Star Wars: Armada
Star Wars: Armada
Star Wars: Armada
Videó beküldése

Star Wars: Armada társasjáték

társasjáték, 2015
Értékelem!

A Star Wars: Armada egy közepesen összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A játékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a...

A Star Wars: Armada egy közepesen összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A játékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szimuláció, a kockadobás, a megtervezett körök/akcók és a critical hits and failures mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Birodalom legnagyobb gépezetei összecsapnak az űr mélyén a felkelés csatahajóival. Hatalmas csillagrombolók szelik át az űrt, fregattok élesítik a fegyvereiket, több századnyi vadászgép cikázik köztük, próbálva megtalálni az ellenség gyengepontját. Képes vagy irányítani ekkora erőt és elsöpörni az ellenséget?

Üdv a flottánál!

Az Armada egy a Star Wars univerzumában játszódó taktikai játék, melyben két flotta csap össze az asztalon. A flotta parancsnokai ti vagytok, akik a masszív csatahajók minden egyes mozdulatát eldöntik. Kiadjátok a parancsokat, manővereztek a csatatéren, elosztjátok az energiát a pajzsok és fegyverek közt, majd ha lővonalba kerültök, elpusztítotok mindent, ami nem a csapatotok része.

Nagyléptékű háború

A csatahajók gigászi ostromgépek, melyek több száz, akár ezer méter hosszúak is lehetnek, sokszor ezer fős legénységgel. A győzelem kulcsa, hogy ismerd a hajóidat és a lehető legjobban megtervezd a lépéseidet. A köröd elején titokban kiadod a hajóidnak a parancsokat, melyeket adott sorrendben el fognak végezni a későbbiekben. Minél nagyobb, lomhább egy hajó, annál később fog tudni reagálni az újabb parancsokra. Kiadható parancs például a sebesség változtatása vagy a hajó sérült részeinek javítása.

A hajók mozgása egy igazán innovatív eszköz segítségével történik, amely a gépek sodródását is számításba veszi. A több száz méteres hajók nem úgy mozognak az űrben, mint a kisebb vadászok, hanem nehézkesen fordulnak, lassan váltanak sebességet és számolniuk kell a saját tehetetlenségükkel.

A csatahajók egyik legfontosabb értéke a tűzerő. A hajók egy körben kétszer is támadhatnak, a hajótest különböző oldalain elsütve fegyvereiket. Ha a flottaparancsnok nem ügyelt korábban a pajzsok helyes erősítésére, pillanatok alatt elporlad bármelyik hajó.

Az ütközet mindaddig tart, amíg valamelyik oldal teljesíti a feladatát vagy letelik a kiszabott idő.

Bővülő flotta

Mielőtt elkezdődne a játék, össze kell állítanotok a csapatotokat. Minden hajónak, legénységnek, fegyvernek, képességnek van egy pontértéke, amiért meg kell vásárolnod a flottád számára. Ennek köszönhetően sosem lesz két ugyanolyan játszma.

Az alapdoboz összesen három csatahajót tartalmaz, amely elég ahhoz, hogy két fél összecsapjon egy kisebb terepen, de számos új géppel bővítheted a flottáidat, így teret engedve új lehetőségeknek, taktikáknak. Néhány új csatahajóval vagy akár kisebb vadászosztagok használatával teljesen más, nagyobb élményt tud nyújtani az Armada, így javasolt válogatni a kiegészítők közt.

Parancsnok a hídon

Remekül átadja a Star Wars – Armada azt az érzést, hogy itt valóban nagy hadihajók próbálnak helyezkedni és lövik egymást, miközben a parancsnokok utasításokat adnak az egyes hajóknak, reménykedve abban, hogy még időben végre is tudják hajtani azokat. Érezni azt az erőt, amit egy csillagromboló hordoz magában.

Sajnos, ahogy a legtöbb olyan harci játéknál, ahol egyedileg összeállított csapatokat kell az asztalra tenni, szinte kötelező megvásárolni minél több kiegészítőt. Az alapdoboz is játszható, de hosszútávon nem túl pénztárcakímélő ez a játék.

A Star Wars – Armada mondhatni az X-Wing Miniatures nagytestvére. A téma nagyon hasonló, de a működése és a hajók léptéke teljesen más, így eltérő élményt is nyújt. Ha nagy birodalmi csatahajókkal akarsz hadba vonulni a lázadók cirkálói ellen, akkor ez a te játékod.
Ha inkább kisebb vadászokkal, a manőverezésre koncentrálva szeretnél Star Warst játszani, akkor az X-Wing jobb választás.

Vedd kezedbe a flottát és vezesd győzelemre azt a végtelen űrben!

Forrás: Szellemlovas

Kategória: Sci-Fi, Háború, Gyűjthető tartozékok, Miniatűrök, Film / TV / Rádió alapú
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Szimuláció, Kockadobás, Megtervezett körök/akcók, Critical Hits and Failures, Movement Template, Line of Sight

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Star Wars: Armada társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Star Wars: Armada társasjáték videók (2)

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Kommentek

Kommentek

 • veerzoltan80

  2021-04-03 09:22:22

  Ez a játék egy igazi hibrid. Mondanám rá hogy terepasztalos csatajáték, de hát az űrben nem nagyon van terep :) Az első csatajátékunk volt az Armada.

  A játék alapdoboza is játszható szettet tartalmaz, de a lényeg a rengeteg kiegészítőn van. Minden Wawe-el (hullámmal) új hajók érkeznek a kezdetben kettő (Lázadók - Birodalom) később már négy ( Köztársaság - Szeparatisták) frakcióhoz. A feladatunk, hogy 400 pontértékből összeállítsunk egy flottát, felszereljük hajóinkat személyzettel, fegyverekkel, admirálissal, és porrá lőjük a másik oldalt.

  A parancsokat tárcsákkal osztjuk ki a hajóinknak, a kommunikációs utak hosszát a tárcsák száma jelzi. Pl egy csillagromboló 3 tárcsával dolgozik. Felfedjük a legfelsőt végrehajtjuk majd a tervezés idején új parancsot állítunk be rajta és a többi alá tesszük. Ergo kb 3 körre előre meg kell tervezni, hogy mihez szeretnénk fogni.

  Az csatákban a találatok kockadobáson múlnak, ergo van szerencse faktor, de a flottaépítésnél sok olyan upgradet lehet a hajóinkra rakni amik segítenek a kockákat módosítani, alkalmasint a parancstárcsákat is lehet velük bojgatni akár. Nyelvfüggő játékról beszélünk, minden kártya angol szövegezésű. A szabályt magyarra nagyjából hobbiból lefordították, de kb ennyi. A facebookon található magyar közössége a játéknak, rendkívül segítőkész csapat, ott olykor nyomott áron találunk hajókat is. Mert ne legyenek illúzióink, a játék csodás, ennek azonban ára van, nem is alacsony. Az alapdoboz 30 körül a kiegészítők 8-20 között mozognak, egy szuper csillagrombolóért 70 felett kell perkálni.

  A játékhoz két olyan kiegészítő jelent meg amivel hadjáratként is lehet játszani, de alapvetően egy csataszimulátorról beszélünk. Bárkinek aki álmodott arról, hogy egy Imperial csillagrombolót vezet a csata sűrűjében ez a játék remek lehetőséget ad. Mi rajongunk ezért a világért, és az Armada olyan élményt nyújt még vesztes csatáknál is. Kiadások terén viszont csak Ackbar admirálist tudom idézni a Jedi visszatérből: Ez egy csapda! :)

A Star Wars: Armada társasjáték és kiegészítői (38)

 • Star Wars: Armada – Victory-class Star Destroyer Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítőben egy előre festett miniatűr, két hajó és további 14 fejlesztés kártya található, amivel különlegessé teheted flottádat.Angol:The Victory-class Star Destroyer Expansion Pack bolsters your fleet with one sculpted and pre-painted miniature Star Destroyer identical to the Star Destroyer miniature from the...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Star Wars: Armada – Victory-class Star Destroyer Expansion Pack társasjáték Kiegészítő 11990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Star Wars: Armada – CR90 Corellian Corvette Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítőben egy előre festett miniatűr, két hajó és további 8 fejlesztés kártya található, amivel különlegessé teheted flottádat.Angol:The first starship to appear in the classic Star Wars trilogy, the CR90 Corellian corvette is a small capital ship of roughly 150 meters that featured prominently in the...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Star Wars: Armada – CR90 Corellian Corvette Expansion Pack társasjáték Kiegészítő 5990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Star Wars: Armada – Nebulon-B Frigate Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítőben egy előre festett miniatűr, két hajó és további 8 fejlesztés kártya található, amivel különlegessé teheted flottádat.Angol:The Nebulon-B frigate was designed for the Imperial Navy by Kuat Drive Yards as a warship that could protect convoys from Rebel starfighters, but it was, ironically, a much more...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – Assault Frigate Mark II Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítőben egy előre festett miniatűr, két hajó és további 14 fejlesztés kártya található, amivel különlegessé teheted flottádat.Angol:The largest and most heavily armed of the Rebellion’s first Armada starships, the Assault Frigate Mark II is a light warship seven-hundred meters long that sports a crew just...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – Gladiator-class Star Destroyer Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítőben egy előre festett miniatűr, két hajó és további 10 fejlesztés kártya található, amivel különlegessé teheted flottádat.Angol:Originally designed as an escort for larger Star Destroyers, the smaller Gladiator-class Star Destroyer measures roughly five-hundred meters and proved most effective as a...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – Rebel Fighter Squadrons Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítőben nyolc előre festett miniatűr és további 8 fejlesztés kártya található, amivel különlegessé teheted flottádat.Angol:Even in the largest of battles, a single pilot can sometimes prove the difference between victory and defeat. Some of the most pivotal battles of the Galactic Civil War have been...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – Imperial Fighter Squadrons Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítőben nyolc előre festett miniatűr és további 8 kártya található, amivel különlegessé teheted flottádat.Angol:Description from the publisher: In battle, the Empire deployed swarms of TIEs to neutralize enemy squadrons and safeguard its larger Star Destroyers and their superior firepower....

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – Imperial Class Star Destroyer Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Ebben a kiegészítőben egy előre festett miniatűrt és ahozzá tartozó jelzőket, kártyákat és egyéb tartozékokat tartalmazza.Angol:At the height of the Galactic Civil War, the Imperial-class Star Destroyer was the commanding cornerstone of the Imperial Navy. Measuring 1,600 meters in length, a single...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – Home One Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Ebben a kiegészítőben egy előre festett miniatűrt és a hozzá tartozó kártyákat, jelölőket és tartozékokat találod.Angol:Admiral Ackbar and his flagship star cruiser, Home One, arrive to Armada in the Home One Expansion Pack. Featuring one large-size, pre-painted miniature MC80 star cruiser, two...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – Rogues and Villains Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Han Solo és Boba Fett csapata fog csatlakozni az Armada világához!Angol:Han Solo, Boba Fett, and a handful of the galaxy's most notorious rogues and villains race to the battlefield in the Rogues and Villains Expansion Pack for Armada! Featuring some...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – Imperial Raider Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Ebben a kiegészítőben egy előre festett miniatűrt és a hozzá tartozó kártyákat, jelölőket és tartozékokat találod.Angol:First introduced to the world as a huge starship designed for Epic games of X-Wing™, the Raider-class corvette is the Empire's response to the need for a designated anti-fighter...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – MC30c Frigate Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Ebben a kiegészítőben egy előre festett miniatűrt és a hozzá tartozó kártyákat, jelölőket és tartozékokat találod.Angol:One of the most powerful mid-level ships in the Galactic Civil War, the MC30c frigate was of Mon Calamari design and presented a lethal combination of speed, high-powered...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Star Wars: Armada – Imperial Assault Carriers Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Az Armada második hulláma nagyon átrendezte a játékképet, amely jószerével azt eredményezte, hogy eltűntek, vagy legalábbis drámaian visszaszorultak a kishajók a játékból. Miért? Mert relatíve nagy károkat tudtak volna okozni, ha az ellenfél közelébe érnek, ezért kifejezetten csábító célpontokká váltak az XI7-esekkel felszerelt nagyhajóknak. Egy jól...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Rebel Transports Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A Rebel transport kiegészítő az új 3. hullámmal jött a játékba, két hajóval; egy GR-75 Combat Retrofits és egy GR-75 Medium Transports.Angol:From the publisher: The Rebel Transports Expansion Pack introduces a flotilla of GR-75 medium transports to your games of Star Wars: Armada. In addition to its flotilla, which...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Interdictor Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Ezzel a csillagromboló típusú hajóval és a hozzá tartozó 13 fejlesztési kártyával most még fenyegetőbbé teheted a birodalmi armadádat.Angol:From the publisher: The Interdictor cruiser was designed a major part of the Empire's response to the elusive Rebel threat. Its gravity-well projectors are capable of wrenching...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Liberty Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Erősítsd a lázadók seregét ezzel a hajóval és a hozzá tartozó 13 fejlesztési kártyával, hogy borsot törj a Birodalom orra alá.Angol:From the publisher: The MC80 Liberty type Star Cruiser is the spearhead of the Rebel Alliance’s fleet, and it boasts some of the heaviest firepower in the Rebel arsenal. Its...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – The Corellian Conflict társasjáték Kiegészítő

  Megérkezett a Star Wars: Armada első küldetés csomagja, ami nem új hajókat, hanem érdekes és izgalmas küldetéssorozatokat tartalmaz, amit ketten, de akár hatan is végrehajthattok. Válasszatok ki egy küldetést, állítsátok össze a seregeteket, osszátok ki a feladatokat, hogy ki miért felel a flotta irányításánál és indulhat is a harc. A győztes a küldetés...

  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Phoenix Home Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Újabb hajó csatlakozik a Lázadók flottájához.Angol:Description from the publisher: Under the command of Jun Sato, the Phoenix Home was the nerve center of the fledgling Rebel fleet, and it makes its way to Star Wars: Armada in...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Imperial Light Cruiser Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A Birodalmi erősítés is megérkezett az Imperial Light Cruiser személyében.Angol:Description from the publisher: As seen in the Star Wars Rebels television show, the Imperial light cruiser is a communications and blockade ship used to help the Empire spread...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Rebel Fighter Squadrons II Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Egy szakasz vadász érkezik a Lázadók flottájához.Angol:Description from the publisher: Rebel pilots are masters of improvisation, and you can bring their talents to your games of Star Wars: Armada with the Rebel Fighter Squadrons II...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Imperial Fighter Squadrons II Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Egy csapat Birodalmi vadász érkezett a csatatérre.Angol:Description from the publisher: The Empire's most advanced attack craft bring monstrous power into battle in the Imperial Fighter Squadrons II Expansion Pack for Star Wars:...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Imperial Light Carrier Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Ebben a kiegészítőben egy előre festett miniatűrt és a hozzá tartozó kártyákat, jelölőket és tartozékokat találod.Angol:Description from the publisher: The Imperial Light Carrier Expansion Pack introduces one pre-painted Quasar Fire-class cruiser-carrier miniature to your games of Star Wars:...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Hammerhead Corvettes Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Csatlakozz az összecsapáshoz a Hammerhead Corvette kiegészítővel! Eredetileg szállítóhajóként funkcionál, de csatákban is igencsak hasznos tud lenni.Angol:Description from the publisher: Brace for impact with the Hammerhead Corvettes Expansion Pack for Star Wars: Armada! Named for its distinctive silhouette, the Hammerhead corvette...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Chimaera Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A Star Wars: Armada hetedik hullámában eljött a legendás stratéga és admirális; Thrawn és hajója, a Chimaera.Angol:Grand Admiral Thrawn arrives to the battles of Star Wars: Armada in the Chimaera Expansion Pack. Along with the chance to command your fleet with this brilliant, blue-skinned...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Profundity Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Megérkezett a hetedik hullám a Star Wars: Armada világába és vele a Zsivány Egyes ikonikus lázadó admirálisa és hajója; Raddus a Profundity fedélzetén.Angol:With its powerful ship and cunning commander, the Profundity Expansion Pack for Star Wars: Armada lends new hope to the rag-tag Rebel fleet. Its miniature pre-painted MC75 star...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Super Star Destoyer Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Lehet sejtettük, hogy egyszer talán kiadják, de biztosra nem tudhattuk.. megérkezett a SZUPER CSILLAGROMBOLÓ!!! Hozzávetőlegesen 3-4-szer akkora, mint a 'sima' csillagromboló és egy rakat új szabály érkezik, hogy játszani is lehessen ezzel a monstrummal. Éljen soká a Birodalom!Angol:This expansion pack arrives to swell the forces of the Galactic Empire with the first ship of an entirely new class—huge ships. The pre-painted, beautifully sculpted Super Star...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Rebellion in the Rim társasjáték Kiegészítő

  Take command of the farthest reaches of the galaxy with the Rebellion in the Rim campaign expansion for Star Wars: Armada! Imperial and Rebel forces clash in the galaxy’s most lawless regions, where the spark of rebellion has grown into a flame that threatens to destroy the Empire. These distant reaches are filled with vital allies and resources that may...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Star Wars: Armada – Onager-Class Star Destroyer Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Az Onager-class Star Destroyer a Birodalom néhány legveszélyesebb fegyverzetének speciális platformja A festett hajó mellett 1 speed dial, 3 command dial, 2 hajó kártya, 15 fejlesztés kártya és tokenek találhatóak.Angol:The Onager-class Star Destroyer is a specialized platform for some of the Empire’s most dangerous weaponry. The arrival of its ominous silhouette in orbit heralds a bombardment...

  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Nadiri Starhawk Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A Starhawk-class Battleship volt az első hajó, amit az Új Köztársaság Védelmi Flottája megbízott az Endor holdi csata után. A festett hajó mellett 1 speed dial, 4 command dial, 2 hajó kártya, 15 fejlesztés kártya és tokenek találhatóak a dobozban.Angol:The Starhawk-class Battleship was the first capital ship commissioned by the nascent New Republic Defense Fleet after the Battle of Endor. Assembled at the Nadiri Dockyards from...

  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Republic Fighter Squadrons Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Pusztítsd el ellenfeled századait a Galaktikus Köztársaság vadásszázadainak sebességétl és erejét bevetve! Használd ki a Delta-7 Aethersprites mozgékonyságát, bombázd az ellenséges hajókat a BTL-B Y-wingeddel, irányítsd a harctéri történéseket a heavy ARC-170 Starfighterekkel, és kísérd csapataid a sokoldalú V-19 Torrentekkel. Ez a kiegészítő nyolc...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Separatist Fighter Squadrons Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Nyomd le ellenfeled századait a Szeparatista Szövetség vadásszázadait bevetve! Ez a kiegészítő olyan droid vadászgépeket bocsát a rendelkezésedre, mint a Vulture droidok, a Hyena bombázók és a Droid Tri-Fighters. A Belbullab-22 csillagharcosai pusztító támadásokat indíthatnak, miközben ezek az eldobható droidok elterelik róluk a figyelmet. Ez a kiegészítő...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Star Wars: Armada – Pelta-class Frigate Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  A flexible vessel capable of serving as a combat transport or a medical evacuation craft, the Pelta-class frigate is a mainstay of the Republic Navy. These ships fulfill vital strategic and logistical roles, keeping the Grand Army of the Republic in fighting shape and supporting key operations across the galaxy. This pack includes everything you need to...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Star Wars: Armada – Venator-class Star Destroyer Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  This pack includes everything you need to add 1 Venator-class Star Destroyer to your games of Star Wars™: Armada. In the vicious battles of the Clone Wars, Jedi Generals such as the courageous Luminara Unduli and the wise Plo Koon command their forces from the bridge of mighty Venator-class Star Destroyers, earning these vessels the moniker of “Jedi...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Star Wars: Armada – Invisible Hand Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Flagship of the cruel General Grievous, the Invisible Hand has its own dark reputation. Its presence at the head of the Separatist navy heralds shameless avarice and calculated destruction on a galaxy-shocking scale. But it is not alone. Each Providence-class Dreadnought bristles with heavy armament, shrugs off enemy ordnance with powerful shielding, and...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Star Wars: Armada – Recusant-class Destroyer Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Produced in vast numbers by the Commerce Guild, the Recusant-class Destroyer reinforces the daunting ranks of the Separatist fleet. The Recusant is a formidable warship, capable of independent command and armed with an array of turbolasers for long-range combat and lighter laser cannons to cover against fighter attack. Its speed and maneuverability...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Star Wars: Armada – Separatist Destroyer Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  Produced in vast numbers by the Commerce Guild, the Recusant-class Destroyer reinforces the daunting ranks of the Separatist fleet. The Recusant is a formidable warship, capable of independent command and armed with an array of turbolasers for long-range combat and lighter laser cannons to cover against fighter attack. Its speed and maneuverability...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Star Wars: Armada – Galatic Republic Fleet Starter társasjáték

  Háború! Az ősi Jedi Rend fegyvert ragad, hogy megvédje a Galaktikus Köztársaságot. A Szeparatista Szövetség fenyegetése egyre erősebb, és csak kifosztott világok tömkelegét, hamut és zsarátnokot hagy maga után. A Köztársaság flottájának gyakran kell túlerővel szembenéznie, de az összecsapások sosem képesek legyűrni. A Köztársaság eszméi vezérlik...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Star Wars: Armada – Separatist Alliance Fleet Starter társasjáték

  Háború! Az elszánt Dooku gróf parancsnoksága alatt a Szeparatista Szövetség számos világot állított maga mellé a Galaktikus Köztársaság elleni nyílt felkelésben, káoszt és zsarnokságot terjesztve a kapzsiság jegyében. Hatalmas hadihajóival és óriási droidseregével a szeparatista flotta leküzdhetetlen fenyegetésnek tűnik a galaxis békéjére és szabadságára...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 óra
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Christian T. Petersen, James Kniffen
 • Illusztrátor:  Ben Zweifel
 • Kiadók:  Fantasy Flight Games, Heidelberger Spieleverlag, Edge Entertainment, Galakta, Giochi Uniti
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német, olasz, lengyel, spanyol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 13.3 cm
  • Súly: 1.6 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 13 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: olasz
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 13 cm
  • Súly: 1.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Star Wars: Armada társasjátékhoz