Verona Twist
Verona Twist
Verona Twist
Verona Twist
Videó beküldése

Verona Twist társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Verona Twist egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a rács mozgás és a deduction mechanizmusokra. Verona Twist ár: 6 290Ft. Ki lesz a furfangosabb: a dajka vagy Capulet? Verona...

A Verona Twist egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a rács mozgás és a deduction mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Verona Twist ár: 6 290Ft. Ki lesz a furfangosabb: a dajka vagy Capulet? Verona főterén hat ember sétál. Kettő álruhában van: a dajka leplezi így a szerelmesek szökését. Júlia apja sejti az igazságot, és megpróbálja kilogikázni, vajon melyikőjük Rómeó és szerelme. Mindegyik figurát mindketten mozgatják, és Capulet csak az alapján tájékozódhat, hogy a dajka mit mond: Júliáék egymás mellett vannak, vagy a mozgatással szétválasztották őket? További információk a játékról itt érhetők el: A JEM Magazin 2018. decemberi számábanA d3 Meeples játékbemutató filmjében

Mérjétek össze a logikátokat a Verona Twist-tel, és minden játéknál újabb trükköket fedeztek fel!

Â

Hat közismert veronai lép egy térre – de ketten közülük nem azok, akiknek látszanak!
A dajka Rómeót és Júliát álöltözetbe bújtatta, ugyanakkor Capulet a nyomukban van, és megpróbálja kitalálni, hol van a menekülő pár.

Vajon sikerül-e a dajkának a csel, vagy Capulet szétválasztja a szerelmeseket?
Csak rajtatok múlik!

Â

Ez a játék a figurák ügyes elhelyezéséről ill. blokkolásáról szól, amiben az első lépés mindig a dajkáé,
utána Capuleten a sor, hogy a javára fordítsa a hátrányos helyzetet.
Tanuljátok meg a szabályokat 2 perc alatt - készítsétek elő a játékot 10 másodperc alatt!

Minden játék után rá fogtok döbbenni, milyen mély lehetőségek rejtőznek a játékban!

Forrás: Kockamanó
Egy felhasználó és egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 4 000 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Rács mozgás, Deduction

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Verona Twist társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Verona TwistKellernita, Kelenföld

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Kelenföld! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Hibátlan 1-2x játszott. Nyelvfüggetlen, a dobozban francia szabály van, de igény esetén tudok hozzá magyar szabályt nyomtatni. Foxposttal a vevő terhére, vagy Kelenföldön személyesen átvehető. Akár cserélném is az alábbi játékok egyikére: Egy rejtélyes gyilkosság nyomában, The crew mélytengeri küldetés, Timeline Tudományok vagy Timeline Találmányok,Timeline Történelmi események

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (3)

Verona Twist társasjáték videók (3)

Kapcsolódó cikkek

 • Verona Twist – Szöktetés életre-halálra

  Ismertető2019.06.26. 15:27:00 / Ismertető, Bemutató

  A Verona Twist-ben a világirodalom talán legismertebb szerelmespárjának segíthetünk megmenekülni. Az egyik játékos Dajkaként álruhába bújtatja Rómeót és Júliát, míg a másik a zord apa szerepében igyekszik leleplezni és szétválasztani a fiatalokat.

Kommentek

Kommentek

 • bolarabbit

  2022-02-18 12:02:53

  Nagyon jó 2 személyes társas. Nagyon hasonlít a Mr. Jack játékra, vagy még mozgás mechanika számponjából a Hive-ra, de nekem ezek közül a Verona Twist a kedvenc. Gyorsan lejátszató, ám bőven kell benne gondolkozni. És külön öröm, hogy a játékot magyarok csinálták. 😁

 • blaura

  2022-01-07 21:58:25

  Ma este volt az első próbája. Nálunk minden esetben Capulet nyert, de valószínűleg kell még tanulnunk és szoknunk, ráélesednünk. A grafika szép, a lapok, a szereplő zsetonok szépek, jó az anyaguk. Kimondottan kerestem olyan játékokat, amelyek nem hagyományosak és ketten játszhatóak. Nekem tetszik.

 • braunz

  2021-03-18 15:44:36

  Én eljátszom vele, lányom szereti, mert meg lehet védeni a szerelmeseket, de vannak problémái a játéknak. Nagyon sokáig ugyanis csak lépünk ide-oda, majd leszedjük a már kieső párkártyákat a lehetséges megoldási sorról. A játék kb. 3-4 megmaradó párlapka után kezd beélesedni, ott már lehet sakkozó módjára gondolkodni, hogy védd meg a szerelmeseket (vagy akiket védesz). Nem vagyok játékfejlesztő, de azért ki kell mondani, könnyebb megtalálni a helyes párosítást,mint megvédeni a két lapkát (szereplőt) a védekezőnek és ez kis gond. A kereső sokkal kevesebb játékbefektetéssel jut el a célig, mint a másik. A védekezőnek szerintem nehezebb. A játék egyébként szép, a lépési kombinációk is ügyesek, de valahol nincs meg a játék az elején-közepén, majd megérkezik....S nincs balanszolva a nyerési lehetőség. Néha elő lehet venni játék lett sajnos nálunk. Szerintem lehetne egy másik kiadásban valamit kezdeni a nyerési esélyek balanszolására, illetve, hogy feleslegesen ne menjenek el körök (ugye 7 nap alatt kell kitalálni) a nagy semmivel. A párosításlapkák a játék gyenge pontjai, valami más mechanizmust kellene a játékba rakni, hogy minden körben, minden taktikai elem már érződjön, ne csak a végén 2-3 párosításnál.

 • gabibacsi.kulcsar

  2019-03-20 19:29:29

  A legújabb tagja a gyűjteményemnek. Nagyon bejövős.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 30 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  József Dorsonczky
 • Illusztrátor:  Lázár Aurél
 • Kiadók:  Mind Fitness Games, Igiari
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német, magyar, román

Kiadások

 • Multilingual edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20 cm x 20 cm x 4.8 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • French/English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14.4 cm x 19.5 cm x 4.7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Verona Twist társasjátékhoz