Marvel Dice Throne
Marvel Dice Throne
Videó beküldése

Marvel Dice Throne társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Marvel Dice Throne egy nagyszerű társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A játékot 2022-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szövetségek, a kockadobás és a vedd el...

A Marvel Dice Throne egy nagyszerű társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A játékot 2022-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szövetségek, a kockadobás és a vedd el mechanizmusokra.

Kategória: Kártyajáték, Kockajáték, Harc, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Szövetségek, Kockadobás, Vedd el

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Marvel Dice Throne társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Marvel Dice Throne társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2022

Kommentek

Kommentek

 • batik.balazs

  2022-11-06 15:11:10

  Úgy néz ki, én leszek az, aki a nem-marvel harcosokat viszi csatába a többiek szuperhősei ellen, ők egyelőre csak a Marvelre vevők.

  Visszagondolva nagyon érdekes, hogy kb. fél évvel ezelőtt Bate hallani sem akart arról, hogy a Marvel United mellé másik társasjátékot is vegyen. Aztán ráérzett az ízére: beszállt a Marvel Zombicide rendelésbe, vett Marvel Campionst és a héten elrohant a Metagames-be Marvel Dice Throne-t venni, mikor szóltam neki hogy ott még van.

 • szakismash

  2022-11-05 21:13:32

  Jó hallani, hogy bővült a Marvel tematikájú játékok köre. Jó szórakozást kívánok a csihi-puhihoz. Ha pedig lehetőséged lesz rá, mindenképp eresszétek össze a nem-Marvel hősökkel is őket. 24 hős már elég sok kombinációban állhat párba.

  A Krampuszos-ról sem maradtál le szerintem, maximum az első körről. Ha pedig a Marvel Dice Throne tényleg népszerű lesz ( akár kis hazánkban is: ezen honosítással dolgozom épp ;) ) nem kétlem, hogy lesz folytatás.

 • batik.balazs

  2022-11-04 19:56:05

  Sajnos én lemaradtam a Mikulás VS Krampusz pakkról, túl későn ismertem meg ezt a játékot, de remélem, a Szellemlovas / Metagames nem maradt le.

  Nálunk a "Marvel szakkör" már nem csak a Marvel Unitedról szól, Marvel Dice Throne - nal szoktuk zárni az estéket. Megfertőzött mindenkit a hangulata: már 3 barátunknak is van 2-4-8 hőse.

 • szakismash

  2022-11-04 11:57:28

  Én is észleltem, hogy itt-ott felbukkannak a különböző hőspakkok, amit jó látni. Sajnos nekem a teljes Season 1-et be kellett áldoznom, hogy támogathassam a Marvel Dice Throne-t, de a pakkok árait elnézve jól döntöttem.
  Közben úton van a Télapó VS Krampusz pakk is, már megérkeztem a hajók az elosztópontokra a legutóbbi update alapján.
  Osztom a véleményedet a játékélményről. Én sehogy sem tudok a grafikai részével azonosulni az Unmatched-nek. De a Dice Throne és különösen a Marvel változat nagyon bejön. Én ugyan még nem toltam bele 10-10 játékot a hősökbe, mert van másik 200 játék, amivel szintén játszani kéne, de szeretem dobálni a kockát és hősködni a karakteremmel. :)

 • batik.balazs

  2022-11-04 11:30:40

  Metagames oldalát érdemes figyelemmel követni, mert ott nem csak a Marvel Dice Throne dobozai, hanem a season 1-2 dobozai is elérhetőek elfogadható áron.

  Jelenleg a Marvel Dice Throne 4-Hero Box kifogyott, 2 barátom hozta el az utolsót, de a 2-Hero Boxok is jók arra, hogy megtanuljunk adott hősöket.

  --

  Legutobb volt szerencsém Miles Morales Spider-Mant kiprobalnom egy összecsapásban (Black Widow ellen), és azt kell mondanom, hogy nekem ezek a "földhözragadtabb" harcot képviselő hősök jönnek be.

  Láttam Lokit, Doctor Strange-et harc közben, ahogy tolják körről körre a hokuszpokuszt és a kártyák ide-oda pakolgatását... De abba jobban bele tudom élni magam, hogy Pókemberrel kitérek egy támadás elől, majd abból a lendületből kombózva szájba verem a varázslót.

  A hősök erőegyensúlya továbbra is rendben van, nem lehet rá panaszom. Nincs erősebb hős, csak tapasztaltabb játékos, de az ő játékába is bele lehet "rondítani" egy jól kihúzott kockadobás módosító kártyalappal.

  Lehet, hogy csak 8 hős van a játékban, de 1-1 hős megismeréséhez, kitanulásához minimum 15-20 játékot bele kell tenni (utána már tábla nélkül is ki tudod értékelni a dobásod, illetve tudsz azzal számolni, mi jöhet még a maradék gurításból), de még utána is lehetnek meglepő húzásaid. Ezért írtam, hogy a 2-Heroes pakk is elég ahhoz, hogy felkészülj mások ellen, és otthon tudj gyakorolni.

  Harc még mindig tiszta adrenalin és minden egyes jól betalált ütés vagy jól kivédett támadás gonosz mosolyt csal a játékos arcára.

  Nekem az Unmatched nem hozta azt az élményt, amiről a rajongók beszámolnak a másik topikokban, de ezzel semmi bajom, mindenkiből más és más arénajáték hozza ki a harcot. Számomra a Marvel Dice Throne ez a játék.

  Egyelőre a "sima" Dice Throne - hoz továbbra sem volt szerencsém, de remélem, november közepére már lesznek tapasztalataim.

 • batik.balazs

  2022-09-27 23:37:32

  Nagyon szépen köszönöm a linkeket, minden érdekel és mindent elolvasok, ami közelebb visz a hősök megismeréséhez.

 • lrekasi

  2022-09-27 17:59:13

  Ha hozzájárulhatok a válaszhoz, és az angol nem okoz gondot, akkor pár linket ide berakok a BGG-ről S2 és S1R kapcsán.

  Strategy

  Cursed Pirate, Monk, Artificer, Shadow Thief, Treant, Paladin, Pyromancer, Huntress, Ninja, Tactician, Gunslinger, Samurai

  Személyes kedvenceink: Cursed Pirate, Shadow Thief, Monk, Artificer, Treant

  Olvasmányos, de az első kettő átolvasása után már látni fogod, hogy mi érdekel csak belőle.

 • szakismash

  2022-09-27 09:55:41

  Nehéz kérdés. A Season 2 hőseinek többsége magasabb komplexitású és érdekes mechanikákat használ. A két kezdőt (Samurai VS Gunslinger)-t könnyen játszhatónak ítéltem és szerintem állnák is a sarat a Marvel hősei ellen. A Seraph és a Blood Lord (nem értem, miért nem Lady, ha már női vámpír?) gyengécske... mármint nem nagyon sebeznek sokat. A többieket nem mind próbáltam ki, de akinek a mechanikájára ráérzel, a vélt vagy valós erőegyensúly miatt teljesen rendben lévő ellenfele lehet Dr. Strange-nek vagy Skarlát boszinak is.

 • batik.balazs

  2022-09-27 09:49:15

  Tovább nézegettem a Season 2 hőseit, erős a késztetés, hogy 2-4 hőst beszerezzek. Szerinted, kikre érdemes "rámenni", ha shawn.parrag Marvel hőseit tervezem legyőzni?

 • lrekasi

  2022-09-22 14:15:04

  Nekem ez a verzió nincs meg, nem vagyok szuperhősös alkat, de általában el tudok vonatkoztatni.

  Ugyanakor a S2 és a S1R készletekből 6 doboz, ami 12 hős pihen a polcunkon, és alkamasint elő is kerül. Eddigi tapasztalat alapján abban is van "erősebb" és "gyengébb" karakter. A cicaköröm azért, mert rettenetesen függ a szerencsétől, meg a játékos stílusától is. Én pl. abból 3 karakterrel tudok/szeretek játszani: Monk, Cursed Pirate és Shadow Thief. A monk egy kiegyensúlyozott karakter, jól védekezik, jól támad. A kalóz, na ő rövid életre van optimalizálva, üt, ami a csövön kifér. Ezzel szemben a Shadow Thief próbálja állni a sarat, húzza az időt, felépíti a kezét, majd a végén tarol - ha tud, és ha túléli addig. Én egyébként szeretek olyan karakterekkel játszani, ami állja a sarat, bírja a pofonokat, elégeti az ellenfél erőforrásait, majd a végén lecsap, vagy épp csendben figyeli a másik haláltusáját. Ha ezt egy pszichomókusnak mesélném el, valószínű rámadná a muszájdzsekit 🤣

 • szakismash

  2022-09-22 09:25:41

  A készítők ígérete az, hogy a Marvel kiadás teljesen kompatibilis a korábbi Dice Throne ökoszisztémával. Sőt,, a karaktereket együttműködésbe fogó Dice Throne Adventures-sel is. (Ezért vannak a standee-k a KS dobozban). Nekem a Season 1-et be kellett áldoznom, hogy meglegyen a Marvel, de a Season 2-vel ki lehet próbálni, hogy tényleg megmarad-e az erő egyensúly. Mondjuk a Marvel hősök fejlesztéseinek többsége csak a 2. szintig megy el, a sima Dice Throne-ban pedig hétköznapinak számít a 3. szint is. Ebből kiindulva meglehet a szuperképességek ellenpontozása.

  Thor erőssége azon van, hogy milyen jól forgatja a pörölyét. Miles Morales pedig két védekező képességgel is rendelkezik, úgyhogy ha a szerencse is az ember mellett áll, elég illékony ellenfél tud lenni.
  Mi még a Dr. Strange és a Fekete özvegy összecsapást nem ejtettük meg, de a többi 6 hősnél érezhető volt az az egyensúly, amit azért elvárunk egy ilyen nagy szerencsével dolgozó, modern játéktól: konkrétan az, hogy mindig pár életponton múlik a csata és nem az van, hogy 30 élettel ott állok és földbe döngöltem a másikat. Meg kell küzdeni a jobb szuperhős címért.

 • batik.balazs

  2022-09-22 09:15:18

  A keddi játszma után rendesen felkeltette az érdeklődésemet a Dice Throne világ, nem csak a Marvel hősöket felvonultató változat, hanem a korábbiak is. Néztem pár bemutató és értékelő videót, wikipediát, hazai és külföldi teszteket, szóval - mint látszik is - rendesen belevetettem magam a témába. Nem kizárt, hogy én is beszerzem valamelyik korábbi évadot.

  A Marvel változat miatt is nyitva tartom a szemem, de szerintem shawn.parrag-gal bármikor meg tudjuk beszélni egy újabb összecsapás helyét és idejét.

  Ez az ultimate támadás furcsa egy dolog, az első dobásnál mindenki arra játszik, még talán a másodiknál is, aztán a harmadik előtt inkább más felé tereli a gondolatait az akció megválasztásánál. Ha csak nem tudja megoldani lapokkal, mint tette ezt shawn.parrag is ellenem Dr. Strange-dzsel: 3 dobás után 4 darab 6-os állt előtte és 3 CP-t elhasználva átforgathatott 2 kockát. Sajnos, én addigra kifogytam a CP-ből, pedig nálam is volt kockaforgató kártya. De hát ezt meg kell tanulni: mindig legyen B-terv. Na majd legközelebb.

  Legközelebb Miles Morales-t fogom kipróbálni, mégis csak Pókemberről van szó, aki ha jól olvasom, folyamatos kombókkal kábítja az ellenfelet. Na és persze Thor is jöhet: a pöröly és a nyers erő. Ő gondolom, az a "nem kérdezek csak ütök" karakter. Azt hiszem, meg is van a következő kettő. (Remélem, shawn.parrag is figyel!)

  És láttam, érkezik a Mikulás - Krampusz összecsapás. Az igazán vicces csatákat eredményezhet a karácsonyfa alatt.

  Season 1 és season 2 karaktereiről Barbarian és Moon Elf szímpatikusak leírások és videók alapján, illetve a Vampire Lord jön be nagyon. Vajon ezeket meg lehet ütköztetni a Marvel hősökkel? Vagy elszállna a balansz?

 • szakismash

  2022-09-21 19:55:39

  Üdv a Dice Throne világában. Ideje volt már belevágnod. :D Bár a fantasy alapokon nyugvó elődöket nem ismered, de azok is jól kiegyenletett harcokat garantálnak, ahol a győzelem vagy a bukás egy körön múlik és néhány életponton.
  Az ultimate kidobása nekem egyszer sikerült a tucatnyi küzdelem alatt, talán pont a Treant-tel. Azóta se.
  Ezek szerint neked, mint Marvel rajongónak kézre álltak a választott szuperhős képességei.
  Kit próbálnál ki legközelebb és miért?
  Továbbá, érdekesnek találnál-e egy harcot a Season 1 vagy a Season 2 valamelyik karakterével? :)

 • batik.balazs

  2022-09-21 12:52:52

  Tegnap végre sikerült játszani kipróbálnom a társasjátékot: gyönyörűen kialakított, jól átlátható, megfelelően balanszolt, zseniálisan átgondolt, mégis gyorsan megtanulható játékrendszerrel ellátott adrenalin pumpa.

  Még sosem játszottam Dice Throne jellegű játékkal, így az első két kör egy picit kusza volt nekem az újdonság varázsa miatt is, de shawn.parrag remek és türelmes(!) tanítómesternek bizonyult, így a harmadik-negyedik dobok-ütök-védekezek körben már értettem a játékmenetet, illetve azt, mire kell figyelnem.

  Kezdő hősnek Captain Marvelt (Marvel kapitány) javasolta shawn.parrag, aki ellen ő - most mindenki meg fog lepődni, aki nem látta még a profilképét - Doctor Strange-et küldte harcba. Nagyon szép és átgondolt megvalósítás, hogy a hősök képességei hűek a képregényekben megismertekhez: Marvel kapitány a bekapott ütéseket is saját maga hasznára tudja fordítani, míg Doktor Strange folyamatosan a varázskönyvében lévő mágiákkal operál.

  Minden hősnek megvan az erőssége, illetve a gyengesége is, és a csaták így kiegyenlített küzdelmet hoznak. A kockadobásokból kihozható variációk jól lefedik a karakterlapon elérhető akciókat, illetve a kártyalapokkal befolyásolhatóak a dobott értékek, így nincs az az érzése a játékosnak, hogy a csatát a szerencse döntötte el.

  A játék úgy van felépítve, hogy folyamatosan pumpálja az adrenalint, pörgesse a játékosokat és olyan élményt nyújtson, mint ha a képregények lapjain viaskodnának egymással a szemben álló hősök, azzal a különbésggel, hogy mi befolyásoljuk, mikor mi történjen. Minden összecsapás egy kaland, amiből a vesztes is vidáman áll fel, illetve kér revansot.

  A játék nem várja el, hogy ismerd az ellenfeled lehetőségeit, de ha megtanulod, előnyre tehetsz szert. Mivel folyamatosan te is látod a másik előtt lévő akcióboardot, tudsz számolni azzal, hogy mi a legnagyobb rossz, amire számíthatsz tőle, és a dobásmódosító lapokkal fel tudsz készülni rá-

  Az első harcom győzelme egy körön múlt, Dr Strange dobott egy ultimate támadást.

 • batik.balazs

  2022-07-28 11:54:05

  Köszi az élménybeszámolót, alig várom, hogy kipróbáljuk és én is ilyen jókat írjak utána.

 • shawn.parrag

  2022-07-27 21:22:07

  Múlt héten érkezett meg közel 8 hónap várakozás után a Marvel Dice Throne (decemberben lett vége a kampánynak, nyárra tervezték a kiszállításokat, ezt pár hét csúszással sikerült tartania a Roxley-nak).

  Fú, mit is mondjak. Nagyon vártam már, hogy végre asztalra kerüljön, ma sikerült összehoznunk egy jóbarátommal. Két meccset játszottunk, nulla korábbi Dice Throne tapasztalattal. A játék pofonegyszerű, Tim Chuon ebben a videóban tökéletesen mutatja be a menetét. Gyakorlatilag húzol, lejátszol lapokat (ezeket ún. Combat Pointokért cserébe tehetjük meg), dobsz a támadásodért (dob az ellenfeled a védekezésért), kijátszol újabb lapokat, majd discardolsz, hogy 6 lap maradjon a kezedben. A fűszer az az, ahogy a különböző hőseink játsszák a játékot. Mindenkinek van egy saját dashboardja a képességeivel (aktív vagy passzív) és egy token lista mellette. A két meccs alatt 4 karaktert tudtunk kipróbálni: először Thor lépett ringbe Miles Morales ellen - ment az adok-kapok, Thor dobálta a pörölyét, Miles kombózott és a pókmicsodájának köszönhetően ugrált a támadások elől, de sajnos kb 40 perc gyepálás után 7 HP-n a beérkező 9-cel már nem tudott mit csinálni Miles.

  Utána kicsit a misztikus világba utaztunk, Doctor Strange csapott össze Scarlet Witch-csel. Mindketten rengeteget setupolnak, az elején kevés az interakció a két varázsember között, de aztán kimutatják a foguk fehérjét és csak úgy repkednek a 15-16-os sebzések (minden hős 50-es HP-ről indul). Ez véget ért Doctor Strange zseniálitása (én) miatt kb 25 perc alatt és úgy érzem, hogy nem is sikerült rendesen megcsinálni azt, amit Strange szeretne - de, hé! Egy újabb ok, hogy mihamarabb előszedjük ismét!

  Egyelőre úgy érzem, hogy megérte a 84 dollárt (+ a végtelen VATot és szállítást), alig várom már, hogy kipróbáljuk a Marvel United brigáddal is!

A Marvel Dice Throne társasjáték és kiegészítői (17)

 • Marvel Dice Throne: Promo Card Set társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Marvel Dice Throne: Missions társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Marvel Dice Throne: Deadpool társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Dice Throne társasjáték

  Ebben az aréna stílusú játékban 1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2 vagy mindenki mindenki ellen fog megmérkőzni a dominanciáért. Ez egy gyors lefolyású harci játék, melyben több lehetséges hősből válogatunk az elején, kiknek merőben eltérnek képességeik, erősségeik és persze gyengéik. Általában az utolsó csapat nyer, aki talpon van. A harc maga akciók és kártyák...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 2
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dice Throne: Season Two társasjáték

  The Battle Chest contains all 4 sets from Season Two. Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities. It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or free-for-all). Select from a variety of heroes that play and feel completely distinct from one another. Attack opponents and activate...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dice Throne: Season Two társasjáték 8990 Ft-tól! - 2 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dice Throne: Season Two – Vampire Lord v. Seraph társasjáték

  Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities. It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or free-for-all). Select from a variety of heroes that play and feel completely distinct from one another. Attack opponents and activate abilities by rolling your hero's unique set of five...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dice Throne: Season Two – Vampire Lord v. Seraph társasjáték 9000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dice Throne: Season Two – Tactician v. Huntress társasjáték

  Hősök, képességek, aktiválható tulajdonságok, harc a végsőkig és persze dobókockák! A Dice Throne második évadja elérkezett és a második párosítás a Stratéga a Vadász ellen lesz!Angol:Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities. It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dice Throne: Season Two – Tactician v. Huntress társasjáték 8000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dice Throne: Season Two – Gunslinger v. Samurai társasjáték

  Hősök, képességek, aktiválható tulajdonságok, harc a végsőkig és persze dobókockák! A Dice Throne második évadja elérkezett és az első párosítás a Fegyverforgató a Szamuráj ellen lesz!Angol:Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities. It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dice Throne: Season Two – Gunslinger v. Samurai társasjáték 8000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dice Throne: Season Two – Cursed Pirate v. Artificier társasjáték

  Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities. It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or free-for-all). Select from a variety of heroes that play and feel completely distinct from one another. Attack opponents and activate abilities by rolling your hero's unique set of five...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dice Throne: Season Two – Cursed Pirate v. Artificier társasjáték 13990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dice Throne: Season One ReRolled – Treant v. Ninja társasjáték

  Dice Throne Season One ReRolled is a remastered edition of Dice Throne: Season One with two new characters: Treant and Ninja! Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities. It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or free-for-all). Select from a variety of heroes that play and...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dice Throne: Season One ReRolled – Treant v. Ninja társasjáték 13990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dice Throne: Season One ReRolled – Barbarian v. Moon Elf társasjáték

  Dice Throne Season One ReRolled is a remastered edition of Dice Throne: Season One Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities. It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or free-for-all). Select from a variety of heroes that play and feel completely distinct from one another....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dice Throne: Season One ReRolled – Barbarian v. Moon Elf társasjáték 13990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dice Throne: Season One ReRolled – Monk v. Paladin társasjáték

  Dice Throne Season One ReRolled is a remastered edition of Dice Throne: Season One Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities. It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or free-for-all). Select from a variety of heroes that play and feel completely distinct from one another....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dice Throne: Season One ReRolled – Monk v. Paladin társasjáték 13990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dice Throne: Season One ReRolled – Pyromancer v. Shadow Thief társasjáték

  Dice Throne Season One ReRolled is a remastered edition of Dice Throne: Season One Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities. It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or free-for-all). Select from a variety of heroes that play and feel completely distinct from one another....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dice Throne: Season One ReRolled – Pyromancer v. Shadow Thief társasjáték 13990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Marvel Dice Throne: Captain Marvel v. Black Panther társasjáték

  Marvel hősök a Dice Throne világában! A Marvel Dice Throne egy pörgős, kockadobós harci játék, amelyben a játékosok kedvenc Marvel-hőseiket választva küzdhetnek meg egymással, egy az egy elleni párbajokban, csapatként harcolva vagy nyitott összecsapásokban! A nagysikerű Dice Throne alapján készült Marvel Dice Throne játékokban 2 választható hős található...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5

  Marvel Dice Throne: Captain Marvel v. Black Panther társasjáték 13871 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Marvel Dice Throne: Black Widow v. Doctor Strange társasjáték

  Marvel hősök a Dice Throne világában! A Marvel Dice Throne egy pörgős, kockadobós harci játék, amelyben a játékosok kedvenc Marvel-hőseiket választva küzdhetnek meg egymással, egy az egy elleni párbajokban, csapatként harcolva vagy nyitott összecsapásokban! A nagysikerű Dice Throne alapján készült Marvel Dice Throne - 4 Hero Box-ban négy választható hős...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Marvel Dice Throne: Black Widow v. Doctor Strange társasjáték 11990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Marvel Dice Throne: Scarlet Witch v. Thor v. Loki v. Spider-Man társasjáték

  In Marvel Dice Throne , you become one of eight of Marvel's most famous heroes, including Black Panther, Captain Marvel, Black Widow, Scarlet Witch, Loki, Thor, Doctor Strange, and Miles Morales Spider-man! Every Marvel Dice Throne hero was painstakingly designed and balanced to provide the most thematic experience possible, allowing you to truly embody...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 3/5

  Marvel Dice Throne: Scarlet Witch v. Thor v. Loki v. Spider-Man társasjáték 17990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Marvel Dice Throne: X-Men társasjáték

  In Marvel Dice Throne: X-Men, you become one of eight of Marvel's iconic X-Men, including Wolverine, Storm, Cyclops, Rogue, Gambit, Psylocke, Iceman, and Jean Grey! Every Marvel Dice Throne hero is painstakingly designed and balanced to provide the most thematic experience possible, allowing you to truly embody your favorite heroes like no other game....

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 40 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Gavan Brown, Manny Trembley, Nate Chatellier
 • Illusztrátor:  Manny Trembley
 • Kiadók:  USAopoly, Roxley Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel Dice Throne társasjátékhoz