Kép forrása: pcguru.hu

Hősök útja – A te hősöd, a te sztorid [Társalgó]

A pixeles külső és a retró videójátékos élmény után a Boss Monster-sorozat alkotói egy RPG-nek álltak neki, ami igazán sajátos formában elevenedik meg az asztalon.

Pont előző héten lett bemutatva az Overboss: A Boss Monster Adventure, amely a Boss Monster-széria legújabb része. És ugyan az alapot nyújtó sorozatot és magát a Brotherwise Games-t is tető alá hozó O’Neal-testvérek (Johnny és Christopher) a lapkalehlyezős birodalomépítésből nem vették ki a részük, helyette elkészítették a Hősök útját, ami talán a legközelebb áll ahhoz a fogalomhoz, amit úgy nevezünk, hogy szerepjáték. Vagy Kaland Játék Kockázat. Merthogy a Hősök útja egy “félelmetes fantáziajáték, a főhős Te vagy!”

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Hősök útja a Gémklubtól - A te hősöd, a te sztorid

A pixeles külső és a retró videójátékos élmény után a Boss Monster-sorozat alkotói egy RPG-nek álltak neki, ami igazán sajátos formában elevenedik meg az asztalon. Pont előző héten lett bemutatva az Overboss: A Boss Monster Adventure , amely a Boss Monster-széria legújabb része.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Hősök útja - Minden nemzedéknek megvan a maga legendája

Ismertető, 2021.03.22. 14:00:00

Vajon hogyan születnek a hősök? Nemesi család sarjai, akik mindenből a legjobbat kapták? Kitartó harcosok, akik éjjel-nappal edzenek? Vagy szerencsés flótások, akik jókor voltak jó helyen? Hogyan születik a Te hősöd?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

27Jún

Walking in Burano - Nyáresti séta Olaszországban

Ismertető | 2024.06.27. 14:00:00

Színes házakkal szépítjük az olasz sziget, Burano utcáit, miközben igyekszünk megfelelni a helyi kritériumoknak és elnyerni a turisták elismerését.

20Jún

Sárkányok völgye - Csodás lények kavalkádja

Ismertető | 2024.06.20. 14:00:00

Hetven csodálatos lény csak arra vár, hogy csatlakozzon hozzád a Sárkányok völgyében! Szelídítsd meg őket, gyűjts varázsköveket és járulj a fenséges Örökkévaló színe elé!


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Hősök útja