Arkham Horror: The Card Game – The Path to Carcosa: Investigator Expansion
Videó beküldése

Arkham Horror: The Card Game – The Path to Carcosa: Investigator Expansion

társasjáték Kiegészítő, 2022
Értékelem!

Ez a játék az Arkham Horror: The Card Game kiegészítője.

Az Arkham Horror: The Card Game – The Path to Carcosa: Investigator Expansion egy összetett kiegészítő az Arkham Horror: The Card Game társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 6 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves...

Az Arkham Horror: The Card Game – The Path to Carcosa: Investigator Expansion egy összetett kiegészítő az Arkham Horror: The Card Game társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2016-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 6 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű.

A Szellemlovas leírása:

Leírhatatlan borzalmak gyötrik mindazokat, kik kapcsolatban állnak a hírhedt Sárga Királlyal.
Carcosa ura egy képzeletbeli városban, a csillagok között raboskodik, és azon munkálkodik, hogy őrületettel és nyomorúsággal súlytsa a tudatlanokat. Akadnak azonban olyanok, akik a józan eszüket is feláldoznák azért, hogy lezárják e rémálomszerű birodalomba vezető utakat.

A Path to Carcocsa Investigator Expansion hat nyomozót ad az Arkham Horror LCG -hez, és tartalmazza az eredeti The Path to Carcosa-ciklus összes játékoskártyáját. Állj bosszút a katona Marke Harrigan-t irányítva; támogasd szövetségeseidet a titkárnő Minh Thi Phan-ként; fedezd fel a művészvilágot a festő Sefina Rousseau-val; végezz titkos rítusokat a sámán Akachi Onyele bőrében; áss ki eltemetett titkokat a sírásó William Yorick-ként; és vállalj bármilyen szerepet a színésznő Lola Hayes szerepében.

A kiegészítőben található kártyák remekül működnek az Arkham Horror LCG világában, nyomozóival kiválóan bővíthető a meglévő paklik, de önállóan is helytállnak bármelyik történetében vagy kampányban.

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 18 890 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Kiegészítő

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Kiterjedt család

Ez a játék egy kiterjedt társasjáték család része!

Arkham Horror: The Card Game – The Path to Carcosa: Investigator Expansion vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Az Arkham Horror: The Card Game társasjáték és kiegészítői (87)

Részletes adatok


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Arkham Horror: The Card Game – The Path to Carcosa: Investigator Expansion társasjátékhoz