Kódfejtő - (De) Kódold az adást!

Fedőnevek rajongók, hogy álltok a kulcsszavakkal? Egyre jobbakat sikerül kitalálni? Nem is olyan vészes más a kémkedés, mint ahogy a James Bond filmekben mutatták? Hát most itt a játék, amiben a kulcsszavakat már kódolnotok is kell!

Kódfejtő egy asszociációs partijáték (akár a Fedőnevek, a Dixit, vagy a Concept), amelyben két csapat feszül egymásnak. A csapatvezetők kódolt üzeneteket küldenek a saját csapatuknak, egész konkrétan három-három szót, amely mindig más sorrendben utal a csapat négy kulcsszava közül háromra. Az üzenetnek egyértelműnek kell lennie a saját csapat számára, de ahhoz elég homályosan kell utaljon a kulcsszavakra, hogy az ellenfél ne tudja megfejteni. Az egyes kulcsszavak körről körre egyre élesebben körvonalazódnak majd az ellenfél számára, így az ügyes és kreatív kód kitalálása nem lesz kis feladat.

Szóval izzítsátok az agytekervényeiteket, mert érkezik egy izgalmasan izzasztó asszociációs kihívás, mert tavasszal érkezik a Kódfejtő!

forrás -- Gémklub

04Márc

LÉGY RÉSEN!, AVAGY A DOLOG AMI TÉGED IS MEGFERTŐZHET

Ismertető | 2019.03.04. 15:55:00

A Légy résen! egy igazi gyöngyszem a partijátékok között, most ezt a társasjátékot járjuk körbe részletesebben.

18Dec

Társasjátékot a szilveszteri bulikba!

Érdekes | 2018.12.18. 13:48:00

Hogyan rendezzünk társasjáték-orientált szilveszteri bulit úgy, hogy mindenki jól szórakozzon – és a játékok is megmaradjanak?


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kódfejtő