Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő
Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő
Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő
Videó beküldése

Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2017
Értékelem!

Ez a játék a Scythe és a Scythe - Hódítók a messzeségből kiegészítője.

A Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő egy összetett kiegészítő a Scythe társasjátékhoz, 1 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának választották 2016-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 5 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14...

A Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő egy összetett kiegészítő a Scythe társasjátékhoz, 1 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának választották 2016-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 5 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pontról pontra mozgás és a terület befolyásolás/irányítás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Az emberiség az utazások terén régóta kizárólag a szárazföldre és tengerre szorítkozik, ám Kelet-Európa legnagyobb elméi új technológiát alkottak: a léghajókat. Ezek a gőz meghajtású behemótok akadály nélkül szelik az égboltot, innovációjukkal és haderejükkel támogatva birodalmuk terjeszkedését.

Az évek múlásával a világ lassan megértette, hogy belátható időn belül egyik frakció sem képes a többi fölé emelkedni. A konfliktusok csökkentése és a béke megszilárdítása érdekében Európa vezetői minden évben összegyűlnek, hogy a nézeteltérések megoldása végett új utakat jelöljenek ki a frakciók számára.

Ez a kiegészítő 2 új modullal bővíti a Kasza játékot, melyek akár egyszerre, vagy külön-külön is játszhatók bármilyen játékosszám mellett, és amelyek használhatók kizárólag a Kasza alapjátékkal, illetve más Kasza kiegészítőkkel együtt is. Ezek a modulok további stratégiai lehetőségeket kínálnak a játékosoknak anélkül, hogy használatuk kötelező lenne. Azt tanácsoljuk, hogy új játékosok először csak az alapjátékkal játsszanak, mielőtt használatba veszik ezt a kiegészítőt.

JÁTÉKELEMEK
 • 1 szabálykönyv
 • 1 Automa szabálykönyv
 • 1 teljesítménylap
 • 1 doboz
 • 1 műanyag dobozbetét
 • 8 eredmény lapka
 • 16 léghajó lapka
 • 7 léghajó figura
 • 7 átlátszó műanyag talp
 • 9 Automa kártya
Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 8 790 Ft-tól
 • -16%-1 671 Ft

Kategória: Szállítás, Közgazdaság, Kiegészítő
Mechanizmus: Pontról pontra mozgás, Terület befolyásolás/irányítás

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő társasjáték videók (2)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • suto_gyuszi

  2021-12-28 17:35:47

  Megértettem mindent,meg egyszer koszonom

 • harnas1207

  2021-12-28 17:24:14

  A Moduláris tábla nagyon hasznos, mi eleve az alappályát el is felejtettük.

  Ha elég erőt érzel magadban, akkor a Fenris szabályzatában van egy AI modul. Ez azt jelenti, hogy mesterséges játékost tudsz irányítani, akár többet is. Ezzel tudod szimulálni a 4-5 fős játékokat, de elég energiaigényes. Mi csak így játszottunk. (Önmagában egy AI = solo mód, az is megoldás, ha csak egy mesterséges inteligencia van, akkor nem kell elolvasni a Fenrist.)

 • suto_gyuszi

  2021-12-28 15:39:41

  Ettől feltem én a Fenristel kapcsolatban,a találkozások,ha arrol a 32'kartyarol van szó együtt vettem az alappal és még volt gondolom v.fele promó úgy gondolom a 6 gyarkartya,de ezeket már össze is vegyített én,...a Társasjáték csoportnál a moduláris táblát és a Fenrist nagyon feldicsertek.,.....meg jó hogy írtad,...én nagyon szeretem az ujrajatszhatosagot egy játéknál ,de ne legyen szinte olyan mint az azelőtti,vagy unalmas már.,. Nagyon szeretjük a Scythe-ot a NYK trilógia után ez nagyon bejött ez a játék,csak nálunk az örökös probléma általában ketten vagy hárman játszunk, én és a két gyermek,a legtöbbször inkább ketten,.......sok helyt olvastam a Scythe-ot négy játékostól fennebb jó játszani,akar heten is....én hunnét gyűjtsek össze ennyi embert😁 ?

 • harnas1207

  2021-12-28 14:34:05

  A találkozások és az 5 promó pakli csomag jó lehet, mert tényleg színesítik a játékot, de akkor vedd csak meg, ha biztosan nagy a szerelem a játékkal, valóban drága mulatsá ez a Scythe világ. A Fenrisre úgy tekints, mint egy pár napos kalandra. Megveszitek és végigjátszátok, ami önmagában több estés party lesz, mivel ez egy kampány. Ha nagyon bejön újra végig tudjátok játszani, de szerintem már másodjára se lesz ugyanaz az élmény. (Tipikus nem fizetnék érte, de ajándékba elfogadom kiegészítő :) )

 • suto_gyuszi

  2021-12-28 12:58:03

  En megvettem az alap után mind az első két dobozos kiegészítőt,a Hódítók...többet adtak,ezt megvettem ...mert.........megvettem..,meg a jövő héten megjön a moduláris tábla,meg ezt akartam....aztán vége,elég drágák ,tiszta üzlet politika az egész,. A fém nyersanyagokat most kaptam ajándékba,ez már luxus,beismerem pénz kidobas,de itt tényleg leallok.........majd,majd valamikor esetleg a Fenris-t, de itt is a vélemények megoszlanak

 • harnas1207

  2021-12-28 12:02:13

  Nincs mit!

  nálunk ez a léghajós történet eleve halott ügy volt. Teljesen felesleges unalmas plusz a játékhoz. Talán egy vagy két hasznos képesség volt. Mint említettem abban segített csak, hogy az automaták irányítását könnyítette meg, mert mi több AI ellenfelet is használtunk.

 • suto_gyuszi

  2021-12-28 10:03:57

  Ennél érthetoebben nem is lehetne......valóban alapban írja ha a mech munkást visz,a munkásnak nem számít mozgásnak ,meg léphet egyett.....itt nem jöttem rá......köszönöm a segítséged,....azért elég fura ez a kieg. a két kártyával agressiv- passzív és minden játékos ezt használja,.....talán jöhetne valami féle haziszabaly,....vagy csak én érzem így? Köszönök szépen mindent

 • harnas1207

  2021-12-28 09:47:16

  Szia!

  A javítás vagy pontosítás arra vonatkozik, hogy ha a mechben szállítasz munkást és ellenfél munkása által elfoglalt mezőre lépsz, akkor ő visszavonul. (Neked csökken a népszerűséged) Majd pedig a szállított munkásaid még léphetnek. Azaz kimasíroznak a mechből és lépnek egy szomszédos mezőre. Ez a fő szabálykönyvben nem volt egyértelműen megfogalmazva, mert feltételezhető volt, hogy akkor az ő mozgáspontjaik is elvesznek.

  A gyárra bármi ráléphet, de csak a karakter hatalmaz fel arra, hogy elvegyél egy gyár kártyát. Egyet vehet el minden játékos és az a játék végéig megmarad, nem módosítható. A fennhatóságot bármilyen egységgel fenn lehet tartani, de mivel háromszoros terület, így igen értékes lesz és sokan mennek oda harcolni érte. Remélem érthető voltam ,de ha nem akkor kérdezz bátran.

 • suto_gyuszi

  2021-12-28 08:10:03

  Szia,atolvastam a szabályt ,tényleg nem nagy durranás,meg nem jatszodtunk vele,majd......újra kérném segítséged,és úgy nézem utoljára,már valahogy letisztult minden, az utolsó oldalon van itt a szabálykönyvbe az apró javításokkal Errata és............Munkások visszavonulásra kényszerítése.....többször atolvastam,de nem jövök reá mi a javítás,tehát visszavonulnak a munkások....stb...Majd utánna egy másik egységet atmozgasson az adott tartomanyon- ezt nem tudom értelmezni....nem értem.....A másik kérdésem kicsit hülyén,hangzik....Gyár tartomány .karakter ralep tud kártyát húzni,más egység nem húz kártyát....kérdezném...mech,munkás ralephet e tartományra ? Arra gondolok hogyan tartsam fennhatóság alatt játék végéig....vagy csak a karakterrel lehet? Sok jó segítséget adtál,nagyon használt,én....... Koszonom szépen mindannyiszor

 • harnas1207

  2020-11-25 14:18:51

  Elképesztő, hogy egy ekkora potenciállal rendelkező társasjáték, mint a Scythe, hogy kaphatot ilyen gyenge és mesterkélt kiegészítőket! A Hódítók és a Moduláris tábla szuper, de miért nem az alapdobozba kerültek bele? A kiegészítő tábla is csak a léghajók miatt lesz érdekes, de megint jön a kérdés, hogy akkor miért nem velük együtt adták ki. (persze marketing szempontok miatt) A csapás a fellegekből valóban írtó gyenge kiegészítő, bár látványra csillagos ötös. A hajók passzív képességeivel lehet taktikázni, de csak 1-2 alkalommal fogjuk kihasználni őket. Az agresszív képességek meg mind kuka, teljesen értelmetlen volt beletenni a játékba. A dobozba található alternatív játékmódok nem igazán fogtak meg minket. Bár az is igaz, hogy utáljuk az olyan megoldásokat, mikor a játék ránk bízza, hogy játszunk vele, ha az alap szabályzat nem tetszenne.

  A kieg azért van mégis a táblánkon, mert automatok vs playerek játékmódban játszunk. Így az automatoknak a léghajó nagy segítséget ad és segíti őket, hogy inteligensebben mozogjanak.

  Semmiképp nem ajánlanám a kiegészítőt, csak azoknak, akik totálisan ki akarják maxolni a Scythe-ot. Illetve azon játékosoknak, akik a tologatós stílust részesítik előnyben. (Feleslgesen harcolgatnak és mozognak a pályán, a harci filing kedvéért)

 • marteen007

  2020-10-05 11:53:15

  Számomra eddig ez az egyik legfölöslegesebb kiegészítő. Valóban add egy kis pluszt a játékhoz, de cserébe plusz egy dolog, amire figyelni kell. Többször játékba tettem már, de a vége mindig az volt, hogy alig mozogtunk a léghajókkal, mert a mozgás túl értékes ahhoz a kicsi pluszhoz képest, amit a léghajók adnak. Gyűjtőknek és FAN- oknak persze kötelező, de ne ezt a kiegészítőt vedd először. Az előző megjegyzésre reagálva pedig szerintem a Scythe messze nem a leghosszabb stratégiai játék.

 • Hyuse

  2019-05-19 12:38:47

  A kiegészítő nem csak egy hajót ad a játékhoz, hanem vele együtt variálható képességekkel is ruházza fel azt. Emellett van lehetőség a játéknak célt is adni véletlenszerűen amolyan "scenario" lapokkal. Eddig csak 1x volt lehetőségem kipróbálni, mivel az alapjáték sem fogott meg engem a hosszúsága miatt, de éppenséggel ezek miatt a "scenario" lapok miatt talán hajlandó vagyok újonnan kipróbálni. (Amit nekem szerencsém volt kipróbálni, az a limitált körök száma volt pl.. 20 kör alatt vége volt a játéknak, és így nem húzódott el nagyon.)

 • benczikakos

  2019-04-12 10:59:03

  Nagyon érdekes kiegészítője egy nagyon érdekes játéknak

A Scythe - Hódítók a messzeségből társasjáték és kiegészítői (1)

 • Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő társasjáték Kiegészítő

  Az emberiség az utazások terén régóta kizárólag a szárazföldre és tengerre szorítkozik, ám Kelet-Európa legnagyobb elméi új technológiát alkottak: a léghajókat. Ezek a gőz meghajtású behemótok akadály nélkül szelik az égboltot, innovációjukkal és haderejükkel támogatva birodalmuk terjeszkedését. Az évek múlásával a világ lassan megértette, hogy belátható...

  • Játékidő: 140 perc
  • Min. játékidő: 70 perc
  • Max. játékidő: 140 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő társasjáték Kiegészítő 8790 Ft-tól! - 26 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe - Hódítók a messzeségből társasjáték Kiegészítő

  Miközben Kelet-Európában birodalmak tűnnek fel és buknak el, a világ többi része figyel. Két távoli frakció, az Albion és a Togawa csapatokat indít útnak, hogy felderítsék a vidéket, és a maguk módján a saját uralmuk alá hajtsák a területeket. Ez a kiegészítő 2 új frakcióval bővíti az eredeti játékot: 10 figura, 62 egyedi fa jelző és 2 frakciótábla....

  • Játékidő: 140 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 140 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Scythe - Hódítók a messzeségből társasjáték Kiegészítő 9390 Ft-tól! - 21 üzlet árulja ezt a játékot!

A Scythe társasjáték és kiegészítői (17)

 • Scythe - Hódítók a messzeségből társasjáték Kiegészítő

  Miközben Kelet-Európában birodalmak tűnnek fel és buknak el, a világ többi része figyel. Két távoli frakció, az Albion és a Togawa csapatokat indít útnak, hogy felderítsék a vidéket, és a maguk módján a saját uralmuk alá hajtsák a területeket. Ez a kiegészítő 2 új frakcióval bővíti az eredeti játékot: 10 figura, 62 egyedi fa jelző és 2 frakciótábla....

  • Játékidő: 140 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 140 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Scythe - Hódítók a messzeségből társasjáték Kiegészítő 9390 Ft-tól! - 21 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe: Lake Encounter Card társasjáték Kiegészítő

  A promotional card given out during the 2016 Watch It Played Indiegogo campaign. This promo introduces a new Encounter Card (#38) that you can use in the game. The card shows a mech next to a man fishing in a lake. The card offers the following options: Quietly watch the fisherman from across the lake: Gain 2 popularity. Broker a deal for the old mech: Pay...

  • Játékidő: 115 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 115 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Scythe promó kártyacsomag 2. társasjáték Kiegészítő

  A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent #2 promólapokat tartalmazza.

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Scythe promó kártyacsomag 2. társasjáték Kiegészítő 1270 Ft-tól! - 10 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe promó kártyacsomag 1. társasjáték Kiegészítő

  A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent #1 promólapokat tartalmazza.

  • Játékidő: 115 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 115 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Scythe promó kártyacsomag 1. társasjáték Kiegészítő 1270 Ft-tól! - 13 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe promó kártyacsomag 3. társasjáték Kiegészítő

  A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent #3 promólapokat tartalmazza.

  • Játékidő: 115 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 115 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Scythe promó kártyacsomag 3. társasjáték Kiegészítő 1270 Ft-tól! - 11 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe promó kártyacsomag 4. társasjáték Kiegészítő

  A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent #4 promólapokat tartalmazza.

  • Játékidő: 115 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 115 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Scythe promó kártyacsomag 4. társasjáték Kiegészítő 1270 Ft-tól! - 11 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe: Promo Encounter Card #37 társasjáték Kiegészítő

  A promotional card given out during the 2017 The Dice Tower Indiegogo campaign. This promo introduces a new Encounter Card (#37) that you can use in the game. The card shows a woman in a field in the foreground and a man and mech in the background. The card offers the following options: Urge the pair of long-lost lovers to reunite: Gain 2 popularity. Buy a...

  • Játékidő: 115 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 115 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Scythe Promo Pack #5 társasjáték Kiegészítő

  A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora. Ez a magyar nyelvű kiegészítő kártyacsomag a játék kickstarter változatához megjelent 37-42 találkozás promólapokat tartalmazza...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1

  Scythe Promo Pack #5 társasjáték Kiegészítő 1275 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe: Promo Encounter Card #39 társasjáték Kiegészítő

  A promotional card given out during the 2017 The Game Boy Geek Kickstarter campaign. This promo introduces a new Encounter Card (#39) that you can use in the game. The cards shows some mechs wandering into a meadow with cows and an electric line. The card offers the following options: Steer the mechs away the electric lines: Gain 2 food and 1 popularity....

  • Játékidő: 115 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 115 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő társasjáték Kiegészítő

  Az emberiség az utazások terén régóta kizárólag a szárazföldre és tengerre szorítkozik, ám Kelet-Európa legnagyobb elméi új technológiát alkottak: a léghajókat. Ezek a gőz meghajtású behemótok akadály nélkül szelik az égboltot, innovációjukkal és haderejükkel támogatva birodalmuk terjeszkedését. Az évek múlásával a világ lassan megértette, hogy belátható...

  • Játékidő: 140 perc
  • Min. játékidő: 70 perc
  • Max. játékidő: 140 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő társasjáték Kiegészítő 8790 Ft-tól! - 26 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe: Promo Encounter Card #41 társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Scythe: Promo Encounter Card #40 társasjáték Kiegészítő

  A promotional card from the "No Pun Included" Kickstarter 2017. This promo introduces a new Encounter Card (#40) which you can use in the game. The card offers you the following choices: Reassure the young lad that the army is just passing through: Gain 1 combat card and 1 popularity. Make a devotion at the wayward chapel: Pay $2 to gain 3 popularity....

  • Játékidő: 115 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 115 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Komplexitás: 3/5
 • Scythe: Promo Encounter Card #42 társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 75 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Scythe: A Fenris felemelkedése társasjáték Kiegészítő

  Birodalmak emelkedtek fel és buktak el a Világháború nyomán, és Európa egy új korszak küszöbéhez érkezett. A gazdaság dübörög, a morál az egekben, a védelem erős. A vidékről érkező jelentések említenek ugyan különös világító szemű katonákat, de azok távol vannak és ártalmatlannak tűnnek. A Scythe: A Fenris Felemelkedése, a Scythe kiegészítő trilógiájának...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 75 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 3
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Scythe: A Fenris felemelkedése társasjáték Kiegészítő 15900 Ft-tól! - 30 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe: Találkozások társasjáték Kiegészítő

  2018 nyarán felkérést intéztünk a világ Scythe rajongóihoz, hogy tervezzenek 32 új találkozáskártyát. Határtalan kreativitásról tanúskodó, agyafúrt írások sokasága született, melyeket Jamey átrostált, pontosított és kiegészített. Noha ezeket a kártyákat hozzá lehet keverni, és tanácsos is hozzákeverni a meglévő találkozáskártyákhoz, azt javasoljuk, hogy...

  • Játékidő: 115 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 115 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Scythe: Találkozások társasjáték Kiegészítő 5000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 26 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scythe: Bonus Promo Pack – 6 Promo Encounter Cards numbers 37-42 társasjáték Kiegészítő

  Promo card 37 was available as part of The Dice Tower crowdfunding campaign. Promo card 38 was available as part of the Watch It Played crowdfunding campaign. Promo card 39 was available as part of the Game Boy Geek crowdfunding campaign. Promo card 40 was available as part of the No Pun Included crowdfunding campaign. Promo card 41 was available in...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 75 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Scythe: Modular Board társasjáték Kiegészítő

  A Scythe modular board új variációkat ad a játékhoz; egy térképet (kétoldalas tábla és négy nagy kétoldalas tile) és a frakció helyek (home base tile) variálását minden játékban és a kevesebb játékosszámra is akad egy térkép. Az új táblát kifejezetten a játékban használt lapkákhoz terveztek. Ha a Scythe Modular Board-ot használjátok a játék során, más...

  • Játékidő: 115 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 115 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Scythe: Modular Board társasjáték Kiegészítő 9820 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 2.5 óra
 • Játékosok:  1 - 7
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Jamey Stegmaier, Kai Starck
 • Illusztrátor:  Jakub Rozalski, Jamey Stegmaier
 • Kiadók:  Arclight, Albi, Ghenos Games, Matagot, Delta Vision Publishing, Korea Boardgames co., Ltd., Galápagos Jogos, Feuerland Spiele, Stonemaier Games, Maldito Games, Crowd Games, Playfun Games, PHALANX, Surfin' Meeple China, Angry Lion Games, Geekach Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 12.8 cm x 29.8 cm x 7 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: lengyel
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: cseh
 • German edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: német
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • Angry Lion Korean edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: Korean
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
 • Korea Boardgames Korean edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 30 cm x 12.9 cm x 7 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: ukrán
  • Méretek: 13 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 0.7 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Scythe - Csapás a fellegekből kiegészítő társasjátékhoz