Kép forrása: pcguru.hu

Marvel Dice Thorne – A hatalom kockái [Társalgó]

Kövek helyett ezúttal kockák jelentik a szuperhősök hatalmát, akik az első és második Season után immáron egy bejáratott brandben csapnak össze.

"Ha egy üzlet beindul", szokták volt mondani, és bizony mennyire igaz a mondás, elég csak a Dice Throne-ra nézni. A viszonylag egyszerű alapokból lassan vár épül, aminek masszív falait simán a seasonök adják, hogy a bástyákat az Adventure Game és a legújabb variáció, a Marvel Dice Throne jelentse. Mert bizony, el lehet adni egy játékot akkor is, ha kitalált szereplők, változatos karakterek nyújtják a színes felhozatalt, de azt hiszem, nem kell részletezni, hogy a Marvel szuperhőseivel ez a siker a többszöröse is lehet annak, ami a sima Dice Throne-t érte. És bizony itt egy ilyen váltás történt, avagy a megszokott játékmenetet és stílust kapjuk, csak éppen Pókemberrel, Skarlát Boszival, Strange-dzsel és a többiekkel.

Hozzánk a kiadónak hála a limitált Battle Chest jutott el, nem a Champion Edition, a különbség pedig a sorszámozott dobozban, a fémből készült Mjölnirben, néhány speciális anyagminőségű kártyában és az egyedi színű tálcákban keresendő, ami nem hatalmas eltérés, de a gyűjtőknek ugye fontos minden részlet. Egyébként léteznek külön csomagok is, amikkel már simán el lehet lenni, sőt próbának egy kétfős csomag bőven elég, aztán ha mégis a teljes pakkra ruháznál be, az ízelítőt még mindig el lehet passzolni. Merthogy a Battle Chest összesen nyolc hőst tartalmaz, név szerint a felhozatal része Spider-Man (Miles Morales), Scarlet Witch, Thor, Black Widow, Doctor Strange, Loki, Captain Marvel és Black Panther. Ha sikerült kiválasztani a legszimpatikusabb karaktert, már mehet is a harc, csak ki kell emelni a megfelelő tárolót a dobozból.  

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Marvel Dice Thorne a The OP-tól és a Roxley-tól - A hatalom kockái

Kövek helyett ezúttal kockák jelentik a szuperhősök hatalmát, akik az első és második Season után immáron egy bejáratott brandben csapnak össze. "Ha egy üzlet beindul", szokták volt mondani, és bizony mennyire igaz a mondás, elég csak a Dice Throne -ra nézni.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Szep

Irány a vadon! – Észak-Amerika – Természetjárás [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.24. 12:40:00

Újabb, a természetet a középpontba állító társasjáték, amely lényegében a Cascadia és a Calico szerelemgyereke is lehetne. Igen, akár minőség terén is.

18Szep

Northgard: Uncharted Lands – Vikingek a vadonban [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.18. 12:25:00

A Northgard a számítógépek képernyőjéről, egy középnehéz stratégiai játék formájában költözött az asztalra – megnéztük, milyen lett.


Kommentek

 • batik.balazs

  2022-09-22 09:18:49

  Én azt az infót kaptam, hogy a Szellemlovasba fog érkezni 6-12 dobozzal külföldről, nem hivatalos forgalmazással. Időpontot nem tudott mondani a kontakt, de kértem szóljon, ha nem vesszük észre.

 • narg.apo

  2022-09-21 21:24:15

  Kicsit bosszantóak azok a bemutatók, amik nem kerülnek magyaroszági forgalmazásra...

 • shawn.parrag

  2022-09-21 19:21:22

  Én úgy tudom, hogy egyik kiadó sem csúszott rá :/

 • godzsakattila

  2022-09-20 20:24:10

  A cím el lett gépelve véletlen szerintem. Throne nem pedig Thorne. De ez nem jelen honlap hibája, hanem az eredeti cikknél született a véletlen elírás.

 • narg.apo

  2022-09-20 20:20:22

  A játék hol és mikor lesz majd kapható, azt lehet tudni?

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Marvel Dice Throne