Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Társasjáték Podcast | Legacy játékok - Gyere és tépj szét?

Azokról a társasjátékokról elmélkedem, amiket "tönkre kell tenni" játék közben, amik így folyton változnak döntéseink nyomán.

Társasjáték Podcast | Legacy játékok - Gyere és tépj szét?

Azokról a társasjátékokról elmélkedem, amiket "tönkre kell tenni" játék közben, amik így folyton változnak döntéseink nyomán.

A podcastban említett társasjátékok adatlapjai:

forrás -- Game-Obscura

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

25Feb

Table Talk 32. rész Társasjátékversenyek

Érdekes | 2020.02.25. 15:15:00

Gál József, Horváth Balázs és Horváth Zoltán a különböző társasjátékversenyekről beszélgetnek.

16Márc

Table Talk 33. rész: TOP 10 Alulértékelt játék

Érdekes | 2020.03.16. 07:00:00

Gál József és Horváth Balázs különböző alulértékelt társasjátékokról beszélgetnek.


Kommentek

  • nagysandor.mc

    2019-07-22 11:13:07

    Szerintem nincs rossz Legacy játék. Legyen az egy Exit vagy egy Pandemic, a társasjátékok egy újabb dimenzióját nyitja meg a legacy játékmód. Én javaslom, hogy mindenki próbálja ki, teljesen más élményt nyújt mint egy „hagyományos” társasjáték. Például egy legacy játékban 3-4 szer megfogod gondolni, hogy mit tegyél, nincs az hogy na majd a következo játékban másképp fogom csinálni. Olyan mintha mentés nélkül játszanál egy PC-s játékot, nincs második esély. Eleve szerintem egy ilyen játékmenetre lelkileg is felkészül az ember, megválogatja a társakat, nem csak beviszi a hóna alatt a klubba, hogy gyertek játszunk. Nálunk volt hogy a szoba közepén volt felalítva napokig a Pandemic táblája várva a következo alkalmat amikor mindenki rá ér és le tudunk ülni játszani. Szerintem sok embert az riasztja vissza, hogy: „ennyi pénzért csak egyszer játszható!”. Ez nagy tévedés a legtöbb komolyabb játékban van sima játék mód is (persze ez csak az elott érheto el, hogy elkezdjük a legacy módot), ezenkívül akár hosszú hónapokig játszhatunk egy-egy ilyen játékkal, ami gyakran fajlagosan jobban megéri mintha egy közepes, csak párszor jászható játékot vennénk…

Népszerű

Friss

Címkék