Kép forrása: Leet.hu

Keressük 2020 legjobb társasjátékát - a szakértők megmondják [Leet.hu]

Kiderítjük, hogy az összesen 217 tavalyi magyar társasjáték-megjelenés közül melyik az, amit a hazai szakemberek a legjobbnak tartanak, ezért megkerestünk és felkértünk közel száz társasos megmondó/fontosember/véleményvezér/influenszert, hogy ajánljanak a Leet olvasóinak ötöt azok közül, amikhez nem volt tevőleges közük, és nevezzék meg a kedvencüket azok közül, amikhez volt.

[Cikk folytatása]

Keressük 2020 legjobb társasjátékát - a szakértők megmondják - Leet

Megkerestünk és felkértünk közel száz társasos megmondó/fontosember/véleményvezér/influenszert, hogy ajánljanak a Leet olvasóinak ötöt azok közül, amikhez nem volt tevőleges közük, és nevezzék meg a kedvencüket azok közül, amikhez volt. A társasjátékos világban, még Magyarországon is, rengeteg díj létezik, és folyamatosan jönnek az újabbak is. Nálunk a legutóbbit a Játékos Emberek Magazinja (JEM) írta ki tavaly ...

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Márc

Lenyűgöző, ahogy ez a játék kinéz, de a játékmenete az igazán erős [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.19. 20:51:00

Az utóbbi idők egyik legszebb társasjátéka nem csak küllemében impozáns.

28Márc

Megjelent Hajnóczy Soma új játéka – kipróbáltuk, milyen lett a Dűlőre jutunk [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.28. 14:35:00

Hajnóczy Soma megint borral játszik, ám a Dűlőre jutunkban nem szódával kell kevergetnünk, hanem eleve el kell készítenünk a palackokat.


Kommentek

  • Eyesis

    2021-03-23 20:05:39

    Úgy látszik nem vagyok társasos megmondó/fontosember/véleményvezér/influenszer :) Talán nem is gond :) Legjobb ezekben a toplistákban, hogy 217 játékról mondanak majd 5-öt a kiválasztottak, és lehet 3-at ha próbáltak egyáltalán :) Persze egy korrekt toplista előállítása nem kevés idő, bár van néhány alacs onyan lógó gyümölcs, pl. az Anachrony már megjelent korábban is, most "csak" az infintiy box és egy új kieg jelent meg hozzá.

    Én lehet inkább nem fontos embereket választanék ki, hanem önkénteseket, akik már játszottak, vagy játszanának ezek közül néhánnyal és jól definiált pontozási rendszerben értékelnék a játékokat, majd ezeket az eredményeket fésülném össze és mondanám meg a sorrendet.

    Persze még ez sem lenne elég jó, mert kategóriánként kellene mindezt csinálni. Na meg az sem mindegy, hogy egy vérbeli party játékos próbálja e a vér eurot, vagy egy vér euro játékos próbál valami dicső amerit.

    Van egyáltalán értelme ezeknek a toplistáknak? :)

Népszerű

Friss

Címkék