Az élet játéka
Az élet játéka
Videó beküldése

Az élet játéka társasjáték

társasjáték, 1960
Értékelem!

Az élet játéka egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a szimuláció és az események mechanizmusokra. Kormányozd autódat a bajtól távolra, mindig válassz jól és akkor...

Az élet játéka egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a szimuláció és az események mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Kormányozd autódat a bajtól távolra, mindig válassz jól és akkor a gazdagok közt vonulhatsz vissza, ebben az ügyességet igénylő és lehetőségeket rejtő izgalmas játékban! Autózz körbe a táblán, közben gyarapodj, gyűjts értékes életzsetonokat, miközben akár családot is alapíthatsz! De ha a rossz mezőre lépsz, akár egész életed romba dőlhet! A játék magyar nyelvű.

Forrás: Kockamanó
Egy felhasználó és 17 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 7 000 Ft-tól
 • 18 ajánlat

Kategória: Közgazdaság, Gyerek játék, Elektronika
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Szimuláció, Események

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Az élet játéka társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Az élet játékalorand.balint, Zalaegerszeg

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Zalaegerszeg! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Hibátlan állapotú, magyar kiadás. Személyesen Zalaegerszegen tudom átadni, vagy fox, packeta, mpl a vevő költségére.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Az élet játéka társasjáték videók (5)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Pcs

  2022-12-27 23:50:26

  Sok modern, komplex játék mellett nemrég ez a játék is előkerült, illetve a 90-es évekből származó változata.

  Gyerekeknek, kezdő játékként szerintem jó választás, mivel elég látványos, igényes kivitelezésű, van némi (minimális) döntési helyzet, nem csak dobok-lépek. Természetesen nagyon nagy benne a szerencsefaktor, de ez jól áll a játéknak. Mi felnőttként is jól szórakoztunk, egy laza kikapcsolódásnak tökéletes volt.

 • umfuhrerrichard

  2022-03-07 13:40:51

  Innen le tudod tölteni.

 • ferienhausnocki

  2022-03-07 11:09:45

  Fel tudná tölteni valaki a magyarnyelvű játékszabályt?

 • ferienhausnocki

  2022-03-07 11:09:01

  Fel tudná tölteni valaki a magyarnyelvű játékszabályt?

 • MaRo

  2022-03-05 12:25:23

  Azt még lefelejtettem, hogy szerintem erősen túl van árazva a játék. Bár vannak mütyürök és 3D elemek is.

  Bár a doboz és maga a játék egész szép de ettől függetlenül 10k forintot számomra sosem fog érni.

  Bár a nagy téli tesco leárazásoknál megakadt rajta a szemem akcióban de annyira még akkor sem foglalkoztatott hogy ne találjak nála sokkal jobbat a polcon. Szóval maradt a boltban és jó eséllyel a házi polcra sosem fog felkerülni.

  Számomra nehéz elképzelni, hogy ez rendszeresen előkerüljön felnőttek esetében.

  Ha lesz gyerkőc és lényegesen lemegy az ára akkor esetleg újragondolom a megvételt de mivel nem biztos, hogy a legjobb üzenetet hordozza lehet még akkor sem kerül a kosárba🤣

 • MaRo

  2022-03-05 12:13:35

  Ezt a játékot régebben unokaöcséméknél próbáltam ki. Ahogy játszottunk nekem kicsit átdolgozott gazdálkodj okosan volt más témával, ugyanis itt egy életet játszol le és a tipikus elemeket úgymond a játék az utadba sodorja és kb ez van ha kell ha nem.

  Gondolok itt házvásárlásra, családalapításra, gyerekekre.

  Ezen kívül helyenként döntéseket is hozhatsz, elmész egyetemre vagy sem, karrierváltás. Azonban abból az egy játékból amit játszottunk nekem úgy tűnt,, hogy megvannak a fix jobban járós ösvények. Szóval minimális döntéseket kell meghozz és azok is általában egyértelműen visznek közelebb vagy távolabb a győzelemhez.

  A játék szinte csak jutalmaz emlékeim szerint, persze vannak kiadások hitelek de összességében nem igazán van benn e nagy kihívás, gondolkozás csak mész és időnként utat választasz mondhatni veszély nélkül. Ezért lett ez nekem gazfálkodj okosan feeling bár tény annál azért mégis csak jobb.

  Annyira nem érzem ezt az élet játékának mert a valö világban azért nem mennek ennyire gördülékenyen a dolgok az esetek többségében. Kicsit olyan amerikai álom szinten mozog és elképzelhetőnek tartom, hogy ennek hatására a gyerekek sokkal hamarabb szeretnének felnőni mintha az nagyobb móka lenne. Habár kétségtelen vannak előnyei a felnőttlétben de azért szerintem a gyerekeknél még mindig nagyobb az aranyélet.

 • zkbali

  2021-03-21 19:42:14

  Gyerekkorunkban nagyon szerettük, akkor még Game of Life címen (úgy látszik, most már ezt is le kell fordítani :D). Tény, hogy nem egy gondolkodós, modern társas, de jól bele tudja élni magát az ember. Azért mégiscsak több döntési szituáció van benne, mint mondjuk egy Gazdálkodj okosanban, és talán nem is annyira agresszív kiszorítós, mint a Monopoly. Lehet, hogy a gyerekekkel ki kellene próbálnunk, csak már nem tudom, hol lehet... :)

 • gavlak82

  2021-03-21 16:42:14

  Klasszikus családi játék. Annyival jobb, hogy nem megyünk körbe-körbe, mint pl. a Gazdálkodj okosannál. Dobókocka helyett szerencsekerék van. A játékosjelölőkkel (1 mm-es kartonkorong kb. ) kéne pörgettyűzni, de első pörgetésre elszállt a semmibe, így azokat nem használtuk. Jól van balanszolva az egyetemi és karrier fizetés kártyák és hűen tükrözik a mo-i fizetéseket. Tarthatunk kis kedvencet, házasodhatunk, gyerekeket "toborozhatunk" :), házakat vehetünk (amiket a végén eladhatunk)..szerencsekártyákat húzogathatunk, mini játékok keretében, ezek egyszerű szólj hozzá valamit periódusból állnak. Az győz, akinek a legtöbb pénze marad a végén, nem az, aki elsőként ér célba. Fikarcnyi autónkkal száguldozhatunk végig a pályán, iciri-piciri fröcsöntött bizbaszokkal, melyek kezeléséhez sebészi csipesz javasolt. A tábla színes, szép. A 90-es èvekben nagy népszerűségnek örvendett a Hotellel egyetemben. Ha nincs kedvünk gondolkodni, akkor előkerül a polcról.

 • antoska.laura

  2020-04-17 01:21:19

  Azért szeretem ezt a játékot, mert bele tudom magam élni és alakíthatom az életemet, ahogy én szeretném közben történnek velem életszerű váratlan helyzetek is. És el tudom képzelni, hogy mi lenne akkor ha ezek ténylegesen megtörténnenek velem. Sokat szoktunk nevetni a családdal amikor ezt játszuk.

 • gyd

  2020-03-28 10:30:05

  Ez tulajdonképpen egy drága Gazdálkodj okosannak tűnik számomra. De azért annál sokkal életszerűbb, hiszen nem az van, hogy körbe-körbe járunk a mezőkön, hanem egy tényleges életutat épít fel a karrierek, család, házastárs, gyerekek stb. segítségével.

  A pörgetés szerintem felüdülés a sok kockadobásos játék után, szóval ez egy kreatív elem.

  Egyébként pont az életszerűsége miatt szerintem jót lehet szórakozni vele. Bele tudjuk élni magunkat, bele tudjuk képzelni magunkat az egyes helyzetekbe, mert mi magunk is átélünk egyes helyzeteket, vagy legalább egy közvetett módon találkozunk más helyzetekkel. Szerintem kellenek néha az ilyen játékok is, ahol nem igazán kell komoly stratégiákat felépíteni, hanem csak pörgetünk, szórakozunk egy jót, és kész. Szépen felépített játék, valószínűleg komoly nosztalgiafaktor is van már benne, de én külön nem venném meg ennyi pénzért. Akinek van otthon, annak lehet főként nagy élmény.

 • jenei.balazs87

  2019-09-03 14:59:48

  Olyan klasszikus, mint a Monopoly vagy a Gazdálkodj okosan. Bevezető családi játéknak alkalmas, de a túlzott egyszerűsége és a szerencsefaktor miatt másra nem igazán jó. :) Én a 90-es évekbeli verziót ismerem, és az grafikailag szép volt. Külön extrát adtak ehhez a táblát 3D-sé tevő kis dombok. Úgy emlékszem, az életbiztosításokkal lehetett mindig nagyot kaszálni. :)

 • saxomusic

  2019-07-17 20:03:01

  Először gimiben játszottam vele, egy közös nyaralás alkalmával a barátnőimmel. Rengeteget játszottunk vele és nagyon élveztük. Nem bonyolult, egyszerű a játékmenete, a játékidő sem hosszú. A pörgetős része nagyon tetszik, lehetővé teszi, hogy ne veszítsük el a dobókockát. :) A szerencsefaktor igen erős, mely a laphúzásban és a pörgetésben nyilvánul meg, de utána mi dönthetünk, hogy merre indulunk, és mit szeretnénk elérni a játék során.

Az Az élet játéka társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 óra
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Reuben Klamer, Bill Markham
 • Kiadók:  Milton Bradley, Hasbro, Winning Moves Games (USA), Alga, John Sands Pty Ltd, Estrela, Kod Kod, Basic Fun, Inc., MB Giochi, MB Spellen, Target, MB Spiele, Juegos Scala SA, Korea Boardgames co., Ltd., MB Jeux, El Greco, MB Juegos, MB spel, Tomy Company, Ltd. (Takara Tomy)
 • Elérhető nyelvek:  cseh, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, (semleges), török, bolgár

Alternatív nevei


Kiadások

 • MB Spellen Dutch edition 1960
  • Kiadás éve: 1960
  • Nyelv: holland
 • Milton Bradley English edition 1960
  • Kiadás éve: 1960
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 38.1 cm x 50.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Alga Swedish edition
  • Kiadás éve: 1965
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 34 cm x 45.5 cm x 5 cm
 • MB Spellen Dutch edition 1965
  • Kiadás éve: 1965
  • Nyelv: holland
 • The Game of Life
  • Kiadás éve: 1972
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 34.2 cm x 50.7 cm x 5.2 cm
 • MB Spellen Dutch edition 1978
  • Kiadás éve: 1978
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 32 cm x 51 cm x 5 cm
 • MB Spiele German edition 1978
  • Kiadás éve: 1978
  • Nyelv: német
  • Méretek: 32.2 cm x 50.5 cm x 5.2 cm
 • Milton Bradley English edition 1978
  • Kiadás éve: 1978
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30 cm x 50.6 cm x 5.2 cm
 • Milton Bradley French Canadian edition 1978
  • Kiadás éve: 1978
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 49.5 cm x 60.3 cm x 5.1 cm
 • Milton Bradley English edition 1979
  • Kiadás éve: 1979
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30.5 cm x 50.8 cm x 5.1 cm
 • Milton Bradley English edition 1981
  • Kiadás éve: 1981
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 51 cm x 30 cm x 5.5 cm
 • Milton Bradley English edition 1982
  • Kiadás éve: 1982
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30.5 cm x 50.8 cm x 5.1 cm
 • MB German edition 1984
  • Kiadás éve: 1984
  • Nyelv: német
  • Méretek: 32 cm x 50.5 cm x 5.5 cm
 • MB Spanish edition
  • Kiadás éve: 1984
  • Nyelv: spanyol
 • MB Spellen Dutch edition 1984
  • Kiadás éve: 1984
  • Nyelv: holland
 • Milton Bradley English (UK) edition 1984
  • Kiadás éve: 1984
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 32.3 cm x 50 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • MB Spellen Dutch edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 32 cm x 50 cm x 5 cm
 • Milton Bradley English edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30.5 cm x 50.8 cm x 5.1 cm
 • El Greco Greek edition 1990
  • Kiadás éve: 1990
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 49.8 cm x 50.8 cm x 5.1 cm
 • Milton Bradley English edition 1991
  • Kiadás éve: 1991
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.8 cm x 50.8 cm x 5.1 cm
 • Milton Bradley English (NZ) edition 1991
  • Kiadás éve: 1991
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 32.5 cm x 51 cm x 6 cm
 • Milton Bradley English (UK) edition 1991
  • Kiadás éve: 1991
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 50.2 cm x 31.8 cm x 5.1 cm
 • MB Jeux French edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: francia
 • MB Spellen Dutch edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 31.5 cm x 50.5 cm x 5 cm
 • MB Spiele German edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: német
  • Méretek: 32 cm x 50.5 cm x 5 cm
 • Milton Bradley Greek edition
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: görög
 • Milton Bradley French-Canadian edition 1993
  • Kiadás éve: 1993
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6 cm
 • MB Jeux French edition 1997
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: francia
 • MB Spellen Dutch edition 1997
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: holland
 • MB Spiele German edition 1997
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: német
  • Méretek: 26.8 cm x 40 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1 kg
 • Milton Bradley English edition 1997
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: angol
 • Basic Fun edition 1998
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: angol
 • Milton Bradley Croatian edition 1998
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: (semleges)
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6 cm
 • Milton Bradley Finnish edition
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Milton Bradley/Hasbro English Collector's Edition
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 10.2 cm
 • MB Spellen Dutch edition 2001
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: holland
 • Hasbro English Family Game Night edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.7 cm x 40 cm x 6.4 cm
 • Hasbro English Special Collector's Edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 10.2 cm
 • Hasbro English Vintage Collection wooden book edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 26.7 cm x 8.9 cm
 • MB Greek electronic edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: görög
 • Milton Bradley English edition 2007 with Safe Rte. / Risky Rd.
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 40.1 cm x 26.7 cm x 6.6 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: bolgár
 • French edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: francia
 • MB German edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • MB Spiele German Spongebob Squarepants edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: német
 • MB Spiele Romanian edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: román
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 7 cm
 • Milton Bradley Estonian edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 40.1 cm x 26.8 cm x 6.4 cm
 • MB Dutch edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.9 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Hasbro French 50th anniversary edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Hasbro Polish edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 27 cm x 27 cm x 5 cm
 • Winning Moves Classic Reproduction edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 34.3 cm x 50.2 cm x 5.7 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 40.1 cm x 26.7 cm x 6.6 cm
 • English electronic edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26 cm x 40 cm x 5.1 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
 • Hasbro Dutch electronic edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 26.8 cm x 40.8 cm x 5.5 cm
  • Súly: 1 kg
 • Hasbro German edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Hasbro German editon 2014 with Minions figures
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 5.2 cm
 • Hasbro German edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 6.5 cm
 • Hasbro German edition 2015
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27 cm x 40 cm x 5.2 cm
 • Destins, le jeu de la vie
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
  • Súly: 0.8 kg
 • English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 40 cm x 26.7 cm x 5 cm
 • Hasbro/Tomy Japanese Shonan Jump 50th Anniversary edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: japán
 • Estrela / Hasbro Portuguese edition
  • Nyelv: portugál
 • Estrela Monica Edition
  • Nyelv: portugál
 • Hasbro Brazilian edition
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 25.6 cm x 49.5 cm x 4.7 cm
 • Hasbro German edition
  • Nyelv: német
 • John Sands / Milton Bradley Australian English edition
  • Nyelv: angol
 • Juegos Scala SA Spanish edition
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 31 cm x 50 cm x 5 cm
 • Kod Kod Hebrew edition
  • Nyelv: héber
 • MB Giochi Italian edition
  • Nyelv: olasz
 • MB Italian edition
  • Nyelv: olasz
 • MB spel Swedish edition
  • Nyelv: svéd
 • Milton Bradley Czech blue box edition
  • Nyelv: cseh
 • Milton Bradley Hungarian edition
  • Nyelv: magyar
 • Milton Bradley Russian blue box edition
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 26.7 cm x 40.4 cm x 6.5 cm
 • Milton Bradley Turkish blue box edition
  • Nyelv: török
 • Milton Bradley Turkish edition
  • Nyelv: török
  • Méretek: 26.7 cm x 40 cm x 6.3 cm
 • Target Exclusive Edition
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Az élet játéka társasjátékhoz