Ingression
Videó beküldése

Ingression

Társasjáték, 2017
Értékelem!

Az Ingression egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 30 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla és a minta felismerés mechanizmusokra.

Angol:
Ingression is a 2 player strategy game in two phases and has a fluid maze that changes each turn through player actions. In the first phase, the Build Phase, players work to...

Az Ingression egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 30 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla és a minta felismerés mechanizmusokra.

Angol leírás

Ingression is a 2 player strategy game in two phases and has a fluid maze that changes each turn through player actions. In the first phase, the Build Phase, players work to build a maze of cards in a 5 x 5 grid.

After the maze is built, the Ingression Phase begins. Players navigate the maze by creating new paths on the grid. At the beginning of a turn, a play may draw a new tile and replace a tile already on the board, or turn a tile to create a new path. One of these actions must be taken each turn, and the player also must move if possible.

To win, a player must move their pawn to the other side before their opponent reaches theirs.

The game consists of 39 maze tiles and 2 home tiles, two movement cubes (blank red and blue colored dice), and a small full color instruction manual. It is designed to be small, portable, and easy to learn. Ingression can be taught to new players in as little as 5 minutes. The game does not require much space to play, somewhere between 1 and 2 square feet depending on how the players lay it out.

—description from the publisher

Kategória: Stratégia, Útvesztő, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Moduláris tábla, Minta felismerés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 30 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Kiadók:  Mythmaker Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 6.4 cm x 2.7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ingression társasjátékhoz