxe Edition includes: + 10 exclusive transparent art cards +11 painter cards - Each player...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Canvas: Finishing Touches – Deluxe Edition társasjáték Kiegészítő 16990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Canvas: Trilogy Booster Pack társasjáték Kiegészítő

  All New Content included through the Canvas Big Box Kickstarter campaign. (Trilogy Booster Pack not included with the Big Box and must be pledged separately.) 10 NEW Art Cards illustrated by Luan Huynh 4 NEW Scoring Cards 4 NEW Award Cards 1 NEW Signature Style Card 4 NEW Painter Cards You must own all 3 Canvas games to use all the Trilogy Booster content....

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Jeff Chin, Andrew Nerger
 • Illusztrátor:  Luan Huynh
 • Kiadók:  Kaissa Chess & Games, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., ADC Blackfire Entertainment, Awaken Realms, GateOnGames, Lavka Games, MEBO Games, Road To Infamy Games (R2i Games), Engames, Tower Tactic Games, Ігромаг
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 20.4 cm x 25.5 cm x 4 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • English deluxe edition, first printing
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.5 cm x 20.5 cm x 4 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
 • German edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20.4 cm x 25.6 cm x 4.1 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 20.3 cm x 25.5 cm x 4 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 20.4 cm x 25.5 cm x 3.5 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: ukrán
 • English deluxe edition, second printing
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 25.5 cm x 4 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: portugál
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: orosz
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 25.6 cm x 20.5 cm x 4 cm
  • Súly: 0.9 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Canvas: Festői vásznak társasjátékhoz