Star Wars: Armada – Separatist Alliance Fleet Starter
Videó beküldése

Star Wars: Armada – Separatist Alliance Fleet Starter

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Star Wars: Armada – Separatist Alliance Fleet Starter egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a kockadobás, a megtervezett körök/akcók és a critical hits and failures mechanizmusokra....

A Star Wars: Armada – Separatist Alliance Fleet Starter egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a kockadobás, a megtervezett körök/akcók és a critical hits and failures mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Háború! Az elszánt Dooku gróf parancsnoksága alatt a Szeparatista Szövetség számos világot állított maga mellé a Galaktikus Köztársaság elleni nyílt felkelésben, káoszt és zsarnokságot terjesztve a kapzsiság jegyében. Hatalmas hadihajóival és óriási droidseregével a szeparatista flotta leküzdhetetlen fenyegetésnek tűnik a galaxis békéjére és szabadságára nézve.

Ez a Fleet Starter kitűnő alapot biztosít a Szeparatista Szövetség flottájának kialakításához, egy hatalmas Munificent-osztályú fregattal és két Hardcell-osztályú transport miniatűr segítségével, amiket te irányíthatsz. Ezekhez a hajókhoz négy Vulture-osztályú Droid Fighter osztag csatlakozik, akik készen állank, hogy ellepjék az ellenséget. Ezenkívül 20 upgrade-kártya segít, hogy testreszabhasd hajóid legfontosabb tulajdonságait, ikonikus tisztekkel és erős fegyverekkel felszerelve azokat.

Nem számít, hogyan akarod felszerelni a flottád, a Separatist Alliance Fleet Starter kiváló kiindulópont a Star Wars: Armada gyűjteményed építésének megkezdéséhez. Megtalálsz benne minden szükséges elemet, ami ahhoz kellhet, hogy azonnal belevághass a játékba, beleértve a kilenc támadókockát, 10 command dialt, nyolc speed dialt, 12 objektív kártyát, hat akadályjelzőt, egy range ruler-t és egy maneuver tool-t. Állítsd össze a flottád, és pusztítsd el az ellenséget!

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 35 990 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Háború, Gyűjthető tartozékok, Miniatűrök, Film / TV / Rádió alapú, Repülés
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Kockadobás, Megtervezett körök/akcók, Critical Hits and Failures

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

A Star Wars: Armada – Separatist Alliance Fleet Starter társasjáték és kiegészítői (36)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 óra
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  James Kniffen
 • Illusztrátor:  Ben Zweifel
 • Kiadók:  Fantasy Flight Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.9 cm x 29.2 cm x 10.2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Star Wars: Armada – Separatist Alliance Fleet Starter társasjátékhoz