Harry Potter: Roxforti Csata
Harry Potter: Roxforti Csata
Harry Potter: Roxforti Csata
Harry Potter: Roxforti Csata
Videó beküldése

Harry Potter: Roxforti Csata

Társasjáték, 2019
Értékelem!

A Harry Potter: Roxforti Csata egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játék több, összesen 5 díjat és jelölést is kapott 2016-ban és 2017-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 11 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó...

A Harry Potter: Roxforti Csata egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játék több, összesen 5 díjat és jelölést is kapott 2016-ban és 2017-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 11 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a pakli építés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Harry Potter rajongók készüljetek a játékra!

A Roxfort sorsa a Ti kezetekben van!

A játékosok a Roxforti csata társasjátékkal a Roxfort Varázsló-és Boszorkányképzőben zajló epikus csatát - és az odáig vezető eseményeket - élhetik át.
A gonosz erők visszaverése és az iskola biztonsága négy tanuló együttműködésén múlik - a játékosoknak Harry, Ron, Hermione és Neville szerepébe bújva kell minél jobb paklit építeniük, és a megszerzett kártyák segítségével legyőzni az ellenfeleket.Tanulj új varázslatokat, szerezz mágikus tárgyakat, és közben akadályozd meg, hogy a Halálfalók megerősödjenek!

7 JÁTÉK egy dobozban

A dobozban 7 JÁTÉKot találsz: a Harry Potter sorozat mind a 7 történetét végigjátszhatod, akár az elejétől kezdve, akár tetszőleges sorrendben. A paklidat minden JÁTÉK során újra és újra fel kell építened, így válik a kihívás is egyre nehezebbé - az 1. és 2. JÁTÉKnak akkor is bátran nekivághatsz, ha még soha nem játszottál pakliépítő játékkal (vagy ha egy fiatalabb varázsló is van a csapatban). A 7. JÁTÉK azonban már az edzett játékosokat is kihívás elé állítja: itt már nem csak egy-két gonosztevő legyűrése a cél, hanem magát Voldemortot Tudjukkit is le kell győznötök, persze csak akkor, ha már elpusztítottátok az összes horcruxot.

Ha nem sikerül a gonoszok legyőzése, még mielőtt ők az összes, az adott JÁTÉKban szereplő helyszínt irányításuk alá vonnák, akkor sajnos elbuktátok a küzdelmet!

A játék menete

Mindenki választ egy már jól ismert karaktert, akik saját paklijukkal és egyedi képességeikkel vágnak neki a kalandnak. Ha leharcoltuk egymással ki akar Harryvel vagy esetleg Hermioneval lenni, jöhet a halálfalók illetve a sötét varázslatok pakli összeállítása, melyet az adott küldetés szabályai szerint tudunk összerakni. A halálfalók paklijának alján természetesen mindig Voldemort (bocs, Tudjukki ;)) áll.

Az aktuális helyszín kártya lesz, amit ki kell még rakni, mert ide fogjuk helyezni a sötét jegy tokeneket, ahogy erősödnek a halálfalók. Ha túl erősek lesznek, vagyis megtelik a helyszínünk a tokenekkel, kikerül a játékból és egy rettenetes büntetést kapunk. Vigyáznunk kell a sötét tokenekkel, mert ha az összes helyszínt beterítjük velük, sajnos elvesztjük a játékot.

Mindenkinek adott mennyiségű élete van,ha elég sebzést rakunk rájuk, meghalnak. Ez valamilyen jutalommal jár. Ha végül Voldemortot is sikerül legyőznünk, nyertünk és mehetünk a következő könyv küldetésére.

Varázslatos játékhangulat

A Roxforti csatában a Harry Potter filmek során megismert varázslatokkal, helyszínekkel, tárgyakkal és szereplőkkel találkozhatsz, a kártyákat a filmekből vett képi világ teszi még ismerősebbé. Játszd újra ahányszor akarod, válassz más-más karaktereket és meglátod, minden alkalommal eltérő stratégiát kíván majd meg a győzelem.
Csatára fel!

A játék tartalma:
 • 1 játéktábla
 • 4 kocka (piros, kék, sárga, zöld)
 • 7 játékdoboz
 • 4 játékostábla
 • 252 kártya, ebből (47 kis méretű, 142 normál méretű és 63 nagy méretű)
 • 8 gonosz befolyás jelölő (fém)
 • 70 karton jelölő
 • szabályfüzet

Angol nyelvű szabálykönyv

Forrás: Szellemlovas
Egy felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 13 490 Ft-tól
 • 9 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Film / TV / Rádió alapú, Könyv alapú
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kooperatív, Pakli építés

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (3)

Harry Potter: Roxforti Csata társasjáték videók (12)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb kooperatív játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2016

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2016

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2016

Kommentek

Kommentek

 • zsazsa9

  2021-02-17 14:36:15

  Magasan az új kedvenc játékom, és már alig várom, hogy a kiegészítőt is kapni lehessen magyarul, elsők között leszek, aki beszerzi! (Azt, hogy mennyire imádom ezt a játékot, azt a tőlem szokatlan extrém hosszú értékelésem is tükrözi - előre is bocsi. : )

  Nálunk idén karácsonykor került be a Roxforti csata a családba, és azóta szinte folyamatosan az asztalon van. Talán most kezd kicsit enyhülni a függőség nálunk így 2 hónap elteltével, de eddig 2-3 naponta fixen játszottunk vele, volt, hogy egymás után több partyt is.

  Mi minden létszámmal kipróbáltuk, és az valóban érződik, hogy minél több a játékos, annál nehezebb megnyerni a játékot. Sokan írják, hogy 2 fővel túlságosan könnyű. Hát én ezt egyáltalán nem mondanám, mert - bár lehet mi csinálunk vmit nagyon rosszul :D de - mi kb. 20-25 partyn vagyunk már túl, legtöbbet a 7-es szinttel játsztva, és egyáltalán nem tudom azt mondani, hogy legtöbbször nyerünk, sőt. Nálunk az egy kifejezetten nagy örömforrás, ha sikerül nyerni. Legtöbbször az uccsó körökben annyira izgalmas az egész, hogy fogalmunk sincs, hogy most nyerni, vagy veszíteni fogunk, mindig a vége felé pörögnek fel az események. Ami ennek ellenére kifejezetten tetszik, hogy akkor is nagyon élvezem, és jól szórakozom, hogyha vesztünk. Nagyon ritkán vannak olyan kombinációk, hogy már a játék elején érzem, hogy ez nem lesz meg, de legtöbb esetben még innen is vissza lehet hozni ügyesen.

  Nekem ez a 2. kooperatív játékom a Pandemic után, és bár azt is kedvelem, de ég és föld a kettő minden értelemben. A HP-t nem volt még olyan alkalom, hogy ne élveztem volna, nem érzem azt, hogy folyamatosan szivat a játék, és esélytelen a győzelem, és több mechanika, gondolkodás is van benne, viszont mégse kell már a játék elején megtervezni, hogy mit fogunk csinálni 5 körrel később, ezért kisebb az esély arra is, hogy egy-egy túlagyalós játékos idegesítően hosszú ideig gondolkozzon a saját körében.

  FOLYT. KÖV. következő bejegyzésben, mert elérem a karakter limitet. :D

 • zsazsa9

  2021-02-17 14:35:57

  Szóval.

  Designban gyönyörű az egész játék, szép a tábla, tetszenek a tokenek, a játékos-, és a játékkártyák is, amit viszont sajnos észrevettem, hogy annak a karakternek a kezdőpaklija, akivel a legtöbbet játszunk, nem zavaróan ugyan, de picit már elkezdett elhasználódni. Örülök, hogy a mozifilmet vették alapul a képi ábrázolásoknál, és nem vmi fiktív illusztrációt használtak. Tök jó ez a dobozos dolog is, bár mi már nem játékonként csomagoljuk el, mert rengeteg idő lenne mindig szétválogatni, aztán újra összekeverni. Ami nekünk bevált, hogy pl. az 1. dobozva kezdőpaklik és játékoskártyák, a 2. dobozba gonoszok, és így tovább típusonként. Szerencsére az összes Roxfort kártya belefér egyben a legnagyobb dobozba, úgyhogy ez se okoz gondot.

  Mikor először játszottuk végig az egészet, nagyon izgalmas volt minden egyes új játékdobozt kinyitni, hogy na vajon mivel fog bővülni a szabály, milyen új kártyákat találunk a csomagban, kik lesznek az új gonoszok, igazán élveztem ezt a részt. Azóta már leginkább csak az uccsó szinttel játszunk, de abszolút el tudom képzelni, hogy vkinek mondjuk jobban bejön a 6. csomag.

  Ez tipikusan az a játék egyébként, amit mindenkinek tudnék ajánlani. Szerintem nem HP fanok is jól szórakozhatnak vele, de ad egy plusz élményt játék közben, ha egyébként ismerjük is a tárgyakat/varázsigéket/személyeket, akikkel játszunk. Gamereknek is tetszhet akár, mert lehet taktikusan, már az elejétől kezdve konkrét stratégia alapján játszani, nagyon odafigyelve, hogy milyen kártyákat vásárolsz a paklidba, de könnyedebb játékként is, hiszen úgy is dönthetünk, hogy csak sodródunk az árral, mindig az épp aktuálisan leginkább tetsző kártyát vásároljuk meg, és nem gondolkozunk nagyon a következményeken. Én egyébként azt is ajánlom, hogy pár játék után nézzetek fel a BoardGameGeek - Variations című fórumára, tök sok ötlet van ott, amivel kicsit megcsavarhatjuk a játékmenetet - akár könnyítve/nehezítve is azt. :)

  Vegyétek, szeressétek! Szerintem nem fog csalódást okozni ♥

 • edboyww

  2021-01-19 01:24:09

  Kötelességemnek érzem megjegyzni, hogy a játék ketten kvázi elveszíthetetlen, és aki ameritrash-szinten vastag tematikát vár tőle, csalódni fog. A második perc után már csak tokenekkel, értékekkel és kombókkal foglalkoztam, de tökmindegy volt, hogy az adott buffot a George Weasly kártya, vagy a százfűléfőzet kártya adja (tudom, hogy nem ekvivalensek, hasamra ütöttem).
  Többet vártam tőle.

  6/10, néha elővesszük, amikor nem akarunk gondolkodni

 • pcgamer10

  2021-01-06 10:29:41

  Imádjuk a játékot! Karácsonyi ajándékként kaptam. Először kicsit féltünk tőle a szabályt tanulmányozva, de aztán a videók segítségével sikerült elsajátítanunk mindent. Zökkenőmentesen megy már a játék, szeretjük nagyon, sokszor kerül elő a játék egy két órára is. 7. játékmenet van folyamatosan nehezednek a szintek, szerencsefaktor magas.

  Asztalképe szép. Kártyákat érdemes védőfóliázni.

  Az árához képest hozza, azt amit az ember elvár.

 • dianasempai12

  2021-01-05 23:50:17

  Unokatestvérem 9 évesen kapta a tavalyi karácsonyra. Nem nagyon társasos a család, de én igen. Velem próbálta ki.
  Oktatóvideó alapján tanultunk bele. Beszippantott minket a játék, nagyon gyorsan.

  Az első szintet többször eljátszottuk, hogy belejöjjünk. Sajnos nem tudtuk befejezni. Ketten játszottuk, és így kezdőkként órák alatt is csak a 3. évig jutottunk el.

  A szintek fokozatosan nehezednek. Már a 3. évnél megszorultunk kicsit, el kellett gondolkodnunk a játékmeneten, és stratégiát felállítani. Az a szint, ahol már több ellenfél van, nem mindegy, hogy hogyan játszunk. Ott kezdtük el tapasztalni, hogy szükségünk van arra, hogy összefogjunk.

  Mint említettem, sajnos tovább nem jutottunk. Távolság miatt egy ideig nem játszom vele újra, az ára miatt meg csak messziről csodálom egy ideig még. (Az olvasás sem olcsó hobbi :D ) Bár a párbaj szakkörös kistestvérét megvettem.

  Rá kell érezni a játékra, onnan gyorsabban megy. Meghatározott lépéssorok vannak, csupán oda kell figyelni a képességekre. 11 éves kortól ajánlja, de tapasztalat mutatja, hogy fiatalabb gyerek is gyorsan beletanul. Annak ellenére, hogy nem egymás ellen játszunk, igen izgalmasnak bizonyult. Aki nem sajnál ennyit kiadni egy társasért, annak nagyon tudom ajánlani. Változatos, biztos tud majd mindig újat mutatni. Harry Potter rajongóknak kötelező.

 • Floranna

  2020-09-05 16:23:48

  Azt hiszem, hogy ez az a játék, amikről bármennyit tudnék írni. :)

  Nagyon kiváncsi voltam, hogy fogják a filmet társasjáték formájába önteni. Szerintem maximálisan sikerült, engem több napra berántott az elvarázsolt világba. Igaz, hogy a pandémia alatt játszottuk le az összes szintet, 3 napig csak ezt csináltuk. De számomra ez azt jelentette, hogy megfogott a játék felépítése, és nyilván...minél több gonoszt akartunk legyőzni. :)

  Doboz és tartalom

  • a doboz kompakt, és a benne levő inzert valami zseniális. Teljesen jól lehet használni, bármelyik évet is szeretnénk újra lejátszani, nagyon gyors a set up.
  • a szabálykönyv átlátható, és szépen játszik a színekkel. Én sokszor arra emlékszem, melyik színnél volt az adott szabály, így ez nagyban könnyítette a helyzetet. Illetve külön tetszett a különböző évek szabálykönyvének a kis tartója a szabálykönyvön belül.
  • gonosz befolyás jelölők: azok a fémek! Igazán minőségiek.

  Grafika

  • szerintem alapvetően nagyon szép a kidolgozás, és nekem minőségiek voltak az alkatrészek.
  • a karakterkártyák grafikája egy kicsit bénácska, nagyon photoshop-jellegű, de a filmet akarták visszahozni. Gondolom ezért használták a filmbéli karakterek képeit.
  • a játéktábla nagyon sokat segít a játékban, mindennek megvan a helye. És már előre sejteni lehet, hogy a játék előrehaladtával valószínűleg több gonoszt is le kell győzni, egy időben.

  Maga a játék

  • a karakterek nagyon jók szerintem, mindig sokat kellett gondolkozzak, melyikkel legyek a négy közül. Vannak olyan kombinációk [no spoiler], amikkel megnyertük könnyebben mondjuk a 6. szintet, mint a másik kettővel.
  • újrajátszható maximálisan, bár mi eddig csak kétszer játszottuk végig. Tipikusan az, ami nálunk valószínűleg hosszú hétvégéken fog előkerülni.
  • Nekünk kettő fővel jött be a legjobban.
  • Nagyon érthetően és filmhez hűen építették fel az éveket szerintem, igazán élvezhető. :)

  Ajánlom mindenkinek

  • aki szereti a Harry Potter világát.
  • aki szereti a pakliépítős mechanizmust.
  • aki egy varázslatos egész estés játékot keres. :)

 • pkmic

  2020-08-03 10:20:40

  Hárman vágtunk neki, már nagyon vártam. Voltak kétségeim, hogyan ültetik be a szereplők egyedi képességét és ebből a játékosok hogy tudnak előre választani. Ám játék során kiderült, hogy mindenki mindent képes csinálni (sokat sebez, gyógyít, befolyást gyűjt), jó sokáig.
  Az, hogy a karakterek minden év elején nulláról indulnak, azt tényleg nehéz megemészteni. Talán a nyári szünet hatásához tudnám hasonlítani, amikor az iskolások úgyis elfelejtenek szinte mindent :D
  Nem épp kezdőjátékosként egy este 5 évvel végeztünk és nagyon klassz volt! Érezhetően nehezedik a játék, de nem agresszíven bűntető.
  AHP-világ rajongóinak sok örömet fog szerezni.

 • buzsaky.viktoria

  2020-07-15 12:03:13

  Ez volt az első modern társasunk! (elég frissek vagyunk párommal a társasjáték világban, így tényleg, abszolút szubjektív ömlengésem következik )

  Nekem rettentő pozitív volt a játék élmény, hogy kooperatív, hogy hét szinten küzdhetünk, a doboz, a doboz tartalma, a minden.
  Persze biztos a szakavatottak, bele tudnak kötni, én csak annyiba, hogy kár, hogy a hét szint képekben nem pontosan követi a részeket.

  De!!!

  Nem győzöm hangsúlyozni hogy mi abszolút kezdő játekosokként álltunk neki! Gondolom ezért is volt, hogy kezdetben nekünk, kicsit döcögött a játék, (valószínű , több időt és energiát igényelt volna a szabály tanulása ) viszont az első szint tökèletes arra, hogy megértsük a játékot, és belerázódjunk! Nekem a könyvvel is pont ilyen volt, az első elég távol állt tőlem, (bár lehet, mert 28 évesen olvastam,) de aztán ahogy előre haladt úgy szerettem bele!Pontosan ez történt a játék folyamán is, ahogy egyre nehezebb lett, ahogy erősödtek az ellenfelek, úgy lett igazán érdekes és élvezetes!
  Jó szívvel ajánlom másoknak is, és nem csak HP fanoknak (mondjuk nekik mindenképp,) akik (jó ) pár órára szívesen belemerülnének a csodálatos varázs világba, hogy együttes erővel legyőzzék a gonoszt!


  És tán párom nevében is írhatom, hogy ezzel a társassal, olyan élményekkel gazdagodtunk, melyek mindkettőben elindítottak valamit, egy érzést, egy gondolatot , hogy vajon léteznek még hasonszőrű játékok ? Vagy hogy milyen léteznek egyáltalán ? És elindult az a bizonyos vezérhangya, hogy a neten böngészve válaszokra találjunk!

 • k.jonathan6

  2020-06-10 23:44:53

  Szerintem, mint sokan mások, én is nagyon sajnáltam, hogy a filmsorozatnak vége lett. Abban reménykedtem, hogy ezzel a játékkal kaphatok még egy kis "Harry Potter" feelinget. Mikor kinyitottam a társast azt láttam, hogy az egész játék desing annyira királyul lett megcsinálva, hogy teljesen átjön az a bizonyos érzés. A játék menet úgyszint elnyerte a tetszésem és mindenki másnak is a családban. Elég izgi harcok szoktak kialakulni, tehát sosem unalmas. Azt még kiemelném, hogy a játék elején a nehézségi szint direkt úgy van kitalálva, hogy akik először találkoznak ilyen fajta játékkal, azok is könnyen megtanulják a tudnivalókat. Azt adta a játék amit elvártam tőle! :)

 • renii96renii96

  2020-04-02 10:30:45

  Ez egy csodálatos játék. A játkos társaknak össze kell fogniuk és legyőzni az épp aktuális gonoszt. De vigyázat a játék egyre nehezedik, ha nem fogtok össze , az a játék végét is jelentheti. Nagyon szerettem a Harry Potter történeteket és ez a játék visszarepített a gyerekkoromba. Mi ketten játszottuk , két fővel is remekül játszható.

 • Villany

  2020-01-11 19:07:07

  Nem vagyok nagy Potter fan, így először nem igazán érdekelt ez a játék. A filmeket szerettem, de sose szippantott be a világa ez van. Így amikor a párom titokban megvette ezt a játékot nem voltam túlságosan oda, és igazából az első két kör sem tetszett igazán. Könnyedén nyertünk, mert egyszerű volt ráérezni a menetére, nem voltak nehezek az ellenségek sem, építgettük a paklinkat, támadtunk, unalmasnak tűnt. Aztán a harmadik résztől kezdve kezdtek felpörögni az események. Akkor nyert meg magának a játék, mikor a hősök plusz képességeket is kaptak.

  Azóta minden percét élvezem. Továbbra is egyszerű a játékmenet, viszont ahogy bejöttek a különböző szerepek, és ennek megfelelően kezdtük építeni a paklikat minden rossz érzésem elszállt. Az ellenfelek is nehezedtek, volt, hogy csúnyán megvert minket a Pettigrew Dementor ellenfél páros. Sajnos néha rosszul jönnek le a Roxfort kártyák és az ellenségek, nem jutunk egyről a kettőre és látszik, hogy hamar ki fogunk kapni, ilyenkor inkább újrakeverjük a dolgokat, és újra lelkesen vetjük bele magunkat a csatába. Még sose raktuk el ezt a játékot keserű szájízzel, nem úgy, mint pl az Eldritch horrort.

  Az illusztrációk érdekesek, a karakterlapok is nagyon tetszenek. Nagyon belopta magát a szívembe, minden Potterfan részére kötelező darab, de akik nincsenek annyira oda a varázslóvilágért, azoknak is meleg szívvel ajánlom. Gyerekek is játszhatnak vele simán.

 • lrekasi

  2019-08-22 13:35:27

  Lurkóim HP lázban égtek a suliban, még a könyveket is elkezdte az idősebbik olvasni, aki még nem HP korú :-). Utánanéztem a játéknak, és nem bántam meg, hogy megvettem. Gyengén nyelvfüggő kooperatív, pakliépítő kártyajáték HP világában, a filmekből vett képekkel ékesítve. (Hamarosan megjelenik magyarul is.)
  A játékban 7 évet játszunk végig 7 paklival, amelyeket mindig bele kell építeni az előzőekbe. A cél, hogy legyőzzük minden évben a gonoszokat, beleértve "tudjuk-kit" is. A szabályok nem bonyolultak, de most nem mennék bele, és olykor érdemes a neten is utánanézni FAQ-nak (BGG rulez).
  Gyerekeim élvezték, végig is játszottuk - nem mindig sikerült elsőre, és sok múlik a szerencsén (elérhető kártyák vásárlása felcsapott 6 közül, felcsapott gonosz, és sötét mágia kártyák kombózása, kockadobás). 4 karakter küzül választhatunk: Harry, Hermione, Ron és Neville, akik a játék során fejlődnek, plusz képességekre tesznek szert.
  Sajnos van pár "hibája" is a játéknak. Pl a képek néha nem illenek a történet évéhez, de ez elnézhető. Problémásabb, ha nem tudjuk a vásárolható kártyákat frissíteni, mert nem tudunk belőle semmit megvenni, mivel nincs elég "pénzünk". Kellemetlen esetben lehet egyszerre kint több olyan gonosz kártya (gazfickó, horklux, sötét mágia), amelyek speciális hatása egymást szélsőségesen erősítően hat, és esélyünk sincs ilyenkor. Ekkor az sem segít, hogy a játékban egyébként nem lehet meghalni. Ha elfogy az életünk, az csak azt jelenti, hogy kiütöttek, elveszítjük tokenjeinket és kártyáink felét. Az sem tetszett, hogy a piacon elérhető többi deckbuilderrel ellentétben ebben a játékban nem tudunk megszabadulni a megvásárolt lapoktól, így a laphúzásos lapoknak jó hasznát vesszük - kivéve, ha ezt valamilyen gonosz hatás meg nem akadályozza. (Persze, tematikában ez érthető, hiszen a varázslatot ehhez el kellene felejteni.)
  A kellemetlenségektől eltekintve nagyon is élvezhető a játék azoknak, akik könnyed kikapcsolódásra vágynak, némi - de nem megerőltető - agymunkával kísérve. Olyannyira tetszett, hogy megvettük a kiegészítőt is (The Monsters Box), de ezt még nem játszottuk.

A Harry Potter: Roxforti Csata társasjáték és kiegészítői (9)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  11+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Andrew Wolf, Forrest-Pruzan Creative, Kami Mandell
 • Illusztrátor:  Joe Van Wetering
 • Kiadók:  KOSMOS, Asmodee, USAopoly, REBEL.pl, REXhry, Lavka Games, Reflexshop Kft
 • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, francia, német, magyar, olasz, lengyel, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.6 cm x 30.5 cm x 10.4 cm
  • Súly: 1.9 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: magyar
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: cseh
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: olasz
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: spanyol
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
 • French edition
  • Nyelv: francia

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Harry Potter: Roxforti Csata társasjátékhoz