Berobbanó cicák
Berobbanó cicák
Berobbanó cicák
Berobbanó cicák
Videó beküldése

Berobbanó cicák társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2022
Értékelem!

Ez a játék a Robbanó cicák kiegészítője.

A Berobbanó cicák egy nagyon könnyen tanulható kiegészítő a Robbanó cicák társasjátékhoz, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. Az alapjátékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen...

A Berobbanó cicák egy nagyon könnyen tanulható kiegészítő a Robbanó cicák társasjátékhoz, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. Az alapjátékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a merj és nyerj, a játékos kiiktatás és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Sok móka rengeteg új cicával, de óvakodj a pusztító berobbanó cicáktól!
A Robbanó cicák egy díjnyertes kártyajáték, amely a beírta magát a Kickstarter történelmébe, mint minden idők legtöbb támogatást kapott projektje. A Berobbanó cicák képében pedig megérkezett a legelső, nagy kiegészítő, amely 20 új kártyát tartalmaz, amelyek 6 új akciótípust és egy Berobbanó cicát tartalmaz, ami 5 játékosról 6-ra főre növeli a játékosszámot.

Angol nyelvű ismertető

Magyar nyelvű játékmenet

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 5 390 Ft-tól
 • -10%-599 Ft

Kategória: Kártyajáték, Kiegészítő, Humor, Állat, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Merj és nyerj, Játékos kiiktatás, Vedd el

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Berobbanó cicák társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Berobbanó cicák társasjáték videók (6)

Kommentek

Kommentek

 • godzsakattila

  2022-06-26 20:28:34

  A kisebbik lányom nagy robbanócica fan, így ezt a kieget kapta az ovis ballagására az egyik volt kolléganőmtől, akivel jó a kapcsolatom, részben pont a társasjátékok szeretete miatt. A doboza meghökkentően nagy volt, majd rájöttünk miért. Benne a szégyen gallér. Alapból 20 lapot ad a játékhoz a kiegészítő, ami az árát tekintve nagyon borsos. De ha nem nézzük az árát, az egészet megbolondító jó és ötletes lapokat ad, akár a hatástalaníthatatlan robbanó lapot, akár a körsorrendet megfordító lapot (az ezt eltévesztőnek jár a gallér) akár a többi újat nézzük. A szégyengallért a "szürke hétköznapokon" nemhinném, hogy használni fogjuk, de mivel sógoromékkal "kertiparty" közben volt a kipróbálás, így most használtuk és jókat röhögtünk egymáson.

  Az eredetit kedvelőknek meleg szívvel ajánlom. Az ára... hát, ha az élményt számoljuk és a kipróbálás napján beletett mondjuk 10 kört vesszük alapul, akkor 5 embernek 100 Ft volt egy parti a kibontás napján, tehát a szórakozásért nem nagy összeg, de azért mégiscsak zsebbenyúlás a nettó 20 lapot tekintve (bruttósítva van ugye egy szégyengallér). Mindenesetre a robbanó fan sógorom és kislányom örömét elnézve megérte és ezzel az ajándékozó is így volt.

  Jut eszembe, egy fővel növeli a maximális játékosszámot is.

 • sitatom

  2022-06-03 06:41:20

  Azt hallottam egy ”oktató” videoban, hogy két féle társasjátékos létezik. Az egyik aki szereti a Robbanó cicak társast illetve a másik tábor pedig akik nincsenek oda a cicákért.

  Én csak az alapjátékkal játszottam, nekem nagyon nem jött be a Robbanó cicák, biztos, hogy az elenyésző kisebbséghez tartozom ezzel a véleményemmel. Sokkal inkább játszom egy Babszűret mint ezzel a cicással.

  Bár tényleg meg van a maga bája és gonoszkodásosdi élménye és azt is tudom, hogy nagyon sokan szeretik.

  Nekem olyan nyeeeeeeeeee érzésem volt már elsőre is mikor játszottunk vele. Aztán ez az érzés a második, harmadik és sokadik parti után sem változott.

  Aki viszont szereti annak tutira érdemes kipróbálni a kiegészítőt is.

 • armin.d.ivan

  2022-06-02 15:06:16

  Jaj de vártam már erre, hogy megjelnjen magyarul. Évekkel ezelőtt találkoztam a játékkal és annak kiegészítőivel, elég nagy kedvenc lett. Pár éve Karácsonyra végül megkaptam az eredeti játékot magyarul, ami bár óriási sikert aratott, órási fájdalom volt, hogy a kiegek nincsenek magyarul... gondoltam megveszem őket eredeti nyelven, ám akkor jött az újabb pofon: más a hátoldaluk :D Bár elég sok lap van az új pakliban, nekem zavaró lett volna, így csak annyit tehettem, hogy vártam.

  Pár hete aztán végre sikerült beszerezni (ráadásul + kedvezmény is volt rá Gémklubnál), és természetesen nem okozott csalódást. Az új lapok zseniálisak, nagyon sokat adnak a játékhoz, a tölcsértől pedig sokkal viccesebb az egész - persze utóbbi, csak sok játékos esetén fog bekerülni... 3 játékosnál azért meglepődnék. Már most várom a következőt, nagyon szuper, tuti rengetegszer fog még előkerülni!

 • kemonszt

  2020-08-07 00:30:44

  A robbanó cicák kártyajátékok kiegészítője, az imploding kittens igencsak meg tudja csavarni az alapból már megszokhatott játékmeneteket. :D

  A robbanó cicák alapjáték után próbáltam ki a robbanó cicák nsfw kiadást és aztán kipróbáltuk az imploding kittens kiegészítőt is, amely egészen váratlan csavarosságot hozott a normál játék menetébe. :D

  Az alapjáték is nagyon vicces és rendkívül jó szórakozást nyújt minden korosztály számára, akár a cukisága miatt, akár a poénos grafikák miatt. Éppen ezért voltunk kíváncsiak, hogy mit adhat a felnőtt kiadás után az imploding kittens kiegészítő hozzá a játék menetéhez. A kiegészítő mindössze 20 lapot tartalmaz, viszont az a 20 lap igazán különleges 20 lap.

  Az alapjáték borzasztóan egyszerű, nagyon könnyen tanulható és tanítható is. A szabályzatot taglaló játékszabály csupán néhány oldalas teljesen megegyezik a sima robbanó cicák játékszabályával, ez is jelképezi a könnyedségét a játéknak. Egy kör úgy épül fel, hogy a kezünkben levő lapok közül kijátszhatunk nullától akármeddig terjedő számú lapot, viszont utána húznunk kell a pakliból. Hogyha robbanó cicát húzunk, akkor felrobbantunk és véget ér a játék számunkra. Ezt egy módon háríthatjuk el: a hatástalanító kártyákkal. A robbanó cicák hatástalanítása után lehetőségünk van egy adott helyre behelyezni a robbanó cicát a pakliba, hogy ily módon egy választott személynek okozzunk kellemetlenséget, vagy random bele is keverhetjük a húzópakliba. A felhasznált hatástalanító kártyák, a továbbiakban már nem vesznek részt a játékban. A robbanó cicák teljes mértékben kompetitív játék, az nyer, aki utoljára marad életben, vagyis az, aki nem robbant fel egy robbanó cicától.
  EZZEL SZEMBEN a kiegészítő megbolondítja a játék menetét különböző új funkciójú lapokkal. Egy új típusú robbanó cica kerül ugyanis a pakliba, amely annyiban tér el az átlagos robbanó cica lapoktól, hogy nem robban fel rögtön az, aki kihúzza a pakliból. Ugyanis miután felhúzta valaki az imploding kitten lapot, az aktiválódik és újra visszakerül a pakliba. Viszont ezúttal már nem a szokványos módon kell visszahelyezni, képpel lefelé fordítva, hanem képpel felfelé kell fordítani. Az a játékos, amelyhez először kerül az imploding kitten lap, az automatikusan kiesik a játékból, bármilyen lapjai is vannak, azokat már nem tudja felhasználni, még hatástalanítani sem tudja az imploding kitten lapot. Igazi időzített bombává válik :D

  A játék nem teljesen nyelvfüggetlen, viszont mivel rendkívül jól megkülönböztethetők a lapok egymástól és a jellegzetes grafika alapján könnyen meghatározható a funkciójuk is, így ez egyáltalán nem jelent problémát szerintem. A robbanó cicák imploding kittens kiegészítője azonban kíván némi kis angol tudást, mert vannak olyan lapok, amelyek az alap robbanó cicák játékban nem fordultak elő és ezért azok ismeretlenek. Ezeknek a lapoknak a megismeréséhez szükséges minimális angol tudás, de egyáltalán nem nehéz kibogozni, hogy melyik lap mit tud. Ugyan egy kicsit elvesz a kártyák „funky” hatásából az, hogyha nem értjük azokat a poénokat teljes egészében…

  A robbanó cicák, az imploding kiegészítővel már nem 5 főig játszható, hanem a játékosok száma 6 főre is bővíthető. Nyilván a játék dinamikához nagyon sokat ad hozzá, hogyha többen játszanak, mert alapvetően arra lett tervezve. Így az apróbb finomságai a játéknak mégis csak 4-5-6 főnél jönnek ki úgy igazán, illetve baráti társasággal mégis csak viccesebb egy ilyen jellegű játékot játszani. :D

  A játék könnyen játékos számra szabható, hiszen egyel kevesebb robbanó cicát kell csak belekeverni a húzópakliba, mint ahányan játszák a játékot. Ehhez szükséges hozzá igazítani a hatástalanító lapokat is, amelyek számával lehet játszani, így könnyítve, vagy éppen nehezítve a játék menetét (az imploding kittens lap betételével is lehet nehezíteni, mivel ezt a lapot ugyebár nem lehet hatástalanítani az aktiválódása után).

  A játék során nagyon sokat segít az, hogy bármikor meg lehet számolni a húzópakliban maradt lapok számát. Így egy gyors valószínűség számítással már is tudjuk, hogy mekkora kockázatot vállalunk azzal, hogyha a soron következő lapot felhúzzuk. Azonban amikor a robbanó cicák imploding kittens kiegészítőjét használjuk, a lapok leszámolása igencsak bajos, mivel akaratlanul is észrevesszük a lapok számlálása közben, hogy hol található a felfelé fordított imploding kittens lap a pakliban és a stratégiánkat ez játék közben megváltoztathatja. Úgy is mondhatnám, hogy igazságtalan előnyhöz jutunk ezzel. Mi azt találtuk ki megoldásnak az ilyen helyzetekre, hogy a paklit ugyan le lehet számolni, de csak úgy, hogyha egyik játékos sem látja a paklit a leszámolás közben, hanem ügyel mindenki arra, hogy elforduljon, vagy nem néz az asztal alá számolás alatt stb.

  A cuki, gyűjthető cicák, olyan adalékok a játékban, amelyek az önmagukban leghasznavehetetlenebb lapokat is kedveltté teszi. Annyira jópofa designjuk van ezeknek a kártyáknak az alapjátékban és a robbanó cicák nsfw kiadásban is, hogy rendszerint mindig nevetésekbe torkollik a játék. Nincsen ez máshogy az imploding kittens kiegészítővel sem. Az imploding kittens is ad egy új gyűjthető cica típust a játékhoz. Az új gyűjthető cica típus a vadmacska, amely nagyon aranyos. Ez a kártya lényegében ugyan azt tudja, mint az alapjáték gyűjthető kártyái, csak más a kártya grafikája.

  A játék menetét kiválóan fűszerezi az a lehetőség, hogy egy adott körben úgy döntünk, hogy nem vállaljuk a robbanás kockázatát, ergo nem húzunk a pakliból. ezt két féle képen tudjuk megtenni: ugrás és támadás kártyákkal. Az ugrás kártya csak annyit tesz, hogy a következő játékoson van a sor anélkül, hogy mi húznánk a húzópakliból kártyát. A támadás kártya, azonban ugyan ezt az akciót hajtja végre, csak agresszívabban. Amikor támadás kártyát játszunk ki, a következő játékosra kerül a sor, anélkül, hogy mi húznánk egy kártyát a dobópakliból és a játékos kétszer húz a pakliból egymás után. Minden egyes támadást kötelező végrehajtani, azonban egy támadás kártya kijátszásával, a korábbi támadás kártya hatása érvénytelen. Ebben az esetben a soron következő játékosról ugrik a kör, anélkül, hogy húzott volna egy kártyát a pakliból és a következő játékos húz kétszer a pakliból helyette. A támadás és az ugrás kártyákon kívül egy új, hasonló akció lehetőség is került a kiegészítővel a játékba, mégpedig az irányított támadás. Az irányított támadás a nevéből adódóan azt tudja, hogy eldönthetjük, hogy melyik játékost célozzuk meg a támadásunkkal. A lap funkciója a továbbiakban megegyezik a sima támadáséval. Lényegében ez a kártya lehetővé teszi, hogy akár arra a játékosra is visszatámadjunk, aki megtámadott minket, még ha nem is ő kerülne sorra, vagy akár mást, aki rosszul áll a játék során. Szóval nagyon sok remek lehetőséget nyit a játék során. :D Az irányított támadáson kívül belekerült egy reverse kártya típus is a játéka. Ez a kártya kijátszáskor megfordítja a kör menetét, és annak a játékosnak nem kell húznia a pakliból, aki kijátszotta ezt.

  Nagy hasznunkra lehetnek továbbá a jövőbe látás és az újrakeverés kártyák is. Abban az esetben, hogyha valaki jövőbe látás kártyát játszik ki, akkor a soron következő 3 legfelső lapját megtekintheti a dobópaklinak. Ezzel olyan fontos információkhoz jut, amivel saját magát is meg tudja menteni egy esetleges szerencsétlenségtől, illetve másokat is félre tud akár vezetni, ha félretájékoztatja őket. Számomra ez az egyik leghasznosabb és legértékesebb lap. Ajánlom kezdőknek, hogy a játék vége felé tartogassák ezeket a lapokat, kb akkorra, amikor már 1/3 körüli annak az esélye, hogy robbanó cicát húzunk fel a pakliból. Ahogy a játékszabály ajánlja is, az újrakeverés kártya kiválóan alkalmazható együtt a jövőbelátás kártyával. Abban az esetben, hogyha például egy jövőbe látás akció esetén azt látjuk, hogy a pakli legfelső három lapja közül, a minket érintő lapon robbanó cica szerepel, dönthetünk úgy, hogy kijátszunk egy újrakeverés kártyát, ami már megváltoztatja a kártyák sorrendjét és ez megmenthet minket a biztos robbanó cicától. További két nagyon fontos új funkciójú lap típus kerül be a paklinkba az imploding kittens kiegészítővel. Az egyik az „alter the future” lap típus, amely nem csak azt teszi lehetővé, hogy megnézzük a pakli tetején szereplő 3 lapot, hanem azokat tetszőleges sorrendben helyezzük vissza a pakli tetejére. Ezen kívül belekerül még a „húzz a pakli aljáról” típusú lapok, amely egy jövőbe látás kártyával szintén tökéletes páros lehet. Például ha egy jövőbe látás kártya kijátszása esetén azt látjuk, hogy a legfelső lap egy robbanó cica, akkor csak kijátsszuk a „húzz a pakli aljáról” lapot és máris nagyobb eséllyel kerüljük el azt, hogy robbanó cicát húzzunk.

  Összességében nagyon sok előnyt lehet felsorolni a robbanó cicák imploding kiegészítő mellett, hiszen nem találunk még egy ilyen vicces, jól megtervezett, de mégis nagyon egyszerű játékot a piacon. Az is figyelemre méltó, hogy közösségi finanszírozásból indult el az alkotók ötlete és olyan népszerű lett, hogy kinőtte a KS-t és ma már állandó gyártás alatt áll a társasjáték. Valóban kiváló party játék és imádnivaló, szórakoztató játék is egyben barátoknak és ismeretleneknek is egyaránt, és ha nem az NSFW kiadással játszunk, akkor családbarát játék is! Nagyon sokat segíthet a társas feltörni az emberek közti feszültséget, jeget.

  A robbanó cicák imploding kiegészítője egyaránt kombinálható a robbanó cicák alapjátékkal és a robbanó cicák NSFW kiadással. Viszont önmagában nem játszható játék és nem kombinálható a robbanó cicák party pack kiadásával sem!

  Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek a robbanó cicák imploding kittens kiegészítőt, igazán felejthetetlen élményt fog nyújtani! :D

  (Azoknak, akik csak az imploding kitten kártyát szeretnék belerakni a pakliba, vagy a robbanó cicák party pack van meg nekik, érdemes fogni egy hasonló méretű kártyát [akár nyomtatni egy sajátot] és kinevezni imploding kitten lapnak. Így sok pénzt spórolhatunk meg és habár nem lesz olyan szép, mint az eredeti, nyomdában legyártott imploding kitten lap, azért a funkcióját mégis el tudja látni.)

 • csongrady.p

  2019-12-01 19:59:18

  Számomra a legjobb ebben a kiegészítőben maga az imploding kitten lap, aminél nem robbansz fel először, viszont másodjára már a defuse sem segít, ráadásul képpel felfelé kell visszarakni a pakliba... és amikor felbukkan akkor jön a pánik 😁

  Ami hátrány lehet, hogy ha elüt az eredeti játék lapjaitól, mert már agyon van használva, vagy esetleg ert magyarul van meg az alap játék.

  Remélem lesz ebből is magyar kiadás 🤞😉

 • saxomusic

  2019-07-05 13:35:31

  Remek kiegészítője az alap játéknak! Ezzel a kiegészítővel megnő a játékosok száma 6-ra, az alap játékhoz képest. Az alap játéknál hátrány volt, hogy ha nagyobb társasággal akartunk játszani, nem tudtunk. Ezzel nem sokkal, de egy fővel többen tudunk játszani. A csomagban kapunk egy imloding kitten kártyát, ami jól meg tudja kavarni a játékmenetet. A plusz kártyákkal új akciókat kapunk, amik új taktikákat is igényelnek, valamint több lehetőségünk lesz általuk kivédeni a robbanó cicákat. A kiegészítő egyik zseniális extrája, hogy a doboz tartalmaz egy szégyentölcsért, ami jezli a kör irányát, és hogy ki következik. Zseniális eleme ez a kiegészítőnek, hisz gondolom mindenki számára ismerős a kérdés egy kártyajáték során: Ki jön? Egy idő után idegesítő lehet ez a kérdés, és a játék ezt kreatívan bünteti. Aki nem tudja, hogy ő következik, felveszi a szégyentölcsért. Ez a tölcsér ad egy axra élményt és hangulatot a játéknak, tökéletesen megfűszerezi a játékot. :)

A Robbanó cicák társasjáték és kiegészítői (9)

 • Exploding Kittens: NSFW Deck társasjáték

  Az NSFW kiadás NEM kiegészítője az Exploding Kittens játéknak, hanem egy másik kiadása, az úgynevezett NSFW, vagyis a 18 éven felülieknek kiadás. Foglald le a macskákat, különben elhozzák a világvégét! A játék, egy gyors és egyszerű kártyajáték alapokon működik, a célunk pedig, hogy hamarabb essenek ki a többiek, mint mi. A macskák ugyanis rosszak, és...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 10 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 18+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Exploding Kittens: NSFW Deck társasjáték 8590 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Berobbanó cicák társasjáték Kiegészítő

  Sok móka rengeteg új cicával, de óvakodj a pusztító berobbanó cicáktól! A Robbanó cicák egy díjnyertes kártyajáték, amely a beírta magát a Kickstarter történelmébe, mint minden idők legtöbb támogatást kapott projektje. A Berobbanó cicák képében pedig megérkezett a legelső, nagy kiegészítő, amely 20 új kártyát tartalmaz, amelyek 6 új akciótípust és egy...

  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Berobbanó cicák társasjáték Kiegészítő 5390 Ft-tól! - 43 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Blackbox Press kit társasjáték Kiegészítő

  Blackbox is a new shipping company from the creators of Cards Against Humanity. This is a set of promos and unique items . Includes: A newly unreleased Cards Against Humanity card. An exclusive Exploding Kittens card. A Blackbox patch and pin. A Taylor Swift: Girl Detective Temporary Tattoo. A Mini Maxistentialism Zine. And an overview of Cards Against...

  • Min. játékosszám: 4
 • Hidden Compartment Pack: Expansion for Cards Against Humanity and Exploding Kittens társasjáték Kiegészítő

  The Hidden Compartment Pack is a Target-exclusive expansion for both Cards Against Humanity and Exploding Kittens.It is so named because the only way to get it was to flush it out of a hidden compartment of the big box stands. Cards Against Humanity The pack contains 14 white cards. None are blank cards. No black cards are included. Exploding Kittens...

  • Max. játékosszám: 20
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
 • Exploding Kittens: Streaking Kittens társasjáték Kiegészítő

  15 lappal gazdagszik az Exploding Kittens társasjáték evvel a mini-kiegészítővel. 8 új akció és egy 'Streaking Kitten' is van benne, mellyel megúszhatunk egy robbanást, ha pont nálunk köt ki a volatilis cica.Angol:Streaking Kittens is the second expansion for Exploding Kittens, the award-winning card game that made Kickstarter history as the most-backed project, ever. This expansion deck...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Exploding Kittens: Streaking Kittens társasjáték Kiegészítő 2990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Exploding Kittens: Barking Kittens társasjáték Kiegészítő

  Most már ugatnak is?! Ez az Exploding Kittens HARMADIK kiegészítője! Nem önálló játék - a játékhoz a Exploding Kittens alapjáték szükséges. Családbarát és könnyen megtanulható: 20 kártyát és utasítást tartalmaz, amelyek frissítik az alapjátékot, új szintű stratégiákat és humorforrást adva a játékhoz Mindegyik kártyán Matthew Inman illusztrációi láthatók...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Exploding Kittens: Barking Kittens társasjáték Kiegészítő 6790 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Exploding Kittens: 2-Player Version társasjáték

  Az Exploding Kittens kompakt, 2 játékosra optimalizált verziójával bárhol és bármikor összeakaszthatod a másikkal a bajuszodat. Mint az közismert, az Exploding Kittens az orosz rulett cicás változata. Ha kihúzol egy robbanó cicát, vesztesz. Hacsak nem tudod egy kártyáddal hatástalanítani. Ne veszíts, azt hagyd meg az ellenfelednek! Ez lényegében ugyanaz...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves

  Exploding Kittens: 2-Player Version társasjáték 4390 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Zombie Kittens társasjáték

  Egy kirobbanó kártyajáték, ahol a robbanás nem a vég… a kimúlt cicák ugyanis visszatértek A Zombie Kittens még mindig az orosz rulett egy rendkívül izgalmas, megmacskásított változata, amit millióan imádnak, de egy vadonatúj kártyapaklit vezet be, hogy a játék ne érjen véget azzal a szomorú eseménnyel, hogy felrobbansz. A játékot ugyan csak az életben...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves

  Zombie Kittens társasjáték 11400 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Shane Small, Matthew Inman, Elan Lee
 • Illusztrátor:  Matthew Inman
 • Kiadók:  Asmodee, Edge Entertainment, (Unknown), REBEL.pl, Gém Klub Kft., Galápagos Jogos, Hobby World, ADC Blackfire Entertainment, Ad Magic, Inc., Exploding Kittens, Siam Board Games, Asmodee Italia
 • Elérhető nyelvek:  cseh, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, lengyel, portugál, orosz, spanyol, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • English 1.0 edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.1 cm x 32 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • English 2.1 edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 31.1 cm x 1.5 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: cseh
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: holland
 • French edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: francia
  • Súly: 0.2 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: német
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 22 cm x 30.5 cm x 1.7 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: lengyel
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 22 cm x 31 cm x 1.7 cm
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 22 cm x 30.5 cm x 1.7 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: portugál
 • Russian eition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 31 cm x 22.3 cm x 1.6 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar
 • English 1.1 edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 31.2 cm x 1.9 cm
  • Súly: 0.2 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Berobbanó cicák társasjátékhoz