Üdvözlet a Mélyben
Üdvözlet a Mélyben
Üdvözlet a Mélyben
Üdvözlet a Mélyben
Videó beküldése

Üdvözlet a Mélyben társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

Az Üdvözlet a Mélyben egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a memória, a merj és nyerj és a játékos kiiktatás mechanizmusokra. Melyikőtök szerzi meg a jogot, hogy...

Az Üdvözlet a Mélyben egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a memória, a merj és nyerj és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Melyikőtök szerzi meg a jogot, hogy belépjen a kazamatába?
A falu lakosai hangosan ünnepeltek, mikor a hetvenkedő vitéz belépett a Tárna kapuján. Megígérték, hogy finom lakomával és csapra vert hordókkal fogják várni. De a vígadalom azonnal véget ért, amikor a tárna koboldjai, alig pár fertályórával később kihajították ropogósra sült maradványait... Sárkánytűz. Kellemetlen. Bárcsak magával vitte volna Metsző Pengéjét! Most Te állsz a kapuban. Most Téged éltet a falu felcsigázott népe. Bízol magadban és a felszerelésedben, de vajon ez elég lesz?

Ebben a játékban nem tudsz biztosra menni! Bátornak kell lenned, jókor kell kockáztatnod és jól kell blöffölnöd! Szállj alá a Mélységbe, győzd le a szörnyek hadát, és térj vissza diadalmasan!

A doboz tartalma:

 • 13 szörnykártya
 • 4 játékos-segédlet
 • 8 sikerkártya
 • 28 lapka (felszerelés és hősök)
 • szabályfüzet

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 13% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 2 000 Ft-tól
 • 32 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Blöff, Harc
Mechanizmus: Kockáztatás, Memória, Merj és nyerj, Játékos kiiktatás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Üdvözlet a Mélyben társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Üdvözlet a Mélybenilles.balint, Siófok, Veszprém

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Siófok, Veszprém! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Keveset játszott, hiánytalan

0 érdeklődő


Üdvözlet a Mélybenkomirekko, Dunakeszi, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Dunakeszi, Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

.

0 érdeklődő


Üdvözlet a Mélybentenagysanyi, Szeged

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontott, de gyakorlatilag érintetlen. 2 alkalommal játszottunk vele, nekünk nem jött be. Személyes átvétel Szegeden, vagy csomagküldés Foxpost útján lehetséges.

1 érdeklődő


Üdvözlet a Mélybenmersitsi, Budapesten metró vonalán, Budakeszin

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapesten metró vonalán, Budakeszin! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egy játék van benne csak. Kártyák védőzve vannak.

0 érdeklődő


Üdvözlet a MélybenSoMi, Kiskunfélegyháza, Szeged

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Kiskunfélegyháza, Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Sok másik játékkal együtt idő- és helyhiány miatt eladó. Minden kártya védőzött.

0 érdeklődő


Üdvözlet a Mélybenmihalyimartin91, Budapest XX. kerulet, vagy Szombathely

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest XX. kerulet, vagy Szombathely! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer jatszott, sajnos allando tarsaspartneremnek nem jott be, nem jatszunk vele.

2 érdeklődő


Üdvözlet a Mélybenbognardori, Budapesten belül bárhova szívesen elviszem a játékot megegyezés alapján

Csak személyesen itt: Budapesten belül bárhova szívesen elviszem a játékot megegyezés alapján!

Megvettem, de az állandó társasjáték partneremnek nem volt szimpatikus a tematika, így ki sem bontottuk. Bár bontatlan a játék (a külső fólia sem került le róla), a dobozon lett egy kis benyomódás, erről szívesen küldök fotót igény szerint.

1 érdeklődő


Üdvözlet a MélybenKacsix, Hétköznap a Nyugatinál

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Hétköznap a Nyugatinál! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

2x játszottunk vele. Foxpost, Packeta a vevő terhére megoldható.

0 érdeklődő


Üdvözlet a Mélybenapostol.geri, Veszprém

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Veszprém! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kitűnő állapotban, a lapok prémium kártyavédőzve, csak egyszer játszottuk. Foxposttal és Packetával is tudom küldeni.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Üdvözlet a Mélyben társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • fodihun1

  2023-07-08 22:31:52

  Nagyon szeretem ezt a kis filler játékot. Ami viszont nagyon nagy csalódást okoz ,hogy a tematikája miatt a saját közegemben nagy ellenállasba ütközik.. emiatt sajnos ritkán kerül elő, de akkor minden perce kincs.

 • steeeven88

  2023-04-05 11:27:20

  Pontosan. Nálam tipikusan az a játék, ami eladja magát, mert az ötelet, a grafika nagyon jó. Még akkor is, mikor másokat néztem játszani, a játék-bemutatók meg főleg... Nagyon izgalmasan be lehet promózni... Aztán megnéztem utólag is azt a videót, amiben játszanak. És rájöttem arra, amit írtál. Ezek nem a játéktól jókedvűek, mert azt olyan monoton nyomják, ahogy mi tettük, hanem úgy egyáltalán. A játék abszolút nem ad hozzá. Hogy máshogy fogalmazzak. Ha leülsz egy társasággal, ettől egyáltalán nem lesz jobb az általános hangulat, inkább megfordítva. Ha nagyon jó a hangulat, akkor szódával ez is elmegy :) Amúgy inkább az a gond, hogy ha ezt nem ugorja meg, akkor nem tudom mit.... De még egyszer leírom, gyerekeknek, illetve nagyon kivételes helyzetben lehet jó, nálunk ilyen helyzet nem nagyon áll fenn, de ha mégis, vannak erre sokkal szórakoztatóbb játékok is...

 • kvarclovag

  2023-04-05 09:10:13

  Teljesen egyetértek, mi is így éreztük, amikor játszottunk pár partit. Azért megengedem, ha a társaság rá van hangolva egymás ugratására, és drukkolnak a mélybe menő mellett/ellen, akkor lehet jó a hangulata. De önmagában a játék nem fogja a hangulatot megteremteni, és mint játék valóban nem túl érdekes.

 • steeeven88

  2023-04-05 07:44:49

  Én bevallom kicsit csalódtam. Ajánlás után vettem meg, tetszett a téma, a grafika, valamint a bemutatóban a mechanizmus is. Húzol egy szörnyet, átgondolod, hogy logikázol, aztán vagy Tárnába helyezed, vagy kidobod. Lehet egymást kicsit szívatni... Vagy visszanyal, mert végül engem küldenek a Tárnába és csak reménykedhetek, hogy megúszom?!

  Na, eddig tetszett, de aztán a játékok alkalmával rájöttem, mi is a hibája. Először is az, hogy monoton, húzom a lapot, kitalálom, jobbra vagy balra tegyem, aztán jön a következő játékos. Ezt csináltuk nagyjából síri csendben X percen keresztül. Mivel ugye nem nagyon van mindenki számára látható akció, nem volt közben mit megbeszélni, vagy min nevetni/bosszankodni. És amikor ennek a szakasznak vége, valaki lemegy a Tárnába. Ergo elkezdi a Tárna paklit egyedül felfordítani és megnézni, legyőzi vagy nem győzi le. Kb mint amikor a végén győzelmi pontokat számolsz... És ennyi, vagy nyertél, vagy buktál. Szóval számomra unalmas, hogy magányomban fordítgatom fel a kártyákat, aztán valaki egyedül számolja a pontjait. Számomra (hangsúlyozom ez szubjektív vélemény) nem vicces a játék, nem lehet logikázni érdemben, mert az maximum orosz-rulett szintű ebben a játékban, nem tanulok belőle, tehát én nem tudom igazán, kinek jó. Talán ahogy előttem már leírták, gyerekeknek, akik nagyon unatkoznak és tetszik nekik ez a látványvilág ami valóban megnyerő. A mechanizmus, a játékmenet szerintem bármelyik műfajban elég gyenge...

 • mesanyi

  2022-11-29 16:30:11

  Egy táborba vittem le a gyerekenek (8+), hogy esős napokon is legyen mivel elütni az időt. Kipróbálás után már napsütéses napokon is kikérték, szóval jól ráéreztem, hogy ennek a korosztálynak ez egy remek szórakozás lesz. A felnőtt társaságban is előkerült párszor, de inkább csak bohóckodás volt, hogy egyből behúztuk a legjobb cuccokat és beindult egy chiken game.

  Szóval ez inkább fiatalabb gyerekeknek és nagyon laza játékra vágyó felnőtteknek (de nekik is csak hébe hóba) való.

  Mivel gyerekek játszottak vele sokat, ezért hamar meglátszódott a kártyán a használat, lehet nem is volt elég jó minőségű, úgyhogy akit ez zavar, az mindenképp vegyen hozzá kártyavédőt.

 • Nazgul

  2022-11-04 17:40:55

  Nem tudom... unaloműzésnek jó de nagy mélységeket nem érzek benne tárna ide vagy oda, de ha éppen csak egy lazulós bohóckodásra vágyunk nagyritkán előkerül.

 • MaRo

  2022-02-27 23:56:30

  A kommentelet olvasva elég sikersztori a játék. Ahogy néztem videókat nekem is nagyon adta, főleg hogy fantasy témájú. Alapötlet egész jó és leget csaak én nem tettem bele még eleget de alapvetően gyengének érzem.

  Az esetek egy részében a hősök a szörnyek nagy részét legyűrik a felszerelésekkel. Pusztán néhány kivétel van amikért alapesetben érdemes felszerelést beáldozni de ha pl az életerőt adó tárgyat dobod be akkor mondjuk simán nyersz a tárnában.

  A játék nehézségêt kb az adja ha indokolatlanul elszórsz értékes tárgyakat aztán kérdés, hogy ki szívja meg a tárnát. Számomra ezzel sokat veszített a varázsából. Lehet többen játszva jobban kiadja a varázsát de az eddigi kevés tapasztalat alapján nem lesz favorit.

  Azt abszolút nem értem miért van rajta ilyen magas ajánlott életkor...

 • rocky015

  2021-03-19 21:51:05

  Tetszett, megvettem, játszottunk vele, túl egyszerű volt, nem tetszett, telt az idő, újra elő vettem, megtanítottam másnak, újra játszottunk és most tetszik😃

  Kicsi, kompakt, 3-4 embertől jön elő szerintem igazán az, ami ebben a játékban van, de a két fő is élvezheti. Nincs benn sok komponens, a szabály mérhetetlenül egyszerű így egy elég jó kis vicces party játékot kapsz alacsony áron. Ha megveszed a második részét (én meg fogom), azzal együtt keverve is tudod játszani. Vegyétek, játszátok, élvezzétek!😃

 • reni.sule

  2020-11-09 20:22:27

  Egy egyszerű party játék, ami nem fogja megváltani a világot. Nagy mélységeket nem kell várni tőle, de kellemes vigám perceket tud okozni, mikor sikerül épp kiszúrni a másikkal vagy épp magaddal. :D A jàték ötletes és kis mérte miatt ideállis utazó játék, de se a játék hossza se a mechanikája miatt, nem túl élvezetes a gyakori újrajátszás. Mire véget ért a party ép elég is volt belőle, tekintve, hogy ez max 20 percet jelent, ez sokat elárúl a játék izgalmi szintjéről. Elég kiszámítható a játék, csak az álldozat személye kétséges. Egyszer kipróbálni érdemes, de nem hiszem, hogy gyaktan lejerülne a polcról. Ha party játékot akarunk játszani, ami szintén a kazamata témában mozog akkkor inkább a drakon.

 • Floranna

  2020-09-08 13:08:54

  Köszi, ezek közül egyiket sem játszottam még, de akkor körülnézek. :)

 • kemonszt

  2020-09-07 22:14:21

  Ó, igen temérdek kazamata típusú (dungeon crawl) társasjáték nagyon ajánlós szerintem!

  Elsőként muszáj kiemelnem a Homályrévet (Gloomhaven), ami a valaha készült legrészletesebb, legigényesebb, legszebb, legélménydúsabb kazamata típusú játék. Nem véletlenül szerepel a Board Game Geek valaha készült játékok TOP100-as listájának élén, már a megjelenése óta, tényleg isteni jó. Én egy-két scenariot próbáltam csak eddig belőle, de azt kell, hogy mondjam, hogy ez már egy nagyon más szint azért. Ez tényleg nagyon sok időt kíván befektetésként, mire vissza is kap belőle az ember (viszont akkor aztán igazán sokat kap belőle vissza). Ez tényleg egy iszonyatosan jó és részletgazdag világ, de drága és időigényes. Ezen kívül nemsokára megjelenik folytatásként a Frosthaven. Egy kis spinoffként pedig a Jaws of the lion, ami már sokkal emészthetőbb, emberbarátabb verziója a Gloomhavennek és jóval olcsóbb is.

  Ezen kívül a Klank!-ot nagyon ajánlom! Viszonylag egyszerű játék, könnyű beletanulni és nagyon sokat ad a játékosoknak, akár már két főtől is! A Klank!-nak sok kiadása és kiegészítője van, szerintem mindet nagyon érdemes kipróbálni, megéri!

  A Descent: Journies in the dark és kiegészítői, játék változatai is zseniálisan jók szerintem. Egy fokkal ugyan bonyolultabbak, mint a Klank!, viszont szerintem jobb is egy kicsit a játékélmény, összetettebb. Sokkal szebb miniatűrök vannak a Descentben, mint a Klank!-ban, így egy kicsit költségesebb is ugyan.

  A Munchkin nagyon megosztó játék, sokan szeretik és nagyon jó kazamata játéknak tartják. Én speciel nagyon nem szeretem, viszont úgy éreztem, hogy illendő megemlítenem, mert kedvelt játék. Nekem túlságosan szivatós, szerencse alapú játék, nem igazán ragadott magával. Viszont poénos, olcsó és kompakt játék.

  Végül a Dungeon & Dragons-t is muszáj megemlítenem, mert ez a Dungeon típusú játékoknak a koronázott királya. Ez is egy külön univerzummá vált mára, nagyon érdemes utána nézni a játéknak, mert ezt egy kommentben nem lehet összefoglalni. :D

 • Floranna

  2020-09-07 16:41:34

  Már teljesen azt hittem, hogy mi nem vagyunk elég nyitottak a játék iránt. :) Azzal a mondatoddal maximálisan egyetértek, hogy "egyszerűen nem tudtuk megfejteni, hogy milyen mélységei lehetnek ennek a játéknak, mert annyira felszínesnek tűnt számunkra." A párom ült felette a játékmenet után, és értetlenül pislogott. :)

  Van olyan kazamata típusú játék, ami egyébként nagyon ajánlós?

  Egyébként én sem akarok kedvet elvenni, hallottam már olyat, akinek a kedvence, de tényleg mindenképp kipróbálós játék, még a megvétel előtt.

 • kemonszt

  2020-09-07 16:28:51

  Sajnos velünk is ugyan ez volt a szituáció, valahogy nem azt kaptuk, amit vártunk tőle. Sok ismertető anyagot néztem, mielőtt megvettem volna a játékot, de nem próbáltam ki előtte és ez volt a hibám. A videókban, bemutatókban nem igazán mondták el a játék árnyoldalait (gyanítom a szponzoráció miatt) és így ezekről a saját káromon keresztül szereztem csak tudomást utólag. Ajánlok a megvétele előtt egy gameplayt nézni.:)

  Így a sok hype és az alacsony ár, valamint a meggondolatlanság miatt megvettem a játékot ott helyben és impulzus vásárlás áldozatául estem.

  A fő probléma az, hogy túl egyszerű a licitálás mechanizmus és nagyon, de nagyon egyszerű kicseszni egymással. Elég vontatott és egyértelmű menetek jöttek ki a játék során, valahogy ezt senki sem élvezte.

  Igaz, hogy az Üdvözlet a mélyben szörnyen egyszerű és gyors játék, viszont az egyszerűsége számunkra már a játék minőségének a rovására is ment. Egyszerűen nem tudtuk megfejteni, hogy milyen mélységei lehetnek ennek a játéknak, mert annyira felszínesnek tűnt számunkra. Én ezzel nem szeretnék senkit sem megbántani, el tudom fogadni, hogyha valakinek tetszik a játék, mert megértem, hogy miért szerethető játék. Viszont én valahogy sehogy sem tudtam élvezni a játékot.

  Én amúgy sem igazán szeretem a magas szerencsefaktorú játékokat, hogyha a szerencsefaktort nem kompenzálják valami mással a játékban. Mondjuk így egy nagyon könnyed kis party játék szerűség lett belőle, ami megint csak nem gond, mert abban a kategóriában tök jó.

  Viszont volt olyan ismerősöm, aki szintén nagyobb elvárásokat támasztott az Üdvözlet a mélybennel szemben és nagyot csalódott benne. Végül pedig már egyáltalán nem is szeretett volna játszani kazamata típusú játékokkal, mert ilyen rossz tapasztalata volt ezzel az egy játékkal kapcsolatban. Így tehát szerintem ez "kapujátéknak" is rossz és általánosságban véve sem jó játék.

  Arra számítottunk, hogy esetleg az Üdvözlet Újra a mélyben jó csapatépítő lesz, de hát végül ezen a téren sem jött be nekünk. :(

 • Floranna

  2020-09-07 13:28:56

  Sok helyről hallottam, mennyire jó játék. Nekünk nem igazán jött be, ezért el is adtuk. Lehet, hogy a szabályokat nem jól értelmeztük.:) Sajnálom, pedig akartam szeretni, de valahogy nem a mi világunk volt. Pedig egyébként -ahányszor játszottuk- mindig változatos volt.

  Mi szeretjük egymást szivatni, azért is vettem meg, mert tudtam, hogy ezzel borsot is törhetünk egymást orra alá. :)
  Lehet még szembejön velünk, lehet csak rossz időszakban próbáltuk ki.

  Egyébként jó pörgős, és a grafika is szép. :)

 • alexandrasandybellnagy8

  2020-02-04 16:46:41

  Amikor nincs sok időd játszani, de van kedved egy könnyed játszmához, akkor az Üdvözlet a mélyben a te játékod. Érdemes a kiegészítőjével együtt összerakni, mert így több szörny lesz, több karakter közül lehet választani. Kicsi doboza miatt jó kis utazó társasjéték is egyben, egy nyaralás alatt gyorsan elő lehet kapni.

 • csongrady.p

  2019-12-02 08:11:26

  Az ötlet remek, erősíted a tárnát a szörnyekkel, amiket a hősnek le kell majd győznie, vagy gyengíted a hőst aki a végén akár te is lehetsz ha nem vigyázol. ... Lehet mégsem kellett volna elvenni a kardot a hőstől 😁

  Kártyák kicsit gyenge minőségűek, védőzni érdemes azonnal. Viszont a hős alkatrészek nagyon jó minőségűek.

 • gombos.marci

  2019-10-14 23:01:43

  Szerintem érdemes mindenképp megvenni hozzá a második részt is - Üdvözlet újra a mélyben - mert a két játékot összekeverve sokkal változatosabb játékmenetet kapunk és izgalmasabb is.

  Persze csak azután, hogy mindenkinek világos a játék mechanikája és célja is. Én úgy gondolom, hogy második-harmadik alkalommal már határozottan jobb, ha a két játékból kevert paklival játszunk.

 • Valezius

  2019-09-03 09:32:21

  Haveri társasághoz kiváló játék 3-4 főre. A játékidő közelebb szokott lenni a 45 perchez.

  A játék rendkívül egyszerű, könnyen tanítható. Szörnyeket húzunk amiket vagy a tárnába teszünk vagy kidobunk, de a kidobás nincs ingyen, egy tárgyat ki kell dobnunk, ami nagyon fog hiányozni, ha mégis nekünk kell majd harcolni. Aki utoljára húzott az veszélyben érezheti magát, ha mindenki más passzol, akkor neki kell a tárna szörnyeivel szembeszállni. Ha már nem bírjuk a feszültséget, vagy elvégeztük a dolgunkat raktunk 1-2 erős szörnyet a tárnába, akkor húzás helyett passzolhatunk és hátradőlve remélhetjük, hogy valaki bukni fog.

  A tárnában lévő szörnyeknek csak a felét-harmadát raktuk mi, így egy kis valószínűségszámítás mellett csak a megérzéseinkre hagyatkozhatunk.

  Előbb-utóbb nekünk is le kell menni a tárnába, különben nincs túl sok esélyünk nyerni, bár extrém esetben még ez is megtörténhet.

  Az önálló folytatást nem próbáltam még, de az alapjáték nálam maximálisan megérte az árát.

 • barath.boglar

  2019-06-17 09:22:38

  Egyszerű és nagyszerű. Tetszik! Főleg, az arc, az a határtalan döbbenet ami a másik arcára ül ki, ahogy realizálja, hogy neki kell lemennie oda, ahol az várja, amit el akart kerülni... az összes olyan kicseszés, amit másnak szánt!!!! :D

 • Herdd

  2019-05-24 21:41:11

  Hát nem sokat veszít az aki ezt így most szépen kihagyja. A back verziója sokkal élvezhetőbb. Bár a lényeg végül ott is a szerencsén van, de ott azért a játék meg adja azt az érzést, hogy te magad is befolyásolod a dolgokat.

 • kchpank1.kv

  2019-04-06 10:35:27

  Nekünk az Üdvözlet Újra a Mélyben van meg. Az is ugyanez csak más karakterekkel. Nagyon szórakoztató egymás heccelése, főleg ha a végén megszívod, lemész a tárnába és még veszítesz is. 😁

 • intrisz

  2019-04-05 21:21:48

  Gyerekeknek vettük. Nekünk tetszett, sajnos nekik kevésbé. Jó játék, kicsit hajaz a svindlizésre :), persze kell hozzá taktikázni is.

Az Üdvözlet a Mélyben társasjáték és kiegészítői (3)

 • Welcome to the Dungeon: Toad Promo társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 10 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Welcome Back to the Dungeon: Easter Egg társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Üdvözlet újra a Mélyben társasjáték

  Elő újra a blöff tudásoddal - ebben a játékban bizony szükséged lesz rá, mit ahogy bátorságra is! Vajon ki fogja megszerezni a jogot, hogy bejusson a kazamatába? Indulj el, győzd le a szörnyek félelmetes hadát, hogy learathasd a dicsőséget! Persze előbb túl kell élned a kalandot az Welcome Back to the Dungeon társasjátékban! Évekkel ezelőtt négy bátor...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Üdvözlet újra a Mélyben társasjáték 3000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 7 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Masato Uesugi, Hisanori Hiraoka
 • Illusztrátor:  Igor Polouchine, Paul Mafayon, Dimitri Chappuis, Bastien Grivet, Masato Uesugi
 • Kiadók:  Heidelberger Spieleverlag, Devir, Portal Games, Kaissa Chess & Games, IELLO, uplay.it edizioni, Redbox, Hobby World, REXhry, Oink Games, I Was Game, BoardM Factory, Lex Games, Bureau De Juegos, GoKids 玩樂小子, Reflexshop Kft, 2 Pionki, Geekach Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • Japanese first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 6.8 cm x 11.3 cm x 2.1 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Japanese first edition (500yen games)
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: japán
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: olasz
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 6.5 cm x 11 cm x 1.5 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: holland
 • English first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 4 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 4 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 10 cm x 15 cm x 4.2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 4 cm
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15 cm x 10 cm x 4 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: görög
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: román
  • Méretek: 10 cm x 14 cm x 4 cm
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: orosz
 • Spanish first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
 • English third edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15 cm x 10 cm x 4.3 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 10 cm x 15 cm x 4 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: portugál
 • Welcome to the Dungeon
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Üdvözlet a Mélyben társasjátékhoz