Kép forrása: https://metabro.hu/wp-content/uploads/2020/07/4-1024x576.jpg

Társasjáték Podcast | Mit nézzünk a dobozon, ha a boltban leveszünk egy társasjátékot a polcról?

A két héttel ezelőtti harmadik részben mélyebbre merültünk, amennyiben sikeres és egy épp fejlesztés alatt álló történelmi társasjátékot mutatott Győri Zoltán (Eureka Games/Mit Játsszunk?) és Para-Kovács Imre (Budapest vad világa/Ftr Pix) Lenhardt Balázzsal, a Kékjáték vezetőjével. A mostani, negyedik részben praktikusabb oldalról közelítjük a társasjátékozást:

Mit nézzünk a dobozon, ha a boltban leveszünk egy társasjátékot a polcról? - metabro.hu

A negyedik résszel folytatódik Társasjáték-podcast - A játék nem játék sorozatunk. A két héttel ezelőtti harmadik részben mélyebbre merültünk, amennyiben sikeres és egy épp fejlesztés alatt álló történelmi társasjátékot mutatott Győri Zoltán ( Eureka Games/ Mit Játsszunk?) és Para-Kovács Imre ( Budapest vad világa/ Ftr Pix) Lenhardt Balázzsal, a Kékjáték vezetőjével.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

01Aug

Table Talk 37. rész Szólójátékok

Érdekes | 2020.08.01. 09:00:00

Gál József és Horváth Balázs a szólójátékokról beszélgetnek.

30Júl

Beszélgetés Lackner Sámuellel a Grund egyik készítőjével

Érdekes | 2020.07.30. 15:00:00

A Grund a játszóterek világába kalauzolja a játszani vágyókat. A 2019-ben megjelent magyar fejlesztésű társasjátékot Brunner Máté, Lackner Sámuel, Ollári Márton és Venczel Patrik tervezte és kiadásáról az A-games gondoskodott.


Népszerű

Friss

 • Nyereményjáték! Arborétum - A látszat néha csal

  2020.08.13. 16:30:00 / Ismertető, Bemutató

  Szeretsz a természetben barangolni és csodálni annak szépségét? Odavagy a színpompás faültetvényekért? Gondoltál már arra, hogy egy saját füvészkertet nyiss, és ezáltal hozzájárulj az ismeretterjesztéshez és a környezetvédelemhez? Eljött a te időd!

 • Machete a kézbe, irány Eldorádó! – Eldorádó legendája

  2020.08.12. 18:00:00 / Ismertető, 2020

  Négy kincsvadász indul útnak Amazónia dzsungelében, hogy felkutassák Eldorádót. A kalandorok félelmet nem ismerve vágnak át az esőerdőn. Amott folyókon kelnek át, máskor a falvak lakóit kell lefizetniük, de néha elég a bozóton átverekedniük magukat.

 • Kickstarter körkép - 33. hét

  2020.08.10. 18:00:00 / Megjelenés, Kickstarter

  Érdekelnek a jövő év társasjátékai? Támogatnál valami feltörekvő projektet? Kövesd a heti rendszerességgel jelentkező Kickstarter ajánlónkat és ne maradj le semmi érdekesről!

 • Holtak tele - Válaszúton

  2020.08.09. 16:00:00 / Ismertető, 2020

  A Holtak Tele tekinthető Battlestar Galactica Light változatának, de eredeti ötletei és hangulata miatt akár a versenytársának is a titkos áruló szerepes kooperatív játékok között.

Címkék