Kép forrása: https://leet.hu/wp-content/uploads/2021/03/videojatek_vs_tarsas_imperial_assault.jpeg

Lehozunk a kijelzőről - asztali, táblás, kártya-és társasjátékok a Leeten

2021 elejére megkerülhetetlenné lett a gaming világában a társasjátékozás, amit immár a Leeten sem lehet figyelmen kívül hagyni.

Az eddig csak hébe-hóba felbukkanó hírek után tehát márciustól rendszeressé válnak az ezekkel a “fizikai” játékokkal foglalkozó tartalmak. Az eddig a társoldalunkon, a Metabro Boardgame rovatában megjelenő kontentek folytatásaként mostantól a Leeten jelennek meg. És itt egyből nagyot dobunk: rendes felmérésnek is beillő kezdeményezésünkben

kiderítjük, mely társasokat tartják a tavalyi magyar megjelenések közül a legjobbaknak a hazai szakemberek.

[cikk folytatása]

Lehozunk a kijelzőről - asztali, táblás, kártya-és társasjátékok a Leeten

Mostantól majdnem minden nap. 2021 elejére megkerülhetetlenné lett a gaming világában a társasjátékozás, amit immár a Leeten sem lehet figyelmen kívül hagyni. Az eddig csak hébe-hóba felbukkanó hírek után tehát márciustól rendszeressé válnak az ezekkel a "fizikai" játékokkal foglalkozó tartalmak. Az eddig a társoldalunkon, a Metabro Boardgame rovatában megjelenő kontentek folytatásaként mostantól a Leeten jelennek meg.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

28Márc

Megjelent Hajnóczy Soma új játéka – kipróbáltuk, milyen lett a Dűlőre jutunk [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.28. 14:35:00

Hajnóczy Soma megint borral játszik, ám a Dűlőre jutunkban nem szódával kell kevergetnünk, hanem eleve el kell készítenünk a palackokat.

19Márc

Lenyűgöző, ahogy ez a játék kinéz, de a játékmenete az igazán erős [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.19. 20:51:00

Az utóbbi idők egyik legszebb társasjátéka nem csak küllemében impozáns.


Népszerű

Friss

Címkék