Miaubirintus
Miaubirintus
Miaubirintus
Miaubirintus
Videó beküldése

Miaubirintus társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Miaubirintus egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla és a connections mechanizmusokra. Cicaimádóknak kötelező darab Melyik kóbor macska ne választana egy...

A Miaubirintus egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla és a connections mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Cicaimádóknak kötelező darab
Melyik kóbor macska ne választana egy meleg, szeretetteljes otthont a sikátorok szürkesége helyett? As sötét utcákon sok eltévedt kiscica bolyong. A hazavezető utat nehéz megtalálniuk, hisz mind annyira hasonlóak. Rakj rendet a városi labirintus kavalkádjában! Helyezd át az eresz-darabokat, vagy forgasd el őket, hogy akadálymentes utat alakíthass ki a kiscicák és szerető gazdáik között! De jól vigyázz mit lépsz, mert egy rossz döntés, és ellenfeled könnyen megelőzhet!
A játék célja
A macskák hazajuttatásáérrt győzelmi pontokat lehet szerezni. A feladatod az, hogy a labirintus ravasz átrendezésével minél több cicának segíts otthonra lelni. A miaubirintus játék lehetőséget ad arra, hogy kooperatívan, csapatban vagy akár egyedül is kedvünkre játszhassunk a legaranyosabb játékkal. Ha pedig azt szeretnénk, hogy a legkisebbek is élvezzék a játékot, akkor a kiscica verzióval játszhatnak ők is, ahol lényegében a játékszabályok ugyanazok, csak a játéktér 4x4 kártya helyett 3x3 kártyából áll.
A játék akkor ér véget, amikor minden macska elfogyott, minden macska otthonra lelt. A játékosok összeszámolják a pontjaikat úgy, hogy összeadják az általuk megnyert macskakártyákon szereplő pontokat. Az a játékos nyer, akinek a legtöbb pontja van és ezzel megnyeri a macskák legjobb barátja címet is.

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 13% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 2 000 Ft-tól
 • 29 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Rejtvény / Kirakós, Útvesztő, Állat
Mechanizmus: Moduláris tábla, Connections

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Miaubirintus társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Miaubirintusmolnarti, Veresegyház, Jászberény, Tapolca és környékük

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Veresegyház, Jászberény, Tapolca és környékük! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

A játék hibátlan állapotú, minden alkatrésze sértetlen. Polc kisöprés miatt eladó.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Miaubirintus társasjáték videók (2)

Kommentek

Kommentek

 • nedudki74

  2022-10-07 11:06:56

  Nagyon jó gyermekjáték. A rajzok nagyon kedvesek. A fém doboza is nagyon jó. Gyerekeknek vettük, szerettek vele játszani. A játék nagyon egyszerűnek tűnik, de lehet benne taktikázni. A pálya a játék elején is mindig más és közben folyamatosan változik. A macskák pontértékére nem igazán figyeltünk játék közben, nálunk ez inkább a szerencsefaktort növelte.

 • godzsakattila

  2022-09-20 19:55:45

  Pofon egyszerű kis farzsebben elférő játék. A már sokkal komolyabb játékokkal is játszó "még éppen hogy nem" 7 évesemnek vettem. Elvarázsolták a cicák, egyből értette a játékot (a Labirynthot ismeri és arra hasonlít a pálya mozgása valamelyest). Tartós fémdobozban van ami előny. Picuri doboza ellenére mikor kipakoltam először meglepett, mekkora hely kell neki. De legalább jól átlátható. Ahogy előttem is írták, a cica és a gazdi egymás mellé kerülése ami problémát okozhat. Nem ígér többert mint ami, viszont nem is ad kevesebbet. El lehet vele simán szórakozni gyerkőcökkel.

 • tomi.fehervari

  2022-04-26 17:01:49

  Mi inkább kooperatívban játszuk párommal, nem vetélkedünk. Esetleg gyerekekkel is ki lehetne ezt a módot próbálni. A lépésszámot nem is kell figyelni, mi se szoktuk. Vagy van csapatverseny, 1 csapatban egy felnőtt egy gyerekkel?

 • zkbali

  2022-04-26 13:16:27

  Én sajnos nem tudok (egyelőre) jó pontot adni a Miaubirintusnak. Vagyis egyet igen: a grafika tényleg jól sikerült.

  Első problémám a korosztály kérdése. A játék is 6 éves kortól ajánlja magát, és első ránézésre valóban könnyed gyerekjáték. Ezért is vettem meg, gondolva, hogy a kicsik (egyikük pont 6) is tudnak majd vele játszani. Persze a szabályok egyszerűek, viszont túlságosan előre kell gondolkodni, és túl sok a lehetséges lépés, amiben szerintem a kicsik elvesztik a fonalat. Másik probléma - már inkább nagyobbaknál, pl. felnőtteknél is -, hogy a sok lehetőség miatt abban az esetben, ha nem egyértelmű a jó lépés, akkor egy gondolkodós/túl motivált játékos percekig képes agyalni, és fejben végigpróbálni, hogy hogyan tudna bejuttatni egy macskát. Ha ketten játszák, akkor ez talán nem akkora gond, de négyen már mindenképpen, különösen, hogy 4 játékos esetén valaki biztosan bejuttatja a macskát, mire újra sorra kerülsz, ezért minden opciót végiggondolsz, amivel esetleg bejuttathatod a macskát a célba. Ilyen lassú játékmenettel nem könnyű lekötni kisebb gyerekeket.

  Továbbá a szabályokban is van némi rés, ami adott esetben gondot okozhat. Például előfordulhat, hogy egymás mellé kerül egy otthon és egy macska, és onnantól kezdve (mivel mind a macskák, mind az otthonok ugyanabban az irányban vándorolnak a pálya körül) szinte biztos, hogy együtt fognak mozogni, és a lehető legrövidebb (pl. két mezős) úton lesz mindig bejuttatva a cica a szomszédos otthonba. Szóval nem árt gondolkodni kis "magánszabályokon" ilyen helyzetek elkerülése végett.

  Felnőttel és kettesben még nem próbáltam ki, lehetséges, hogy ez is inkább a felnőttek társasa lesz nálunk :).

 • pappgina

  2022-03-10 19:58:42

  Cuki, kompakt, zsebrevágós. Könnyen tanulható, jó kis le- vagy felvezetés. És nem utolsó sorban iszonyú jófejek a macska grafikák😁

 • syndi-cate

  2022-01-18 12:03:20

  Egyszerűen érthető, útvonalépítő (labirintus) játék, praktikus kis fémdobozban. A rajzok nagyon aranyosak, öröm vele játszani.

  Ár / érték arányban nagyon jó játék.

 • Valezius

  2019-09-03 10:24:06

  Ez egy egyszerű logikai játék, forgatással vagy lapkacserével kell összekötni a macskát az emberrel. A képek nagyon aranyosak, a kék alapszín kellemesen megnyugtató. Általános iskolás gyerekeknek mindenképp ajánlható. Felnőttként inkább kooperatív módban érdekes a számomra, mivel könnyen előfordulhat, hogy a te körödben sehogy se tudsz macskát menteni, így kb értelmetlen a köröd. Kooperatív módban itt legalább elő tudod készíteni a terepet a partnerednek.

  Ez egy aranyos játék, ha valaki egy kis fejtörésre vágyik, de a győzelem vagy vereség nagyrészt a szerencsén múlik, így a játékot vérre menően komolyan venni semmiképp se szabad. Kooperaív módban, ahol csak az agy megtornásztatása a cél kifejezetten élvezetes.

 • barath.boglar

  2019-07-11 15:49:39

  Ma próbáltam ki barátosnémmal és a macskák grafikája iszonyú aranyos, ami totális kedvcsináló ahhoz, hogy hazajuttasd a cicát! Barátnőm amúgy is macskatartó, és jópár képen felismerte saját macskája bohókás viselkedését, így nem volt nehéz rábeszélni, hogy játszunk. Kicsi filózást igényel de amúgy cuki és bájos. A játékidő valóban rövid, de attól még élvezhető. Kissebb gyerekeknek is szórakoztató lehet, mert egyszerű, könnyen tanulható, és na. Ki tud ellenállni ennyi pici elárvult és bajba jutott cicának?

 • poccer

  2019-06-14 19:45:18

  Fiamnak vettem meg talán két éve. Akkor volt 6 éves, és bár az az ajánlott alsó határ, hamar ráérzett, így bátran ajánlom ennek a korosztálynak is. (De még felnőtt fejjel is szórakoztató - persze főként gyerekekkel játszós.)

  Alapvetően a játék egyszerű, de gondolkodtató: adott egy 4x4-es tábla, ami (véletlenszerűen felrakott) csövekből áll. A tábla körül van 2 gazdi és 2 macska. A játékosok egymást váltva lépnek, és a cél, hogy bármelyik macskát egy csövekből álló szabályos/folyamatos úton bármelyik gazdihoz elvigyük. Két dolgot lehet egy körben tenni: egy út lapkát elfordítani, vagy egyet a széléről elvenni. (Utóbbi esetben a többi abban a sorban lévő elcsúszik a kiesett helyére, és az új helyre húzunk egyet a fel nem használt elemek közül.) Illetve lehet két fordítást csinálni, s akkor nem lesz elvétel. Ami még a csavar, hogy amikor váltunk a játékosok között, körben a tábla körül lép egy helyet minden macska és gazdi is, így az utánunk következő játékosnak már akár egészen más lesz a pálya. Ha egy cica hazajut, a maradék cicákból új kerül a tábla mellé. A játék akkor ér véget, amikor minden cica elfogyott (na jó, talán inkább hazatalált), s az nyer, akinek a cica kártyái több pontot érnek.

  Véleményem szerint amellett, hogy szórakoztató, viccesek a macskás képek, pici és könnyen hordozható (nálunk fix utazós játék) remekül segít a gyerekeknek a dolgok megfigyelésében, gondolkozásban egyaránt.

  Ajánlós családi darab. :)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Antoine Bauza
 • Illusztrátor:  Arnu West, Stéphane Escapa
 • Kiadók:  Asmodee, Cocktail Games, REBEL.pl, Oliphante, Reflexshop Kft
 • Elérhető nyelvek:  holland, francia, magyar, olasz, lengyel, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • French first edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 9 cm x 9 cm x 3 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 9.5 cm x 9.5 cm x 2.5 cm
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 9 cm x 9 cm x 3 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 9 cm x 9 cm x 3 cm
 • Dutch edition
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 9 cm x 9 cm x 2.8 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Miaubirintus társasjátékhoz