Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

2019-ben megjelenik magyarul a Gloomhaven!

Gloomhaven bő 21.000 szavazata alapján, átlag 8,9/10-es értékelésével, méltán foglalta el a Board Game Geeken a királyoknak kijáró trónust a társasjátékok ranglistáján.

Új megjelenés: Gloomhaven

Minden évben számolatlanul jelennek meg a jobbnál-jobb társasjátékok, de kiadóként, gazdasági vagy egyéb okok miatt, hiába találkozunk mesterművekkel, nem lokalizálhatunk mi sem mindent. Születnek viszont néha olyan játék-különlegességek, amik alapjaiban rengetik meg a társasjáték-világot. Olyan nagyágyúk, amik üstökösként szállva törnek fel, a legnevesebb játékok közé, és amik mellett nem lehet egyszerűen elsétálni.

Egy Játék mind fölött

2015 szeptember: Gloomhaven első kiadás a Kickstarteren. Még majdnem egy évig fogalmam sincs a hobbiról sem, nemhogy erről a játékról. Úgy maradok le erről és a Blood Rage-ről, hogy jóval később sokáig sírok miattuk. (De már elmúlt.) 2016 május: Megkapják az első kiadást a Kickstarteresek. Még mindig nem tudok semmit semmiről.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

forrás -- gemklub.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

18Aug

Kickstarter körkép - 33. hét

Megjelenés | 2022.08.18. 07:00:00

Római vakáció építkezéssel egybekötve, szemkötő és papagáj a tengereken, vagy kibernyúl az emberektől mentes jövőben. Te hol látnád magad legszívesebben?

31Aug

Kickstarter körkép - 35. hét

Megjelenés | 2022.08.31. 09:00:00

Nanolithokkal az ereinkben, kirándulni indulunk, miközben valahol a tengeren a szerelmünk vár epekedve.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Homályrév