Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Hogy jövünk majd ki a koronavírusból – játszd le a Histheoryval!

Másodjára modellezték a járványhelyzetet annak megjelenése után a nagyon izgalmas és nagyon nem hagyományos Histheory című társasjáték fejlesztői.

Hogy jövünk majd ki a koronavírusból - játszd le a Histheoryval! - metabro.hu

Másodjára modellezték a járványhelyzetet annak megjelenése után a nagyon izgalmas és nagyon nem hagyományos Histheory című társasjáték fejlesztői. Akik ráadásul magyarok, és ugyan a hazai társasjátékos közösség egy részétől kaptak hideget-meleget, amiért merészeltek egy nem olyan keretek közötti játékot csinálni, ami az "elvárásuk" (még ha nem is direkt elvárásuk is) volt, de külföldön arattak komoly, megérdemelt sikereket.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Ápr

Dinosaur Island - Fussatok, bolondok! [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.04.16. 16:00:00

Halálukból visszahozott, halálosan veszélyes lények, egy mindenre elszánt vállalkozó, egy benépesítésre váró park és fizető vendégek – ismerős sztori, mi sülhet el rosszul?

30Ápr

Twilight Struggle – A Sas és a Medve küzdelmei [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.04.30. 15:17:00

Lassan két évtizedes, mégsem látszik rajta az idő: 2005-ös megjelenése óta uralja témáját és műfaját a Twilight Struggle, melyben a teljes Hidegháborút lejátszhatjuk.


Népszerű

Friss

Címkék