Hero Realms: Adventure Storage Box
Videó beküldése

Hero Realms: Adventure Storage Box

Kiegészítő, 2019
Értékelem!

Ez a játék a Hero Realms kiegészítője.

A Hero Realms: Adventure Storage Box egy könnyen tanulható kiegészítő a Hero Realms társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. Az alapjátékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb...

A Hero Realms: Adventure Storage Box egy könnyen tanulható kiegészítő a Hero Realms társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. Az alapjátékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a kártya húzás és a pakli építés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Ez a doboz képes magában tárolni az egész Hero Realms gyűjteményt, akár kártyavédőzve vagy anélkül, elég hellyel ahhoz, hogy beleférjenek a még ki sem adott szettek is, és még akár egy playmetnek is akad benne hely! Használd a mellékelt habtömböket a kártyák szilárd rögzítéséhez. A csomagban található kiváló minőségű műanyag elválasztók lehetővé teszik a kártyák szétválasztását és/vagy egy-egy pakli előkészítését a Market Deck, Fire Gems, Personal Decks és Score Cards elválasztóival, az azonnali játékra.

A doboz a Hero Realms pakliépítős játék számára laklamas. Tartalom: 32 műanyag elválasztó, 3 nagy méretű műanyag elválasztó, 1 promóciós kártya és 6 habtömb.

Promóciós kártya: Bounty Hunt
Frakció: Guild
Költség: 6 arany
Képesség: Ad 3 aranyat, 4 combatot és egy "húzz egy kártyát".

Forrás: Szellemlovas
4 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 8 990 Ft-tól
 • 4 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Kiegészítő, Harc
Mechanizmus: Pakli tervezés, Kártya húzás, Pakli építés

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

A Hero Realms társasjáték és kiegészítői (34)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Kiadók:  White Wizard Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hero Realms: Adventure Storage Box társasjátékhoz