Flash Point: Fire Rescue
Flash Point: Fire Rescue
Flash Point: Fire Rescue
Flash Point: Fire Rescue
Videó beküldése

Flash Point: Fire Rescue társasjáték

társasjáték, 2011
Értékelem!

A Flash Point: Fire Rescue egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot 2012-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb családi játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a könnyebb...

A Flash Point: Fire Rescue egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játékot 2012-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb családi játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a fogd és vidd, a váltakozó képességek, a szimuláció és a kockadobás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Megjött a riasztás!
Tűz ütött ki egy családi házban. Csupán pillanatok telnek el, amíg beöltözöl és felkapod a felszerelésed. Egy perc múlva már szirénázva száguldotok a helyszínre. Be kell rontanotok az épületbe és ki kell mentenetek mindenkit mielőtt a tűz teljesen ellepné a házat. Képesek vagytok csapatként megbirkózni a lángokkal és kimenekíteni az embereket?

Tűzoltóság? Segítsenek!
A Flash Point: Fire Rescue egy kooperatív játék. A játékosok tűzoltók szerepét öltik magukra, akiket épp’ egy tűzesethez riasztottak. Be kell jutni a házba, harcba kell szállni a tűzzel és ki kell hozni minél több embert. A játék kulcsa a jó csapatmunka, ami nélkül esélyetek sincs túlélni az akciót. Nah de lássuk, miből is áll a játék!

Harc a tűzzel
A tábla felállításához először el kell dönteni, hogy a tábla melyik oldalával szeretnétek játszani. Két különböző épület van a dobozban. Erre kell felhelyezni az ajtókat, tüzeket és POI (Point of Interest) jelzőket. A jelzők helye vagy előre meghatározott, vagy pedig ki kell dobni, hova is kerülnek fel. A POI jelzők között vannak téves riasztások és valódi sérültek – de hogy melyik szerepel a jelzőn, csak akkor derül ki, ha valaki a tűzoltójával megvizsgálja. Végül mindenki választ magának egy színt és elveszi a hozzá tartozó bábut és kártyát. A figurákat fel kell helyezni az épület melletti füves területre, majd kezdődhet is a játék.

Egy játékos köre a következő szakaszokból áll: akciópontok elköltése, a tűz terjedése és a POI jelzők felhelyezése. Minden játékos négy akcióponttal gazdálkodhat. Ezeket a pontokat kell elkölteni a mozgásra, tűzoltásra, ajtó nyitására/zárására, falak bontására. A könnyebb feladatok kevesebb pontot igényelnek (tiszta terepen mozgás vagy füst eloszlatása egy pont), míg a komolyabb műveletek többet (tűzben mozgás vagy sérült cipelése két pont). Maximum négy akciópontot el lehet tárolni későbbi körökre.

A tűz terjedésére dobni kell egyet. A kidobott mezőre felkerül egy füstjelző. Amennyiben már van a területen füstjelző vagy pedig közvetlenül a terület mellett már van tűz, nem füstjelzőt kell felhelyezni, hanem tüzet. Legrosszabb esetben olyan mezőt sikerül kidobni, ami már ég – ilyenkor bekövetkezik a robbanás! A robbanás minden irányba terjed, akár falakat is kidönthet, kiütheti a tűzoltókat, elvághatja az utat az áldozatokhoz. Egy-két rossz helyen bekövetkező robbanás és az egész ház pillanatok alatt leég!

Minden esetben három POI jelzőnek kell a házban lennie. Ha valamilyen oknál fogva nincs, véletlenszerűen fel kell helyezni annyit, hogy három legyen. Ezután a játékos köre véget ért és a következő tűzoltón a sor.

A játékot akkor nyeritek meg, ha legalább hét túlélőt sikerül kihozni az épületből. Ha négynél többen égnek benn a házban, sajnos a tűzoltók nem voltak elég jók, így elveszítették a játékot. A játék azonnal véget ér, ha az épület a sok sérülés következtében összedől. Ilyenkor minden megmaradt POI az elveszettek közé kerül, majd ellenőrizni kell, hogy hányan ragadtak benn. Még ilyenkor is van esély a győzelemre.

Pokoli forróság
Az alapszabályok megismerése után a tapasztaltabb játékosok bevethetik a bővített szabályokat. Ezek sokkal nehezebbé, de érdekesebbé teszik a játékot.

A tábla felállítása máshogy működik. A nehézségi szinttől függően három vagy négy kisebb robbanás történik véletlenszerűen elszórva az épületben. Ezt tovább fokozza a veszélyes anyagok jelenléte, amelyek még inkább növelik a robbanás hatósugarát. A forrópontok és a túlhevített környezet is csak a tűz javát szolgálják.

A tűzoltók mindegyike választ magának egy speciális karaktert. Az orvos nehezen oltja a tüzet, de meggyógyíthatja az áldozatokat, akiket így nem kell cipelni. A kapitány a négy akciópontján felül még kettőt elkölthet más játékosok irányítására. A vezető jobban és gyorsabban tudja kezelni a vízágyút. Összesen nyolc különböző karakter van.

Megjelennek a járművek is. A tűzoltókocsival az oltást lehet nagyban segíteni, a mentőautó pedig a sérültek ellátásához kell.

Igen nehéz játékká válhat a Flash Point, ha a tapasztalt játékot játsszátok hősies nehézséggel.

A doboz tartalma
Egy kétoldalas játéktábla, hat tűzoltóbábu, 33 fenyegetésjelző (egyik oldalon tűz, másikon füst), 18 POI jelző (12 áldozat és 6 téves riasztás), 24 sérülésjelző, forrópont, 21 akciójelző, nyolc ajtójelző, 24 három gyógyítás, hat veszélyes anyag, két jármű, hat játékos kártya, nyolc specialista kártya és két dobókocka.

Értékelés
A Flash Point: Fire Rescue témája egészen egyedi. Nem sok játékban lehet egy bátor tűzoltócsapat tagja az ember, és ha ez az élmény jó szabályokkal is párosul, kész a siker!

A szabályok egy-két olvasás után teljesen érthetőek és a játék is gyorsan megy. Családi játéknak és igazi hardcore darabnak is jó a nehezítések bevezetésével.

Mind gyerekes családoknak, mind baráti társaságoknak ajánlani tudom ezt a játékot. Ha kihívásokkal teli kooperatív játékot kerestek, nem fogtok csalódni!

Magyar nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
5 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 17 632 Ft-tól
 • 5 ajánlat

Kategória: Kaland
Mechanizmus: Akció pontok, Fogd és vidd, Váltakozó képességek, Kooperatív, Szimuláció, Kockadobás, Rács mozgás, Solitaire, Négyszög-rács

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (4)

Flash Point: Fire Rescue társasjáték videók (5)

Díjak és jelölések

Legjobb családi játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2012

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2012

Kommentek

Kommentek

 • mr.zehy

  2022-12-27 14:49:51

  7-8 éve valószínűleg oda meg vissza lettem volna ettől a játéktól, de mai szemmel nézve nemcsak a külcsín, de a belső sem elég kielégítő. Pedig egyáltalán nem rossz játék, de biztos vagyok benne, hogy nem ez fog az eszünkbe jutni, ha koop játékkal szeretnénk játszani.

 • csaba.kovacs2002

  2019-12-04 00:01:20

  Egy nagyon jó tematikával és grafikával rendelkező játék. Elég nehéz kooperatív játék. Amikor először játszottunk (igaz saját hibánkból, de) a családi mód ami még a könnyü fokozat alatt van is elbuktuk. Jött egy robbanás ami lerombolt több falat és ránk dölt az épület,de okoltunk a hibánkból. Én személy szerint nagyon szeretem ezt a játékot van benne egy kihívás faktor. Ami elronthatja a játékot az az alfa játékos, nagy mértékben le vesz az élményből ha van a társaságban ilyen ember.

A Flash Point: Fire Rescue társasjáték és kiegészítői (17)

 • Flash Point: Fire Rescue – Urban Structures társasjáték Kiegészítő

  Tűz ütött ki az irodaházban. A munkaidő még nem telt le, sok ember ragadhatott az épületben a lángok közt. Sietnetek kell, minden perc számít. Az épület szerkezete hamar megadja magát és a lift sem marad örökké nyitva. Az iroda Az Urban Structures egy térkép kiegészítő az alapjátékhoz, melyben egy irodaházból kell kimentenetek az embereket. A térkép...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Flash Point: Fire Rescue – Urban Structures társasjáték Kiegészítő 4990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Flash Point: Fire Rescue – Fire Academy Challenge társasjáték Kiegészítő

  This PDF was a promotional item released only to the game's backers on Kickstarter in conjunction with a contest held by the game's creator. The Fire Academy Challenge is a series of scripted "puzzles". The objective is the same: to rescue at least seven trapped victims before the fire kills four or the building collapses. Included are sheets to log your...

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5

  Flash Point: Fire Rescue – Fire Academy Challenge társasjáték Kiegészítő 14790 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Flash Point: Fire Rescue – 2nd Story társasjáték Kiegészítő

  A tűz tovább terjedt. A földszinten megállítottátok, de a lépcsőn már felszökött. Hiába a veszély, nem állhattok tovább. Még hallotok valakit az emeleten. Fel kell mennetek. Szerencsére van nálatok létra és az ablak nem állhat ellent fejszéiteknek. Irány az emelet. Veszély magasabb szinteken A 2nd Story egy térkép kiegészítő az alapjátékhoz, melyben egy...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Flash Point: Fire Rescue – 2nd Story társasjáték Kiegészítő 3990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Flash Point: Fire Rescue – Extreme Danger társasjáték Kiegészítő

  Flash Point: Fire Rescue - Extreme Danger – a boxed expansion pack for Flash Point: Fire Rescue – includes six different building configurations. When combined with the Flash Point: Fire Rescue - 2nd Story expansion, four additional building configurations can be created. In addition, it includes firefighter-specific miniatures (with colored bases), as...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Flash Point: Fire Rescue – Extreme Danger társasjáték Kiegészítő 11990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Flash Point: Fire Rescue – Dangerous Waters társasjáték Kiegészítő

  Tűz ellen vízzel kell küzdeni. Ez a ti fegyveretek. De mi történik akkor, ha már a víz is ellenséggé válik? Ha túl sok van belőle és ellenetek dolgozik? Ha körülvesz és már két elemmel kerültök szembe? A sötét tenger mélyén, minden külső segítségtől elvágva kiderül, hogy kiértek-e még valaha a szárazföldre. Lángoló óceán A Dangerous Waters egy térkép...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Flash Point: Fire Rescue – Dangerous Waters társasjáték Kiegészítő 6490 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Flash Point: Fire Rescue – Critically Wounded Victims társasjáték Kiegészítő

  Flash Point: Fire Rescue - Critically Wounded Victims is a Kickstarter promo given to backers of the Flash Point: Fire Rescue - Extreme Danger Kickstarter campaign. The promo consists of three special POI tokens with a victim and a black cross that can be added to the game. A critically wounded victim cannot be carried until they have been treated by the...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Flash Point: Fire Rescue – Explosive Objects társasjáték Kiegészítő

  Flash Point: Fire Rescue - Explosive Objects is a promo that adds objects to the game Flash Point: Fire Rescue that can explode. The object works like the hazardous materials on steroids, takes more damage, but also makes a bigger explosion. In this promo there are two objects, one car and flammable materials. The car can advantageously be used on the...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Flash Point: Fire Rescue – Veteran and Rescue Dog társasjáték Kiegészítő

  Megérkezett az erősítés A Flash point: Fire Rescue kooperatív játékban a tűzoltók hősies, ámde veszedelmekkel teli életébe tekinthetünk. Erről a társasról érdemes tudni, hogy Kickstarteres kezdeményezésként indult, és a később megjelent kiegészítői sem kivételek ez alól. Az egyik ilyen kiegészítőben, az Extreme Danger-ben a Kickstarteres támogatók...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Flash Point: Fire Rescue – Veteran and Rescue Dog társasjáték Kiegészítő 4690 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Flash Point: Fire Rescue – Lightly Wounded Victims társasjáték Kiegészítő

  Flash Point: Fire Rescue - Lightly Wounded Victims is a Kickstarter promo given to backers of the Flash Point: Fire Rescue - Extreme Danger Kickstarter campaign. The promo consists of three special POI tokens with a victim and a red cross that can be added to the game. A lightly wounded victim acts as a treated victim. Lightly Wounded Victims receive no...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Flash Point: Fire Rescue – Heavy Victim társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Flash Point: Fire Rescue – Victim with Oxygen Tank társasjáték Kiegészítő

  Flash Point: Fire Rescue – Victim with Oxygen Tank is a Kickstarter promo given out to backers of the Flash Point: Fire Rescue - Extreme Danger Kickstarter campaign. This promo consists of one POI token with a hazmat symbol next to the portrait. When added to the game, the victim with an oxygen tank counts as both a victim and hazmat. Additionally all...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Flash Point: Fire Rescue – Hazmat POI társasjáték Kiegészítő

  Flash Point: Fire Rescue – Hazmat POI is a Kickstarter promo given out to backers of the Flash Point: Fire Rescue - Extreme Danger Kickstarter campaign. This promo consists of one POI token with a hazmat instead of a victim. When added to the game, this POI becomes a hazardous material when revealed. A revealed hazmat POI does not count towards the number...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Flash Point: Fire Rescue – Locked Doors társasjáték Kiegészítő

  Flash Point: Fire Rescue – Locked Doors is a Kickstarter promo given out to backers of the Flash Point: Fire Rescue – Extreme Danger Kickstarter campaign. This promo consists of 4 door tokens with a lock symbol next to the door symbol When added to the game, a locked door cannot be opened but AP is still spent when attempting to open a locked door. A...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Flash Point: Fire Rescue – Honor & Duty társasjáték Kiegészítő

  Két riasztás is befutott a szolgálatod alatt. Hirtelen nem is tudod, melyik az életveszélyesebb. Lemenni a földalattihoz a tűzoltóautó segítsége nélkül vagy kimenteni az embereket az égő repülő roncsai közül? Becsület és kötelesség A Honor & Duty egy újabb kiegészítője a Flash Point sorozatnak, melyben tűzoltókat alakítva kell életeket mentenetek és...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Flash Point: Fire Rescue – Honor & Duty társasjáték Kiegészítő 3990 Ft-tól! - 1 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Flash Point: Fire Rescue – Extreme Danger Kickstarter Bonus Pack társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Fire Prevention Specialist társasjáték Kiegészítő

  The Fire Prevention Officer is a KS exclusive from the Honor and Duty expansion. It includes a card and rules but no minis. It has been produced in 4500 copies and here's the rules for this character: 4 AP - This specialist has done his work years ago; he talked to the builders and home owners and convinced them to adopt a fire security plan. On his advice...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Flash Point: Fire Rescue – Tragic Events társasjáték Kiegészítő

  Flash Point: Fire Rescue - Tragic Events a Flash Point: Fire Rescue játék egyik kiegészítője. A kiegészítőben a Fire & Event kártyákat találod, melyek a Hot Spot mechanikát helyettesítik és új történéseket adnak hozzá a játékhoz, hogy minden játék még különlegesebb legyen. Ezenkívül három specialistát is tartalmaz a kiegészítő és mindegyikhez új figurák...

  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Kevin Lanzing
 • Illusztrátor:  Luis Francisco, George Patsouras
 • Kiadók:  Asmodee, Heidelberger Spieleverlag, 999 Games, Hobby Japan, Devir, MINDOK, Bard Centrum Gier, Indie Boards & Cards, Magellan, FunBox Jogos
 • Elérhető nyelvek:  cseh, holland, angol, francia, német, japán, lengyel, portugál, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: cseh
 • English first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 29.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1 kg
 • English first edition with "Now Includes Firefighter Figures" sticker
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.9 cm x 30 cm x 5.1 cm
 • Multilingual first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22 cm x 30 cm x 5 cm
  • Súly: 1 kg
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 22.2 cm x 29.8 cm x 5.1 cm
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 29.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1 kg
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 22 cm x 30 cm x 5 cm
  • Súly: 1 kg
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: német
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 22.2 cm x 29.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 23.5 cm x 32.5 cm x 7.5 cm
  • Súly: 1 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: orosz
 • French edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: portugál
  • Súly: 1.5 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 22 cm x 30 cm x 5 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • English edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 29.8 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1 kg
 • English second edition, second printing
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 29.8 cm x 5.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Flash Point: Fire Rescue társasjátékhoz