Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Év játéka 2019 - Mit tud a Spiel des Jahres?

Az év játéka a Csak egy, a legjobb gyerekjáték a Valley of the Vikings, a legjobb gamer a Fesztáv lett!

Társasjáték Podcast | Év játéka 2019 - Mit tud a Spiel des Jahres?

Társasjáték podcast sorozatom harmadik része.

Csak egy társasjáték bemutató cikkünk

Csak egy: Ez nem "csak egy" partijáték

A Csak egy pörgős, izgalmas partijáték, mely során mindannyian együtt dolgozunk a győzelemért. Roppant egyszerű szabályrendszerre azonnal tanulható. Kritériumként igazán csak az írni és olvasni tudást említhetjük, ezért viszonylag kisebb gyerekekkel is játszhatjuk. Így nem csoda, hogy a 2018-as megjelenése után szinte azonnal bekerült a BGG lista partijátékainak élbolyába.

A(z) Csak egy társasjátékot a Gémklub biztosította számunkra!

Kuponkód a Tarsasjatekok.com felhasználóinak! Igényeld Te is!

-20% kedvezmény! A kedvezménykódot fizetéskor adhatod meg. Tedd kosárba a játékot, majd a kosár oldalon írd be a KOOP20 kuponkódot a kuponkód beviteli mezőbe! A kedvezmény július 31-én éjfélig, illetve visszavonásig tart, mely saját kedvezményeddel nem összevonható. KUPONKÓD IGÉNYLÉSE MEGNÉZEM A JÁTÉKOT

Fesztáv társasjáték bemutató cikkünk

Ti írtátok! Fesztáv - Üres a fa, ha nincs rajta madár!

Május 20.-án kihirdették a 2019 Spiel des Jahres díj jelöltjeit, köztük komplex kategóriában a Fesztáv társasjátékot is. Így mi sem lenne aktuálisabb, mint bemutatni nektek a játékot. Az ide év talán legfelkapottabb játékáról van szó, amely megérkezésével talán pont a nagy hype és csinnadratta miatt vált megosztóvá a játékosok körében.

írta -- Peter

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

06Aug

Exit és La Viña a Kosmostól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.08.06. 13:30:00

Immáron nemcsak a valóságban, de a társasok között is egyre népszerűbbek a szabadulószobák, amit az Exit-sorozat is kiválóan megmutat. Emellett még a borkészítésbe is belekóstoltunk.

04Aug

Funkoverse Strategy Game [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.08.04. 13:00:00

A nagyfejű Funko Pop!-figurák elképesztő népszerűségnek örvendenek, így csak idő kérdése volt, hogy a társasjátékok világában is megjelenjenek.


Népszerű

Friss

 • Exit és La Viña a Kosmostól [Társalgó]

  2020.08.06. 13:30:00 / Kedvcsináló, 2020

  Immáron nemcsak a valóságban, de a társasok között is egyre népszerűbbek a szabadulószobák, amit az Exit-sorozat is kiválóan megmutat. Emellett még a borkészítésbe is belekóstoltunk.

 • Patchwork a Compayatól [Társalgó]

  2020.08.05. 10:00:00 / Kedvcsináló, 2020

  Igazi klasszikus az asztalon: a 2014-es Patchwork a megjelenése óta gyakorlatilag levakarhatatlan a toplistákról, legyen szó családi, absztrakt vagy 2 fős játékokról. Uwe Rosenberg közkedvelt címe minden kategóriában megállja a helyét!

 • Funkoverse Strategy Game [Társalgó]

  2020.08.04. 13:00:00 / Kedvcsináló, 2020

  A nagyfejű Funko Pop!-figurák elképesztő népszerűségnek örvendenek, így csak idő kérdése volt, hogy a társasjátékok világában is megjelenjenek.

 • Kickstarter körkép - 32. hét

  2020.08.03. 13:00:00 / Megjelenés, Kickstarter

  Érdekelnek a jövő év társasjátékai? Támogatnál valami feltörekvő projektet? Kövesd a heti rendszerességgel jelentkező Kickstarter ajánlónkat és ne maradj le semmi érdekesről!

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Fesztáv
 • Csak egy
 • Valley of the Vikings