Üdvözlet újra a Mélyben
Üdvözlet újra a Mélyben
Üdvözlet újra a Mélyben
Üdvözlet újra a Mélyben
Videó beküldése

Üdvözlet újra a Mélyben társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

Az Üdvözlet újra a Mélyben egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a memória, a merj és nyerj és a játékos kiiktatás mechanizmusokra. Iello - Üdvözlet újra a Mélyben társasjáték...

Az Üdvözlet újra a Mélyben egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a memória, a merj és nyerj és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Iello - Üdvözlet újra a Mélyben társasjáték ár: 4 290Ft. Évekkel ezelőtt négy bátor hős, - a barbár, a harcos, a tolvaj és a varázsló – kipucolta már a veszélyes kazamatákat. Diadalmaskodtak a bent tomboló káosz felett, és vagyontól és kupa boroktól részegülten beléptek a hősök csarnokába!

A tárna éveken át üresen kongott… mostanáig!

Előbb a goblinok tértek vissza, majd követték őket az egyre nagyobb és különlegesebb rémségek, amikkel mindenki tudja, hogy nem jó packázni! Egyik pillanatról a másikra, újra ugyan ott tartottunk. A kénes füst felszállt és a tárnák sötétje hörgésektől, lihegésektől sikolyoktól lett terhes. Újra eljött a hősök ideje, de vajon ők merre járnak?

Az Üdvözlet a Mélyben folytatásában négy kevésbé hősies figura – a dalnok, a hercegnő, a nindzsa és a nekromanta – indul, hogy hangzatos nagyzolással kísérve kipucolja a tárnákat. Aki nem ismerné, ez egy sorskísértő játék, ahol a játékosok vagy körről-körre megnehezítik a saját dolgukat (még több szörnyet a kazamatába küldve, vagy a hőst megfosztva egy értékes felszereléstől) vagy meg kell hunyászkodniuk, és passzolva kiszállnak a fordulóból. Miután mindenki kipasszolt, az utolsó bennmaradó játékos harcolhatja végig a szörnyek pakliját. Ha győz, örvend, mert még egy ilyen siker és megnyerte a játékot, ha veszít, akkor kicsit szomorú, mert két vereség után kiesik.

Az Üdvözlet újra a Mélyben önmagában is játszható, vagy össze is keverhető az első résszel. Az új szörnyek és új hősök mellett még különleges esemény kártyák is bővítik a szörnyek pakliját, még nagyobb változatosságot hozva a játékba.

Tartalom:

•13 szörnykártya•6 különleges szörnykártya•4 kalandor lapka•24 felszerelés lapka•az életerősáv és a sárkányjelölő•5 sikerkártya•8 játékos-segédlet

Forrás: Kockamanó
3 felhasználó és 21 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 3 000 Ft-tól
 • 24 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Blöff, Harc
Mechanizmus: Memória, Merj és nyerj, Játékos kiiktatás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Üdvözlet újra a Mélyben társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Üdvözlet újra a MélybenHoltakTele

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Párszor játszott Üdvözlet újra a Mélyben társas eladó.Sajnos a kezdeti lelkesedéhez képest mégsem adott olyan élményt,mint amire számítottunk. Személyes átvétel Pécsen vagy csomagküldés.

0 érdeklődő


Üdvözlet újra a Mélybensztimcsii, Budapest 9. ès 10. kerület

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest 9. ès 10. kerület! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nem tetszett nekünk. 2-szer játszottunk vele.

1 érdeklődő


Üdvözlet újra a Mélybensrcz12, Kaposvár és környéke.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Kaposvár és környéke.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Párszor játszott Üdvözlet újra a mélyben társas eladó. Jó pofa, szórakoztató játék de ritkán került elő nálunk. Személyes átvétellel Kaposvár környékén vagy csomagküldéssel a vevő terhére.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Üdvözlet újra a Mélyben társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • kemonszt

  2020-09-07 16:17:05

  Az Üdvözlet újra a mélyben játék során licitálásokkal egy hőst készítünk fel arra, hogy lemenjen a mélybe kalandozni. Ez a játék az Üdvözlet a mélyben játék után készült, viszont nem szükséges ismerni hozzá az Üdvözlet a mélybent, mind a kettő önmagában játszható, önálló játék.

  Rengeteg helyen olvastam az Üdvözlet a mélyben társasról, nagyon sok tutorial, unobxing, értékelő videót néztem meg róla, mielőtt beszereztem volna magamnak egy saját példányt belőle. Amint hazaértem és kipróbáltuk a játékot, valami furcsa volt … Valahogy nem azt az élményt vártam tőle, amit adott. Ezután kipróbáltuk az Üdvözlet újra a mélyben társast is, viszont itt sem tapasztaltunk különbséget. Van pár dolog, amiben tök jó, hogy fejlesztették a játékot, például az életerő számláló kis tábla. Valamint a különleges szörnyek is nagyon jó újdonságként szolgálnak, különösen ötletes az, hogy a különleges szörnyek között van egy szövetségesünk is, aki nem ártani akar nekünk, hanem segíteni. De például a kalandorok nekem kevésbé tetszenek ebben a verzióban, mint az eredetiben sajnos. ☹

  Igaz, hogy az Üdvözlet újra a mélyben szörnyen egyszerű és gyors játék, viszont az egyszerűsége számunkra már a játék minőségének a rovására is ment. Viszont olcsó, nagyon kompakt és kisebekkel is játszható a társas akár.

  A játékban hatalmas szerepe van a szerencsének, hiszen a kártyahúzások alkalmával mindig szerencse dolga, hogy éppen milyen szörny akad a kezünkbe, valamint az is, hogy a mások által bekészített szörnyeket le tudjuk-e győzni a megmaradt felszerelésünkkel. Én ebben a játékban nagyon kevés stratégia lehetőséget látok. Lehet taktikázni azzal, hogy egy szörnyet berakunk-e a mélybe, vagy sem, viszont összességében úgysem igazán lesz jelentősége, mert akár az összes szörnyet is bele lehet rakni és akkor több játékos esetén kicsi az esélye, hogy pont nekünk kell majd lemenni, amikor ránk esik a kör…. Tehát pl 4 játékos esetén az a 25% éppen elég ahhoz, hogy 75%-ban sikerrel járjunk és kockáztassunk.

 • gyd

  2020-05-31 22:14:27

  Nekem még nem volt szerencsém az Üdvözlet a Mélybenhez, én egyből az "újra" változatával játszottam. Bár ez nem okoz semmiféle hátrányt, ugyanis nem sok lényegi különbség van a két játék között, és nem épülnek egymásra semmilyen módon - legalábbis legjobb tudomásom szerint.

  Az Üdvözlet újra a mélyben egy nagyon jó kis pörgős filler. Nagyon érdekes játékmenetet okoz az a tény, hogy nem tudjuk, hogy kit fogunk szívatni a következő lépésünkkel, ugyanis simán visszanyalhat a fagyi, és mi fogunk lemenni a tárnába. Ez persze azt is jelentheti, hogy a kevésbé kockáztatós játékosok nem igazán fognak sokáig bent maradni, és így talán könnyű ellenük nyerni. De nekem az a tapasztalatom, hogy ez a nagyon extrém módon biztonsági játékot játszó embereknek okozhat csak problémát, és inkább a túl agresszív játékosokat fogja büntetni, akik folyton kidobálják az erős segítségeket, hogy aztán kiszálljanak, és ne ők menjenek le megküzdeni a lényekkel. Aztán meglepődnek, amikor hirtelen kiszáll mindenki utánuk.

  A játékot nem annyira nevezném nyelvfüggetlennek, ugyanis a lapkákon előfordulnak szövegek, és olyan információkat hordoznak sokszor, amik elég lényegesek lehetnek a döntéshozatalkor. Persze ha valaki ügyes és megtanulja a nyelv ismerete nélkül azok tartalmát, akkor számára már elég erősen nyelvfüggetlenné válik a játék.

  Kifejezetten jót tesz szerintem a játéknak az, hogy nem konkrét személy ellen történik a gonoszság, hanem csak úgy be van dobva a közösbe. Emiatt annak is tetszhet a játék, aki szeret szemétkedni, és annak sem fog nagy traumát okozni, aki nagyon személyesen veszi az ilyen szemétkedéseket.

  Az ára eléggé passzol a filler mivoltához, szerintem simán megéri, ha valaki ilyen jellegűt keres.

  Nekem nem lett a kedvenc fillerem, de egész nagy újdonság volt számomra a játék működése, és egy szuper élménnyel gazdagodtam - elmondhatom, hogy már ilyenben is volt részem. Szerintem érdemes kipróbálni, de tény, hogy ebben az árkategóriában (vagy esetleg egy kicsit feljebb) már valószínűleg egész sok játékból válogathatunk.

 • renii96renii96

  2020-04-03 11:27:30

  Az első egy-két játék, puhatolózás és kitapasztalás. Figyelni és megtanulni a különböző kalandorok képességeit. Utána viszont egy remek Press your luck, azaz kockázat elemző/kezelő, illetve blöffölős játék! Kezdetben licitálunk, hogy mely szörnykártyák kerüljenek be a tárnába, ahova a játék végén egy kalandornak le kell merészkednie, és a maradék felszerelés lapkájával szembe kell szálljon a felhúzott szörnyekkel. Igazán kaotikus tud lenni, hogy egészen a licitálás végéig nem tudjuk, melyik játékos lesz az, aki lemegy. Ez pedig hatalmas káoszt tud okozni, ami jót tesz ennek a könnyed játéknak! Mersz, vagy passzolsz? Berakod a nagy szörnyet, annak reményében, hogy más megy a tárnába, vagy inkább megpróbálod úgy alakítani a tárnában levő szörnypaklit, hogy neked kedvezzen? Sok, sok ha-ha lehetőség, mindez pedig remek szórakozássá konvertálódik! A szórakozás, és élvezet faktor azért nagyban függ a társaságtól, mert a két véglet nem tesz jót a játéknak. Azaz, ha valaki folyton passzol, vagy aki ész nélkül teszi be a szörnyeket a tárnába, sokat ronthat az élvezeten! Összességében, ez egy nagyszerű kompakt játék, mert utazáshoz/nyaraláshoz is remek, és mivel eléggé nyelvfüggő, így külön öröm a magyar kiadás. Az ára meg szintén plusz pont, mert jutányos áron juthatunk igazán tartalmas szórakozáshoz! (A magyarul szintén elérhető alap helyett, [Az üdvözlet a mélyben] én ezt a verziót javaslom, mert néhány extra dolgot – pontozó táblát, különleges szörnyek – kapunk ugyanazért a pénzért.)

 • vitezlejszlo

  2020-04-02 17:47:02

  Mi nem régen vettük meg kb egy hónapja. Párszor már játszottunk vele a nagyobb partik között jó levezetés vagy ha kevés időd van és szeretnél valami egyszerűt és rövidet. Ketten nem igazán nyerő mert ahogy más írta hamar ellaposodik. Viszont ha hárman vagy négyen játszák úgy már nagyon izgalmas kis játék. Sajnos nekünk még nincs meg az első rész de valószínű hogy majd rászánjuk a pénzt , hogy jobban keverhessük a játékot. Több hős több lehetőség nagyobb változatosság. Az ára az átlag 3000-4000ft körül mozog. Szerintem érdemes rááldozni.

 • gombos.marci

  2019-09-17 00:06:07

  Legalább 3, de inkább 4 játékossal a legjobb ez a játék. (kettővel egyszerűen gyorsan ellaposodik)
  Az első rész hősei használhatóak, így 8 hős közül lehet mindig választani és így szerintem már tök jó a játék, változatos, mert mindig más hőssel tudunk játszani és az új, különleges szörnyek is minden keverésnél változnak..!

  Szerintem a két rész együtt a legjobb és legalább 3 játékossal! :)

 • barath.boglar

  2019-06-17 09:26:59

  Mix and match - így játszuk az első résszel keverve, és nagyon bejött! Ha már 2x játszottunk a karakterekkel, segédlet nélkül is megy és onnantól jön a csipkelődés és a kétségbeesés fázis!

 • kchpank1.kv

  2019-02-22 11:25:15

  Játszottuk már több valakivel is, nem mindenki szereti ezt a fajta játékot. Nekem személy szerint nagyon tetszik. Könnyen tanulható, gyorsan lejátszható játék, a blöff rendszer miatti szivatások pedig kifejezetten izgalmassá és derűssé tehetik a 20-30 percbe bőven beleférő partit. Mindenképp ott a helye a gyűjteményben.

Az Üdvözlet újra a Mélyben társasjáték és kiegészítői (3)

 • Welcome to the Dungeon: Toad Promo társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 10 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Welcome Back to the Dungeon: Easter Egg társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Üdvözlet a Mélyben társasjáték

  Iello - Üdvözlet a mélyben társasjáték ár: 4 790Ft. A falu lakosai hangosan ünnepeltek, mikor a hetvenkedő vitéz belépett a Tárna kapuján. Megígérték, hogy finom lakomával és csapra vert hordókkal fogják várni. De a vígadalom azonnal véget ért, amikor a tárna koboldjai, alig pár fertályórával később kihajították ropogósra sült maradványait... Sárkánytűz....

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Üdvözlet a Mélyben társasjáték 3000 Ft-tól! - 4 felhasználó és 14 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Antoine Bauza, Masato Uesugi
 • Illusztrátor:  Paul Mafayon
 • Kiadók:  Devir, Portal Games, Kaissa Chess & Games, Gemblo, Inc., IELLO, uplay.it edizioni, REXhry, Reflexshop Kft, Mancalamaro, PopcornEdu, 2 Pionki, Buró
 • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, francia, német, görög, magyar, olasz, Korean, lengyel, portugál, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: cseh
 • English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 4 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 10 cm x 15 cm x 4 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: olasz
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 100 cm x 148 cm x 40 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: lengyel
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14.8 cm x 10 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 4 cm
 • Spanish/Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 10 cm x 14.5 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Üdvözlet újra a Mélyben társasjátékhoz