Mr. Jack
Mr. Jack
Mr. Jack
Mr. Jack
Videó beküldése

Mr. Jack társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Mr. Jack egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot 2007-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a hatszög-rács, a...

A Mr. Jack egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot 2007-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a hatszög-rács, a kártya húzás és a rács mozgás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Az éjszaka sötétségbe bújtatja a ködös utcákat és sikátorokat. Jack a baltás az árnyak között mozgolódik. A legkülönlegesebb nyomozók gyűltek most össze, hogy elkapják, mielőtt Jack újra a sötétségbe öltöztetné magát és megszökne. A csapda egyre jobban közre fogja, de Jack nem hátrál és közeledik.

De a nyomozás sosem könnyű, mert ezúttal Jack köztetek bújt meg és egy nyomozó álcáját öltötte magára. Vajon a többieknek sikerül leleplezni?

Bújjatok a híres nyomozók bőrébe és oldjátok meg Mr. Jack rejtélyét!

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 22% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 5 000 Ft-tól
 • 25 ajánlat

Kategória: Következtető, Gyilkosság / Rejtély
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Hatszög-rács, Kártya húzás, Rács mozgás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Mr. Jack társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Mr. Jackszamosza, Majosháza, vagy hétköznap munkaidőben Budapest Maglódi út

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Majosháza, vagy hétköznap munkaidőben Budapest Maglódi út! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Csak bontva volt, sosem játszott (nincsenek kinyomkodva a kártyák és a tokenek). Postával tudom küldeni, illetve MPL csomagautomatába.

1 érdeklődő


Mr. Jackjanyikh, Békéscsaba

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Békéscsaba! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Posta/foxpost is megoldható, előre utalás esetén

0 érdeklődő


Mr. Jackbrigimeli

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó. Csak párszor jatszott. a havanna lakótelepről elvihető személyesen. Vagy foxpostal Kiegészítővel együtt 7500ft az is angol nyelvű

1 érdeklődő


Mr. Jackgbubu13, Budapest, XIV.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, XIV.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nem játszunk vele sajnos

2 érdeklődő


Mr. JackKissG17, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

.

0 érdeklődő


Mr. Jackhatalatamas, Budapest Westend, Árkád, Göncz Árpád városközpont

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest Westend, Árkád, Göncz Árpád városközpont! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Már van egy példányunk.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Mr. Jack társasjáték videók (8)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2007

Kommentek

Kommentek

 • lrekasi

  2023-12-30 12:47:09

  Egyszerű, absztrakt, dedukciós játék. 2 főnek szerintem remek szórakozás. Nálunk színesítésnek fog csak előkerülni. Áráért kapunk egész korrekt minőségben egy táblát, pár vastag karton karakterlapot, néhány tokent, meg a szabályt. A doboz nagy a játékhoz mérten - bár a játéktábla miatt kell az alapterület, de a vastagság.... Ráadásul, ha a karakterlapok inkább jó minőségű kártyák lennének... Ez a játék simán elbírna rengeteg karaktert, apró módosításokkal, trükkökkel, és remekül megnövelné az újrajátszhatóságot. De ettől még szerintem egy örökzöld játék. (Azért bevallom, egy Unmatched partit nem cserélnék be erre 🙂)

 • bigacs

  2023-04-15 21:16:57

  Tetszett:

  • pörgős, viszonylag rövid játék
  • szórakoztató, kellemes kikapcsolódás
  • rendkívül egyszerű szabályok

  Nem tetszett:

  • alacsony újrajátszhatóság
  • ár/érték arány

  Kellemes, könnyed kis játék, nagyon jókat nevettem, amikor az ellenfelem többször is tévútra vezetett, illetve a lámpák alá vagy éppen azoktól vitt távolabb. Sajnos nálam kb. ennyiben ki is merült a játék, hiszen újrajátszhatósága szerintem igen alacsony, ha ajánlanám, akkor is csak családi játéknak.

 • MaRo

  2022-11-07 18:46:10

  Ígértem egy tisztázást illetve állásfoglalás kérést a kiadótól mivel az alapjátékok és kiegészítők sokasága teljesen kusza és 1-1 adatlap alatt több változat is megtalálható ami nem feltétlenül illik egymáshoz. Így annak érdekében, hogy más ne vegyen használhatatlan kiegészítőt amik tartalmilag egyébként azonosak csak kialakítás miatt okoz kellemetlenséget az alábbi szösszenet remélem, hogy segítséget nyújt:

  A reflexshop állásfoglalása szerint az új kiadású Mr. Jackhez nem jelent meg magyar nyelvű kiegészítő eddig és ilyen jellegű tervről nincs információ. A jelenleg piacon lévő kiegészítők ezzel nem kompatibilisek (más kártyaméret elsősorban) Ezen kiadás dobozképe az utcakép viadukttal.

  A régi dobozos változat ahol Jack a bal oldalon áll viszont már van kiegészítője ez pedig ahol egy női karakter áll a bal oldalon jack pedig a háttérben elfordulva.

  Van azonban még 1 Mr. jack játék (mr jack menekül a sikátorban dobozképpel sherlock pedig a jobb oldalon) és kiegészítő (ahol szintén van egy sikátorban menekvő emberkénk a falnál pedig jobb-és bal oldalon 1-1 karakter lesi), feltehetően ezek is összetartoznak és a leírás alapján kb ugyanezt tartalmazzák de hogy ezek pontosan mivel kompatibilisek az nem tisztázott mert a reflexshop erre vonatkozóan nem tudott információt adni. Talán ezt a változatot még más kiadó hozta nekünk. Ugyanakkor interneten találtam olyan eladást aki ezt és a "régi" mr. jacket árulta egyben, tehát az sem kizárt, hogy jól működnek együtt.

  Azért írtam le a dobozképeket, mert 1-1 link megszűnhet időközben, remélem ezáltal jól megkülönböztethető az érdeklődők számára illetve segítség is lesz!

 • MaRo

  2022-11-07 18:36:35

  A Mr. Jack egy szuper kétfős játék. Az egyik játékos hasfelmetsző jack míg a másik a nyomozó bőrébe bújik és mindkét fél ugyanazokat a karaktereket mozgatják a táblán az egyikük a cél a menekvés a másiknak pedig a leleplezés. A karakterképességek szerintem jók bár nem érzem teljes mértékben kiegyenlítettnek a hasznosság szempontjából bár akár azt is mondhatnánk, hogy egyes képességek eltérő fázisokban lehetnek hasznunkra.

  Ugyebár pl Miss Stealthy akinek a képessége, hogy átmozog épületeken és többet is tud lépni. Az elején szerintem teljesen hasztalan de mondjuk ha ő Jack akkor meneküléshez nagyon jól jöhet avagy épp akkor ha meg akarjuk gyanúsítani az egyik karaktert és ezzel könnyebben utólérhetjük. Viszont a macska-egér fogócskánál a kordon és csatornafedél mozgatás elég kritikus pont tud lenni.

  Eleinte nagyon korán lezártunk 1-1 fordulót de a meccsek kezdenek egyre komplikáltabbak lenni a rengeteg lehetőség miatt. Sokat gondolkodtam, hogy melyiknek előnyösebb a helyzete de igazából egyik oldalt sem gondolnám nagyobb előnnyel bírónak mert ügyesen taktikázva nagyon lehet szivatni mind a két oldalt.

  Jackkel ha 2 gyanúsított karakter marad akkor is körökön át könnyen lehet húzni a lebukást. Szerintem abszolút nem egyszerűen kijátszható a játék mert jackkel elég sok lehetőségünk van a nyomozó megtévesztésére, akár egy menekülés szimulálás is. Szóval nálam ez jelenleg az egyik legjobb két fős játék ami meglehetősen pörgős és izgalmas.

  Mindemellett az alkatrész minőséggel kifejezetten elégedett vagyok bár egy insertet elbírt volna még a doboz és jól is állna neki de azért ez nem annyira meghatározó mert a setup így is elég gyors.

  Sajnálom, hogy nincs egy "big box" mert a kiegészítő tulajdonképp nem nyújt túl sok komponenst amiért érdemes legyen egy másik dobozt tartani a polcon bár a karakterek kibővítésének lehetősége kétségkívül sokat tud dobni a játékon, mivel így nem minden karakter kerül bele és rákényszerít ezáltal új taktikák kidolgozására.

 • Hiromacu

  2021-11-21 12:51:03

  Zseniális egy játék. Kell rajta agyalni, de mégis tud gyors, pörgős lenni. Köszönhetően az egyszerű játékszabálynak. Csak ajánlani tudom.

 • Robby

  2021-03-05 23:48:44

  Szerintem egy jó kis gondolkodtatós játék. Nálunk néha előkerül, de nincs is szinte holtidő, viszonylag gyorsan lemegy a parti. Lehet, hogy nálunk azért mert már ismerjük a karakterek képességeit. Talán a nyomozónak egy kicsivel könnyebb dolga van. A komponensek jó minőségűek, az ár egy kicsit magas a beltartalomhoz képest. Akkor éedemes nekiállni, mikor csak erre tudunk figyelni, ezt nem lehet csak úgy lazán játszani, nem egy kikapcsolós könnyed játék.

 • gellerlivia

  2021-03-05 12:29:39

  Ajánlás alapján kölcsönöztem ki a játékot. Nem tűnt túl szimpatikusnak a leírás alapján, de a pozitív vélemények alapján, gondoltam egy próbát megér. Sajnos egyálalán nem tetszett. A holtidő túl nagy volt a lépések között, de ezt leszámítva sem találtuk érdekesnek. 2 játékot tettünk vele, hogy mindkét szerepet kipróbáljuk, egyik sem volt jobb a másiknál. Gondolom a választható 4 karakterlap is befolyásolja,hogy mennyire hosszú,vagy érdekes az egész, de 3. esélyt már nem adtunk neki.

  Biztos nem rossz játék,de minket nem kötött le.

 • jenei.balazs87

  2019-09-13 09:14:32

  Jó kis nyomozós, logikai játék. Hasonló játéktapasztalatú és intelligenciájú játékostárssal ajánlom, máskülönben az egyik fél nem fogja élvezni...

 • saxomusic

  2019-07-26 21:50:10

  Kedvenc nyomozós játékom. :) Ajánlatos akkor játszani, amikor a játékosok nem fáradtak, különben hamar vége lesz a játéknak. Elengedhetetlen, hogy ha játszunk, csak a játékra koncentráljunk, főleg ha nyerni szeretnénk. Izgalmas, egyszerű szabályokkal operáló játék, nagy újrajátszhatósággal. Külön kiemelendő a játék grafikája: nagyon szép. Én nyomozó szeretek lenni. :)

 • nagysandor.mc

  2019-07-26 15:15:33

  Mi is nagyon szeretjük párommal. Eleve szertjük a detektív sregényeket.Nem is tudom hány órát beleöltünk már... :)

 • attila.ridetz

  2019-07-24 10:05:37

  Izgalmas és könnyű egyszerre. Remek kikapcsolás pároknak, ajánlani tudom csak. ✌️

A Mr. Jack társasjáték és kiegészítői (5)

 • Mr. Jack kiegészítő társasjáték Kiegészítő

  A Mr. Jack Bruno Cathala méltán népszerű dedukciós társasjátéka kiegészítővel bővül, melyben találunk öt új szereplőt és egy alternatív tábla felállítási lehetőséget. A London utcáin felbukkanó karakterek között van Steve McKeogh, aki át tud ugrani akadályokat, John Pizer, a hentes, aki megrémiszti a szemtanúkat, de van itt anarchista is, aki barikádokat...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Mr. Jack kiegészítő társasjáték Kiegészítő 4130 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Mr. Jack: The Carriage társasjáték Kiegészítő

  "The Carriage" is a wooden piece (with sticker and rules, of course), which was included in Jeux sur un Plateau number 31 (October 2006) and spielbox issue 4/07. It's an expansion for the original deduction game Mr. Jack developed by Bruno Cathala and Ludovic Maublanc. You can opt to move the carriage/coach instead of activating a character. Its effect is...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Mr. Jack in New York társasjáték

  1889, New York. Különös bűnesetek ütötték fel fejüket a városban. Néhányan egyenesen magát Hasfelmetsző Jacket vélték látni a tetthelyek közelében. Kicsoda ő valójában? Tényleg ő lenne a tettes? A városi rendőrség a legrátermettebb polgárokhoz fordul segítségért, hogy leleplezzék a titokzatos elkövetőt. Ám egyvalamiről maguk sem tudnak: Jack köztük jár....

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Mr. Jack in New York társasjáték 7000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Mr. Jack Pocket társasjáték

  A Mr. Jack játék kicsinyített, utazó változata.Angol:From Bruno Faidutti's site: It has been found again by Bruno Cathala and Ludovic Maublanc with Mr.Jack Pocket, the small card game derived from Mr. Jack. The board is replaced by...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 2
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Mr. Jack Pocket társasjáték 3500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Mr. Jack: London Extension társasjáték Kiegészítő

  October, 1888 — Whitechapel, London: Jack's shadow still hangs heavy over the back-streets of the East End. Scotland Yard has assigned Inspector Abberline to take over the investigation, aided by five new detectives with extraordinary abilities. The new recruits include the formidable Professor Moriarty, who uses his intelligence and cunning to impersonate...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 9+ éves
  • Komplexitás: 2/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Bruno Cathala, Ludovic Maublanc
 • Illusztrátor:  Pierô
 • Kiadók:  Hobby Japan, Lautapelit.fi, Neuroludic, Hurrican, Brain Games, REBEL.pl, Lifestyle Boardgames Ltd, Galápagos Jogos
 • Elérhető nyelvek:  dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, bolgár

Alternatív nevei


Kiadások

 • French-only first edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: francia
 • Multilingual first edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 21.4 cm x 27.4 cm x 6.5 cm
 • German-only edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: német
  • Méretek: 19.2 cm x 27.5 cm x 6.9 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • Multilingual second edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 21.6 cm x 27.3 cm x 7 cm
  • Súly: 1 kg
 • Baltic edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.6 cm x 27.3 cm x 7 cm
 • Nordic first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 21.6 cm x 27.3 cm x 7 cm
 • Multilingual third edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 21.5 cm x 27.5 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1 kg
 • English-only edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.6 cm x 27.3 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1 kg
 • French-only second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: francia
 • Multilingual fifth edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 21.6 cm x 27.3 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1 kg
 • Multilingual fourth edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 21.6 cm x 27.3 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1 kg
 • Multilingual sixth edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 21.6 cm x 27.3 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1 kg
 • Nordic second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 21.6 cm x 27.3 cm x 6.4 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 21.6 cm x 27.3 cm x 6.4 cm
  • Súly: 1 kg
 • Polish second edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
 • French/Greek/Japanese/Russian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 54.9 cm x 69.3 cm x 16.3 cm
 • English/French edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
 • English/Spanish edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Polish third edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 23.5 cm x 23.5 cm x 4.3 cm
 • French/Japanse edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 23.5 cm x 23.5 cm x 4 cm
 • Russian edition
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 23.5 cm x 23.5 cm x 4.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Mr. Jack társasjátékhoz