Zombicide Season 2: Prison Outbreak
Zombicide Season 2: Prison Outbreak
Zombicide Season 2: Prison Outbreak
Zombicide Season 2: Prison Outbreak
Videó beküldése

Zombicide Season 2: Prison Outbreak társasjáték

társasjáték, 2013
Értékelem!

A Zombicide Season 2: Prison Outbreak egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a kockadobás...

A Zombicide Season 2: Prison Outbreak egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a kockadobás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Élőholtak mindenütt. Ellepték az egész várost. Alig vagyunk páran, akik túléltük, de fogytán vannak a tartalékaink: nincs több élelem és alig maradt lőszerünk. Az egyetlen reményünk a börtön, amelyre nemrég bukkantunk. Azelőtt nem gondoltam volna, hogy önként betenném oda a lábam, mégis, most úgy tűnik, az maga a földi paradicsom. Az egyetlen reményünk. Az erős ajtók, melyek fogvatartották a rabokat, majd kinntartják az ellenséget. Ott majd lesz élelem, áramfejlesztő, fegyver, lőszer... ami csak kell. Ha sikerül kipucolni a helyet, biztonságban leszünk... legalábbis, amíg el nem fogy az étel. Ahárhogy is, oda kell mennünk.

A Zombicide Season 2: Prison outbreak egy kooperatív taktikai zombiölős társasjáték. Egy posztapokaliptikus világban maroknyi túlélő küzd az utánuk poroszkáló zombik hadával. A játékban különböző küldetéseket (10 plusz a bevezető küldetés) kell végrahajtani, anélkül, hogy a játékosok mindegyike elpusztulna.

A játékmenet

A küldetések egymásra épülnek: be kell törni a börtönbe, megszerezni a börtön térképét, aktiválni a biztonsági rendszert, élelmet szerezni stb. A játékosok minden körben 3-3 cselekvést hajthatnak végre (később majd többet is), ezután a zombik hajtják végre automatikus cselekvéseiket, majd a kör végén újabb zombik élednek a kijelölt sikátorokban, az újonnan felfedezett szobákban, vagy bújnak elő a csatornákból a csatornafedelek alól. Az élőholtak mozgása kiszámítható, azonban a számuk egyre növekszik, és elég pár meggondolatlan cselekvés, és könnyen kudarcba fulladhat a küldetés.

Ne csapj zajt! Vagy mégis?

A zombik többnyire hallás alapján tájékozódnak, ezért ajánlatos minél kevesebb zajt csapni, ha el akarjuk kerülni őket. Zajforrás lehet egy ajtó hangos kinyitása, lőfegyver használata, de maguk a játékosok is önálló zajforrásnak számítanak. A zajkeltés azonban a túlélők javára is fordítható, ha az a célunk, hogy elcsaljuk a zombikat (akár életünk árán is), amíg a társunk befejezi a küldetést, vagy amíg a börtön biztonsági berendezéseit aktiválva csapdába zár egy-egy erősebb példányt.

Az élőholtak

A zombik ösztönösen arrafelé mennek, ahol túlélőt látnak, ha ilyen nincs, akkor a leghangosabb szoba felé. Útjukat mindig abba az irányba veszik, amely a legrövidebb, azonban a zárt ajtókon nem tudnak áthatolni. Ezt kihasználva zsákutcába lehet őket vezetni, azonban ha két egyforma útvonal is vezet a zombik célja felé, kettéválnak, és az osztódás könnyen vezethet az élőholtak számának emelkedéséhez. Az osztódáskor ugyanis egyforma számú zombi marad mindkét csapatban: azaz páratlan számú élőhalott esetén ki kell egészíteni a pályán tartózkodókat.

A leggyengébb zombi, amiből a legtöbb lesz a játékban, a sima Sétáló (Walker). A gyorsabb váltózatát Futónak (Runner) hívják, neki minden körben két akciója van. Nehezebb ellenfélnek számít az úgynevezett Dagi (Fatty) zombi, aki minden esetben két Sétáló társaságában éled fel, ám a legkeményebb dió a két lábon járó Undor (Abomination) lesz, amelyet csak a legnagyobb erejű fegyverekkel lehet elpusztítani. A börtön korábbi fogvatartottai közül néhányan a túlvilági életükben is magukban hordozzák korábbi sérelmeik okozta mérhetetlen haragjukat, s vastag csontpáncélt növesztettek magukra, aminek következtében csak közelharci (vagy a legnagyobb pusztítóerejű ritka távolsági) fegyverrel lehet őket megsebezni, rést keresve a vértezetükön: ők a Dühödt (Berserker) zombik, amelyek a korábbi négy típus mindegyik változatában léteznek. Összesen tehát nyolcféle élőhalottal találkozhatunk. Ráadásul a figurák még azonos fajtán belül is többféle kinézetűek: a nyolc zombitípushoz összesen 17 féle figurát találunk a dobozban, együttesen 78(!) darabot.

Ne légy önző, hagyj nekünk is!

Ahogy egyre több zombit küldünk át végleg a túlvilágra egyre több tapasztalati pontot szerzünk, ami egyre több cselekvést tesz lehetővé körönként, illetve egyéb képesség birtokosává is tehet bennünket. Egy cselekvést felhasználhatunk mozgásra, tárgyak keresésére, ajtó kinyitására, felszerelkezésre, tárgycserére a társunkkal, harcra, autóvezetésre vagy be- és kiszállásra, szándékos zajkeltésre vagy küldetési tárgy illetve kapcsoló aktiválására. A plusz cselekvés mellett azonban van hátulütője is a túl sok ölésnek: minél több tapasztalati pontja van a legeredményesebb játékosnak, annál több és annál erősebb zombik kelnek életre a körök végén. Ezért fontos, hogy a játékosok igyekezzenek egyenlő arányban darálni az élőholtakat.

Óvatosan lövöldözz, óvatosan vezess!

Bár a zombik nem túl okosak, szemtől szemben igen rafináltan védekeznek a lőfegyverek ellen. Ha ugyanabban a helyiségben tartózkodnak a társaid, mint az ellenség, a zombik maguk elé rántják őket, így a lövések elsőként a barátaidat érik. Ráadásul az élőholtak ösztönösen védik az erősebb egyedeket, így a gyengébb zombik előreugranak, hogy feláldozzák magukat. Legokosabb tehát, ha olyan szobában lövöldözünk, ahol nincsenek túlélők (szerencsére bizonyos általad készített eszközökkel pl. távcsöves puskával vagy speciális képességgel lehetőségünk van arra, hogy pontosan azt a zombit találjuk el, amelyiket szeretnénk, ugyanúgy, mint közelharci fegyverekkel). Ugyanez vonatkozik az autóvezetésre is: ha nem vagy körültekintő, könnyen elütheted a bajtársaidat anélkül, hogy csökkentenéd ellenségeid számát.

Holtak a holtak ellen

Újítás a játék első részéhez képest, hogy elesett bajtársainkat nem kell nélkülöznünk: bárki, aki megölnek a zombik, élőhalott (Zombivor) formában térnek vissza. A feltámadt hős valamilyen furcsa okból megőrzött egy darabot az emberségéből, így nem fordul korábbi társai ellen, sőt, erősebb lesz, mint azelőtt. Természetesen a zombi-hős sem elpusztíthatatlan, így ha ismét megölik az élőholtak, nem támad fel többé. Az újraéledés egyéb változásokkal is jár: a korábban megszerzett képességeid kissé módosulnak, és korábbi külsőd helyett cafatokban lógó arcú élőhalott leszel, amelyet mind a karakterlapon, mind egy teljes figurakészletben megjelenítettek a játék készítői.

Újdonság az első részhez (Zombicide) képest:

- Berserker zombik: csak közelharci fegyverrel pusztítható el
- Őrtorony: segítségével messzebbre lőhetünk
- Zombivor mode: a megölt játékosok zombiként élednek fel
- Biztonsági kapuk és kapcsolók: lezárják a pálya egy részét, és új pályarészt nyitnak meg
- Bizonyos zombi-éledő helyek csak a játék későbbi részében lépnek működésbe
- ... és sok sok új fegyver

A doboz tartalma:

- 9 db kétoldalú játékmező
- 12 db játékos-figura (6 ember és élőhalott változataik)
- 6 db kétoldalú karakterlap és tapasztalati pont jelölő
- 78 db zombi figura
- 149 db játékkártya (fegyver, sebzés és zombi-élesztő kártyák)
- 110 db jelölő (zombi éledőhely, kapcsolók, ajtók, biztonsági kapuk, őrtörnyok, zajforrás-jelzők, autók, küldetési tárgyak stb.)
- 6 db dobókocka

Meg kell jegyeznem, hogy bár a játék nem tartozik a legolcsóbbak közé, de a kivitelezése egyszerűen remek. A kidolgozott zombi figurák, a játékmezők és a karakterlapok már a doboz kinyitásakor is arról árulkodnak, hogy itt bizony egy csúcskategóriás játékról van szó. Az angol nyelvű játékszabályzat kidolgozottsága is példaértékű, minden összetett szituációt részletesen kifejtett példával illusztrálnak benne.

A Zombicide Season 2: Prison Outbreak egy teljes értékű önálló társasjáték, amely kiegészítőként is szolgálhat a Zombicide első részéhez. A kiadó honlapján folyamatosan bővül a letölthető ingyenes pályák száma. Jelen ajánló írásakor ehhez az epizódhoz 1 db (várhatóan emelkedni fog), a játék előző részéhez mintegy 30 plusz pálya tartozik. Ezen kívül letölthető egy pályaszerkesztő alkalmazás is, illetve üres karakterlapok - kitöltetlen képességekkel - annak érdekében, hogy mi magunk is összeállíthassunk egy ütős csapatot kedvünk és ízlésünk szerint.

A Zombicide: Prison Outbreak egyedül is játszható, de többen élvezetesebb, már csak azért is, mert egyedül sokkal nehezebb fejbentartani a játékállást, a karakterek képességeit, és a küldetések részcéljait. Minél többen (max 6) vagytok, annál jobb. A Zombicide epizódok bármelyikét jó szívvel ajánlom a zombi játékok szerelmeseinek, és bárkinek, aki ezen ajánló alapján érdekesnek találja ezt a kiváló minőségű játékot.

A kiadó honlapja: https://guillotinegames.com/

Forrás: Szellemlovas
Egy felhasználó és egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 26 000 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Horror, Miniatűrök, Zombi
Mechanizmus: Akció pontok, Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Kooperatív, Pakli tervezés, Kockadobás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Zombicide Season 2: Prison Outbreak társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Zombicide Season 2: Prison Outbreaklsulyok

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Készletracionalizálás. Season 1 tile set ajándékba ha viszed a Toxic city Mallt is :)

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Zombicide Season 2: Prison Outbreak társasjáték videók (2)

Kommentek

A Zombicide Season 2: Prison Outbreak társasjáték és kiegészítői (83)

 • Zombicide Survivor: Dave társasjáték Kiegészítő

  As far as he remembers, Dave always found reality to be terribly boring. So he locked himself up in an imaginary world and learned piles of useless stuff... useless until now. Dave is a fount of knowledge. His chemistry mastery makes him look like a superhero amongst other survivors. At least until he opens this mouth, then everyone remembers he’s a real...

  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: El Cholo társasjáték Kiegészítő

  No one seems to know this gruff latino’s real name but everyone calls him El Cholo. Whether he minds, or even cares is unknown, El Cholo rarely speaks, preferring to let his twin machetes do the talking. A hardened farmhand or possibly an ex-cartel enforcer, putting Zombies down at close quarters is El Cholo's specialty, and damn! he's good at it. The...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Survivor: Nick társasjáték Kiegészítő

  Lieutenant Nicholas Walker has sometimes been bad, and always been lucky. Corrupt and cocksure, Nick gets his man, anyway he can, even if it means doing things a normal cop wouldn’t do. Bluffing and bullying his way through the streets of New York, this highly decorated officer has put away hundreds of criminals and lined his pockets discreetly while he...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Survivor: Ivy társasjáték Kiegészítő

  Not so long ago, Ivy was one of the world's best assassins. Nobody knew her real name, nor where to find her, but every mob boss knew she was a real witch with guns. And then, one day, Ivy vanished. Rumors said she went down in an epic gunfight against the Triads. Or the FBI. Or the bodyguards of an African Warlord. Rumors... The fact is Ivy retired with a...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Claudia társasjáték Kiegészítő

  Unloved child of a struggling couple, Claudia was born and raised in a poor hood. A mother that worked three jobs at once and a father that grew a bit too close when Claudia became a teen soon led Claudia to the gangs. Getting in trouble with the po-po and mixing it up with other gangs was a great education in unorthodox combat. The good news is that these...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Marvin társasjáték Kiegészítő

  Marvin Redfield’s mother always told her son he was born under a lucky star, that he was promised a great destiny. And she was right: the little boy was gifted with incredible luck. Yet Marvin didn’t ask for anything. Being left in peace was all he wanted. Marvin’s life was turned upside down the day his family was caught in a grisly accident. The boy was...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Eva társasjáték Kiegészítő

  Inspired and gifted, Eva was unsatisfied with her humble life as an accountant. Being part of the rank and file was like being a zombie to her. So, in her spare time, Eva danced, drew, sculpted and even took Japanese fencing lessons. Like everyone else, the zombie invasion changed Eva’s life: acting normal is now a nonsense and she feels more alive than...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Chaz társasjáték Kiegészítő

  Eagle Chaz is THE man. He fought crime and evil. He fought for freedom, he stood for the weak against the powerful. He knows how to use guns but his body is his best weapon. Usually, Eagle Chaz doesn’t want to kill, unless he has no other choice. He is a THE good guy. Well, zombies aren’t really people, so let’s just call it target practice. Chaz is a...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Troy társasjáték Kiegészítő

  Troy has traveled far and wide. He has fought zombies and demons for years, even centuries if you believe him. Troy knows where they come from and what must be done to send them back to Hell. Most likely he's seen one too many horror films, that’s all. Troy is probably mad. Or is he? Troy is a promotional Survivor that was available to those that backed at...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Cardboard Tube Samurai társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Kyoko társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide: Toxic City Mall társasjáték Kiegészítő

  Egy rakás újdonságot kapsz a kiegészítővel: - 4 kétoldalú plázás témájú térképlap - 43 figura, köztük négy új túlélővel és annak zombi változatával is - 28 felszereléskártya - új barikádok és szabályok...Angol:This expansion will introduce mall tiles combining building and street zones for a different perspective on lines of sight. There will be also four new survivors (including their...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Zombicide: Toxic City Mall társasjáték Kiegészítő 20000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Zombicide Survivor: Dakota társasjáték Kiegészítő

  With her stunning looks and wits, Dakota could have lived a comfortable life. Instead, she chose a life of crime. She did time for everything from robbery to car theft. Her last sentence would have kept her inside long enough to go from the jail to the old folks home, but then the zombies came. Dakota is done running and hiding. She's here to claim her...

  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Box of Zombies Set #5: Zombie Dogz társasjáték Kiegészítő

  Az emberek legjobb barátja a kutya. Ezt senki sem vitatja. Mindig ott vannak, ha szükség van rájuk házőrzőként vagy kis kedvencként. Eddig ez a barátság a halálig tartott. Hogy most hol ér véget? Nem tudom, de néha eszembe jut, mikor ezek az oszló, négylábú szörnyetegek kergetnek végig az utcán. Ez a kiegészítő húsz új figurát ad a játékosok kezébe. Ezek...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Survivor: Fred the Trader társasjáték Kiegészítő

  Fred used to be a mathematical genius with intuition and an aggressive instinct. Trading was second nature for him, and while he regretted some of his decisions, he enjoyed his job a lot. Still, he felt something missing, a thirst his huge bonuses could not quench. Then the zombies came, changed his world, and brought him the answer. A predator at heart...

  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Box of Dogs Set #6: Dog Companions társasjáték Kiegészítő

  Újabb segítők érkeznek a túlélők csapatához: a kutyák. Három fajta négylábút találhattok ebben a kiegészítőben, mindegyikből kettőt. A kutyák keresésnél és támadásnál tudnak segítséget nyújtani a küldetésekben.Angol:This expansion set includes 2 sets of three different dogs. Their accompanying cards are placed in the equipment deck, and when found, the holder of the card becomes that dog's...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Survivor: Lea társasjáték Kiegészítő

  Headstrong and resourceful, Lea was one of the rare teenagers who hung out with the popular kids and made the honor role. Had her fiery temper not caused so much mischief among teachers and classmates alike, she could have reached the very top. Society and its dumb rules didn't fit her taste, and that kept her from having it all. The zombies changed all...

  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Box of Zombies Set #2: Toxic Crowd társasjáték Kiegészítő

  A zombiapokalipszis utáni zombik még halálosabbak lettek...A kiegészítőben miket találhatsz? - 24 szépen kivitelezett zombi (15 Toxic Walkers, 6 Runners és 3 Fatties) - 6 zombi idéző kártyaAngol:This box includes 24 toxic zombies and 6 additional spawn cards to include them into any Zombicide base game. Sculpts of the zombies are from the Zombicde: Toxic City Mall...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Rick társasjáték Kiegészítő

  People think of stuntmen as modern daredevils, unsung heroes paid to put themselves in danger and escape the most difficult situations to make someone else look good. In fact, stuntmen are careful and patient individuals in perfect physical condition. They plan their stunts like their lives depend on the preparation, because they do. Rick knows exactly how...

  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Adriana társasjáték Kiegészítő

  Adriana had worked all her life just to get a chance. Blessed with potential but very little else, she worked days as a shop girl and nights rehearsing or performing with the chorus and dreaming of fame. Then, the zombies came out of nowhere on a busy Saturday and her dreams shattered in a few hours. Adriana isn't alone, however. After a fierce zombicide...

  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Box of Zombies Set #1: Walk of the Dead társasjáték Kiegészítő

  Az első kis dobozos kiegészítő a Zombicide játékhoz, amiben 24 új figurát kapsz az alapjátékhoz és még egy tucat zombi kártyát is...Angol:This box includes 24 zombies and 12 additional "Walk of the Dead" spawn cards to add them into any Zombicide base game. All zombie sculpts from this box are the same as the...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Box of Zombies Set #3: Angry Zombies társasjáték Kiegészítő

  This box includes 24 berserker zombies and 6 additional spawn cards to include them into any Zombicide base game. Sculpts of the zombies are from the Zombicde Season Two: Prison Outbreak, although three exclusive sculpts are included. Zombie sculpt breakdown 15 Berserker Walkers (5 of a mix of 2 Box of Zombies only sculpts) 6 Berserker Runners 3 Berserker...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Box of Zombies Set #4: Walk of the Dead 2 társasjáték Kiegészítő

  Ismét egy újabb csapat zombi. Hiába terítesz le egy tucatot minden egyes nap, még mindig az utcákat járják. Sosem fogynak el, mindenhol ott vannak, és csak jönnek és jönnek és jönnek… Ez a kiegészítő huszonnégy új figurát ad a játékosok kezébe. Ebből tizenöt járkáló, hat futó és három kövér élőholt. Némelyik egyedi figura, melyek csakis ebben a...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Will társasjáték Kiegészítő

  Will earned his job as a videogame designer. He served his stint as a noob trainee, spending more time carrying coffee than programming, just to become a Useless Probationer (with a right to make photocopies). After three difficult years, he finally got a fulltime job and his own noob trainee. Only his passion for videogames- and above all, zombie...

  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Ross társasjáték Kiegészítő

  Ross was leading a peaceful life as a warehouse manager when the zombies appeared. Ross, however, is more than he appears. He left the army twenty years ago with scars and PTSD but believed he had moved on. The invasion triggered something in him, something dirty he had thought buried forever. His soldier's instincts came roaring back, along with old...

  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Survivor: Helen társasjáték Kiegészítő

  Helen was a federal agent, proud to uphold the law and protect the people. Her inquisitive nature and logical mind lead her into investigations, and she became a terror to the nation's organized crime syndicates. She finally managed to anger the wrong people, though and she was under investigation for trumped up corruption charges when the zombies came....

  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Special Guest Box: Kevin Walker társasjáték Kiegészítő

  Két új túlélő Kavin Walker tollából: Uncle Honk és Mitch.Angol:This expansion includes two survivors and their Zombivor counterparts both designed by Kevin Walker. Kevin Walker went freelance in 1987 and spent years illustrating for British...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Special Guest Box: Adrian Smith társasjáték Kiegészítő

  This expansion includes two survivors and their Zombivor counterparts both designed by Adrian Smith. Adrian Smith (born 1969 in England, United Kingdom) is a illustrator/concept designer living in Scotland. Best known for his work with Games Workshop and numerous similar companies, Adrian has also done concept design work for computer games companies such...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Special Guest Box: Karl Kopinski társasjáték Kiegészítő

  Két új túlélő a Zombicide-hez: Angry Mary és Red Cap Ben.Angol:This expansion includes two survivors and their Zombivor counterparts both designed by Karl Kopinski. Karl Kopinski was born in Nottingham in 1971, drawing became an obsession...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Set #4: Moustache Pack társasjáték Kiegészítő

  A group of three optional promotional survivors and their zombivor counterparts available to those that raise an extra amount on their pledge for the Zombicide Season Two Kickstarter campaign. Survivors include: Don Good old reliable Donald was until very recently an under-secretary at an obscure ministry. Pushing papers his entire career, Donald quite...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Set #1: Survivors & Zomb'ivors társasjáték Kiegészítő

  This pack contains survivors Eagle Chaz (The American Hero), Troy (The Traveller), and The Cardboard Tube Samurai. This pack also contains the Zomb'ivors of those survivors as well as Zomb'ivors of Dave, El Cholo, and Nick. Eagle Chaz is THE man. He fought crime and evil. He fought for freedom, he stood for the weak against the powerful. He knows how to...

  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Set #2: Survivors & Zombivors társasjáték Kiegészítő

  This pack contains Survivor and Zombivor miniatures for Brad The Crime Lord, Thaissa The Entrepreneur, Kirk The Old Sensei, Rose The Aunt, and Ralph The Cowboy, and their respective character cards. These characters were available as free Kickstarter reward for everyone who backed the Zombicide Season 2 Kickstarter campaign at funding levels of $100 or...

  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Special Guest Box: Paolo Parente társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Alyana Heska AKA Elena társasjáték Kiegészítő

  Elena is a cosplayer in the world of Zombicide, dressed as Alyana Heska, Senior Hakar of the Ashman Legion of House Nasier from Wrath of Kings. Zombies crashed the gaming convention and now she must try to survive. Alyana Heska AKA Elena is a cross-promotional Survivor that is available to those that raise an extra amount on their pledge for the Wrath of...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Zombicide Survivor: Union Worker #42 AKA Charles társasjáték Kiegészítő

  Charles is a cosplayer in the world of Zombicide, dressed as Union Worker #42 of the House of Teknes from Wrath of Kings. Zombies crashed the gaming convention and now he must try to survive. Union Worker #42 AKA Charles is a cross-promotional Survivor that is available to those that raise an extra amount on their pledge for the Wrath of Kings Kickstarter...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Zombicide Survivor: Mr. Phal társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Zombicide Gaming Night #1: Cars, Food or Guns társasjáték Kiegészítő

  These are boxes specially made for retailers, containing a three-mission campaign with special "gaming night" rules, exclusive dice and miniatures. All you need to have a nice Zombicide night! The first Gaming Night Kit is called "Cars, Food or Guns" and features the famous Kyoko. Your team has to choose what's best for survival among the three options...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Thiago társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Gaming Night #2: Black Friday társasjáték Kiegészítő

  Black Friday is about danger and power. Your Survivors will get interesting weapons and busloads of experience quite early in each Mission, putting them against tides of Zombies as they struggle to complete the objectives. Expect to use the Ultrared Mode (see Toxic City Mall) every time, slaughter Zombies with the best weapons around, and above all, reach...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Zombicide Gaming Night #3: Zombie Trap társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítő tartalma: - 6 standard Bill - 6 Zombivor Bill - 6 Bill ID cards - 6 tapasztalati pont jelző - 6 dobókocka - 1 campaign könyvAngol:Zombie Trap is about the very title of this game: Zombicide. Your Survivors will face hordes of zombies and destroy them. This means that you will quickly gain busloads of...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Bill társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Audrey társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Set #3: Survivors & Zombivors társasjáték Kiegészítő

  Pack of promo survivors given to backers of the Zombicide Season 2 Kickstarter campaign. Contains a total of 12 miniatures, survivor and zombivor versions of each of the following characters: Achille the Serial Killer, Chuck Momma's Boy, Mack the Car Salesman, Smith Dog of War, Mike the Miniature Sculptor, and Gary the Misfit. - Achille is insane, a...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Compendium 1 társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Special Guest Box: Miguel Coimbra társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide: Angry Neighbors társasjáték Kiegészítő

  Négy új túlélő és a hozzájuk tartozó "zombélő" (Zombivor) verziójuk, 8 segítőtárs és 18 "kutász" zombi. 63 új kártya felszerelésekkel, a zombikhoz tartozó kártyákkal és a sebesülés jelölőkkel. Három új kétoldalas játéktábla új helyszínekkel.Angol:Zombicide Angry Neighbors challenges you to face off on a whole new breed of zombies! These Seeker zombies have you and your friends in their sights and will chase you to your...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 12
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Zombicide: Angry Neighbors társasjáték Kiegészítő 22000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Zombicide Box of Zombies Set #9: VIP #1 – Very Infected People társasjáték Kiegészítő

  Ebben a dobozban 20 darab VIP zombi miniatűrt, 12 kártyát és 3 új pimpmobile-ban található fegyvert: Daisho, Golden AK-47 és a Pink M4-es.Angol:VIP - Very Infected People Very Infected People are just like normal walkers, they come with special spawn cards which you shuffle into your spawn deck. When you kill one you can...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 12
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Box of Zombies Set #8: Murder of Crowz társasjáték Kiegészítő

  Járjatok nyitott szemmel, ugyanis már a levegőt is "meghódították" az élőhalottak. Zombivarjak fenyegetik az élőket. 15-15 zombimadárral és a hozzájuk tartozó kártyákkal bővítheted a Zombicide gyűjteményedet.Angol:It was inevitable that crows would get infected, scavenging all those zombie bodies. It was also inevitable that it would be very bad news. Crowz may be easy to kill, but these...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 12
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Benny társasjáték Kiegészítő

  Benny - The Children's Performer "And now, boys and girls, let's give a big hand to Benny the Bear!" Needing beer money, Benny answered an ad from a company specializing in children's parties. A star was born that day. a born thespian, Benny's repertoire included a bear, a knight, a giant, a talking zebra, and a friendly commando. He was at a children's...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide Survivor: Oksana társasjáték Kiegészítő

  Oksana - The Stunt Woman "I got two fractures, a concussion and a broken nose doing that stunt. It was awesome!" Leaping from her roof onto a trampoline at the age of six, Oksana began her career as a stunt woman early. The broken arm set, and so did her resolve. Brushing off the minor nicks and abrasions that ensued over the years, Oksana found her way to...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Zombicide társasjáték

  A zombik buták, lassúak és kiszámíthatóak. Ezekkel azonban semmire sem mész, ha egy szűk utcán találod magad egy bezárt ajtó mellett, miközben mindenhonnan poroszkálnak feléd az élőholtak. Egyetlen esélyed van: a bajtársaid, a többi túlélő, akik szerencsére időben felbukkantak és megtisztították az utcát előtted. Vajon lesz ekkora szerencséd a következő...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 6
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Zombicide Season 3: Rue Morgue társasjáték

  Hónapokkal ezelőtt tört ki a zombikór. Azóta a halál az utcákat járja. Az ellenállás alig pár hete alakult. Ők azok, akik megpróbálják menteni magukat és az emberiséget, miközben nem csak a holtakkal, de az éhséggel is meg kell küzdeniük. Ezek a túlélők ti vagytok! Élet a holtak közt A Rue Morgue a sikeres Zombicide sorozat tagja, amely nem csak mint...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 12
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 óra
 • Játékosok:  1 - 6
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Nicolas Raoult, Jean-Baptiste Lullien, Raphaël Guiton
 • Illusztrátor:  Nicolas Fructus, Édouard Guiton, Mathieu Harlaut
 • Kiadók:  Asmodee, Edge Entertainment, Black Monk, Galápagos Jogos, Asterion Press, Hobby World, Guillotine Games, Cool Mini Or Not
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német, olasz, lengyel, portugál, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 31 cm x 31 cm x 10.7 cm
  • Súly: 2.6 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: olasz
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 30.5 cm x 30.5 cm x 10.5 cm
  • Súly: 2.6 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 30.7 cm x 30.7 cm x 11.9 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Zombicide Season 2: Prison Outbreak társasjátékhoz