Star Wars: Armada – Republic Fighter Squadrons Expansion Pack
Videó beküldése

Star Wars: Armada – Republic Fighter Squadrons Expansion Pack

Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Star Wars: Armada kiegészítője.

A Star Wars: Armada – Republic Fighter Squadrons Expansion Pack egy közepesen összetett kiegészítő a Star Wars: Armada társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. Az alapjátékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden...

A Star Wars: Armada – Republic Fighter Squadrons Expansion Pack egy közepesen összetett kiegészítő a Star Wars: Armada társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. Az alapjátékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a kockadobás, a játékos kiiktatás és a megtervezett körök/akcók mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Pusztítsd el ellenfeled századait a Galaktikus Köztársaság vadásszázadainak sebességétl és erejét bevetve! Használd ki a Delta-7 Aethersprites mozgékonyságát, bombázd az ellenséges hajókat a BTL-B Y-wingeddel, irányítsd a harctéri történéseket a heavy ARC-170 Starfighterekkel, és kísérd csapataid a sokoldalú V-19 Torrentekkel.

Ez a kiegészítő nyolc Köztársasági vadásszázaddal és hét elit pilótával bővíti a flottád. Védd meg a Köztársaságot a Republic Fighter Squadrons kiegészítő csomaggal!

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 8 990 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Háború, Blöff, Kiegészítő, Gyűjthető tartozékok, Miniatűrök, Film / TV / Rádió alapú, Repülés
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Kockadobás, Játékos kiiktatás, Megtervezett körök/akcók

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

A Star Wars: Armada társasjáték és kiegészítői (38)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 óra
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  James Kniffen
 • Kiadók:  Fantasy Flight Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 14 cm x 6.4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Star Wars: Armada – Republic Fighter Squadrons Expansion Pack társasjátékhoz