Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

5 szuper társasjáték, ami a kiskamasznak is bejön, nálunk legalábbis

Tény, a 13 éves fiamat már nehezebb elcsábítani társasozni, ezért is nem mindegy, számára is elég lelkesítő-e az otthoni felhozatal. Jófejségből persze néha leül egy Lotti Karottira a húgával, de nem ez az, ami őt és a korosztályát igazán lázba hozná. Van viszont néhány olyan tuttira bevált játékunk is, amit sokszor ő maga hoz elő.

https://famiily.hu/tarsasjatekok-felsosoknek/

Társasjáték adatlap

forrás -- famiily.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.

28Máj

Virágvarázs💐 [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.28. 14:00:00

Bár az utóbbi hónapokban igencsak megcsappant a társasjátékozással töltött órák száma krónikus időhiány miatt, de sikerült viszonylag hamar asztalra pakolnunk ezt a gyönyörűséget. 🌸


Kommentek

  • harnos.szilvi

    2020-05-31 21:41:55

    Tény, hogy nehéz lekötni az ilyen korú gyerekeket, jobban érdekli őket a telefon, meg a haverok. Ez a korosztály az, akinek kicsit már ciki a szülővel leülni, de a cikkben ajánlott játékok nagyon jók. Akár családdal, akár a kis barátokkal is lehet játszani. A Tokió kiránya és a Zombie kids is elférne a listán, vagány a grafika és érdekes a játékmenet. A Dobble nemcsak az ennek a korosztálynak szórakoztató, nagyobbaknak is. De ezeknek a gyerekeknek már simán lehet komolyabb játékokat is odaadni. Nálunk a 8 éves gyerkőc a Nottingham bíráját is nagyon élvezi, meg a Catan telepeseit.

Népszerű

Friss

Címkék