Tokió Királya - A pusztítás éjszakája
Tokió Királya - A pusztítás éjszakája
Tokió Királya - A pusztítás éjszakája
Tokió Királya - A pusztítás éjszakája
Videó beküldése

Tokió Királya - A pusztítás éjszakája társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Tokió Királya - A pusztítás éjszakája egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kártya húzás, a kockadobás, a merj és nyerj, a játékos kiiktatás és a king of the hill...

A Tokió Királya - A pusztítás éjszakája egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kártya húzás, a kockadobás, a merj és nyerj, a játékos kiiktatás és a king of the hill mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Tokió felett az ég újra sötétbe borul. Gigaszaurusz az utcákat tapossa, mögötte csak a pusztulás és mészárlás marad. Marslakos is belép a képbe, kezében lézerfegyver, míg a romok túloldalán Kongrilla a mellkasát döngeti és támadásra készül. Azonban az árnyak mögött, a szörnyek szájának sarkában gúnyos mosoly lapul, egy oly’ rettenetes, amely telve van romlottsággal és vadsággal… Mi van, ha a királyi cím csak egy ürügy? Mi van, ha nekik csak egy indok kellett… hogy igazán gonoszok lehessenek?

Itt a megújult játék, tele pusztítással és rombolással, és egy kis plusz csavarral!

A megújult, vérfagyasztó Tokió királya: A pusztítás éjszakája célja, hogy Tokió sötét belvárosát elfoglalva, dicsőséget dicsőségre halmozva, győzelmi pontokat gyűjtsünk, vagy különböző fejlesztésektől megerősödve kiüssük az ellenfeleinket. Éld túl a küzdelmet, vagy legyél te az első 20 győzelmi ponttal!

A Iello megtalálta, hogyan lehet még több izgalmat csempészni ebbe a világhírű, díjnyertes társasjátékba. Nem csak a grafikát újította meg, egy teljesen új, sötét kiadást létrehozva, hanem a játékmeneten is csavart egyet. Ismerd meg a Gonoszságsávját és kezdj el egyre feljebb mászni rajta!

A pusztítás éjszakájában a játékmenet ugyan az, mint a sima Tokió Királyánál:

 • Dobj a 6 dobókockával (maximum háromszor)
 • Hajtsd végre a kockákat
 • Ha tudsz, lépj be Tokióba (vagy az öbölbe)
 • Vásárolj energiajelölőért különböző kártyákat
 • Kör vége

Ebben az új Sötét kiadásban lehetőségetek van még gonoszabbá válni és egyedi képességekre szert tenni. A Gonoszságsávja által új képességekre tehetsz szert, szerezz minden köröd elején plusz életet, vagy duplázd meg az energiádat! Itt csak tripla 1-est vagy tripla 2-est dobva mászhatsz egyre feljebb a különleges jelölők segítségével.

Megújult két fős játék:

Igazán Zúzó párost alkottok? Akkor itt a lehetőség egymás legyőzésére! Ezúttal ha beléptek Tokióba, vagy ott kezditek a körötöket, nem győzelmi pontot, hanem energiajelölőt kaptok, amelyet később elkölthettek egy-egy új lapra.

A sötét grafikának köszönhetően a játék igazán hátborzongató élmény lesz és garantáltan előkerül a társasjáték esteken! Itt a lehetőség a bennetek szunnyadó lényeknek, hogy kiszabaduljanak és igazi őrjöngésbe kezdjenek!

Doboz tartalma:

 • 6 szürke kocka
 • 66 erőkártya
 • 10 gonoszságlapka
 • 6 kartonfigura (talpakkal)
 • energiajelölők
 • 6 gonoszságjelölő
 • 27 jelölő és 2 sárga kocka
 • Játékszabályzat

Vezesd le játszva a feszültséget! Könnyű szabályaival, akár 6 fős játékos számával és izgalmas lehetőségeivel a Tokió Királya - A pusztítás minden társasjátékos est méltó játéka lesz! Próbáld ki Te is ezt a rémisztő játékot és legyél Te Tokió új királya!

Forrás: Szellemlovas
2 felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 8 000 Ft-tól
 • 8 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Kockajáték, Harc, Film / TV / Rádió alapú
Mechanizmus: Kártya húzás, Kockadobás, Merj és nyerj, Játékos kiiktatás, King of the Hill

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Tokió Királya - A pusztítás éjszakája társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Tokió Királya - A pusztítás éjszakájaSUMO, Megbeszélés szerint Budapest XI. kerület és környéke, illetve Székesfehérváron

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Megbeszélés szerint Budapest XI. kerület és környéke, illetve Székesfehérváron! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Próbáltam régebben, nem az én stílusom, így ez még bontatlan állapotában eladó. Csomagküldés megoldható.

0 érdeklődő


Tokió Királya - A pusztítás éjszakájasubbye666

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer játszott, kártyavédőzött.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Tokió Királya - A pusztítás éjszakája társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • qgtanton

  2023-10-27 06:56:40

  Gyors filler játék tapasztaltabb/ felnőtt játékosok számára, ahol egymás legyőzése ugyanúgy a célunk, mint hogy a pontokat gyűjtsük. Nagyon egyszerűek, könnyen érthetőek a szabályai, de akár felnőttek számára is kellemes szórakozást tud nyújtani ez a játék. Lehet próbálkozni a mancsok újradobálására felhívással, hátha elfogadja a másik játékos is ezt a tervet. Ha azonban nem, viszonylag gyorsan is ki lehet esni a játékból. Eleve azzal vezették be ezt a kiadást, hogy nem készül belőle utánnyomás, ezért simán elképzelhető, hogy az utolsó boltban elérhető vadonatúj darabommal az egyik utolsó eladó példányt sikerült beszereznem. Később még sokat érhet, amikor elérni az out of print kétes státuszú hirnevét. A bővítésekkel további extra mechanikák, fejlesztési lehetőségek vihetőek bele a játékba. A gyors dobálás pedig kellemes élményt nyújt mindenkinek. Már persze aki hajlandó dönteni, mert egyesek megülnek a kockákon, mint a tojásokon és arra várnak, hogy kikeljen végre... Ajánlott játék.

 • gubacsi.gabor

  2023-07-01 12:39:22

  Gyönyörű design, egyszerű szabályok, mi a gyerekekkel játszuk inkább.

 • Csiracsirke

  2021-05-08 11:40:40

  Igen kompatibilis hozzá minden kieg ami a simához megjelenik

 • ubazsi

  2021-05-08 11:01:47

  Mi 36 éves tiniként is imádjuk. :) 5-6 főnél csak ezzel hajlandóak játszani a többiek. :)

 • ubazsi

  2021-05-08 11:00:47

  A Power Up magyar kieg kompatibilis vele, jól gondolom?

 • Robby

  2020-11-12 12:56:55

  Én az alap játékkal sokat játszottam, nagyon tetszett mindenkinek, de egy kicsit egyszerű volt. Ez a változat pont annyival egészíti ki, hogy ne legyen bonyolult, de mégis változatos legyen. Én a New York Királyát vettem meg, nekem az jobban tetszett a kicsivel összetettebb játékmenet miatt. Szerencsére akkor még nem jelent meg ez a változat, mert nehezen tudtam volna dönteni a két játék között. Nagyon jól sikerült a grafika, szuper játék lett.

 • orsolyaps

  2020-11-11 18:42:50

  Ez egy igazi tiniknek való csoda társasjátèk. A 12 èves videójátèk mániás nagyfiam felkelt a számítógèp elől,hogy játszom vele. El sem hittem. Ugye hogy csoda?! De nekem mint felnőttnek is nagyon tetszik.Vonza a tekintetet ez a sötèt dizájn. Van benne minden. Sötètsèg, harc,gonoszkodás. Mi kell más. Imádok a fiammal ezzel játszani, pedig folyton ő nyer. Halálra pofoz. Ès hogy ezt ő hogy imádja.... 😅😅😅

 • armad0r

  2020-07-08 16:35:06

  Tókió királya visszatért: az egyik kedvenc asztali játékunk. Nagyon megérinti az embert, hatalmas variálhatósággal rendelkezik, a játék maga egyszerű, a 8 évtől ajánlják, és ezt a szabályok nem is lépik túl. A külsejéről nem is beszélve, de ami a legfontosabb, nagyon szórakoztató. A Tokió királya-Pusztítás éjszakája játék harmadik kiadása.

  Tokió királya sötét kiadású szörnyek

  Az új kiadású szörnyeteg alkotása hihetetlennek tűnik.

  A Tokiói királyban a játékosok 6 szörny közül választhatnak és versenyeznek Tokió felett annak érdekében, hogy a legjobb szörnyré váljanak. A játékosok úgy nyernek, hogy elérik a 20 győzelmi pontot (GYP), vagy azáltal, hogy az utolsó szörnyeteg állnak. A GYP-ket minden körben megfelelő kockadobásokkal szerezhetnek, vagy a Tokió olyan kerületében tartózkodnak, ahol 2 GYP-t kapnak. Míg Tokióban a rajta kívüli szörnyek károsíthatják a tiádett, viszont te is árthatsz ellenfeleidnek. Egyszerre csak 1 szörnyeteg lehet Tokió városában (kivéve, ha 5-6 játékosos játszik, ahol lehet egy szörnyeteg Tokióvárosban és egy másik Tokió-öbölben, amelynek ugyanaz a hatása), és Tokióban nem tudsz gyógyulni, így ezeknek a GYP-knek a felépítése csak addig tart, amíg képesek vagytok egymást támadni.

  A köreik során minden játékos 6 kockával dob, és 2 tekercset kap annyi kockával, amennyit csak szeretnének, hogy a kocka legjobb kombinációját megkapják az igényeiknek megfelelően. A kocka oldalán különböző hatások vannak, amelyek magukban foglalják:

  Szív - Meggyógyítja a szörnyeteget (ha nem a Tokiói kerületben vagy)

  Ütés - Ha Tokióban vagy, akkor az összes szörnynek sebesülést okozhat, vagy ha Tokió városán kívül vagy, akkor egy szörnyet támadhat

  Villámszimbólum - Energiakockákat ad, amelyek felhasználhatók speciális áramkártyák vásárlására

  1, 2 és 3 - Megadja a GYP-k számát minden egyes dobott hármashoz

  Ha a Tokió város szörnyetegét egy tekercs megsebesíti, dönthetnek úgy, hogy távoznak, mégis megtérítik a kárt, ám a következő fordulóban lévő játékos arra kényszerül, hogy belépjen Tokióba. Ez azt jelenti, hogy a kihúzás fontos és taktikai döntése. Általában a nyerés kulcsa, ha megpróbálja megnyerni a GYP-ket, majd visszatérés előtt meggyógyul.

  Az is lehetséges, hogy agresszíven játsszon, miután megkapott néhány magas szintű speciális kártyát, és beléphet Tokióba, hogy megsérüljön az összes többi szörny, miközben távozik, amikor a következő játékos szörnye egészségi állapotba kerül, és arra kényszeríti őket, hogy a sorozatba vigyék a Tokió várost. A Tokióban tartózkodás közben egyenesen a győzelemre ösztönözheti az összes többi szörnyet, de mindegyik a fordulójában károsít téged, ez kockázatos manőver.

  A Tokió királya-Pusztítás éjszakája speciális kártyái

  Ha egy energiaszimbólumot gurítasz, kapsz egy energiaszámlálót, amelyet költhetsz speciális kártyák vásárlására.

  Különleges kártyák vásárolhatók meg az energiával való játék közben, amelyeket villámszimbólumok gurításával készíthetsz és tárolhatsz. Csak 3 speciális kártya vásárolható meg, és akkor cserélhetők ki, amikor 1 vásárolsz, vagy ha egy játékos 2 energiát költene mindegyik eldobására, 3 új kártya újrahúzására kényszerítve. Néhány kártya nagyon nagy teljesítményű, tehát 2 energiát kell fizetni, hogy megsemmisíthesd őket.

  A Tokió királya-Pusztítás éjszakája új eleme a gonoszság és a csempék. Amikor a játékosok háromszor 1-et vagy 2-t dobnak, akkor gonoszsági pontokat kapnak, amelyek 3, 6 és 10 pontnál kinyitják a gonoszságot. A gonoszsági lapok állandó képességeket nyitnak meg, és a játékosok közül választhatnak a rendelkezésre álló lehetőségek közül, amikor minden gonoszsági küszöböt elérnek. Csak 3 és 6 gonoszsági ponton van 4, 10-en pedig 2, 10-en pedig 2, azaz minden küszöböt elérő játékos megkapja őket.

  A Tokió királyának sötét kiadású táblája és gonoszsági kártyái

  A Tokió királya-Pusztítás éjszakája táblája gonoszság mezőkkel és szörny specifikus gonoszság nyomkövető számlálókkal.

  A Tokió királya-Pusztítás éjszakája egy kockadobó játék, véletlenszerű kártya elemmel, de játék ennél sokkal több. A kockák / jutalmak a kockákkal és jutalmakkal együtt, amikor a Tokióba indulnál taktikai irányításával, valamint a sebesülésekkel és a másoknak okozott hatások szintjével sokkal elgondolkodtatóbbá teszik, a doboz tartalmát, mint hinnéd. Rengeteg taktkai elem bonyolíthatja utad, hogy te légy Tókió egyetlen királya.

  Mivel a kockadobások véletlenszerűen történnek, mint a 3 elérhető frissítő kártya,A Tokió királya-Pusztítás éjszakája minden játékában különbözik, és soha nem tudhatod megjósolni, hogy te vagy bármely más játékos megszerzi vagy megszerezte már. A szörny megtámadása a Tokió városában elmozdíthatja őket, és arra kényszeríti a következő játékost, hogy Tokió városába költözzön, a következő fordulókban téged sebezhet, vagy csökkentheti velük a győzelmi pontjaidat, és utat nyerhet a győzelemhez. Szüksége van-e arra az extra energiára, hogy megvásárold az ellenfeled előtt a nagyteljesítményű speciális kártyákat, vagy csak egyenes kártérítést igényel? Ezt a választ a játékból lehet kideríteni.

 • spiruka

  2020-07-07 19:02:22

  A Mit játsszunk! csatorna mutatta meg, milyen a Tokió királya- a pusztítás éjszakája társasjáték. Az alapjátékról szintén láttam videót, ám befejezetlennek éreztem a mechanizmust. Azonban a Pusztítás éjszakája minden része kész. Az új design pazar, a játékmenet gördülékeny, gyorsan tanulható, és természetesen élvezet játszani. Én a párommal játszottam, nagyon jól működött ketten. Bártan ajánlom mindenkinek!

A Tokió Királya - A pusztítás éjszakája társasjáték és kiegészítői (2)

 • King of Tokyo Dark Edition: Super Jump Goodie Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • King of Tokyo: Dark Edition – Promo Cards társasjáték Kiegészítő

  A set of three promo cards for the Dark Edition of King of Tokyo. They only exist in French. Here are the translations of the powers: ADN Instable : When you run away from Tokyo, you can exchange this card with a card that belongs to the monster who hurt you. Bond Fantastique : At your turn, you can spend 1 flash to cancel the loss of 1 heart (you can use...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Richard Garfield
 • Illusztrátor:  Paul Mafayon
 • Kiadók:  Hobby Japan, Devir, Portal Games, IELLO, Cool Mini Or Not, GaGa Games, Siam Board Games, Reflexshop Kft, Mancalamaro, Buró, Zito! Ώρα για παιχνίδι
 • Elérhető nyelvek:  kínai, holland, angol, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, lengyel, orosz, spanyol, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • Buró Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: spanyol
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
 • Devir Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
 • German edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: japán
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 25 cm x 25 cm x 6.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: lengyel

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tokió Királya - A pusztítás éjszakája társasjátékhoz