Kép forrása: leet.hu

Megkérdeztünk 89 társasjátékos szakembert, melyik volt a legjobb játék tavaly [Leet.hu]

Corporate Boardgame w/Leet – második rész. Egyedülálló kezdeményezésünk végeredményét a jövő hét első felében tesszük közzé.

korporáció politikai-történelmi fogalom, meg irányzat is, aminek lényege, hogy választott képviselők helyett az államot különféle érdekcsoportok egymással egyetértésben irányítják. Ezt a fogalmat vettük kölcsön a nagy léptékben erősödő magyar társasjátékszcéna körbekérdézésére, a tavalyi magyar és magyar kötődésű játékok szakmai megítélésének feltérképezésére.

[Cikk folytatása]

Megkérdeztünk 89 társasjátékos szakembert, melyik volt a legjobb játék tavaly

Corporate Boardgame w/Leet - második rész. Egyedülálló kezdeményezésünk végeredményét a jövő hét első felében tesszük közzé. A korporáció politikai-történelmi fogalom, meg irányzat is, aminek lényege, hogy választott képviselők helyett az államot különféle érdekcsoportok egymással egyetértésben irányítják. Ezt a fogalmat vettük kölcsön a nagy léptékben erősödő magyar társasjátékszcéna körbekérdézésére, a tavalyi magyar és magyar kötődésű játékok szakmai megítélésének feltérképezésére.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

28Márc

Megjelent Hajnóczy Soma új játéka – kipróbáltuk, milyen lett a Dűlőre jutunk [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.28. 14:35:00

Hajnóczy Soma megint borral játszik, ám a Dűlőre jutunkban nem szódával kell kevergetnünk, hanem eleve el kell készítenünk a palackokat.

19Márc

Lenyűgöző, ahogy ez a játék kinéz, de a játékmenete az igazán erős [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.19. 20:51:00

Az utóbbi idők egyik legszebb társasjátéka nem csak küllemében impozáns.


Népszerű

Friss

Címkék