The Witcher: Old World
Videó beküldése

The Witcher: Old World társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A The Witcher: Old World egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd, a váltakozó képességek, a szerepjátszás, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra. Fedezd...

A The Witcher: Old World egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd, a váltakozó képességek, a szerepjátszás, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Fedezd fel a névtelen kontinenst, fejleszd a képességeidet, és a többi vajákok ellen, és szerezz értékes trófeákat!
A The Witcher: Old World-ben profi szörnyvadászt, egy vajákot alakítasz, így kellően elmerülhetsz a The Witcher-franchise legendás univerzumában.

Az Old World évekkel Ríviai Geralt története előtt játszódik: egy olyan korszakot fedezhetsz fel, amikor a szörnyek még nagyobb számban kóboroltak a kontinensen, és így állandó veszélyt jelentettek, aminek kordában tartásához képzett szörnyölők, az úgynevezett vaják képességeire volt szükség. Öt egymással versengő iskola brutális rezsimként képezte ki az arra kiszemelteket, akik miután teljesen készen álltak, az immár elismert vajákok elindultak, hogy felfedezzék a földet, baj és kalandot keresve, tudásukat pénzre váltva segítve másokon.

Ebben a versengő típusú kalandjátékban 2-5 játékos egy hatalmas térképet járva, precízen megírt és felépített küldetésekre indul. Az út során kétes erkölcsi döntéseket hozva, szörnyekkel harcolva - és néha más vajákkal is összeakadva – kell a játékos iskolájának becsületét megvédeni!

A játékosok a képességek széles tárházából állítják össze egyedi kártyapaklijukat: támadások, kitérések és vaják harci mágia - úgynevezett "jelek" - közül. A kártyák szinergiája révén a lapok erős kombinációja érhető el, miközben teljes mértékben kihasználják a vaják-iskolájuk jellegzetes képességeit. A küldetések, csaták és még a kockapóker is lehetővé teszi, hogy minden játékos pénzt keressen, új tárgyakat szerezzen meg, és képezze magát.

Az első játékos, aki megszerez 4-6 trófeát - a számot a játék elején kell meghatározni -, azonnal megnyeri a játékot. Trófeák szörnyek megölésével, egy másik vaják elleni kaotikus kocsmai verekedések kirobbantásával és megnyerésével, a tulajdonságok legmagasabb szintre való fejlesztésével, valamint bizonyos küldetések teljesítésével szerezhetők.

A játék tartalmaz egy egyszemélyes módot is, amely lehetővé teszi a kontinensen való magányos kalandozást.

A standard kiadás tartalma:

 • 1 játéktábla
 • 90 akciókártya
 • 36 eity felfedező kártya
 • 36 vadon felfedező kártya
 • 56 eseménykártya
 • 28 bájitalkártya
 • 8 trófea kártya
 • 10 segédkártya
 • 1 egyszemélyes segédkártya
 • 2 készlet 5 vaják pókerkocka
 • 35 arany zseton
 • 1 zárt kocsma zseton
 • 18 helyszínjelző
 • 28 szörnykártya
 • 28 szörnyjelölő
 • 20 szörnyharc-kártya
 • 5 játékos készlet, mindegyik tartalma: 1 játékos tábla, 1 pontjelző, 10 kezdő akciókártya, 1 vaják miniatűr, 5 fakocka, 1 fából készült pajzsjelző, 4 vaják trófea kártya

Angol nyelvű trailer

Forrás: Szellemlovas
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 37 149 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Fantasy, Kaland, Harc, Miniatűrök, Könyv alapú, Utazás, Videójáték alapú
Mechanizmus: Fogd és vidd, Váltakozó képességek, Szerepjátszás, Pakli tervezés, Kártya húzás, Kockadobás, Pontról pontra mozgás, Pakli építés, Solitaire, Események, Narrative Choice / Paragraph, Card Play Conflict Resolution, Verseny, Változó setup, Increase Value of Unchosen Resources

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

The Witcher: Old World társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

The Witcher: Old World társasjáték videók (2)

Kapcsolódó cikkek

 • Kickstarter körkép - 22. hét

  2021.05.31. 10:00:00 / Megjelenés, Kickstarter

  Érdekelnek a jövő év társasjátékai? Támogatnál valami feltörekvő projektet? Kövesd a heti rendszerességgel jelentkező Kickstarter ajánlónkat és ne maradj le semmi érdekesről!

Kommentek

Kommentek

 • veerzoltan80

  2023-04-14 07:44:11

  Mikor atvettem a fesztavot rákérdeztem, azt mondták ősz előtt nem várják, de biztos hogy jönni fog, ne aggodjak 😇

 • BodBal

  2023-04-14 07:37:37

  Sajnos a Húsvét sem jött össze. Valakinek esetleg van friss infoja a magyar megjelenéssel kapcsolatban?

 • veerzoltan80

  2022-09-28 18:02:14

  beszéltem múlt héten a Deltás srácokkal, azt mondják inkább Húsvét mint most Karácsony a várható megjelenés.

 • edaadri2

  2022-06-22 08:21:14

  A kampány alapján maga az alapjáték egy viszonylag könnyed, belépő szintű társasnak ígérkezik az ára és a játékidő ellenére.

  A minőségre nincs panasz, a kártyák, a táblák és a figurák is elég masszívnak tűnnek már a prototípus daraboknál is. Ettől függetlenül az árát nagyon sokallom, főleg úgy, hogy ha nem KS keretein belül, hanem a boltok polcáról szeretnénk megvenni a játékot, akkor nem jár hozzá a Wild Hunt és a Monster Trail kiegészítő. Azokat külön kell megvenni.

  A Monster Trail kiegészítővel lesznek egyediek a szörnyek. Az alapjátékban tulajdonképpen nincs különbség a lények között, egyedül az életük tér el. Nem adja azt az élményt, hogy te most egy lesivel harcolsz. Csak "agyatlanul" püfölitek egymást. Emellett rengeteg új kártya (felfedezés, küldetés...) érkezik ezzel a kiegészítővel, így szerintem esszenciális egy igazán jó játékélményhez. Mintha ezzel lenne teljes az egész, az alapjáték pedig csak egy lebutított verzió lenne.

  A Wild Hunt kiegészítő pedig a kooperatív módot vezeti be, ami szintén nagy élmény lehet, ráadásul mégiscsak witcherekről szól a játék. A rivalizálás ellenére logikusabb, ha egymás püfölése helyett inkább egy közös ellenségre fókuszálnak.

  A Witcher: Old World megadja a kalandozós hangulatot a játék során. Fejlődünk, bunyózunk, szörnyeket keresünk és ölünk meg, küldetéseket teljesítünk, sztori módos döntéseket hozunk, kockapókerezünk. Hozza a játék és a sorozat világát. Még csak egy könyvet olvastam, arról kevésbé tudok nyilatkozni.

  Tehát alapvetően jó kis játék lesz ez, de az ára elgondolkodtató.

 • rigo.nandor

  2021-11-23 17:41:18

  Vélemény az új/átdolgozott térképről?

  Nem tudom mennyit ad majd hozzá a játékmenethez. Nyilván jobb, hogy lehet látni a fizikai összeköttetéseket a városok között, de nekem valahogy jobban tetszett az eredeti artwork. Bár úgy látom, hogy egymagam vagyok ezzel a KS reakció alapján.

  Ki mire ruházott be végül? Én "fullba nyomtam a kretént", mindent bepakoltam a kosárba, legyen akkor már teljes 😀

 • Csiracsirke

  2021-06-15 09:27:47

  Azt néztem hogy a kampány végén vonták le az összeget most azon gondolkozok hogy majd késöbb a gamefound oldalán a többi kieget is hozzá adom így két részletben fizetek annyira nem terhel le mintha egyben fizetnék bár úgy már nem lesz kedvezményes csak 15€ a difi

 • veerzoltan80

  2021-05-30 15:57:14

  Ha jól értem akkor az külön 15 ájulo, nem része a dobozban levő cuccoknak sajnos.

 • Csiracsirke

  2021-05-30 15:02:38

  Néztem a kampányban hogy hozzá lettek adva a fém érmék azt gondolom majd a kampány végén lehet hozzá adni a pledge-hez vagy vajon benne lesz a deluxe box-ban?

 • godzsakattila

  2021-05-26 18:15:27

  Nem nekem szólt, de ezt megköszönöm, nekem a nagyobbik lányom nem csajos típus, de a kisebbik nagyon is, szerencsére még fiatal hozzá, szóval nem érzek kényszert az azonnali vételre, de megjegyzem, mert úgylátom majdnem nyelvfüggetlen.

 • veerzoltan80

  2021-05-26 17:21:00

  Szerencsére ehhez még kell pár év 😂 most a Beez ül nagyon imádják a méhecskéket rakosgatni még ha a pontokat nem is értik teljesen. Meg az álomház. Négy évesemnek fö kedvence. A nyolcévesnek meg a fesztáv. Szóval az alapok megvannak

 • rocky015

  2021-05-26 17:17:45

  Engedd meg hogy ajánljak neked egy ízig-vérig csajos játékot 😆 Pret-A-Porter

 • veerzoltan80

  2021-05-26 17:13:26

  Van kihívás a dologban az biztos 😉 de majd megoldom valahogy. Az biztos hogy a csajos játékok jobban menni fognak a jövőben.

 • godzsakattila

  2021-05-26 16:48:00

  Fogadd szívből jövő gratulációmat! 🍻 És egyben aggodalmamat, hogy így már 4:2-re vezet a női nem aránya otthon 😆

  Ha már ilyen vaják vagy, eljöhetnél hozzánk, a jussod megkapnád, van néhány coin-om/érmém, nálunk éjjel valami leölte a fürjeink nagyrészét... 😭😤

 • porcine

  2021-05-26 16:16:23

  Gratulálok! Egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!

 • rocky015

  2021-05-26 15:41:11

  Én is gratulálok nektek!
  Minden jót és egészséget!😊

 • Csiracsirke

  2021-05-26 15:30:06

  Gratulálok sok boldogságot és egészséget kívánok nektek 😊

 • veerzoltan80

  2021-05-26 15:22:22

  És végszóra ma délelőtt megszületett kislányom, aki feleségem javaslatára a Cirilla nevet kapta 🙂 úgy vágtam el a köldökzsinórt mint Geralt a szörnyeket 💪

 • veerzoltan80

  2021-05-26 04:30:20

  Igen, a Delta lecsapott rá ahogy arra számítani lehetett.

 • Scler

  2021-05-26 02:03:27

  Sajnos nem, az extrák mindig Kickstarter exkluzívak szoktak lenni. Én is nagyon vártam de így hogy lesz magyar verzió szinte biztosan nem veszem meg Kickstarteren. A játék maga nem nyűgözött le és véleményem szerint nagyon túlárazták a deluxot legalábbis. Minden egyes kártya de még a Witcherek maguk is 100% ban ujrahasznositott alkotások a Gwent online ccg-ből. Szerintem ez kicsit lehangoló.

 • Csiracsirke

  2021-05-26 00:11:09

  Néztem a kampány oldalt és az alján ahol a kiadók vannak fel van tűntetve a Delta Vision is de nem a KS verziónál szóval lehet várni magyarul ez már egészen biztos

 • veerzoltan80

  2021-05-25 17:03:24

  Engem is elszomorított hogy nincs magyar alapból, de októberig, amikor is gyártják még sok víz lefolyik a Dunán.

 • nemi92

  2021-05-25 16:54:35

  Nekem amúgy egy problémám lenne most a pénzen kívül, hogy az angol tudásom annyira nem pro, hogy mindent szóról, szóra megértsek és így egy picit sokallom az árát, mert nekem nem érné meg. Aki anyanyelvi szinten tolja, annak biztos nem zavaró. Én jobban örülnék ha anyanyelvemen élvezhetném majd a játékot a későbbiekben. Bár biztos lesz magyar, ahogy írtátok ti is.

  Am érdekes, hogy alapból nem jött magyar. A játékok mind kaptak magyar feliratot, szóval nem is értem. Pedig szerintem a konzol piac szélesebb körű, mint a társas, bár lehet ebben tévedek.

 • Csiracsirke

  2021-05-25 16:54:31

  Azt néztem hogy plusz 20 euro a szállítási díj amire szerintem még rámegy a 27%-os áfa szóval valóban nem olcsó...

 • veerzoltan80

  2021-05-25 16:49:46

  Nem kevés pénz, de ha azt nézed hogy a Kemet, az On Mars vagy az After the Empire is pont ezen az árszinten fog mozogni, nem beszélve a Homályrévről és folytatásáról akkor látszik, hogy egy sokminis társasnak ez a költsége.az Eredin lovas mini biztosan nem kerül majd kereskedelmi forgalomba, a többiről nem tudom.

 • Csiracsirke

  2021-05-25 16:47:43

  A deluxe verzioban a 15 monster mini a plusz az Eredin mini benne van az alapba ha az első napon rendeled elő. Természetesen tele lesz a pledge add-on opcióval gondolom

 • nemi92

  2021-05-25 16:42:51

  Hát nem kevés pénz azért az a 125 euro az biztos. Sajnos nekem most anyagilag nem fér bele, de majd ha magyarul is piacra kerül, akkor az alapdobozt biztos behúzom.

  Egyébként lehet hülye kérdés, de ha én most nem rendelem be a deluxe verziót, akkor amik később illetve most jönnek pluszba a dobozba, azt már nem is fogom tudni beszerezni ugye? Gondolok itt a szörny minikre például, vagy az Eredin minire. :/

 • veerzoltan80

  2021-05-25 16:31:43

  19 perc alatt összejött a célszám a játéknak, már elkezdték a plusz dolgokat hozzárakni a kampányhoz. Nem kétséges számomra hogy az egyik legnagyobb KS futam lesz az Old World

 • veerzoltan80

  2021-05-25 15:37:39

  Június 11 a fizetés, én is beruháztam rá, köszönöm hogy mondtad magamtól nem vettem volna észre

 • Csiracsirke

  2021-05-25 15:33:43

  Elvileg csak jövő juniusban vonják le a pénzt amikor fixálni kell a dolgokat legalább is nekem nem vont le semmit

 • veerzoltan80

  2021-05-25 15:31:16

  Nincs ma elég pénz a kártyámon így a lovas miről lemaradok, de nyilván alapveddmeg kategória nálam is. Ha rossz lesz... Akkor is 😂

 • Csiracsirke

  2021-05-25 15:29:08

  Igen sajnos a magyar az várat magára de elvileg lesz mert dolgoznak rajta, én rárepültem a deluxe változatra biztos ami tuti :D

 • veerzoltan80

  2021-05-25 15:26:16

  Most akartam én is kirakni 😉 70 és 125 eujo a cucc, S különbség amennyire látom, hogy a drágábban vannak szörny miniaturák az alapban csak tokenek. Magyar nyelv - még - nem elérhető sajnos.

 • Csiracsirke

  2021-05-25 15:24:09

  Akkor ezt szép csendben itthagynám bár tudom hogy a jővőheti körképben benne lesz The Witcher: Old World

 • Csiracsirke

  2021-05-23 23:20:42

  Van egy Unboxing videó(angol) is így nagyjából látjuk mi lesz a dobozban eléggé részletesen szemügyre vehetjük a miniket és sajnos két mini el volt törve így azért egy kicsit para megrendelni de összességében nekem tetszik és ne felejtsük el kedden startol a kampány.

 • nemi92

  2021-05-21 15:49:03

  Megérkezett a játékhoz az első angol nyelvű 3 fős játékmenet videó, ha esetleg valakit érdekel itt tudja megtekinteni! :)

 • nemi92

  2021-05-17 14:22:29

  Persze, értem én ezt, hogy nem vagyunk Brazília méretű ország, csak valahol meg fájó..de remélem lesz majd valami pozitív fordulat! :)

 • Scler

  2021-05-17 14:12:35

  Brazília sokkal nagyobb piac mint mi vagyunk. De ez feltételezem, hogy a helyi kiadókon is múlik.

 • Scler

  2021-05-17 14:04:58

  Valószínűleg nem igazán van olyan kiadó Magyarországon aki ezt bevállalná.

 • nemi92

  2021-05-17 14:03:24

  Hát ez szomorú! Bezzeg brazilul meg piacra dobják, nem is értem...na m1..köszi az infót azért! :(

 • Csiracsirke

  2021-05-17 12:08:45

  Tegnap írtam a Go on Boardnak egy e-mailt hogy lesz-e magyar verzió és azt kaptam válaszul, hogy dolgoznak rajta hogy magyarul is elérhető legyen, de sajnos nem a kickstarter verzió. Szóval lehet mérlegelni hogy feláldozzuk az extrákat vagy sem.

 • Csiracsirke

  2021-05-16 19:13:13

  Sajnos még semmi hír nincs a magyar változatról ha lesz egyáltalán pedig jó lenne ha már a KS verzó is magyarul jönne ki tudnék neki örülni...

 • Scler

  2021-05-16 18:56:55

  A The Witcher old world Kickstarter kampány indításának közeledtével egyre több nyelven látom elérhetőnek a játékot. Tud valaki esetleg magyar verzióról valamint? Vagy a magyar társasjáték piac nem elég nagy hogy egy magyar kiadó közreműködésével már a Kickstarteren elérhető legyen magyar nyelven is?

 • veerzoltan80

  2021-05-04 22:47:15

  Nekem volt szerencsém pár Tolkien kiegészitéshez, háttéranyaghoz. Hát csak nagyon fanoknak ajánlom. Már a szilmarilok sem feltétlenül könnyű, de amikor Középfölde nyelvészetében kóborol a proff 200 oldalon át, hát az gyilkos 😂 végigtoltam anno, faternál talán még meg is van a könyv, de még egyszer semmi pénzért 😂

  A Witchernél a könyvek az alapok, de ha nem akarsz beleesni az ezernyi oldalba akkor a Witcher világa albumot javaslom, remekül összerakott háttéranyag. És az eddig megjelent képregények is profik.

 • godzsakattila

  2021-05-04 22:29:34

  Ma már bőven van mit, annak idején talán csak a trilogia volt, meg a Hobbit (korábbi magyar címén: A babó) és a Szilmarilok. Ma már több mint tucatnyi kötet van posztomusz a jegyzeteiből összeállított regény, novelláskötet, vagy száraz háttéranyag az általa teremtett részletes világról évezredeket felölelve, természetesen az ő kezeáltal írva, csak sose ki nem adva életében. Ezeket én se olvastam, de többé kevésbé élvezhetőek állitólag, tehát melyik éppen mennyire száraz.

 • godzsakattila

  2021-05-04 22:20:54

  Az első kötet egy kvázi nulladik kötet, novellagyűjtemény időben az se koherens. De nekem eléggé wtf élmény volt jó értelemben, az talán nem spoiler ha elárulom, hogy minden rész alapja egy "tündérmese" vagy olyan folklór történet amit te is ismersz és majd felfedezed egy idő után benne és ledöbbensz. A következő kötetek már egy történetszálon mozognak többé kevésbé és elhagyják ezt a hátteret is, legalábbis kevésbé domináns. De a hangulat, a "légköre" vagy megvesz már az elsővel, vagy nem, mert az változatlan. Jó olvasást. 😊

 • rocky015

  2021-05-04 21:55:48

  Köszi, akkor a könyveket veszem előre, olvasni egy fokkal jobban is szeretek.

 • Csiracsirke

  2021-05-04 21:55:01

  A Gyűrűk ura társas a következő célom kiegekkel mindennel együtt most nem rég fejeztem be a filmeket a Hobbittal bezárólag minden évben megnézem sajnos a könyveket nem olvastam még de már néztem a Libribe az új kiadásokat amik egyben megvehetők szép boritót kaptak úgyhogy van mit bepótolnom 😊

 • Csiracsirke

  2021-05-04 21:47:56

  Én a könyvet ajánlom elsőre mert a sorozat nem biztos hogy érthető lesz az időben ugrálgatás miatt bár a sorozattal hamarabb megvagy, én játszottam a videojáték sorozattal is irgalmatlan sok idő van belerakva főleg a Wild Hunt-ba van egy Witcher világa képes könyv is amit nagyon ajánlok tele van háttér infóval ki kicsoda mi micsoda minden le van írva benne

 • rocky015

  2021-05-04 21:27:20

  A Gwent-et szerintem mindjárt le is töltöm és ismerkedek vele egy keveset😃

  Aztán nekiesek a sorozatnak és könyveknek.

 • veerzoltan80

  2021-05-04 21:21:25

  Minikben nem lesz könnyű megütni a szintet. A SW Legion és Imperial Assault, az Armada, a Zombicide, az Expolration vagy éppen a Scythe, az Utazások középföldén és SW Lázadás komolyan magasra rakta a lécet. De remélem jó olyat fogunk kapni hogy hubesz@rok, ez a franchise is megérdemli az igényességet minden féle téren.

A The Witcher: Old World társasjáték és kiegészítői (12)

 • The Witcher: Old World – Mages társasjáték Kiegészítő

  A The Witcher: Old World – Mages kiegészítő 5 új karaktert tartalmaz: a mágusokat. Mindegyikük egyedi minifigurával, egyéni paklival és a játékos táblával rendelkezik, illetve egyéni képességekkel, harcstílussal és edzési lehetőséggel. Így semmi sem állhat a játékosok útjába, hogy a mágusok és a vaják az Óvilágban versenyezzenek egymással. A mágusok a...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  The Witcher: Old World – Mages társasjáték Kiegészítő 25990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • The Witcher: Old World – Legendary Hunt társasjáték Kiegészítő

  Egy teljesen új játékmód érkezik a játékba, 7 hatalmas főszörnnyel! A The Witcher: Old World - Legendary Hunt 7 hatalmas miniatűr figurát tartalmaz, 7 szörnykártyát, különleges zsetonokat és kártyákat. Ezzel a kiegészítővel egy hatalmas szörnyjárás indul meg a kontinensen, terrort és pusztítást hagyva maga után. A vaják edzenek, szörnyekre vadásznak, és...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  The Witcher: Old World – Legendary Hunt társasjáték Kiegészítő 23990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • The Witcher: Old World – Skellige társasjáték Kiegészítő

  A Skellige Expansion 3 új helyszínnel gazdagítja a névtelen kontinenst! Egy méretes társasjáték-kiegészítő érkezik a Skellige dobozában, amely teljesen új helyszíneket és helyszínjelzőket hoz a játékba. A térképed nagyobb és még érdekesebb lesz. A szigetekre különleges módon, hajó miniatűrökkel utazhattok, és minden utazás egy új, tengeri kalandot hoz...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  The Witcher: Old World – Skellige társasjáték Kiegészítő 21590 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • The Witcher: Old World – Adventure Pack társasjáték Kiegészítő

  It’s a set of 200 adventure cards with special tokens, that add a huge amount of replayability to the game. New stories, events, and quests – characters you will interact with, decisions you will make, items you will acquire. This Stretch Goals expansion was unlocked for everyone (KS, zagramw.to) on parallel crowdfunding campaign for Polish backers on...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • The Witcher: Old World – Wild Hunt társasjáték Kiegészítő

  The Wild Hunt is a large expansion, introducing a completely new mode of the game - cooperative mode. This time, players will have to face off against fearsome warriors from another dimension, known as Wild Hunt Riders, either together or alone. The Wild Hunt expansion is a significant change for the game's structure - players, instead of moving in turn in...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • The Witcher: Old World – Monster Trail társasjáték Kiegészítő

  The World after Conjunction of the Spheres is full of terrifying beasts. No one who finds himself on the trail alone can feel safe. Lurking drowners, ghouls marching near cemeteries, or harpies dipping from the air is just a small part of the threats awaiting travelers! It brings another level of depth into different elements of the game: trailing and...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • The Witcher: Old World – Lost Mount társasjáték Kiegészítő

  Each story has its silent heroes. Those who do not expect applause and hide in the shadows. Those about which epics and poems are silent. After all, those without which the events of the epic stories could not have happened. It is said that witcher horses are so trained that - when called - they will travel any distance, having no regard for narrow roads...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • The Witcher: Old World – Ciri társasjáték Kiegészítő

  Cirilla Fiona Elen Riannon, sole princess of Cintra — daughter of Pavetta and Duny, granddaughter of Queen Calanthe. By the Law of Surprise, her fate was bound with the White Wolf Geralt of Rivia, leading her to undergo witcher training at the School of the Wolf at Kaer Morhen. Among her many titles and aliases, one stands out in particular: The Lady of...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • The Witcher: Old World – Mouted Eredin Miniature társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • The Witcher: Old World – Exclusive Monster Pack társasjáték Kiegészítő

  The Exclusive Monster Pack includes 3 new Monster Miniatures, each with a special Monster Card, designed to fit the Expansion it's connected with. Skellige Expansion: SIREN Don't be fooled by their beautiful singing. In the high seas, when you hear soothing songs, turn back. Turn back and don't even look around your shoulder. Legendary Hunt Expansion:...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • The Witcher: Old World – Kickstarter Expansion társasjáték Kiegészítő

  Dive deeper into the fantastic and dangerous world of The Witcher!These expansions will allow you to learn more about the nature of the terrifying beasts, join forces to fight the Wild Hunt,and experience even more amazing adventures! This is the Kickstarter Expansion for Witcher: Old World,including Wild Hunt Expansion, Monster Trail Expansion, Siri...

  • The Witcher: Old World – Big Box társasjáték

   In The Witcher: Old World, you become a witcher — a professional monster slayer — and immerse yourself in the legendary universe of The Witcher franchise. Set years before the saga of Geralt of Rivia, The Witcher: Old World explores a time when monsters roamed the Continent in greater numbers, creating a constant peril that required the attention of...

   • Játékidő: 150 perc
   • Min. játékidő: 90 perc
   • Max. játékidő: 150 perc
   • Max. játékosszám: 5
   • Min. játékosszám: 1
   • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Részletes adatok

  Részletek

  • Játékidő:  1.5 - 2.5 óra
  • Játékosok:  1 - 5
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Komplexitás:  Közepesen összetett
  • Tervező:  Łukasz Woźniak
  • Illusztrátor:  Damien Mammoliti
  • Kiadók:  Asmodee, Matagot, Delta Vision Publishing, CD Projekt RED, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gen-X Games, Conclave Editora, ADC Blackfire Entertainment, Pendragon Game Studio, Ion Game Design, GaGa Games, 德斯克 (Dexker Games), Surfin' Meeple China, Go On Board, Yayoi The Dreamer, Geekach Games
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, ukrán

  Alternatív nevei


  Kiadások

  • Chinese deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: kínai
  • Chinese edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: kínai
  • Czech deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: cseh
  • Czech edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: cseh
   • Méretek: 30 cm x 30 cm x 9.2 cm
  • English deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: angol
  • English edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: angol
   • Méretek: 30 cm x 30 cm x 9.2 cm
  • French deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: francia
  • French edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: francia
   • Méretek: 30 cm x 30 cm x 9.2 cm
  • German deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: német
  • German edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: német
   • Méretek: 30 cm x 30 cm x 9.2 cm
  • Hungarian deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: magyar
  • Hungarian edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: magyar
  • Italian deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: olasz
  • Italian edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: olasz
   • Méretek: 30 cm x 30 cm x 9.2 cm
  • Korean edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: Korean
  • Polish deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: lengyel
  • Polish edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: lengyel
   • Méretek: 30 cm x 30 cm x 9.2 cm
  • Portuguese deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: portugál
  • Portuguese edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: portugál
   • Méretek: 30 cm x 30 cm x 9.2 cm
  • Russian deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: orosz
  • Russian edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: orosz
  • Spanish deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: spanyol
  • Spanish edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: spanyol
   • Méretek: 30 cm x 30 cm x 9.2 cm
  • Swedish deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: svéd
  • Swedish edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: svéd
  • Traditional Chinese Deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: kínai
   • Méretek: 30 cm x 30 cm x 14 cm
  • Ukrainian deluxe edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: ukrán
  • Ukrainian edition
   • Kiadás éve: 2023
   • Nyelv: ukrán

  Hasonló játékok

  Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) The Witcher: Old World társasjátékhoz