UNO
UNO
UNO
UNO
Videó beküldése

UNO társasjáték

társasjáték, 1971
Értékelem!

Az UNO egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a vedd el, a lose a turn és a matching mechanizmusokra. UNO kártyajáték ár: 2 670Ft. A népszerű UNO kártya minden...

Az UNO egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a vedd el, a lose a turn és a matching mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

UNO kártyajáték ár: 2 670Ft. A népszerű UNO kártya minden embert elvarázsol még a mai napig! Tegyél színre színt, számra számot, és ha meg szeretnéd viccelni a soron következőt, tegyél le egy nehezítő lapot! De vigyázz! A kör megfordulhat, és akinek te nehezítő lapot tettél, vissza adhatja a gonoszságot! Szabadulj meg te legelőször a lapjaiddal és megnyered a játékot! De az utolsó lapnál el ne felejtsd bemondani a bűvös szót! Csomagolási méretek: 14 x 9 x 2 cm.

Forrás: Kockamanó
Az üzletekben most 30% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 1 000 Ft-tól
 • 51 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Film / TV / Rádió alapú, Számok, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Pakli tervezés, Vedd el, Lose a Turn, Matching

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

UNO társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

UNObarbi725, Budapest Corvin-negyed

Csak személyesen itt: Budapest Corvin-negyed!

500 Ft-ért adom, vagy valamelyik másik eladó játékom mellé ingyen, csak valamiért 1000nél alacsonyabb árat nem engedett kirakni. :) Használt, a doboza kissé szakadt.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

UNO társasjáték videók (8)

Kommentek

Kommentek

 • Floranna

  2020-09-05 15:25:30

  Nekem ez az a játék, ami tudom, hogy számtalan példányban megvolt, mégsem találom soha a polcon. A közismertségét tekintve, valószínűleg ezt adtam a leggyakrabban kölcsön. És hát tudjuk, mi történik a legtöbb kölcsönadott dologgal. :)

  Ma már sokszor keresek olyan játékokat, amik a klasszikus játékokat egy kicsit frissebb köntösbe teszik. Hasonló érzést hoznak elő belőlem, vagy egyszerűen csak hasonlóak.

  Így találtam rá a Nope! című kártyajátékra, ami egy igazán pörgős partijáték. A kártyáknak érdekes a fogása, szerintem jó minőségű. És itt pont az a lényeg, hogy neked maradjanak meg a kártyáid.

  A másik pedig a L.A.M.A, ami egy nagyon kis vidám és színes kártyajáték. Igazi színpompa az asztalon.

  Szeretem az UNO-t, mindig egy igazi klasszikus gyöngyszem marad, de tök jó kipróbálni másokat. Nekem ez megmarad a gyerekkorom játékának. :)

 • roli383

  2020-09-04 16:14:29

  Nagyon szeretem az UNO-t, gyermekkorom kedvence volt a SOLO mellett.

  Egyszerű megtanulni, egyszerű mást megtanítani rá és egyszerű játszani is vele. Semmi komplexitás nincsen benne, csupán néhány egyszerű szabályt kell megjegyezni és pörög is a játék.

  Nálunk utazások, nyaralások, kirándulások, baráti találkozások elengedhetetlen darabja volt, egészen addig, míg nem kezdtünk el komolyabb játékokkal is foglalkozni. De nem tudom nem szeretni a játékot, egyszerűen annyira jó.

  Megértem, hogy a gémerek miért nem szeretik az UNO-t, viszont a mi generációnk gyermekeinek nagy része szerette és imádta. Több verziót is láttam már UNO játékokból, például a legfurcsább élményem a DOS volt legutóbb.

  Az UNO olcsó és nagyon kompatibilis, úgyhogy ilyen téren is ideális választás lehet családosoknak, vagy egy szimpla baráti társaságnak is.

  Ezt a játékot tényleg ismeri mindenki és szinte mindenki szereti is, igazi klasszis!
  Jó szívvel ajánlom, hogy könnyed alkalmakra szerezze be magának az ember, ha tudja.

 • Eszter195

  2020-08-13 13:05:14

  Röviden: egyszerű és nagyszerű.

  Klasszikus társasjáték témában mindig a Monopoly és Gazdálkodj okosan merül fel, de szerintem az Uno is remek példa erre, hiszen szinte minden háztartásnak része. A gyerekek (fiatalok) méltán szeretik nagyon és az igazat megvallva felnőttként is jól lehet vele szórakozni :)

  Pörgős, szórakoztató kártya játék, szeretjük :)

 • harnos.szilvi

  2020-05-31 21:54:00

  A gyerekkorunk meghatározó kártyajátéka volt az Uno. Szerintem minden családnak volt egy pakli otthon, talán még most is sok fiókban ott lapul. És sűrűn előkerül sok helyen ma is, annak ellenére, hogy vanbak már ennél sokkal jobb kártyajàtékok is. Mindenki 1000 partit lenyomott már vele. Mi rengeteget játszottunk, minél többen voltunk annál izgalmasabb volt a játék. Nincsen túlbonyolítva színre szín számra szám.

  És ez az a játék, az egyszerűsége ellenére, amihez valószínűleg a legtöbb házi szabály született. Ennek a játéknak mindenki máshogy ismeri a szabályzatát. Ahány társaság annyi verzió, ezért jókat lehet vitázni is rajta. De egyébként kiváló party játék.

 • gyd

  2020-01-03 19:24:23

  Uno... A játék, melynek a nevének a jelentését mindneki tudja - vagy legalábbis sokan. A játék, mely példátlanul elterjedt a kártyajátékok kedvelői között, a családokban és minden egyéb helyen is. Gyerekkorunk kártyajátéka. És annak ellenére, hogy ilyen elterjedt, talán senki sem tudja pontosan a szabályait. Minek ide szabályzat? Hiszen úgyis tudjuk, hogy játszottuk legutóbb a családdal. Talán ez a varázsa(és akár viták kirobbantója), hogy mindenki egy picit másképp ismeri a szabályait. Az alapok mégis ugyanazok.

  Valószínűleg nem igazán kell bemutatnom senkinek ezt a kártyajátékot. Ismerjük, játszottunk vele, még többet játszottunk vele, 10-ből 11 embernek van egy pakli Uno-ja. Számmal ellátott lapok 0-tól 9-ig, tiltó, fordító, színváltó, +2, +4. Mindegyik különféle színekben pompázik.

  Na de... Addig oké, hogy színre szín, számra szám. De vajon lehet duplán rakni lapot? Lehet soron kívül rakni lapot, ha színre és számra is egyező? A speciális lapokra is igaz ez? A visszafordítóval mi van két játékos esetén? Végig kell játszani mindenkinek, vagy elég megvárni csak a győztest? A +2-re lehet +4-et rakni? Na és fordítva, +4-re lehet +2-t rakni? Netán csak olyan esetben, amikor a megfelelő színt mondták? A játékost, aki kiment, a következő kör végéig még vissza lehet hívni?

  Ezek az élet nagy kérdései. Sokan találkoztunk már ezekkel a kérdésekkel, és ki tudja, hogy milyen kérdések vannak még az Uno-val kapcsolatosan? Na jó, ezeknél talán fontosabb kérdések is vannak az életben, de az Uno-val kapcsolatban biztos, hogy felmerül pár kérdés.

  Szerintem kár túlbonyolítani, csak játsszuk valamiféle közös megegyezés alapján hozott szabályokkal, aztán élvezzük a maga egyszerűségében!

 • vitezjanos888

  2020-01-02 14:24:38

  Sziasztok!

  Mi úgy játszuk hogy az egyforma lapok együtt lerakhatók (pl:tiltó vagy menetirány fordító kártya) még ha nem is egyforma színűek. Így gyorsabban lehet lepakolni a lapokat. A szivatós kártyánál is hasonlóan, viszont meghúztuk azt a szabályt hogy a +4-re nem rakhatsz +2 viszont fordítva igen mert übereli. Így a szivatás is könyebben lecsapódik. :)

  Pörgős játék, több kört is letudunk játszani főleg ha csak ketten játszuk. Nagyobb játékok előtt szoktunk vele játszani vagy ha csak kevés időnk van. :)

 • vuca1711

  2020-01-02 09:52:21

  A legjobb kártyajáték a világon. Minél többen játszák annál jobb. Sokszor játszuk egy-egy baráti összejövetel alkalmával és mindig nevetés a vége. Szerintem ennek a játéknak nincsenek kötött szabályai éppen ezért sokféle képpen is lehet játszani, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. A legjobb benne, hogy sok szivatsát lehet csinálni, például amikor megfordul a kör, vagy elfelejted kimondani az UNO-t és a többiek nem veszik észre.A kártyák minőségiek, nem törnek, nem gyűrődnek meg, ami különösen jó, hiszen a sok játék után hamar elhasználódna. A legjobb benn hogy egyszerűek a szabályok és nem megy sok idő el azzal, hogy el kell magyarázni őket. Sok kártya lapból áll, ami miatt egészen hosszúak a játékok. Mi szoktunk párban is játszani ha sokan vagyunk, olyankor picit módosítunk a szabályokon.

 • osztheimertamas1

  2019-09-02 15:56:23

  Balaton parton, tejfölös szájjal egy lángos után. Ezt tudom mondani erről a játékról. Nincs ember aki nem ismerné. :)

 • jenei.balazs87

  2019-09-02 15:48:26

  Az egyik kedvenc bevezető játékom. :) Levezetésre nem alkalmas, ahogy már az előttem szólók is írták, mert akik komolyan veszik, azoknak a barátságát könnyen megmételyezheti a játék. :)

  Szerintem érdemes a legszivatósabb szabályokkal játszani (+2-esekre is mehetnek a +4-esek, és fordítva is), illetve max. a 3. helyezettig, különben az első(k) unatkozni fog(nak).

  U.i.: az egyik legnagyobb poén, ami eddig előfordult, hogy valakivel felhúzattunk tizenvalahány lapot, újra rákerült a sor, de mégsem volt neki se a megfelelő színből vagy számból, se színkérő lapból sem a kezében, így újra húznia kellett. :D

 • saxomusic

  2019-07-18 18:29:26

  Nemrég játszottam vele újra egy gyerkőccel, és tényleg igaz, hogy ezt a játékot mindenki ismeri. Gyerekként akárhányszor játszottuk, mindig meg kellett beszélni az elején a szabályokat, hogy ne legyen veszekedés. Bárhová mentünk, magunkkal vittük, sok időt el tudtunk vele ütni. Közben ment a beszélgetés. Ha tanítani kellett valakiknek, egyszerűen el lehetett magyarázni, könnyen tanulható játék. Megszámlálhatatlan mennyiségű kiadásban megjelent már, örök klasszikus játék. Megunhatatlan szivatós játék.

 • kitka6

  2019-05-06 08:47:40

  gyerekkorom legtöbbet elővett társas-/kártyajátéka. nyaralásnál, strandon, buszon, BÁRHOL játszható. szinte mindig mindenkit rá lehetett venni egy jó kis UNO partira :D (erre egyébként a mai napig nem volt képes egy játék sem. vagy csak nem találtam mág rá)

  mai napig szeretem a gyors játékmenetű kártyajátékokat, bár az egyenes kiesés felnőtt fejjel már annyira nem szimpatikus. a szabályokat egyébként -mint azt az előttem lévő is írta- mindenki másképp ismerte, ami nem kis vitához vezetett minden egyes alkalommal (persze minderre a játék közepén derült fény, amikor már valaki épp benyögte az UNO-t vagy fel kellett volna húznia vagy 30 lapot :D ) ez a játék tipikusan barátságok megrontója, itt nem számít semmi, csak, hogy nyerj :D

 • benczikakos

  2019-04-16 13:22:46

  Könyörögve kérem, hogy valaki írjon ehhez a játékhoz egy kőbe vésett szabálykönyvet. :'D
  Amikor a Balaton parton ülve, az a kérdés hangzik el, hogy akkor egy UNO party? abban mindenki benne van, hisz mindenki ismeri a szabályokat...nah és akkor itt kezdődnek a problémák hiszen nincs két olyan ember, aki ugyanúgy ismerné őket, és a legtöbb csak a játék közben derül ki...most akkor ezt most rá lehet csapni? akkor most erre rátehettem a pluszkettest? , és akkor most húzás után én jövök? ...és még sorolhatnám a folyamatosan felmerülő kérdéseket. Bár már a második parti után tisztázódnak a szabályok, és onnan nincs megállás...játszma játszmát követ, hisz mindig kell egy visszavágó, hisz nem lehet, hogy ő ilyen gyorsan kiment, nem lehet, hogy őt nem szívatuk meg. Hiszen ez egy kőkemenyén szívatos játék, nincs kegyelem. Najó...ha kisgyerekkel játszol. És talán ez adja ennek a játéknak a sokszínűségét, hogy tudod úgy alakítani a dolgokat, hogy egy kisgyereknek is sikerélménye legyen, és egy felnőtt társaságban se unják meg.
  Egyetlen hátránya van (azonkívül, hogy mindenki máshogy tudja a szabályokat), hogyha szerencsés vagy és gyorsan kimész a parti elején, és a többiek még sokáig játszanak, akkor te unatkozni fogsz...bár keverheted újra a paklit, hogy ne fogyjanak ki municíókból. Ezt leszámítva egy fantasztikus partijáték, ami kiállta az időpróbáját szerintem.

Az UNO társasjáték és kiegészítői (4)

 • Uno / 5 Alive társasjáték

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
 • UNO Bundle Collector Tin társasjáték

  What a great gift for your friends who love to play games: UNO, PHASE 10, and SNAPPY DRESSERS in one premium collectible tin! Which one will they play first? UNO: Match colors and numbers to be the first to get rid of all your cards. PHASE 10: Players must complete rummy like hands to move through all 10 phases of the game. SNAPPY DRESSERS: the...

  • Max. játékosszám: 10
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
 • UNO Stacko Travel Size Bonus Pak társasjáték

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 10
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
 • Contarlos társasjáték

  Contarlos ("Count Them") is a print and play game based on a deck of UNO cards. The objective is to collect high valued cards by matching the color and using lower valued cards to add up to at least the high value card's number. After 4 rounds, count the total value of the large numbered cards. Whoever has the most points wins. —description from the...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 10 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 10
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Merle Robbins
 • Illusztrátor:  (Uncredited), Merle Robbins, Kinetic, Jeff Kinney, Orlando Villagran, Keith Haring, Warleson Oliveira, Shepard Fairey
 • Kiadók:  AMIGO Spiel + Freizeit GmbH, Canada Games, ASS Altenburger Spielkarten, Mattel, Waddington's Games, Inc., Gibsons Games, International Games, Fundex, Grow Jogos e Brinquedos, Ruibal Hermanos S.A., Sababa Toys, Inc., Clipper, Desyllas Games, Damm / Egmont, (Unknown), Borras Plana S.A., AS Manufacturas, Nilco S.A., Korea Boardgames co., Ltd., Homax, El Greco, Gebr. Ludwigs oHG, Ensky, Super Impulse, Österreichische Post
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, szlovák, izlandi, török

Alternatív nevei


Kiadások

 • Grow Brazilian edition
  • Kiadás éve: 1971
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 14.5 cm x 20.1 cm x 6 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • International Games edition 1978
  • Kiadás éve: 1978
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.4 cm x 27 cm x 3.9 cm
 • International Games edition 1978
  • Kiadás éve: 1978
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.7 cm x 27.3 cm x 4 cm
 • Canada Games English/French edition 1979
  • Kiadás éve: 1979
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.2 cm x 11.7 cm x 1.9 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 1979
  • Nyelv: német
  • Méretek: 19.3 cm x 26.6 cm x 4.1 cm
 • I.G.I. Finnish/Swedish edition
  • Kiadás éve: 1979
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • International Games Danish edition 1979
  • Kiadás éve: 1979
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 9 cm x 11.7 cm x 1.5 cm
 • International Games edition 1979
  • Kiadás éve: 1979
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • International Games Swedish edition 1979
  • Kiadás éve: 1979
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 9 cm x 11.5 cm x 1.5 cm
 • Clipper edition 1980
  • Kiadás éve: 1980
  • Nyelv: holland
 • International Games edition 1983
  • Kiadás éve: 1983
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • AMIGO German edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Gibsons edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 17.1 cm x 2.3 cm
 • International Games edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9 cm x 12 cm x 2 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Nilco Greek edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 23 cm x 23 cm x 4 cm
 • AMIGO German bigbox edition
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: német
  • Méretek: 19.5 cm x 27 cm x 3.5 cm
 • German edition 1986
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • International Games edition 1986
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.1 cm x 26.7 cm x 3.8 cm
 • Desyllas Greek edition
  • Kiadás éve: 1987
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 20 cm x 13 cm x 4 cm
 • Waddington's edition 1989
  • Kiadás éve: 1989
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 16.5 cm x 3.3 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • ElGreco Greek edition
  • Kiadás éve: 1991
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 14 cm x 17 cm x 5 cm
 • AMIGO German Jubiläum Goldausgabe edition
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: német
 • Mattel English edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Mattel multilingual (FR/DE/IT/NE) edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.3 cm x 12 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Mattel multilingual (FR/DE/IT/NE) edition with Mattel Games logo
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel English 25th Anniversary edition
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 16.5 cm x 22.2 cm x 7.6 cm
 • Mattel English (Australian) edition 1998
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: angol
 • Mattel English edition 1998
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 27.9 cm x 5.1 cm
 • Mattel English edition 1998
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: angol
 • Mattel English edition 1999
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel English UK edition 1999
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel Italian edition 1999
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 9.5 cm x 12 cm x 2 cm
 • Mattel multilingual (FR/DE/IT) edition 1999
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 9 cm x 12 cm x 2 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: angol
 • Mattel English 30 Year Anniversary Edition
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 26.9 cm x 6.4 cm
 • Mattel English edition 2001
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel English/Spanish edition 2001
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 11.7 cm x 1.9 cm
 • Mattel English/Spanish edition 2001
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.5 cm x 27 cm x 5.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Mattel English summer edition
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14.2 cm x 9.2 cm x 2 cm
 • Mattel English edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel French deluxe edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 18.5 cm x 13.4 cm x 4.4 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Mattel multilingual (FR/DE/IT/NE) edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel multilingual (EN/FR/PT/SP) edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel multilingual (EN/FR/PT/SP) Edition 2003 A
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.2 cm x 11.7 cm x 1.9 cm
 • Mattel multilingual (EN/FR/PT/SP) edition 2003 B
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel multilingual (EN/GR/PT/SP) edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Mattel multilingual Nordic edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • UNO ‐ Mattel multilingual (FR/DE/IT/NE) edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Star shaped tin box "Macy’s Thanksgiving Parade" edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: angol
 • Mattel multilingual (FR/DE/IT/NE) 35th Anniversary Limited edition
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 13 cm x 16 cm x 3.5 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Simpsons Springfield tin box edition
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.5 cm x 14.5 cm x 3.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Mattel German 35 Jahre Jubiläumsedition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: német
 • Mattel multilingual (EN/FR/SP/PR) edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 37.1 cm x 24.1 cm x 5.3 cm
 • Mattel Portuguese edition 2006
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 13.4 cm x 15.8 cm x 3.2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Wendy's Pocket edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 4.3 cm x 5.8 cm x 1.7 cm
 • Mattel English All-in-One Case edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.7 cm x 20.3 cm x 5.4 cm
 • Mattel English/Spanish/French/Portuguese Edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.2 cm x 14.4 cm x 1.9 cm
 • Funder English edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
 • Fundex English edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel English 40th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.1 cm x 11.7 cm x 2 cm
 • Mattel English edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel English holiday edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 15.2 cm x 2.5 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Mattel DU/GE/IT/FR edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 10.5 cm x 12 cm x 1.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Mattel English 40th Anniversary Spring Celebration Edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel Greek edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: görög
 • Mattel multilingual Eastern European edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 9 cm x 14 cm x 2 cm
 • Mattel Nordic edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 10.5 cm x 12 cm x 1.5 cm
 • Fundex English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel Greek EKO edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 15 cm x 15 cm x 4 cm
 • English edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13.1 cm x 15.6 cm x 3.5 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: német
  • Méretek: 15.5 cm x 21 cm x 9 cm
 • Mattel Czech/Hungarian/Polish/Slovak edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: cseh
 • Mattel DU/GE/IT/FR edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 10.5 cm x 12 cm x 1.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Mattel English Burger King edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
 • Mattel English/French edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.5 cm x 11.4 cm x 1.9 cm
 • Mattel English/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Mattel multilingual Eastern European edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 10.5 cm x 12 cm x 1.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Mattel multilingual edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 11.4 cm x 1.9 cm
 • Mattel multilingual edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 13.2 cm x 15.7 cm x 3.3 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Mattel retro edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • English/French mini edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 6.7 cm x 10.2 cm x 1.9 cm
 • Mattel English edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Mattel English edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
 • English/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 15.2 cm x 1.9 cm
 • Mattel English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 15.2 cm x 2.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Ensky Kiki Japanese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 9.3 cm x 14.3 cm x 1.7 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • ASS/Mattel German REWE edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
 • Österreichische Post German edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Ruibal Spanish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • Super Impulse edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 4.4 cm x 7.6 cm x 1.9 cm
 • English Braille edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
 • Mattel multiingual edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 9 cm x 14.5 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Mattel multiingual edition 2019
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 10.5 cm x 12 cm x 1.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • EN/FR/GE/IT/NL edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 10.2 cm x 12.7 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English/French edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.2 cm x 14.3 cm x 1.9 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 7.6 cm x 12.7 cm x 2.5 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English/Spanish minimilista edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.2 cm x 11.7 cm x 2.5 cm
 • English US edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.2 cm x 15.2 cm x 2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • UNO: Artiste Series – Nina Chanel Abney
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 17.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English Canadian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.2 cm x 15.2 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English "Shepard Fairey" edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 12.7 cm x 5.1 cm
 • Mattel English Iconic 1970's edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
 • Mattel English Iconic 1980's edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
 • Mattel English Iconic 1990's edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
 • Mattel English Iconic 2000's edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
 • Mattel English Iconic 2010's edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
 • Chinese/English edition
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 9.2 cm x 11.6 cm x 1.8 cm
 • English Braille edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 36.3 cm x 24.6 cm x 7.6 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • English edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 5.4 cm x 9.5 cm x 1.9 cm
 • Fundex Family Guy edition
  • Nyelv: angol
 • Grow Brazilian first edition
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Grow Portuguese Marvel edition
  • Nyelv: portugál
 • Grow Portuguese special tin edition
  • Nyelv: portugál
 • Korean edition
  • Nyelv: Korean
 • Mattel English edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 21.6 cm x 10.2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Mattel German promotional edition
  • Nyelv: német
 • Mattel multilingual edition
  • Nyelv: cseh
 • Sababa Toys Family Guy tin edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.7 cm x 10.2 cm x 2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) UNO társasjátékhoz