[redacted]
Videó beküldése

[redacted]

Társasjáték, 2014
Értékelem!

A [redacted] egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kő-papír-olló, a szövetségek, a pakli tervezés, a terület mozgatás és a rejtett szerepek mechanizmusokra.

A [redacted] egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kő-papír-olló, a szövetségek, a pakli tervezés, a terület mozgatás és a rejtett szerepek mechanizmusokra.

Kategória: Blöff, Kémek / Titkosügynökök
Mechanizmus: Kő-Papír-Olló, Szövetségek, Pakli tervezés, Terület mozgatás, Rejtett szerepek

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Szabálykönyvek (1)

[redacted] társasjáték videók (5)

Kapcsolódó cikkek

 • A társasjáték soha nem fog kihalni [Telex.hu]

  2021.02.16. 10:00:00 / Érdekes, 2021

  A társasjáték néhány éve óriási divat Magyarországon is, rengetegen ébrednek rá, hogy van élet a Gazdálkodj okosan!-on, de még a Catan telepesein túl is. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a társasjáték-tervezők legszűkebb elitjében ott van egy

Kommentek

Kommentek

 • laczkodavid

  2020-10-17 20:03:50

  A [REDACTED] egy magyar fejlesztésű Bang!-hez hasonló mechanikájú kémjátszma, amely már Kickstarteren futott be. A három egyetemista játéka akkora sikert aratott, hogy azóta már több kiegészítője is megjelent.
  A népszerűség teljesen érthető, ebben a játékban sem lehet tudni, hogy ki kivel van. A játék a klasszikus hidegháborúban játszódik, és egy háromemeletes épület a helyszíne. Ezen a helyszínen egy bál került megrendezésre, és ezalatt próbálja megszerezni a politikai ellenfelek dossziéit a KGB, az MI5, a CIA és a kínai titkosszolgálat is. De mivel senki nem tudja, hogy ki kivel van, könnyen előfordulhat, hogy a saját szövetségesüket kínvallatják éppen, miközben az ellenfél megnyerte a játékot a megszerzett információkkal.

  A hangulat ellenére elég komoly agymunkát igényel a játék, és nagyon komoly taktikázásra, és agymunkára készteti a játékosokat.

  Létezik a játéknak egy 5 játékos verziója is, ahol küld az Interpol is egy embert, de az ő feladata nem az lesz, hogy megszerezze a dossziét, hanem hogy elkapja azokat az ügynököket, akik bűnt követtek el korábban (ez jelezve van minden karakter lapkáján egy vérfolt segítségével).

  Az ajánlott életkor a játék mechanikája miatt 10 év körül mozog. A játékidő általában nem szokta semmiképp átlépni az 1 órát, még ha elbeszélgetjük az időt akkor sem.

A [redacted] társasjáték és kiegészítői (5)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Dávid Turczi, Mihály Vincze, Katalin Nimmerfroh
 • Illusztrátor:  Todd Sanders, Mihajlo Dimitrievski, Katalin Nimmerfroh
 • Kiadók:  Passport Game Studios, LudiCreations
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 7 cm
  • Súly: 1.2 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) [redacted] társasjátékhoz