Hero Realms: The Ancestry
Videó beküldése

Hero Realms: The Ancestry

Kiegészítő, 2019
Értékelem!

Ez a játék a Hero Realms kiegészítője.

A Hero Realms: The Ancestry egy könnyen tanulható kiegészítő a Hero Realms társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. Az alapjátékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték...

A Hero Realms: The Ancestry egy könnyen tanulható kiegészítő a Hero Realms társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. Az alapjátékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a kártya húzás, a pakli építés és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A 20 lapos Ancestry csomag lehetővé teszi, hogy törpként, manóként, ogréként, orkokként vagy aprónépként játsszátok a Hero Realms-et. Bármelyik fajt választhatjátok egy általános kezdő paklival, vagy kombinálhatjátok őket valamelyik karaktercsomaggal. Tehát játszhatsz ogre varázslóként, tünde ranger-ként, törp harcosként vagy a 30 új faj és kaszt kombinációjának bármelyikeként.

Forrás: Szellemlovas
5 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 2 990 Ft-tól
 • 5 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Kiegészítő, Harc
Mechanizmus: Pakli tervezés, Kártya húzás, Pakli építés, Vedd el

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

A Hero Realms társasjáték és kiegészítői (33)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 30 perc
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Kiadók:  White Wizard Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hero Realms: The Ancestry társasjátékhoz