Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Kódfejtő - (De) Kódold az adást!

Fedőnevek rajongók, hogy álltok a kulcsszavakkal? Egyre jobbakat sikerül kitalálni? Nem is olyan vészes más a kémkedés, mint ahogy a James Bond filmekben mutatták? Hát most itt a játék, amiben a kulcsszavakat már kódolnotok is kell!

Kódfejtő egy asszociációs partijáték (akár a Fedőnevek, a Dixit, vagy a Concept), amelyben két csapat feszül egymásnak. A csapatvezetők kódolt üzeneteket küldenek a saját csapatuknak, egész konkrétan három-három szót, amely mindig más sorrendben utal a csapat négy kulcsszava közül háromra. Az üzenetnek egyértelműnek kell lennie a saját csapat számára, de ahhoz elég homályosan kell utaljon a kulcsszavakra, hogy az ellenfél ne tudja megfejteni. Az egyes kulcsszavak körről körre egyre élesebben körvonalazódnak majd az ellenfél számára, így az ügyes és kreatív kód kitalálása nem lesz kis feladat.

Szóval izzítsátok az agytekervényeiteket, mert érkezik egy izgalmasan izzasztó asszociációs kihívás, mert tavasszal érkezik a Kódfejtő!

forrás -- Gémklub

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

27Márc

Waterfall Park – „Én azt neked oda nem adom…”

Ismertető | 2024.03.27. 14:00:00

"-Add nekem 3 pénzért! -Áhh annyiért oda nem adom, adj érte 6-ot! -Én 3-at adok érte, meg két bárt, és nem kell Józsinak eladnod!" Ilyen és ehhez hasonló párbeszédekre számíthattok a Waterfall Park játék közben!

25Feb

Bájos Kis Bestiák - Happy Tree Friends kártyákkal

Ismertető | 2024.02.25. 14:06:00

Toborozz hősöket a kalandorcsapatodba, és szállj szembe szörnyekkel ebben a könnyen tanulható, fél-egyórás partijátékban!


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kódfejtő