Kép forrása: jemmagazin.hu

Megjelent a JEM magazin 113. száma!

A JEM magazin egy online megjelenő digitális társasjáték-magazin játékosoktól játékosoknak. Megjelenik minden hónap első napján.

Megjelent a JEM magazin 113. száma - JEM - Játékos Emberek Magazinja

Játékismertetők: Acélmágnás (Magyar Premier)Spiel des JahresHai NoonKing of Tokyo & King of New YorkHangok a fejembenÉbredő erdőTuaregKingdomino: KezdetekWalking BabyHero TownIsla DoradaTerra és FaunaJEMbori az Enter BarbanInterjú: Ivan Lasin Ha a böngésződ egyből megjeleníti, akkor egér jobb gomb, "Mentés másként..."

A magazinban megtalálható társasjátékok adatlapjai

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...


Kommentek

  • MaRo

    2022-08-15 01:10:29

    Habár már többször terveztem átnyálazni jem magazint mindeddig valahogy sosem jutottam el odáig. Most viszont túlnyomó többségét vègigolvastam ha már ekkora a hype az acélmágnás körül.

    Az igazat megvallva kb semmit nem tudtam róla eddig. Most sem lett a szívem csücske annak ellenére, hogy szerintem a téma nem rossz. Azonban én sosem játszottam licites társasjátékkal - legalábbis nem rémlik ez korábbról ha a monopoly ezen lehetőségét nem számítjuk - és egyszer ezt minden bizonnyal meg kellene törjem de sajnos ez a mechanizmus engem annyira nem vonz így jó eséllyel előbb esnék neki az eladlak című játéknak mint ennek mert ha beigazolódik a sejtésem, hogy ez nem az én kategóriám legalább csak kicsit fáj majd.

    A hangok a fejemben viszont már a beharangozáskor is felkeltette a figyelmem érdekes, hogy túl sok játékos nem is kell hozzá alapból ami kicsit meglepett. Érdekes a játék és ötletes is de ezzel kapcsolatban sem vagyok meggyőzve teljesen, hogy ez tényleg nekem való bár lehet a játék menete sem teljesen jött át a cikkből.

    A walking babyről még csak nem is hallottam, de jópofának tűnik bár félő, hogy a kihívás nem lesz túl nagy az alapváltozatban. Azt hiszem ez mindenképp polcos termék lesz, bár nem magam miatt elsősorban.

    A kingdominőval pedig az alapot próbáltam remélem, hogy egyszer egy szebb tesco akció keretein belül ez is bővíti a gyűjteményt majd de ahogy olvastam lehet érdekes lenne más változatokat is ellenőrizni a családból.

    A terra és fauna szerintem egész zseniális megoldás a kvíz játékok berkeiben. Bár az ilyen játékokkal vannak fenntartásaim és szerintem erősen társaságfüggő is az élvezhetősége de ez a változat tényleg megadja az esélyt a tudáskülönbség kompenzálására. Szerintem megérhet egy misét.

    Azt hiszem sürvebben kellene a jem magazint forgatnom a jövőben és vefejezni az olvasatlan cikkeket is mert kifejezetten hasznos tippeket tud adni. :)

  • maszlagadam27

    2022-08-11 07:26:37

    Érdekes szamnak ígérkezik, az acélmágnásról jó lesz olvasni, de a hangok a fejemben is érdekel (annyira nem hasonlít semmire az a játék, hogy hihetetlen). A terra és a fauna zseniális játékok, azokról màr van tapasztalatom, de kíváncsi leszek hogy mutatjàk be őket!

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Ébredő erdő
  • Acélmágnás
  • Kingdomino:Kezdetek
  • Hangok a fejemben
  • Fauna
  • Terra
  • Hai Noon