Lunes
Videó beküldése

Lunes

Társasjáték, 2018
Értékelem!

A Lunes egy könnyen tanulható társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 15 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd, a moduláris tábla, a memória és a rács mozgás mechanizmusokra.

A Lunes egy könnyen tanulható társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 15 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd, a moduláris tábla, a memória és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

Lunes ("Monday") is a fast-paced, single-player board game in which you must avoid being caught by your boss and cut out of the office once you finish the essentials for the day.

In each round, you move your peg through the corridors of the office (which is a modular board), and your boss will perform movements through an AI comprised of action cards and automated movement. Before you can leave the building, you have to reach the printers and get reports to deliver to your colleagues, who will then cover your escape and reward you with useful objects to achieve your goal.

You may play on predetermined office maps with specific difficulty levels, or you can let chance be the architect of your next office. Good luck, and drink as much coffee as you can!

—description from the designer

Lunes es un juego de mesa rápido para un solo jugador en el cual deberás escapar del trabajo, evitando ser atrapado por tu jefe. En cada ronda avanzarás con tu ficha por los pasillos de la oficina (tablero modular), y el jefe realizará sus movimientos con su inteligencia artificial (cartas de acción y movimiento predeterminado). Deberás pasar por las impresoras y obtener los informes para entregar a tus colegas, quienes van a cubrir tu huida y recompensarte con objetos útiles para lograr tu cometido.
Podrás jugar en mapas predeterminados con distintas dificultades, o dejar que el azar sea el arquitecto de tu próxima oficina.
Buena suerte, y... ¡bebe todo el café que puedas!

—description from the designer (Spanish)

Kategória: Kaland, Memória, Útvesztő, Humor
Mechanizmus: Fogd és vidd, Moduláris tábla, Memória, Rács mozgás

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Memória

Ennél a játéknál nagyon fontos a jó memória, bizonyos elemeihez ez elengedhetetlen feltétel!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Lunes társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 15 perc
 • Játékosok:  1
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Julián Tunni, Aibel Nassif
 • Illusztrátor:  Julián Tunni
 • Kiadók:  Super Noob
 • Elérhető nyelvek:  spanyol

Kiadások

 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 10.8 cm x 12.8 cm x 3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Lunes társasjátékhoz