Hero Realms
Hero Realms
Hero Realms
Hero Realms
Videó beküldése

Hero Realms társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Hero Realms egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága...

A Hero Realms egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a pakli építés, a vedd el és az once-per-game abilities mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Hero Realms egy fantasy alapú újragondolása a méltán sikeres Star Realms játéknak. A játékmenete hasonló az előbb említett játékhoz. Az elején mindenki 10 lappal kezd, amikhez további egységet, fegyvert, varázslatot... stb. lehet majd vásárolni, ezzel bővítve a paklinkat.
Amikor a húzópaklin elfogy, megkeverjük a már kijátszott és időközben megvásárolt lapokat, és ebből lesz a következő körre a húzópaklink.
Az idő múlásával a gyengébb lapokat ki tudjuk majd dobni, hogy csak az erősebekkel szálljunk szembe az ellenfeleinkkel. Aki hamarabb le tudja győzni az ellenfelét az a játékos lesz a győztes

A játék nagy előnye a könnyed értelmezhetőség, viszonylag gyengébb angol tudással is tökéletesen élvezhető, a gyors és pörgős játékmenet, illetve a szépen kidolgozott lapok. A játékot 2-4 fővel lehet játszani, de talán két fővel a legjobb.

Forrás: Szellemlovas
Egy felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 4 500 Ft-tól
 • 5 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Harc
Mechanizmus: Pakli tervezés, Pakli építés, Vedd el, Once-Per-Game Abilities

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Hero Realms társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Hero Realmszsolt.botykai, Gazdagrét, Boráros tér környéke, 4-s metró útvonala

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Gazdagrét, Boráros tér környéke, 4-s metró útvonala! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Leszoktunk róla sajnos. Képek: Leszoktunk róla sajnos. Képek: https://photos.app.goo.gl/sLnvXDbVyCh5mMKq8 Nézd meg a többi eladó játékom is!

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (2)

Hero Realms társasjáték videók (4)

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2016

Kommentek

Kommentek

 • mr.zehy

  2023-01-25 07:27:58

  A szokásos minőség a Star Realms kiagyalóitól. Gyors, szép, no-brainer deckbuilding, pont ahogy szeretjük, csak sci-fi helyett fantasy környezetben. Az a pár újdonság pedig pont elég, hogy rákattanj erre is (de reálisan nézve persze pont elég vagy ez vagy az SR otthonra, nem kell mindkettő).

  Négyen viszont ez is felejtős, elnyújtott és hosszú, néhol követhetetlen, így pont a pörgős adok-kapok veszik el belőle, amiért szeretjük.

 • rosefox

  2022-12-31 12:06:04

  Az utóbbi időben egyre több pakliépítős játékkal játszom, ezért kifejezetten örültem hogy tegnap kipróbálhattam egy ismerősünk jóvoltából.

  Mivel már az elejétől kezdve folyamatos harc van, így az egyik dolog amiben nagyban különbözik a többi pakliépítős játékoktól, amiket ismerek, hogy a szokottnál sokkal gyorsabb lefolyású, és egy-egy támadás azonnali reakciót igényel, nincs idő hosszabb stratégiákat kidolgozni, sokszor még egy körrel előre sem lehet gondolkozni. Úgyhogy igazából két fő dologra lehet fókuszálni: a támadó erőt erősíti valaki, vagy a védelmet/regenerálódást, mindkét taktika ugyanolyan jó tud lenni. Pl. én nyertem meg azt az egy kört, amit játszottunk vele, de mondtam is a végén a többieknek, hogy én nem éreztem annyira OP-nak a lapjaimat, mert ők mindketten sokkal nagyobb támadóerővel rendelkeztek, de ilyen sokat számított nálam mégis az, hogy körönként legalább 1 guard volt, akit le kellett ütniük mielőtt engem tudtak volna támadni, illetve átlag 5-10 életet tudtam magamon gyógyítani körönként szintén. Szóval hiába voltak erősebbek, a védekezős stratégia is nagyon működőképes tud lenni. :)

  Nekem ez most felkerült a kívánságlistámra, mert ha valami nem túl hosszú, izgalmas kártyajátékra vágyom, ez tökéletes választás tud lenni.

 • csok.a.nna98

  2020-06-13 09:53:20

  Legelőször úgy írták le nekem ezt a játékot, hogy “Szuperhősös, öldöklős”. Amivel első játék után egyet tudok érteni, hogy a kártyákon lévő karakterek nem annyira szuperhősök, hanem inkább emberek, akiknek szuperképessége van, de ez az apró dolog nem változtatott a játék élményén.

  Alapjáraton nem vagyok egy olyan ember, aki szívesen játszik lövöldözős, öldöklős játékkal, de ebben a játékban, mivel vizuálisan nem kell bántalmazni a játékostársamat, nem tűnik olyan véresnek.

  A Hero Realms egy nagyon átgondolt, jól megtervezett stratégiai játék. Ez volt a második pakliépítős játék, amivel játszottam (az első a Klank! volt, de azzal is csak egy menetet játszottam), és még nem nagyon volt tapasztalatom az ilyen játékokban, de szerencsémre az “ellenségeimnek” sem, így csak össze-vissza húzogadtuk a kártyákat, amelyik éppen tetszett, és mivel nem ismertük a kártyák képességeit, nem ment zökkenőmentesen, aki megmutatta a játékot, végig ott kellett állnia mellettünk és minden kártyák kb. 3x kellett elmondania, hogy mit tud. De ezek a nehézségek ellenére is, rögtön megszerettük és a családból közösen be is szereztük és azóta sokkal jobban megy. Igen, sokkal jobban megy, mert más csak rá kell pillantani, gyorsan elolvasni a kártyán a szöveget és már tudjuk is, hogy mit tud. Így a játék nagyon pörgős (hát sok mindentől függ, de), akár fél óra alatt is le lehet játszani (legalábbis egy valaki biztosan meghal fél óra alatt).
  Tetszik, hogy már maga a játékszabály is hoz alternatív játékmódokat, így ebben is tudunk változtatni. Főleg egyénileg szoktunk játszani úgy, hogy mindenki azt támad, akit akar, de egyszer kipróbáltuk a csapatban való játékot is, az is izgalmas volt, hogy van egy szövetségesünk és nem kell egyedül szembeszállnunk.

  A kártyák grafikája nagyon szépen ki van dolgozva, nagyon aprólékosan, néhol talán túl aprólékosan és élethűen vannak megjelenítve a rondábbnál-rondább karakterek, emiatt nagyon kicsi gyerekek előtt nem szívesen játszuk, de amúgy tényleg nagyon szépnek mondhatóak a grafikák.

  Egy baj van a játékkal, hogy még nincs lefordítva és azért vannak szövegek a kártyákon, de egy minimális angoltudással rendelkező ember is, kis segítséggel, de tudja értelmezni a mondatokat.

  Nagyon szeretünk ezzel a kártyajátékkal játszani, kár, hogy csak négy fős. A készítőknek ki kéne találni egy létszámbővítést. Vannak további kiegészítői, ami új karaktereket hoz be a játékba, de tudtommal az nem plusz fő.

A Hero Realms társasjáték és kiegészítői (55)

 • Hero Realms: Year One Promo Cards társasjáték Kiegészítő

  The year one promos are 12 additional cards which will be released to the general public periodically over 2016/17 as event support and prizes. They were available as a complete set during the Hero Realms Kickstarter campaign. 2x Afterlife (Action) 2x Devotion (Action) 2x Robbery (Action) 2x Raiding Party (Action) 1x The Summoning (Action) 1x Dragon Fire...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: Campaign Starter Deck társasjáték Kiegészítő

  Elérkezett a kooperatív pakliépítés a Hero Realms világába is! Kedvenc játékunkban ezúttal összefogunk volt ellenfeleinkkel, hogy egy 3 misszióból álló kampányon menjünk át, mely tele van új szörnyekkel, tárgyakkal, veszélyekkel és jutalmakkal. Továbbá minden misszió végén tapasztalatot (xp-t) szerzünk, melyet el is költhetünk közvetlen a következő...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Campaign Starter Deck társasjáték Kiegészítő 7000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Boss Deck – The Dragon társasjáték Kiegészítő

  Hero Realms Dragon Boss Deck angol nyelvű társasjáték ár: 3 630Ft. Thandarban bármi megtörténhet, de most felülkerekedhetsz riválisaidon! Zúdíts pusztító tüzet azokra, akik meg akarják szerezni kincseidet! A Dragon Boss pakli félelmetes erővel ruházza fel birtokosát. A Hero Realms-től megszokott módon egyszerű, érthető szabályok, gyönyörű illusztráció...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Boss Deck – The Dragon társasjáték Kiegészítő 3035 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Boss Deck – The Lich társasjáték Kiegészítő

  Itt a lehetőség, hogy te legyél a főellenség! Ebben az előre összerakott pakliban található az egyik főellensége a játéknak, a Lich Lord. Hívd ki barátaidat és próbáljanak meg szembeszállni elsöprő hatalmaddal!Angol:The things that make men's blood run cold. The danger, the darkness, the destroyer, the big bad guy. Yup, that's you! Play as a mighty Dragon or an undead Lich and take on an...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Boss Deck – The Lich társasjáték Kiegészítő 3035 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Character Pack – Cleric társasjáték Kiegészítő

  Íme a Hero Realms, Cleric karaktercsomagja, ami magában foglal 15 lapot. 1 karakterlapot, 10 kasztspecifikus kártyát, 1-1 minor és major képesség lapot és 2 pont kártyát.Angol:Play Hero Realms as a Cleric, Fighter, Ranger, Thief, or Wizard! Character Packs add a cool new dimension to player vs player games. Each match-up is a unique challenge which...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Character Pack – Cleric társasjáték Kiegészítő 1296 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Character Pack – Fighter társasjáték Kiegészítő

  Íme a Hero Realms, Fighter karaktercsomagja, ami magában foglal 15 lapot. 1 karakterlapot, 10 kasztspecifikus kártyát, 1-1 minor és major képesség lapot és 2 pont kártyát.Angol:Play Hero Realms as a Cleric, Fighter, Ranger, Thief, or Wizard! Character Packs add a cool new dimension to player vs player games. Each match-up is a unique challenge which...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Character Pack – Fighter társasjáték Kiegészítő 1296 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Character Pack – Ranger társasjáték Kiegészítő

  Íme a Hero Realms, Ranger karaktercsomagja, ami magában foglal 15 lapot. 1 karakterlapot, 10 kasztspecifikus kártyát, 1-1 minor és major képesség lapot és 2 pont kártyát.Angol:Play Hero Realms as a Cleric, Fighter, Ranger, Thief, or Wizard! Character Packs add a cool new dimension to player vs player games. Each match-up is a unique challenge which...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Character Pack – Ranger társasjáték Kiegészítő 1296 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Character Pack – Thief társasjáték Kiegészítő

  Íme a Hero Realms, Thief karaktercsomagja, ami magában foglal 15 lapot. 1 karakterlapot, 10 kasztspecifikus kártyát, 1-1 minor és major képesség lapot és 2 pont kártyát.Angol:Play Hero Realms as a Cleric, Fighter, Ranger, Thief, or Wizard! Character Packs add a cool new dimension to player vs player games. Each match-up is a unique challenge which...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Character Pack – Thief társasjáték Kiegészítő 1296 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Character Pack – Wizard társasjáték Kiegészítő

  Íme a Hero Realms, Wizard karaktercsomagja, ami magában foglal 15 lapot. 1 karakterlapot, 10 kasztspecifikus kártyát, 1-1 minor és major képesség lapot és 2 pont kártyát.Angol:Play Hero Realms as a Cleric, Fighter, Ranger, Thief, or Wizard! Character Packs add a cool new dimension to player vs player games. Each match-up is a unique challenge which...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Character Pack – Wizard társasjáték Kiegészítő 1296 Ft-tól! - 1 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Werewolf Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: Bounty Hunter Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: Necromancer Promo & 4 Zombie Tokens társasjáték Kiegészítő

  This is an exclusive promo for Hero Realms Kickstarter backers, with remaining stock available through conventions and special promotions only. This Necromancer is a champion that can put a zombie token into play every turn! These zombies are also champions, but because they are tokens, when they die they removed from the game instead of going into your...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: Orc Shaman Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: Centurion Promo & 4 Legionnaire Tokens társasjáték Kiegészítő

  This is an exclusive promo for Hero Realms Kickstarter backers, with remaining stock available through conventions and special promotions only. Straight from the ranks of the Imperial Army comes the Centurion Promo card and 4 Legionnaire Tokens! Like the Necromancer, the Centurion is able to bring a token champion into play ever turn, but these Legionnaire...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: Shadow Boss társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Komplexitás: 2/5
 • Hero Realms: Valius – Fire Dragon Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: 5 Magic Item Treasure Cards társasjáték Kiegészítő

  This is an exclusive promo for Hero Realms Kickstarter backers, with remaining stock available through conventions and special promotions only. Like the Shadow Boss, these powerful magic items can be used with the Hero Realms Base Game (with or without Character Packs and the Campaign Starter Deck). When used with the base game, shuffle these treasure...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: Galok – the Vile Vampire Promo Card társasjáték Kiegészítő

  Some vampires are beautiful, sophisticated immortals that teenagers swoon over. Galok is NOT that type of vampire. His appearance is as revolting as his evil, twisted soul. But, he is still of great use to the Necros Cult, eliminating their enemies and capturing fresh victims for sacrificial rituals. This is an exclusive promo for Hero Realms Kickstarter...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: Droga – Guild Enforcer Promo Card társasjáték Kiegészítő

  Whatever the government officials say, everyone knows that it is the Guild that truly rules the streets of Thandar. If you do business or commit crime within the city without paying the Guild its due, you can expect a visit from Droga or his associates. This is an exclusive promo for Hero Realms Kickstarter backers, with remaining stock available through...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 1/5
 • Hero Realms: Contract Negotiation Promo Card társasjáték Kiegészítő

  The Cityport of Thandar can be a place of chaos and treachery, but that frenetic nature can be your best defense. Mercenaries from the four lands come together to worship at the altar of coin, and your odds of survival tend to go up when you make certain alliances. Buy the best swords, spells, and arrows you can, and show your intentions by your...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Hero Realms: Captain Koska Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Hero Realms: The Lost Village Campaign Deck társasjáték Kiegészítő

  A The Lost Village ott folytatja a kalandot, ahol a The Ruin of Thandar abbahagyta. Egy színes kalandkönyvet és több mint 100 kártyát tartalmaz, köztük 12 nagyméretű Master kártyát.Angol:The Lost Village continues the adventure where The Ruin of Thandar left off. It features a full-color Adventure Book, and contains over 100 cards, including 12 oversized Master...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: The Lost Village Campaign Deck társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Journeys – Hunters társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Journeys – Hunters társasjáték Kiegészítő 1296 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: The Ancestry társasjáték Kiegészítő

  A 20 lapos Ancestry csomag lehetővé teszi, hogy törpként, manóként, ogréként, orkokként vagy aprónépként játsszátok a Hero Realms-et. Bármelyik fajt választhatjátok egy általános kezdő paklival, vagy kombinálhatjátok őket valamelyik karaktercsomaggal. Tehát játszhatsz ogre varázslóként, tünde ranger-ként, törp harcosként vagy a 30 új faj és kaszt...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: The Ancestry társasjáték Kiegészítő 2600 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Journeys – Travelers társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Journeys – Travelers társasjáték Kiegészítő 1296 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Journeys – Conquest társasjáték Kiegészítő

  A Conquest csomag 6 új küldetéskártyát és 6 új ereklyekártyát tartalmaz. A játék elején titkos küldetéseket fogtok kapni, amelyek mindegyike külön célt ad a karaktereiteknek. Amint sikerül teljesítenetek egy küldetést, elnyeritek méltó jutalmatokat, valamilyen hatalmas ereklyét .Angol:The Conquest pack contain 6 new quest cards and 6 new relic cards. You will get secret quests at the start of the game, each giving you a special objective. When you complete a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Journeys – Conquest társasjáték Kiegészítő 1296 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Journeys – Discovery társasjáték Kiegészítő

  A Discovery csomag 6 új küldetéskártyát és 6 új ereklyekártyát tartalmaz. A játék elején titkos küldetéseket fogtok kapni, amelyek mindegyike külön célt ad a karaktereiteknek. Amint sikerül teljesítenetek egy küldetést, elnyeritek méltó jutalmatokat, valamilyen hatalmas ereklyét .Angol:The Discovery pack contain 6 new quest cards and 6 new relic cards. You will get secret quests at the start of the game, each giving you a special objective. When you complete a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Journeys – Discovery társasjáték Kiegészítő 1296 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Journeys – Kickstarter Promo Pack társasjáték Kiegészítő

  Includes the the 4-card Kickstarter exclusive Half-Demon race and all the Kickstarter exclusive promo cards from the Hero Realms: Journeys Kickstarter campaign. These cards were all shrinkwrapped together and has its own bar code. It was packaged separately from the base game. 23 cards for the market: Gruber, the Wayfinder Julian, Blood Guardian Reha, the...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Hero Realms: Adventure Storage Box társasjáték Kiegészítő

  Ez a doboz képes magában tárolni az egész Hero Realms gyűjteményt, akár kártyavédőzve vagy anélkül, elég hellyel ahhoz, hogy beleférjenek a még ki sem adott szettek is, és még akár egy playmetnek is akad benne hely! Használd a mellékelt habtömböket a kártyák szilárd rögzítéséhez. A csomagban található kiváló minőségű műanyag elválasztók lehetővé teszik a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Hero Realms: Adventure Storage Box társasjáték Kiegészítő 7817 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Hero Realms: Hydra Boss Challenge társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Hero Realms: Confezione 5 Personaggi társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Kickstarter Promo Pack társasjáték Kiegészítő

  Includes all the Kickstarter exclusive promo cards from the 1st Kickstarter campaign. These cards were all shrinkwrapped together and has its own bar code. It was packaged separately from the base game. The included cards: -Afterlife x2 -Devotion x2 -Raiding Party x2 -Robbery x2 -Crime Spree -Dragon Fire -Mobia - Elf Lord -The Summoning -Valius, Fire...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Imperial Justice Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Tarnos, the Betrayer Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Hero Realms: Payoff Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Hero Realms: Tanat the Outcast Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Hero Realms: Character Pack – Bard társasjáték Kiegészítő

  Even more classes! Play Hero Realms as an Alchemist, Barbarian, Bard, Monk, Druid or (KS exclusive) Necromancer! Character Packs add a cool new dimension to player vs player games. Each match-up is a unique challenge which will require different strategies. When playing a cooperative campaign (either Ruins of Thandar or Dungeons), your Character Pack...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Character Pack – Druid társasjáték Kiegészítő

  Even more classes! Play Hero Realms as an Alchemist, Barbarian (both included in Hero Realms: Dungeons), Bard, Monk, Druid or the (KS exclusive) Necromancer! Character Packs add a cool new dimension to player vs player games. Each match-up is a unique challenge which will require different strategies. When playing a cooperative campaign (either Ruins of...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Character Pack – Monk társasjáték Kiegészítő

  Even more classes! Play Hero Realms as an Alchemist, Barbarian (both included in Hero Realms: Dungeons), Bard, Monk, Druid or the (KS exclusive) Necromancer! Character Packs add a cool new dimension to player vs player games. Each match-up is a unique challenge which will require different strategies. When playing a cooperative campaign (either Ruins of...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Character Pack – Necromancer társasjáték Kiegészítő

  Even more classes! Play Hero Realms as an Alchemist, Barbarian (both included in Hero Realms: Dungeons), Bard, Monk, Druid or the (KS exclusive) Necromancer! Character Packs add a cool new dimension to player vs player games. Each match-up is a unique challenge which will require different strategies. When playing a cooperative campaign (either Ruins of...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Watery Grave Campaign Deck társasjáték Kiegészítő

  Watery Crave continues the adventure, where "The Lost Village" and "The Ruin of Thandar" left off. It features a full-color Adventure Book, and contains over 100 cards, including 12 oversized Master cards. Choose one of four different ships and set sails. Each ship has a different helpful ability, but be careful. It has HP, and if it gets destroyed, you...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Adventure Deck – Cleric társasjáték Kiegészítő

  Each 33-card Adventure Deck contains everything you need to bring the character all the way from 1st to 24th level. It contains updated skill and treasure cards from the complete campaign sets (Ruins of Thandar, The lost Village, Watery Grave and two unknown ones) So in the future, if you own all 5 campaign sets, you dont need this Deck. With a Character...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Adventure Deck – Wizard társasjáték Kiegészítő

  Each 33-card Adventure Deck contains everything you need to bring your Wizard all the way from 1st to 24th level. It contains updated skill and treasure cards from the complete campaign sets (Ruins of Thandar, The lost Village, Watery Grave and two unknown ones) So in the future, if you own all 5 campaign sets, you dont need this Deck. With a Character...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Adventure Deck – Fighter társasjáték Kiegészítő

  Each 33-card Adventure Deck contains everything you need to bring your Fighter all the way from 1st to 24th level. It contains updated skill and treasure cards from the complete campaign sets (Ruins of Thandar, The lost Village, Watery Grave and two unknown ones) So in the future, if you own all 5 campaign sets, you dont need this Deck. With a Character...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Adventure Deck – Thief társasjáték Kiegészítő

  Each 33-card Adventure Deck contains everything you need to bring your Thief all the way from 1st to 24th level. It contains updated skill and treasure cards from the complete campaign sets (Ruins of Thandar, The lost Village, Watery Grave and two unknown ones) So in the future, if you own all 5 campaign sets, you dont need this Deck. With a Character Pack...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Adventure Deck – Ranger társasjáték Kiegészítő

  Each 33-card Adventure Deck contains everything you need to bring your Ranger all the way from 1st to 24th level. It contains updated skill and treasure cards from the complete campaign sets (Ruins of Thandar, The lost Village, Watery Grave and two unknown ones) So in the future, if you own all 5 campaign sets, you dont need this Deck. With a Character...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Adventure Deck – Monk társasjáték Kiegészítő

  Each 33-card Adventure Deck contains everything you need to bring your Monk all the way from 1st to 24th level. With a Character Pack and Adventure Deck you can take your character through any Hero Realms adventure. For example, it will allow you to play your Druid in the Ruin of Thandar series, or bring your Wizard through the Dungeons 12-part adventure!...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Adventure Deck – Necromancer társasjáték Kiegészítő

  Each 33-card Adventure Deck contains everything you need to bring your Kickstarter exclusive Necromancer all the way from 1st to 24th level. With a Character Pack and Adventure Deck you can take your character through any Hero Realms adventure. For example, it will allow you to play your Druid in the Ruin of Thandar series, or bring your Wizard through the...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Adventure Deck – Druid társasjáték Kiegészítő

  Each 33-card Adventure Deck contains everything you need to bring your Druid all the way from 1st to 24th level. With a Character Pack and Adventure Deck you can take your character through any Hero Realms adventure. For example, it will allow you to play your Druid in the Ruin of Thandar series, or bring your Wizard through the Dungeons 12-part adventure!...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms: Adventure Deck – Bard társasjáték Kiegészítő

  Each 33-card Adventure Deck contains everything you need to bring your Bard all the way from 1st to 24th level. With a Character Pack and Adventure Deck you can take your character through any Hero Realms adventure. For example, it will allow you to play your Druid in the Ruin of Thandar series, or bring your Wizard through the Dungeons 12-part adventure!...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Hero Realms Dungeons társasjáték

  In this single box you get all the amazing gameplay Hero Realm has to offer! -2-4 player PVP with basic decks -2 player PVP with the included Alchemist and Barbarian Character packs. -Solo and 2-player cooperative play through a 12-encounter dungeon adventure. Fight monsters, find treasure, choose and level up your skills and abilities! -Adventure with up...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Darwin Kastle, Robert Dougherty
 • Illusztrátor:  Antonis Papantoniou, Vito Gesualdi, Randy Delven
 • Kiadók:  Devir, IELLO, Hobby World, ADC Blackfire Entertainment, White Wizard Games, ADC Blackfire Entertainment GmbH, Games Factory Publishing, Games Factory, Iuvi Games
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német, olasz, lengyel, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 15.2 cm x 4.7 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 18 cm x 13 cm x 4 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 10.2 cm x 15.2 cm x 4.7 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
  • Méretek: 10.4 cm x 15.4 cm x 4.8 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 10.5 cm x 19.7 cm x 4 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 15.2 cm x 4.7 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Italian second edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 12.5 cm x 17.5 cm x 4 cm
 • Polish second edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 18.5 cm x 23.1 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.5 kg
 • Spanish second edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 12.5 cm x 17.5 cm x 4 cm
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 10.2 cm x 15.2 cm x 4.7 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Russian second edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 10.5 cm x 19.7 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hero Realms társasjátékhoz