Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Virtuális társasozás: Játék a képernyőn keresztül

Bár sajnos a megszokott összeülős társasjáték partik egy jó időre szünetelnek, szerencsére ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a közös meccsek öröméről. Összeszedtünk nektek egy rakás módot, hogyan (és milyen platformon) tudjátok virtuálisan élvezni a közös társasozást.

Kezdjük a legnépszerűbb megoldásokkal, azaz a több modern társast tömörítő, gyűjtő alkalmazásokkal >>>

GameRelation

Szervezz! Játssz! Fejlődj! Szervezd meg a társasjáték partijaidat online vagy csatlakozz meglévő játékokhoz, vegyél részt az eseményeken személyesen, szerezz új élményeket és barátokat, nyerj és fejlődj.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

28Ápr

Végre jó magyar társasokból is kedvünkre válogathatunk [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.28. 15:52:00

Mi sem mutatja jobban, hogy micsoda virágkorát éli a társasjátékozás, mint hogy már a hazai tervezésű játékok közül is kedvére válogathat, aki összetettebb, modern társasjátékra vágyik...

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.


Népszerű

Friss

Címkék