Rettegés Arkhamban
Rettegés Arkhamban
Rettegés Arkhamban
Rettegés Arkhamban
Videó beküldése

Rettegés Arkhamban társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Rettegés Arkhamban egy összetett társasjáték, 1 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 4 óra is lehet. A játékot 2006-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb gémer játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek...

A Rettegés Arkhamban egy összetett társasjáték, 1 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 4 óra is lehet. A játékot 2006-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb gémer játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szerepjátszás, a pakli tervezés, a kockadobás és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

A Delta Vision leírása:

Az Arkham Horror társasjáték során a játékosok az 1920-as évek külöféle alakjainak (gengszterek, egyetemi professzorok, tolvajok, rendőrök, hivatalnokok és még néhány) bőrébe bújva kezdenek nyomozni az Arkham városában történt furcsa esetek után. Minden szereplőnek más képességei vannak, amiket más-más helyzetekben használhat hatékonyan. A játék folyamán szereplőink a legkülönfélébb misztikus lényekkel, szörnyekkel találkoznak, és azon igyekeznek, hogy a várost elözönleni készülő gonoszt legyőzzék.

Forrás: Delta Vision
Az üzletekben most 13% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 9 000 Ft-tól
 • 17 ajánlat

Kategória: Kaland, Horror, Harc, Könyv alapú
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kooperatív, Szerepjátszás, Pakli tervezés, Kockadobás, Pontról pontra mozgás, Solitaire, Lose a Turn, Események, RES-02 Stat Check, Finale Ending

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Rettegés Arkhamban társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Rettegés Arkhambankriszti21, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

Párszor játszott, tökéletes állapotú. Nem kerül elő, így megválnék tőle.

0 érdeklődő


Rettegés ArkhambanKissG17, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Doboza polckopott

5 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (3)

Rettegés Arkhamban társasjáték videók (11)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb gémer játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2006

Kommentek

Kommentek

 • Lengyel

  2021-09-01 15:34:29

  Helyenként túl sok szabály, amiket játék közben követni kell(ene). Ezen túl lehet lendülni.

  Szerencse kell hozza, de hát ameri.

  A játék néha átfordul igazi szenvedéspornóba, mert "megin`egy kapu meg egy (vagy több...) nyűves szörny..." :D mi szeretjük, ha fááááj... :D

  A hangulata remek, jó alámerülni ebbe a világba 2-3-4 stb órára.

 • Csiracsirke

  2021-05-29 12:05:57

  A Rettegés Arkhamban volt az első modern társasjáték amivel játszottam igazából ennek hatására szereztem be az Eldritch Horror-t. 16 karaktert irányíthatunk és 8 mérhetetlen vén közül választhatunk. A karakterek szépen ki vannak dolgozva háttértörténettel ami jol megadja a játék hangulatát. A játék során Arkham városát járhatjuk be a nyomozóinkkal, a fő feladatunk hogy kapukat zárjunk be vagy pecsételjünk le közben mindenféle szőrnnyel küzdjünk meg illetve hogy megakadályozzuk a mérhetetlen vén felébredését. A városon kívül idegen dimenziokban is teljesíthetünk próbákat ebben segitségünkre lesznek társak és különböző eszközök és varázslatok. Remek kooperatív játék annak ajánlom akiket nem tántorit vissza a magas szerencsefaktor illetve azoknak akik szeretik a Lovecraft által teremtett világot.

 • nemeth.fruzsina93

  2020-02-14 15:15:32

  Bár az idegeinkkel szokott játszani és néha lehetetlen helyzeteket szül (tényleg kell hozzá egy nagy adag szerencse), de jól összeszokott társasággal élvezetes a játék. Örülök, hogy kiadták magyarul is, így könnyebben átrágtuk rajta magunkat. :)

 • mvotir

  2020-02-05 15:21:23

  Bár nagyon sok kritika éri, amiért nagy a szerencsefaktora és nagyon hosszú tud lenni egy játékalkalom, ennek ellenére a legjobb ameri típusú játékok között tartom számon. Maga a játék hangulata annyira magával ragadó, hogy engem kárpótol minden hibájáért. A helyszínkártyák, különböző Mérhetetlen Vének, folyamatos játékmódosító lapok miatt pedig óriási az újrajátszhatósága, mindig más a játék.

  A szabálytanulás elég hosszú, akkor is felmerülhet kérdés, amikor már többször is játszottunk a játékkal. Volt olyan része, amit egy évig rosszul játszottunk, anélkül, hogy feltűnt volna, de amikor másoknak tanítottuk, ők rákérdeztek és ekkor realizáltuk a hibánkat.

  Kezdő játékosoknak nem ajánlom, csak ha elég „elvetemültek” rögtön egy ilyen komplex és hosszú játéknak nekiállni, a többieket elijesztheti a szabályrendszer és a végtelenbe nyúló játék. Egyik szabálymagyarázatunk alkalmával például – bár akikkel játszottunk, szívesen hallgatták és tanulták a szabályokat – sikerült hosszú időre elijesztenünk apukámat és öcsémet a társasoktól, akik fültanúi voltak a hosszas magyarázatnak és később a 3-4 órás játéknak is. Azóta is nehezen győzöm meg őket egy új társasjátéknál, hogy csatlakozzanak, mert „Ez nem olyan”. :D

  Mivel elég történetközpontú a játék, érdemes az H.P. Lovecraft munkásságát nem ismerőket beavatni nagyvonalakban, hogy milyen világban játszódik a játék alkalmával közösen írt sztorink. Utána pedig irány portálokat zárni és szörnyeket ölni halomra. De előtte azért tanuljuk meg, hogyan ejtsük ki, hogy Cthulhu (szegény gyakran lesz „Kutulu” vagy „Kululu” :D ).

  A kooperatív játékok szerelmeseinek szerintem érdemes kipróbálnia, itt annyira nem könnyű Alfának lenni („megmondóembernek”, aki a kooperatív játékokban átveszi az irányítást), mint az euro típusú kooperatív játékoknál, ami szerintem pont a szerencsefaktor miatt lehetséges. Nehéz nyerni, de annál nagyobb sikerélmény, amikor végre győzedelmeskedünk.

  Ami még nagyon pozitív a játékkal kapcsolatban, hogy a karakterek között, akiknek a bőrébe bújhatunk, sok nő szerepel, mindenféle foglalkozással és különleges képességgel (és ez nem hat erőltetettnek, mint például egy Ms. Monopolynál). Nincs „haszontalan” karakter, és nincs „legerősebb” karakter sem. Szerintem jól balanszoltak a szerepek, a különböző Mérhetetlen Véneknél úgyis különböző stratégiát kell felállítani, amikhez más-más típusú karaktereket érdemes vinni.

  A hangulat fokozására pedig nagyon jó zenei aláfestéseket lehet találni interneten, sok lejátszási lista van, akár „Arkham Horror”-ra, „Cthulhu Wars”-ra, „Eldritch Horror”-ra vagy „Elder Sign”-ra keresünk. Ha pedig hozzám hasonlóan beleszeretsz a lovecrafti világba, akkor nagy szerencséd van, mert jelenleg csurig van a piac „kutulus” játékokkal, érdemes szétnézni közöttük.

  Mindenképp érdemes kipróbálni, testvérével, az Eldritch Horrorral egyetemben. Nagyon hasonlítanak egymásra, mégis vagy „arkhames” vagy „eldritches” valaki, aki az egyiket szereti, a másikat nem szokta. Aki pedig egyiket sem szereti, az valószínűleg a két játék alkalmával valami egészen iszonytató Mérhetetlen Vénnel találkozott és sajnálatos módon megőrült.

 • Westfalien

  2019-09-10 07:26:15

  Alapmű.

  Nem véletlen, hogy már a 3. kiadás is megérkezett tavaly. Újat nehéz mondani. Én azt emelném ki, hogy a játékon látszik az alaposság, a kifinomult játékmechanika, a kibalanszoltság, a szerető gondosság amivel alkották. A szerencse jelen van, de szerintem legtöbb esetben nem ezen múlik, hogy nyerünk-e. Csak azoknak nem ajánlom akiknek ez illetve a hosszú játékidő probléma. Mindenki más azonban tegyen vele egy próbát még akkor is ha a betanulás időigényes.

 • nemeth.antal.nemethszerviz

  2019-09-03 16:14:22

  Az egyik első játék a társaságban. Nagyon szeretjük. Rengeteg játékunk van már benne. Elég bonyolult játék, sok a szabály de azért feldolgozható. Játék közben sok mindenre kell figyelni, hogy az ember valóban szabályosan játsza. Ha bele tudod magad élni nagyon jó hangulata van. Mi hárman játszottuk. Talán még négy főre is ajánlom, de annál többre már nem. Így is nagyon hosszú játék.

 • jenei.balazs87

  2019-09-02 15:32:32

  Hogy is mondjam csak finoman... Nem miatta kedveltem meg a kooperatív játékokat. :) Biztos jó, csak az első, 6 órán át tartó próbajáték + a horroros köntös (szemben pl. a pandemices vírusirtással) sajnos nem nyerte el a tetszésemet. A variációs lehetőségek és az agyégetési faktor viszont abszolút benne van. :)

 • cuf87

  2019-02-22 11:11:42

  Nehéz megmondani, hogy jobb-e. Teljesen más, ez egy teljesen új játék. Én mind a kettőt szeretem.

  A tábla valóban fura volt nekem is, de csak elsőre, a story meg nagyon nagy pluszt ad az élményhez és hogy beleolvadj a világba. Nem lett kevésbé összetett a játék, talán csak egy kicsit. Viszont sok olyan mechanizmus kikerült belőle, amitől a második néha egy kicsit vontatott tudott lenni.

  Ha össze kellene foglalnom a különbésget, akkor könnyebb megérteni, pörgősebb és jobban beszippant a világába. Mindenképp érdemes kipróbálni. :)

  Azért most sem túlozták el az insertet.... A The GiftForge insertjét tuti beszerzem még hozzá!

 • lendvai.nikolett.88

  2019-02-21 09:45:54

  Jobb a másodiknál? Miben különbözik?

  Engem valamiért riaszt, hogy történeteket kell végigjátszani, és a tábla sem gyözött meg, de még nem próbáltam.

  Valamint én nagyon szeretem a 2. kiadás összetettségét, és ha jól tudom ezen változtattak a harmadik kiadásra.

 • cuf87

  2019-02-16 19:44:28

  A harmadikat próbáltátok már? Imádjuk!!

 • lendvai.nikolett.88

  2018-02-17 15:09:05

  Szerintem az egyik legjobb játék ;) akit nem riaszt el a sok tartozék és a hosszabb szabálykönyv, az mindenképp vegye meg.

  Nyilván a magyar verziót érdemes, mert rengeteg szöveges rész van. Duncwich kiegje is fent fan magyarul. Sajnálom hogy a többi kiegészítőt nem fordították le és nem is jönnek ki magyarul. Mi elkezdtük home made fordigatni, mert akad olyan akinek akadály az angol.

  Imádjuk a karaktereket a történetet a szörnyeket ha épp nem akarnak felfalni.... stb

  Jól kitalált kis játék. Akik rászánják az időt és azt h megtanulják, nem fognak csalóni. Mi hárman vettük, ketten már az ismerkedés napján el akarták adni :D majd csak belemélyedtünk és ez lett a kedvenc és már fordigatjuk a kiegészítőket.... csak ennyire bejövős ;)

 • kistoka87

  2017-05-15 19:58:29

  Nekem ez az abszolult kedvenc! Meg volt angolul is, de hogy tudjunk játszani, angolul nem tudó barátokkal is, megvettük magyarul is :)

A Rettegés Arkhamban társasjáték és kiegészítői (22)

 • Arkham Horror: Dunwich Horror Expansion társasjáték Kiegészítő

  Hallottál már Dunwich városáról? A Dunwich Horror a Rettegés Arkhamban játék második kiegészítője, mely az eddigiektől eltérően immár az alapjátékkal egyező méretű és ezáltal több minden is fér el benne. Lássuk mik is ezek. Alapvető újdonságok A kiegészítő az alapvető törvényeknek engedelmeskedve mindenből (Nyomozók, Nagy Öregek, Szörnyek) tartalmaz...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 240 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: Curse of the Dark Pharaoh Expansion társasjáték Kiegészítő

  „Ekkor jött elő Nyarlathotep Egyiptomból. Senki se tudta megmondani, ki volt ő, de annyi biztos, hogy ősi vér csörgedezett az ereiben, és úgy nézett ki, mint egy fáraó.” Az Arkham Horror (Rettegés Arkhamban) játék első kiegészítőjének újradolgozott kiadása ismét elhozza a rettegett egyiptomi kiállítást Arkham városába. Ezúttal a bátor nyomozókra még...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 240 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Arkham Horror: The King in Yellow Expansion társasjáték Kiegészítő

  Láttad már a Sárga Jelet? A The King in Yellow a Rettegés Arkhamban című játék harmadik kiegészítője, mely az előző kiegészítőket követve rengeteg új kártyát tartalmaz, valamint egy teljesen új szabályvariánst. De ne is rohanjunk ennyire előre, lássuk inkább, hogy pontosan mi is rejtezik a dobozban. Három játékmód egyben A kiegészítőt kétféleképpen lehet...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Arkham Horror: Kingsport Horror Expansion társasjáték Kiegészítő

  Vajon milyen vizek uralják Kingsport partjait? A Kingsport Horror a Rettegés Arkhamban játék negyedik kiegészítője, a Dunwich Horror hagyományait követve szintén nagy dobozban és rengeteg újdonsággal. Mindenből egy kevés újat beletettek a készítők a dobozba, ahogy azt a nagy dobozos kiegészítőknél megszokhattuk és még egy kis pluszt. Térkép A Dunwich...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: The Black Goat of the Woods Expansion társasjáték Kiegészítő

  Az utóbbi néhány hónap során többen is eltűntek Arkham elhagyatottabb, vadabb környékein. A rendőrség szerint az eseteknek közük van egymáshoz. Azt tanácsolják, senki ne merészkedjen ki sötétedés után, a közeli erdőt pedig végképp kerülje el mindenki. Nem tudják, még csak nem is sejtik, mi rejtőzik a rengetegben… Az erdő szörnyetege mozgolódik… Az Arkham...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Arkham Horror: Innsmouth Horror Expansion társasjáték Kiegészítő

  Massachusetts mellett fekszik Innsmouth kicsiny halászfaluja. A Marsh család a legnagyobb tiszteletnek örvend, nem véletlenül. A település ugyanis nem az, aminek látszik és ők a titkok tudói és őrei. A falut nem egyszerű emberek lakják, hanem a Nagy Öregek mélytengeri lényei, akik azért dolgoznak, hogy felébresszék mesterüket. Egy ilyen helyen a nyomozók...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: The Lurker at the Threshold Expansion társasjáték Kiegészítő

  Tyne Glancy nyomtalanul eltűnt a kórházból, majd hat nap múltán visszatért. Senki sem tudja, merre járt, hogyan hagyta el a kórházat, vagy hogy mit csinált ez idő alatt. Csupán annyi biztos, hogy a súlyos szívbetegsége elmúlt és kiemelkedő fizikai egészségnek örvend. Ám lelkileg összetört: állítása szerint egy rémálomba illő világban járt és az árnyék...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 240 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: The Dark Pharaoh (Herald) társasjáték Kiegészítő

  From Fantasy Flight's website : "Know, O Thief, that these things are mine. For I am the Dark Pharaoh, him of the Crawling Chaos. Take what is mine and your blood will boil in your skin. As I reveal to you my Other Faces and my True Glory." This is an official Herald, published by Fantasy Flight Games (originally only on the website, later also in Arkham...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: The Dunwich Horror (Herald) társasjáték Kiegészítő

  From Fantasy Flight's Website : Let me tell ye suthin - Some day yew folks'll hear a child o' Lavinny's a-callin' its father's name on the top o' Sentinel Hill! - Wizard Whateley This is an official Herald, published by Fantasy Flight Games (originally only on the website, later also in the Arkham Horror: Miskatonic Horror Expansion), to be used when using...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: Penny Arcade Characters társasjáték Kiegészítő

  From Penny Arcade comes the fabled Investigator Johnathan "Gabe" Gabriel, Investigator Tycho Erasmus Brahe, and Guardian Anne-Claire. These are official expansions from Fantasy Flight Games to be used with games of "Arkham Horror". Investigator Johnathan "Gabe" Gabriel Rules Summary : Home -- River Docks 4 Sanity 6 Stamina 2 Focus Fixed Possessions : $6...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Arkham Horror: Miskatonic Horror Expansion társasjáték Kiegészítő

  Miskatonic tanárai szembekerültek az őrülettel és a sötétséggel. Sokkal többet tudtak meg, mint szabad lett volna. Újabb mélységeit fedezték fel a rettegésnek. Dunwich, Kingsport és Innsmouth rémségei még többet mutatnak magukból, mint valaha. Az egyiptomi ásatások új ereklyéket fedtek fel, melyekért a Sötét Fáraó el fog jönni. A Fekete Kecske kultusza...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 240 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: The Curse of the Dark Pharaoh Expansion (Revised Edition) társasjáték Kiegészítő

  Game description from the publisher: Explore ancient mysteries with The Curse of the Dark Pharaoh (Revised Edition)! This updated and revised version of the 2006 Arkham Horror expansion adds a terrible threat to your game in the form of the Dark Pharaoh and his mysterious artifacts. With new Exhibit Item and Exhibit Encounter cards, players can uncover the...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: Oliver Grayson (Ally) társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 240 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Komplexitás: 3/5
 • Arkham Horror: Dance of the Damned (Mythos) társasjáték Kiegészítő

  Want to raise the stakes? The novel, Dance of the Damned, introduces a mythos card of the same name that begins in play, presenting a persistent challenge for investigators. Like a ticking time bomb, the Dance of the Damned is ever increasing in power, growing stronger every time an investigator spends a Clue token or resolves a Headline mythos card. If...

  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: Arkham Nights 2010 Promotional Ancient One Cards társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 240 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Arkham Horror: Arkham Nights 2011 Promotional Ancient One Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 240 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Vermont Horror Expansion (fan expansion for Arkham Horror) társasjáték Kiegészítő

  I think I am going crazy. It may be that all I have ever written you is a dream or madness. It was bad enough before, but this time it is too much. They talked to me last night - talked in that cursed buzzing voice and told me things that I dare not repeat to you... Vermont Horror is an unofficial fan-created expansion to Arkham Horror, based on the H.P....

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 5/5
 • Arkham Horror: Arkham Nights 2012 Promotional Ancient One Card társasjáték Kiegészítő

  • Komplexitás: 3/5
 • The Door to Saturn (fan expansion to Arkham Horror) társasjáték Kiegészítő

  The struggle against the Ancient One takes the investigators out of Arkham and into the darkest corners of the globe. But the aeons-worn ruins of pre-human civilizations hold nameless horrors against which even the miracles of modern science offer little protection... The Door to Saturn is a fan-made expansion for the Fantasy Flight Games board game Arkham...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 5/5
 • Cult of the Golden Scarab (fan expansion for Arkham Horror) társasjáték Kiegészítő

  Cult of the Golden Scarab is a fan-made expansion for the Fantasy Flight Games boardgame Arkham Horror. This expansion deals with events surrounding the re-opening of the 'Legacy Of The Pharaohs' exhibition, one year after that exhibition closed in appalling circumstances. Once again it falls to a small band of investigators to risk life, limb and sanity...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 5/5
 • Eldritch Horror társasjáték

  Közel a világvége! Ismét egy H.P. Lovecraft világában helyet kapott játék, a Fantasy Flight jóvoltából. Jártunk már múzeumban, elhagyatott kúriákban, sőt, Arkham városában is megküzdhettünk a Mérhetetlen Vénekkel, a világ sorsáért. Hogyan lehet még ezt fokozni? Nos, ideje újra belebújni a rettenthetetlen nyomozók bőrébe, ezúttal az egész világ a...

  • Játékidő: 240 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 240 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Eldritch Horror társasjáték 18000 Ft-tól! - 7 felhasználó és 28 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Rettegés Arkhamban 3. kiadás társasjáték

  A GenCon 2018 egy újabb csodás bejelentése volt az Arkham Horror társasjáték harmadik kiadásának a megjelenése. A hallottak alapján a fejlesztőknek sikerült minden leckét megtanulniuk az előző kiadás hátrányosságaiból, illetve alapul vették a többi Lovecraft játék erősségeit és gyengeségeit és úgy tűnik sikerült belőlük kihozni egy releváns frissítését a...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Rettegés Arkhamban 3. kiadás társasjáték 25000 Ft-tól! - 2 felhasználó és 23 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 - 4 óra
 • Játékosok:  1 - 8
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Kevin Wilson, Richard Launius
 • Illusztrátor:  Kevin Wilson, Richard Launius, Kurt Miller, Brian Schomburg, Scott Nicely, Patrick McEvoy, Anders Finér, Henning Ludvigsen, Rafał Hrynkiewicz, Vlad Ricean
 • Kiadók:  Fantasy Flight Games, Heidelberger Spieleverlag, Nexus, Edge Entertainment, Ubik, Arclight, Galakta, Giochi Uniti, Delta Vision Publishing, Korea Boardgames co., Ltd., Smart Ltd, Wargames Club Publishing, Hobby World, ADC Blackfire Entertainment
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 30.5 cm x 30.5 cm x 10.2 cm
 • English first edition
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2.5 kg
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2.4 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2.4 kg
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Russian first edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Czech first edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2 kg
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 30.5 cm x 30.5 cm x 10.2 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Czech second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English third edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Russian second edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Russian third edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Italian second edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Hungarian edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Rettegés Arkhamban társasjátékhoz