Frenetikus forgatás
Frenetikus forgatás
Frenetikus forgatás
Frenetikus forgatás
Videó beküldése

Frenetikus forgatás társasjáték

társasjáték, 2023
Értékelem!

A Frenetikus forgatás egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő 45 - 90 perc. A játékot 2021-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kooperatív játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága...

A Frenetikus forgatás egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő 45 - 90 perc. A játékot 2021-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kooperatív játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 11 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a kártya húzás, a minták és a szimuláció mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Dobj a dobókockával és készítsétek el életetek legjobb vagy éppen legszörnyűbb mozifilmjét! Ez csak rajtatok múlik!
Mindenki a helyére! Csipkedjétek magatokat, a jelmezek olvadnak a reflektorfényben, az operatőr lelépett színésznővel, és gyorsabban égetjük itt a pénzt meg az időt, mint a 35mm-es film 120 fps-es lejátszás során. Ilyen körülmények közt nem lehet dolgozni! Még szerencse, hogy ti itt vagytok!

A Frenetikus forgatás társasban egy csőd közelébe került filmes cég stábtagjai vagytok és az a feladatotok, hogy felhasználjátok a rendelkezésre álló erőforrásokat, de nem akárhogy! Ki kell találnotok, hogy mi a leghatékonyabb mód, mibe érdemes befektetni a megmaradt pénzeteket. Színészek, technika, vagy éppen a sztori a lényegesebb? Természetesen a film minősége sem elhanyagolható, ugyanis a kritikusok igen válogatósak tudnak lenni.

A Frenetikus forgatás egy kooperatív játék, így együttműködve kell a lehető legjobb filmet leforgatnotok az idő, pénz és emberi erőforrás optimális kiaknázásával. Egy csapatként, együttműködve nyertek vagy veszítetek.

A Frenetikus Forgatás egy folyton változó és pörgős társasjáték. Mindnyájan egy-egy részlegvezető bőrébe bújva határozzátok meg a körötökben a stábtagok akcióit a játéktáblán, a saját játékostáblátokon vagy azokban a díszletekben, ahol jelenetet forgattok. Folyamatos problémák hátráltatják a munkátokat, de produkciós megbeszéléseket tarthattok, hogy hasznos ötletekkel rukkoljatok elő.

A körödben öt lépést kell végre hajtanod.

 • Húzz problémakártyát - még el se tudod kezdeni a munkát, egyből beüt egy probléma. Ezekre kell megoldást találnotok.
 • Dobj a stábkockákkal - fogd a 6 db dobókockát és dobj velük - ezek döntik el a körödben rendelkezésedre álló szereplőket és stábtagokat.
 • Használd a stábkockákat, és hajts végre akciókat - a stábkockák segítségével hajthatsz végre akciókat. Maximum annyi akciót hajthatsz végre, amennyi dobókockát az elérhető mezőre tudsz helyezni.
 • Vedd el a stábkockákat - miután minden akciót végrehajtottál, amit tudtál vedd le a végrehajtott akciókhoz használt dobókockákat.
 • Léptesd az ütemtervet, és add tovább a tárcsát - forgasd az ütemtervtárcsát eggyel kisebb értékre, ezzel csökken a rendelkezésre álló időtök.

Mindenki a helyére! Csipkedjétek magatokat, a jelmezek olvadnak a reflektorfényben, az operatőr lelépett színésznővel, és gyorsabban égetjük itt a pénzt meg az időt, mint a 35mm-es film 120 fps-es lejátszás során. Ilyen körülmények közt nem lehet dolgozni! Még szerencse, hogy ti itt vagytok!

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 11% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 10 000 Ft-tól
 • 29 ajánlat

Kategória: Kockajáték, Rejtvény / Kirakós, Film / TV / Rádió alapú, Humor
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Váltakozó képességek, Kooperatív, Kártya húzás, Minták, Szimuláció, Solitaire, Események, VIC-04 Victory Points as a Resource, Játék végi bónuszok, Limitált kommunikáció, Változó setup, Worker Placement with Dice Workers, Négyszög-rács

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Frenetikus forgatás társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Frenetikus forgatáswudy86, Budapest, XIII.

Csak személyesen itt: Budapest, XIII.!

Csak bontott, sosem játszott, hibátlan, hiánytalan. A magyar verzió beszerzése miatt eladó.

0 érdeklődő


Frenetikus forgatásszirom.niki, Miskolc, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Miskolc, Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer játszott, magyar nyelvű játék. Átvehető Miskolcon vagy Budapesten Göncz Árpád Városközpont, 11. kerület Allee környéke vagy a 3-as metró vonalán

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Frenetikus forgatás társasjáték videók (14)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb kooperatív játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2021

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2021

Kommentek

Kommentek

 • steeeven88

  2024-03-21 14:07:46

  Hasonló véleményen vagyok. A grafika és a tematika, meg a humor engem nagyon megvett. A doboztól kezdve, mindenhol látszik, hogy egy átgondolt, igényes játék.

  Szeretem a kooperatív műfajt, de nekem is elég szóló-szagú. Amikor ketten játszottunk, arra jöttem rá, hogy lényegesen jobb vagyok a fejben tetriszezésben (bár nem szeretem az ilyen játékokat), mint a másik fél, így az ő körébe is beleszóltam, hogyan tegye le a stábkockákat, hogy jó legyen (alfa játékos probléma, tudom...). Négyen még rosszabb volt, mert ott volt, aki ebben kifjezett gyenge volt, nem is igazán látta át, hogyan kellene letenni a kockákat, inkább meghagyta másnak. Kicsit kevésnek érzem ebben a játékban azt, hogy az ötletkártyák révén tudunk egyéni pluszt hozzáadni a közös cél eléréséhez.

  Szólóban viszont nagyon jól el lehet vele játszani, még az analízis-paralízis sem jön ki, mert bizony nálunk az már 2 fővel is nagyon megmutatkozott... :)

 • dazollfly

  2024-01-17 14:26:16

  Nagyon szerettem ezt a játékot (azért beszélek múlt időben mert tovább kellett adnom). A grafika remek, a téma szint úgy, ami késöbbiekben is végig átjárja a játékot. A legnagyobb problémám ezzel, hogy ez egy szoló játék. Nem is értem, hogy írhattak ilyet a dobozra, hogy 1-6 játékos, ráadásul a bgg szerint legjobb 3 fővel. Hát kizárt! Egyedül nagyon jól ellehet vele játszani, mondhatni a kategóriájában tökéletes. Viszont több játékossal már nem igazán működik. Két fővel játszottuk még, de nem az igazi. Egyrészről kooperatív amit itthon nem kedvelünk annyira (de annyira lenyűgözött a játék, hogy kivételt kellett tenni), de így a másik játékos inkább zavart, mint segített. Alfa játékos veszélye maximálisan fennáll (sajnos magamra ismertem benne). 3 vagy több játékossal belegondolni sem merek, nemhogy kipróbálni. Mivel egyedül csak szökőévente tudok játszani, így fájó szívvel elkellett egymást engednünk.

 • steeeven88

  2023-09-29 08:43:40

  Valakinek nincs véletlen digitálisan magyar szabálykönyve?

 • qgtanton

  2023-07-29 22:58:00

  Három játékom van már benne. 3-4 fővel játszottam. A játék nagyon jól hozza a filmkészítés nehézségeit, az egyre újabb problémakártyák rendre nehezítik a film elkészítésének lehetőségeit. A jelenetek költségeinek kifizetése szintén komoly kihívás tud lenni a valós cél eléréséhez.

  A forgatókönyvek két felének kiválasztása is lényeges szempont, ennek megfelelően - az elérhető bónuszok maximalizálása érdekében - célszerű rögzíteni, hogy mit akar a társaság, és ahhoz gyűjteni díszleteket, jeleneteket. Nagyon jó, hogy komolyan együtt kell működni - ami több fővel egyre nehezebb feladat -, különben nem lesz leforgatva egy jelenet sem. A film szakmai értékelése sokat lendít a kihívás faktorán, sok játékosban a legjobb eredmény elérésének szándékát indítja be.

  A problémakártyák ötletesek, nagyon jó kis sztorielemek tűnnek fel az egyes lapokon: pl. a színésznő és a rendező a film forgatása helyett egymásra talál, ez az időigényt növeli meghatározott helyzetekben. Az egyes karakterek - mindenkinek van egy filmhez kötődő konkrét feladata - nélkülözhetetlenné teszi az egyes karakterek kiválasztását, mert egyes problémákat eltérő karakterek tudnak könnyen (és olcsón) megoldani.

  Én ezt a játékot nagyon jó történetvezérelt játéknak minősítem, noha a történet a problémakártyákon keresztül derül ki. A leforgatott jelenetek szintén egy kellemes rendezési feladatot biztosítanak, a forgatókönyv megmondja, hogy mi mennyit ér az adott sorrendben.

  A filmstúdió kiválasztását már az első játéknál javaslom, mert az is többletkihívást rejt magában, az egyes filmstúdiók eltérő lehetőségeket és célokat fogalmaznak meg. Pl. a Seppuku film - az annyira rossz, hogy már jó" mottót kapta. Tehát céljuk a kultfilm státusz. Nagyon kreatív és jó minőségű a fordítás, ami a Reflexshop határozott érdeme.

 • Alleira

  2023-05-09 14:19:35

  Két fővel próbáltam a játékot és úgy is élvezetes, pedig kicsit kételkedtem a party-játék külső miatt.

  Üdítő kooperatív játék, ami vicces, de stratégikus, amely kombinációból nemcsak a kooperatív kategóriában, de összeségében a társasok között sem sokkal találkoztam.

  A filmes téma teljesen átszövi a játékot, kezdve a karakter választástól (operatőr, rendező, vágó, stb.), a film összeállításához szükséges minden akción át (szövegkönyv összeállítás, jelenetválasztás, díszlet készítés, forgatás, produkciós megbeszélés, a körönként felmerülő problémák és megoldásuk), a végső értékelésig. A játékot kétféleképpen lehet megnyerni: egy legalább "nem is rossz" vagy "annyira rossz, hogy már jó" színvonalú, 5 jelenetből álló film sikeres leforgatásával. Hogyha ez nem sikerül, akkor elveszítettétek a játékot.

  A körök során folytonos erőforrás- és akciómenedzsment történtik: hova tegyük az akciókockákat, hogyan tudunk haladni a filmmel, költségvetésen és időterven belül maradni. Mivel csak 6 akciókocka van, amik "ott tudnak maradni" egy-egy jelenet befejezéséig, így nagyon sokat segítenek a frappáns ötletkártyák.

  A külsőért külön pirospont, és szerencsére nem csak ezzel akarták eladni a játékot, hanem a tartalommal is, szóval ez tényleg csak már plusz-plusz királyság :) Csapó-szerűen nyíló doboz, filmtekercs-formájú rendező, a tábla. Tényleg mindenre figyeltek.

  Ahogy az előttem lévők is írták, még a valóságra is erős áthallások vannak. Nem olyan készítette a játékot, akinek lövése sincs mi történik a kulisszák mögött egy film elkészítésének során.

  Az idei év eddigi legkellemesebb újdonsága számomra a Frenetikus Forgatás :)

 • totodirector

  2023-05-05 22:58:47

  A tematika zseniális és átszövi a teljes játékot. Emellett egy kellemes kooperatív játék, aminek a nehézségét ügyesen lehet szabályozni. A kocka lehelyezés mechanizmus nekem nagyon tetszik és bőven van lehetőség, hogy a szerencsétlen dobásokkal is lehessen haladni. Az Ötlet kártyák nem oldják meg az alfajátékos problémát, de ad egy kis saját döntést.

  A magyar kiadás szép lett, minőségi alkatrészek... DE a fordítás sok helyen pontatlan. Sejtem, hogy a filmes szakszavak leegyszerűsítése a családbarát jelleget erősíti, de a szakmában járatos játékosoknak szúrja a szemét. Mostani fejjel inkább az angol verziót venném meg.

 • csongrady.p

  2023-04-02 23:19:01

  Ami szembetűnő az a termék kivitelezés, a csapó doboz és a filmtekercses insert zseniális!

  A szintezés is nagyon ügyes az kezdő erőforrások, idő és pénz állításával és film stúdiók behozásával lehet emelni a tétet és a hangulatot.

  Kocka dobás és lehelyezés a fő eleme a játéknak .. igen a szerencse. Nekem az volt a benyomásom, hogy azért annyira nem kell fázni a kocka dobástól több ok miatt sem. Koop játék révén lehet "zárolni", azaz meghagyni a következő játékosnak jól kidobott kockákat a táblán. Nem különben spec képességek, produkciós megbeszélésen bedobott ötletek többjén is lehetőség nyílik manipulálni a kockákat ... ééééés legrosszabb esetben ott van a gyakornok XD
  Szerintem egész ügyesen el lehet külteni a kevésbé hasznos kockákat is problémák megoldására, jelenet forgatásának elkezdésére vagy produkciós mnegbeszélésre.

  Ki is emelném, hogy a karakterek speciális képessége nagyoin sokat tud segíteni így sosem szabad elfeledkezni róla (első játéknél az új játékosok hajlamosak lehetnek rá), nem különben az ötlet kértyák ha nem is azonnal akkor teendőként ki tudnak húzni nehéz helyzetekből. Nem is hiáva van a szintezés is valamennyire játékosszámhoz kötve, ebből is látszik mennyit számít a karakterek egyedi képessége.

  Amit remélek hogy a B movie kiegészítőnek is lesz magyar kiadása, ahol bejönnek a zsánerek és még érdekesebb lesz a dolog tőle.

  Én csak ajánlani tudom, azon felül itt is vannak belsős poénok is ... ZNY TV-s kolléga film szakmában mozog aztán mondott egy-két érdekességet. Szóval a játékmenet és tematika kéz a kézben jár egy poénos köntösben.

 • porcine

  2023-03-20 06:46:19

  ryuk669 hozzászólásait olvasva szerintem hallott már könnyed szórakozásról. Mindössze arra igyekezett felhívni a figyelmet, hogy a játékban jelen van Fortuna asszony a kockáival, és bizonyos utána kevésbé vágyakozó embereknél, mint például amilyen én is vagyok, ez problémás lehet. Ez nem baj, csak tény, amit ő kedvesen ismertetett.

 • g3o

  2023-03-20 00:41:52

  Miért baj, ha szerencsfaktor jelen van?

  Te még nem hallottál könnyed szórakozásról, ahol nem kell agyalni előre 3-4 lépésen?

 • mr.zehy

  2023-03-16 18:21:44

  Hahaha, ez egy remek játék, szuper ötletekkel, vicces megoldásokkal és még viccesebb szövegekkel a kártyákon. Ez utóbbi kifejezetten sokat dob a játékon, így jó is, hogy megjelent magyarul, ráadásul szuper a kiadás, minőségi az egész és bár a rajzok (babfigurák) nekem annyira nem tetszenek, emiatt túl sok pontot nem tudok levonni. Egy hiba lehet, ha kiismered és kipörögnek kártyák, akkor kicsit az újrajátszhatóság lehet csorbul, de akkor meg pont jöhet valami kieg addigra. :D

 • ryuk669

  2023-03-12 19:22:19

  Érdekes amúgy, hogy a csomagolás és a design alapján partyjátéknak hihető, könnyed szórakozas helyett egy nem is olyan egyszerű kooperatív játékot kapunk.

  Nagyon ötletes a design a vicces, egyszerü kis "bab"figurákkal, a filmes tematikájú dobozzal és inserttel. (Bár engem önmagában ez a téma nem érdekelne) Ennek ellenére, ahogy a leírasban olvashatjuk, kooperatív játékhoz híven problémákkal kezdjük a körünket. Nagyon tetszik, hogy van benne egyszemélyes mód, (mert én az 1 fővel játszhatóakat a magadban tesztelhetősége miatt előnyben részesítem) de a karakterképességek végett, meg mert az egész téma egy nagy közös projekt, a filmkészítés köré épül, nehezen tudom elképzelni hogy sokszor játszanám egyedül. Ami még nagyon érdekessé teszi, hogy a két véglet valamelyikének elérése a cél, a közepes film készitese nem hoz sikert, és mégis...milyen nehéz elérni barmelyiket is. Pedig azt gondolnank szar filmet keszíteni, nem művészet. Hát de. :D

  A szerencsefaktor része mondjuk megint csak az achilles sarka ennek a jatéknak is... mert a kockadobásos befolyás szerintem elég erősen jelen van. De hát kooperativ jatékhoz híven egyértelmű, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Mondjuk a problémakártyák húzása szerintem már önmagában elég kihívást ad, nem beszélve arról, hogy jelenetet sem tudunk csak úgy kényünk kedvünk szerint válogatni. Úgyhogy nálam a kockadobásos megoldás miatt annyira nem esélyes, de egy kipróbálast megér.

  Aki a kihívásokkal teli koopokat szereti annak szerintem nem okoz majd csalódást, mert egy elég szépen összerakott játék lett.

 • dannytrejofan

  2023-03-12 17:09:35

  A BGG-s oldala szerint 3 fővel az ideális a játék, de a véleményem szerint jól működik kettővel, sőt szólóban se rossz. Ha többen vagyunk, több stábtag speciális képességét tudjuk használni, és a játék lendületét sem töri meg a nagyobb játékosszám, mert folyamatos az interakció, még könnyű nehézségi szintről indulva is együtt kell működni a sikerért. Két fő esetén viszont a pozitívum, hogy egyrészt nem kell várni annyit a többi játékos lépésére, másrészt pedig tervezhetőbb is a köröd. 3-4 játékos esetén ugyanis mire te jössz, már beesik több új problémakártya, átrendezik a díszletet, stb. Két fővel pörgősebb, jobban kalkulálható, teljesen fun! Jó kis belépő szintű játék, néhány napja pont egy társasozással csak ismerkedő emberrel játszottuk, de ő is gyorsan megértette és nagyon élvezte.

 • attilavarga195

  2023-03-12 16:26:50

  Akik már játszottak a játékkel, el tudják mondani, hogy működik két fővel? :)

 • mr.zehy

  2023-01-26 10:43:10

  Ez nagyon viccesnek tűnik és nemsokára ez is jön magyarul! (2023 febr.)

A Frenetikus forgatás társasjáték és kiegészítői (6)

 • Roll Camera!: The B-Movie Expansion társasjáték Kiegészítő

  Congrats, filmmaker! Your career is finally finding its footing, thanks to your determination, luck, and more than a few questionable scripts. While other filmmakers burden themselves with “important” movies that have “big” budgets and are “good,” YOU are wisely blazing a trail in the opposite direction: the B-Movie! Yes, the B-movie - low on budget, but...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Roll Camera!: The B-Movie Expansion társasjáték Kiegészítő 11090 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Roll Camera!: Flip Table Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Roll Camera: Story Pack – Super Hero társasjáték Kiegészítő

  Superhero fever is sweeping Tinseltown, and you've been hired by the center of super cinema itself: Wonder Studios! Shelve that artsy passion project: it's time to don the mask and cape for big bucks. But it's not going to be easy - audiences demand more and more sensory assault with their super-antics, and of course that means CGI, CGI and more CGI!...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Roll Camera: Story Pack – Murder Mystery társasjáték Kiegészítő

  GASP! The screenwriter of your murder mystery movie has been...MURDERED! Even worse, they were keeping the ending to their whodunnit script a secret until shooting began. Now you don't know who the fictional culprit in your movie is supposed to be! And all the characters are suspects... You'll just have to figure it out as you go. Plant clues in the scenes...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Roll Camera: Story Pack – X-mas Movie társasjáték Kiegészítő

  'Tis the season once again! You've got big plans to capitalize on the genre that everyone loves (or loves to hate): X-mas Movies! But for some reason you thought it would be a good idea to film your holiday film over the holidays, posing a serious risk to your crew's mood during this moody time of year. Luckily, the spirit of the season is all about the...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • Roll Camera!: Spy Thriller Story Pack társasjáték Kiegészítő

  TOP SECRET BULLETIN: You've done it. You've written the best twist ending in the history of cinema! It's so good that you are sure rival studios have planted spies among your crew, hoping to snoop on your production meetings and leak the plot. You'll need to track meetings on the Conspiracy Board and use new super-cool Spy Gadgets to help you complete your...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 - 90 perc
 • Játékosok:  1 - 6
 • Ajánlott életkor:  11+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Malachi Rempen
 • Illusztrátor:  Malachi Rempen
 • Kiadók:  Lucky Duck Games, Grand Gamers Guild, Reflexshop Kft, Salt & Pepper Games, Popcorn Games, Kobold Spieleverlag, Treetato Studio, Keen Bean Studio, Lord of Boards, Happy meeple games, Ludofun
 • Elérhető nyelvek:  kínai, holland, angol, francia, német, magyar, Korean, portugál, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: kínai
 • English edition, first printing (clapper box)
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
 • English edition, first printing (regular box)
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: holland
 • English edition, second printing (clapper box)
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25 cm x 25 cm x 8 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: német
  • Méretek: 25.6 cm x 25.6 cm x 8.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 8 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: portugál
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: ukrán
 • French edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 25.6 cm x 25.6 cm x 8.1 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: magyar

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Frenetikus forgatás társasjátékhoz