Euthia: Torment of Resurrection
Euthia: Torment of Resurrection
Euthia: Torment of Resurrection
Euthia: Torment of Resurrection
Videó beküldése

Euthia: Torment of Resurrection társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

Az Euthia: Torment of Resurrection egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 8 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a hatszög-rács, a szerepjátszás és a pakli tervezés...

Az Euthia: Torment of Resurrection egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 8 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a hatszög-rács, a szerepjátszás és a pakli tervezés mechanizmusokra.
8 felhasználó árulja ezt a játékot!
 • 15 000 Ft-tól
 • 8 ajánlat

Kategória: Fantasy, Felfedező, Kaland, Harc, Miniatűrök
Mechanizmus: Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Kooperatív, Hatszög-rács, Szerepjátszás, Pakli tervezés, Kockadobás, Rács mozgás, Solitaire, Változó setup, Movement Points, MOV-16 Map Addition

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Euthia: Torment of Resurrection társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Euthia: Torment of Resurrectionjovo103

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Elado kifogastalan allapotban, folia rajta csak a tartalom ellenorzese miatt bontott jatek. Griff, fempenz elemental pack hozza.

0 érdeklődő


Euthia: Torment of Resurrectionbilik_peter, Budapest vagy Martonvásár

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest vagy Martonvásár! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Néhányszor játszott, kiváló állapotú Core Game Pledge: - Euthia: Torment of Resurrection - All core game miniatures - Elementals Expansion - Griffin Expansion - All stretch goals from the first KS - Necromancer Hero Kit (Live KS only)

1 érdeklődő


Euthia: Torment of Resurrection (Miniature Edition +Griff +Elementals)molnar.laszlo.sirius, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Igazi kiváló ritkaság! Bontott, de nem játszott, sajnos nekem túl nagy elköteleződés. A griff és elementál kiegészítő is jár hozzá. Kickstarter Miniature Pledge.

0 érdeklődő


Euthia: Torment of Resurrection KSp.judy, Budapest XI. kerület vagy belváros, posta megoldható a vevő terhére!

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest XI. kerület vagy belváros, posta megoldható a vevő terhére!! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

KS miniature pledge + fémpénz https://www.kickstarter.com/projects/euthia/euthia-torment-of-resurrection

1 érdeklődő


Euthia: Torment of Resurrectionnorbi198907

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Euthia: Torment of Resurrection - Legendary II pledge, teljes KS játék. Prémium kártyavédőben az összes kártya (300+) , nyomtatott, lefűzött teljes magyar szabály, küldetések leírás és a függelék (kb. 80 oldal) - Elemental Miniature Pack (25 elemental miniatures) - 3 New Scenarios (One of them with 3 levels to complete) - Organizer (6 cardboard towers, 7+ plastic boxes, 5 cloth bags) - Metal Coins (64 coins & 1 cloth bag) - Custom Dice (10+ hero dice & 1 die of Hope) - Card Sleeves (300+ premium quality card sleeves) - Additional Box "Legendary Collection" - 5 Hero Miniatures (Standees included) - 1 Dragon Miniature (Standee included) - Core Box (6 kg/13,2 lb) - All unlocked Core Stretch Goals - All unlocked Miniature Stretch Goals További képet szívesen küldök, de érdemes személyesen megnézni. Játék mechanikája egyszerű, de a harc folyamata összetettebb, van hozzá magyar folyamatábra is. A teljes magyar szabály miatt, nyelvfüggetlen, a lapkákon lévő pár angol szöveg is a függelékben is benne van. Személyes átvétel Budapest 13.ker (Árpád híd ). Nem bontom és nem eladó külön a magyar fordítás. Ár fix!

1 érdeklődő


Euthia: Torment of Resurrectionbbihari, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nem kerül elő eleget sajnos, így megválnánk tőle. KS Core + Miniature Pack + Organizer addons + Elemental Expansion + Griffin. Opcionálisan csere is érdekel (kisebb árkategóriás játék is akár, az árba beszámítandóan).

1 érdeklődő


Euthia: Torment of ResurrectionBazsix, Budapest VI. vagy egyeztessünk

Csak személyesen itt: Budapest VI. vagy egyeztessünk!

Eladóvá vált a Euthia: Torment of Resurrection All-in Pledge KS társasjátékom. Minden eleme sértetlen/újszerű, a kártyák fóliázottak. A következők tartoznak ehhez a pledgehez: 🙏 Euthia: Torment of Resurrection 🙏 All core game miniatures 🙏 Elementals Expansion 🙏 Griffin Expansion 🙏 All stretch goals from the first KS 💀 Fierce Powers & Crawling Shadows Combo Expansion (2-in-1!) 💀 All Fierce Powers minis ✨ Deluxe Expansion ☠️ Necromancer Hero Kit ✅ All Daily Unlocks

0 érdeklődő


Euthia: Torment of Resurrection Elemental packBrokkoLee, Budapest, Gödöllő, Hatvan

Csak személyesen itt: Budapest, Gödöllő, Hatvan!

Duplikáció miatt első kiadásos elemental pack minikkel eladó.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Euthia: Torment of Resurrection társasjáték videók (9)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • mikeoldfield

  2022-07-26 20:47:29

  Tehát elindult a "feltámadás" . Az alapjatek ára nem rossz , hasonlo mint az elsö KS -nel, de a kieg 200 € a fuvarral es az all-inn 400€ + a fuvar, ilyen benzin es elelmiszer arak mellet egy keleteuropainak aki havi fizubol ez nagyon sok es elérhetetlen. De azért kivanom hogy összejöjjön nekik, pláne a Diea games szivüket, lelküket beletettek ebben a tarsasba. Gondolom főleg az amerikai piac fogja húzni a nagy részét.

 • Treffhetes

  2022-07-06 20:54:29

  Frissítés:
  Hó végén mégis lesz új kampány, csak a Steamforged Games égisze alatt:
  https://boardgamegeek.com/thread/2892068/euthia-returning-kickstarter

 • mikeoldfield

  2022-05-06 23:25:35

  Vegig neztem az egyik DIEA Games tag streamjet este 11-ig melyben kb 40 percben elmagyarazta az egesz törtenetet. Tömören, már a tavalyi COVID árak padlora vagtak őket, es erre ra meg ket honapra elveszett az amerikai kontener es a szallitasi arak közben az egbe szoktek. Mikor leegyeztek a konténereket , 1 konténer 50.000 cseh koronaba került. Mire kiszállitásra került sor már 500.000 cseh korona volt az ára. Az elveszet konténeré pedig már 600.000 . A mostani kampanyt azert allitottak le mert igy még nullaval tudtak kijonni az ugyböl es senkinek sem aki támogatni akarta az Euthiat, nem bánja a pénze. A DIEA GAMES-t viszont bezartak, de ha valaki megvenne a márkát biztos nem lennenek ellene.

 • Kisde

  2022-05-05 20:22:28

  A kampányt viszont már törölték, ami igen érdekes, mivel a €100.000 célt ötszörösen megugrották és mégis azt mondják, hogy nem elég. Sajnos ez a trend egyre több KS és GF kampánynál előjön, hogy irreálisan alacsony alapcélt lőnek be, hogy elmondhassák "2 óra alatt meglett!" és legyen hype a játék körül, miközben tisztában vannak vele, hogy ez az összeg semmire se lesz elég.

 • mikeoldfield

  2022-03-31 12:36:38

  Sziasztok a Gamefound oldalán megjelentek uj informaciok azalapjáték ujranyomtatásáról ill. a Fierce Powers kiegészítorol. https://gamefound.com/projects/draft/rglz5cduy9u1883i8krda27xdvy/updates/3. Csodasak a képek 😯

 • harnas1207

  2022-03-20 21:00:54

  Szia! Ha már túl vagytok az első játékokon, akkor privát üzenetben megírnád a véleményedet? Lehet kérdeznék is párat.

 • harnas1207

  2022-02-07 10:00:15

  2022.04.04.-én jön a nagydobozos kiegészítő kampánya a Gamefoundon!

  https://gamefound.com/projects/draft/rglz5cduy9u1883i8krda27xdvy?refcode=JlrDdWAP4EiQFeN5Gbgb4Q&mc_cid=ac0d4866d7&mc_eid=6508b36f8a

 • mikeoldfield

  2022-01-03 21:16:54

  Sziasztok, nagyon boldog Uj évet kivánok mindenkinek 🙂 . Ugy tudom januarban lesznek kaphatok az euthia shoppban add-on-ok, de mivel nekem csak az alap jatek van meg tárolok nélkül es keresgéltem valamit legalább a hősöknek a tokenjeire , de nem találtam semmit. Igy hat csináltam magam egyszerű rajzlapbol. Akinek van kedve a következő linkről letöltheti az alaprajzot es összerakhatja magának esetleg ki is tuningolhatja 🙂. https://boardgamegeek.com/filepage/233450/hero-tokens-boxes Ami meg a játékot illeti, meg csak ketszer jatszottunk és tanuljuk, de meg kell hagyni,nagyon nagy élményben volt részünk és gondolom ahogy rutinosabbak leszünk ez csak egyre jobb lesz 👍

 • harnas1207

  2022-01-02 02:01:57

  Most már csak a többi add-on kellene, de ezek jelenleg nem kaphatók :(

 • mikeoldfield

  2021-12-21 15:17:02

  Köszönjük szépen . Majd átjátszuk az egész ünnepeket 🙂

 • harnas1207

  2021-12-21 14:43:15

  Szia!

  Tlamagames-től tudtam megrendelni a Core box minis verziót. Hivatalosan ma kaptam kézbe. A magyar szabályzat végső megjelenéséig még várok a kipróbálással, de facebookon a magyar rajongói csoport már előállt egy majdnem kész verzióval. (A kaland verziók még hiányoznak)

  Nektek is Boldog Karácsonyt és jó játékot!

 • mikeoldfield

  2021-12-21 11:21:15

  Es melyik valtozatot rzendelted meg ? Nekem meg novemberben jott meg az alap core box. Hát már az egy elmeny volt ahogy kibontottuk a gyerekekkel a tokeneket pedig vagy fel oraig nyomkottuk. Azota sajnos meg csak egy jatekot nyomtunk le a csaladdal 2 felnot + 2 gyermek + legkisebb dobalta a harc kozben a kockakat. Nem tudtuk 100% -ra a szabalyokat de igy is nagyon nagy elmeny volt, de majd most az unnepek alatt lesz ido es bepotoljuk a hianyossagokat Az megvan hogy 2022 elso negyedeben kezdodik az uj kampany a szinten nagyon nagy kiegeszitore a Gamefoundon https://www.youtube.com/watch?v=YcrXqMDHbAY&t=1481s es ismet majd lehet rendelni az alapjatekot is. Jovo ev elejen az e-shopon szinten lesznek majd ujra kaphatok a tartozekok ,figurak , gryff es a tartok. Ha esetleg segítsegre volna szugseged a szabalyokkal es nem talalnad meg angolul , akkor utana nezhetek a cseheknél :- ) Ugyhogy nagyon Kellemes Karácsonyi unnepeket kivánok mindenkinek !

 • harnas1207

  2021-12-19 11:38:30

  Rábeszéltél, ma jött meg a csomag.

 • mikeoldfield

  2021-11-22 23:05:56

  Ha valakit érdekelne , ma este inditottak el az Euthia webshopot a kovetkezö cimen: https://store.euthia.com/ es meg az utolso darab angol nyelvu valtozatokat meg lehet rendelni

 • mikeoldfield

  2021-10-08 12:19:25

  Még nincs webshopjuk a Diea Gamesnek de október végére készen kellene lenni, de addig is lehet rendelni az e-mail címükön keresztül.Ahogy irtam nekik, le a kalappal, nagyon készségesek.

 • harnas1207

  2021-10-08 10:33:18

  Nekik nincs webshopjuk nem? Én nem találom. Azonban több viszonteladó levette a választékából az Euthiát :(

 • mikeoldfield

  2021-10-08 09:17:46

  • Sziasztok , közvetlen az Euthia tervezőitől kaptam azt az infót hogy egy kisseb rajongói csoport nekifogott a magyar forditasnak, de mostanra csak ketten vagy egy tagura szűkültek és igy "kicsit" tovabb fog tartani nekik a forditas.

 • mikeoldfield

  2021-10-05 12:28:12

  https://ksr-ugc.imgix.net/assets/029/314/280/09a74f9ddb2d5889fd57d6fc040b4f0f_original.png?ixlib=rb-4.0.2&w=680&fit=max&v=1591101835&auto=format&frame=1&lossless=true&s=c6f8355c601e3a46953052adae554bae Úgy tudom hogy, voltak rajongoi felajanlasok a magyar forditasra és a KS oldalan is azt irjak hogy van, de egyenlore nem találtam rá a neten

 • harnas1207

  2021-10-05 11:22:34

  Magyar játékszabály fordításról nincs esetleg híred?

 • mikeoldfield

  2021-10-05 08:39:13

  Jo hirek. 😃 Kb. november felében űjabb két konténernyi Euthia érkezik meg a cseh DIEA Games raktárjába és oktober végére készen kellene lenni a saját webshopjuknak. Ha viszont valaki már most szeretné megrendelni a játékot , akkor azt e-mailben megteheti a következö cimen dieagames@gmail.com angol nyelven .

 • mikeoldfield

  2021-10-02 12:39:09

  Tegnap elött maga a tervezö osztotta meg a hirt hogy most oktoberben jön meg a hajo Europaba a játékkal. Az egész vilagba 4100 db lesz kiszallitva es Csehorszagba jön kb. + 100 db . Az eredeti KS idöpont április 2021 volt. A Covid nagyon nagy problemakat okozott a tervezöknek. Tegnaptol viszon az egyetlen cseh webshop is lehuzta már a kinálatábol és már ott sem lehet megrendelni.

 • mikeoldfield

  2021-09-06 20:38:50

  Sziasztok, a videokhoz beküldtem egy uj videot a z első hivatalos unboxingrol. Amikor viszont utana neztem egy cseh webshopon hogy majd karacsonyra meglepem magam , hát kicsit tényleg meglepődtem hogy a legolcsob változat 90 eurorol felugrott 125 eurora. Na majd meglátom hogy alakulnak a dolgok.

 • Csiracsirke

  2021-04-14 15:52:03

  Én erről miért nem tudtam ez az a játék ami ÉN vagyok rengeteg token fegyverek varázslatok sárkányok karakterfejlesztés és a minis változat sem volt "drága". Mondjuk ennek a játéknak egy nagyobb asztalt is kell venni 😃 kiváncsi leszek a FwG végigjátszására majd...

 • veerzoltan80

  2021-04-14 10:47:27

  Hát ez elég brutálnak néz ki, nem ismertem eddig, de ezt a hiányosságom most pótolni fogom.

 • mikeoldfield

  2021-04-14 09:58:15

  A jatek cseh oldalan ahol elő lehet rendelni nincs HU valtozat a valasztekban. Csak ENG, GER, CZ és FRA. Mondjuk nem volna rossz ha valamelyik Magyar kiado kiadna magyarul🙂

 • nemi92

  2021-04-14 09:29:46

  Nagyon örülök, hogy hozzászóltál ehhez a játékhoz, mert így rátalálhattam én is! Nagyon heavynek, gamernek néz ki a dolog, brutál jó! Esetleg azt nem tudod megmondani, hogy magyar kiadás várható belőle, vagy csak angolul fog érkezni a játék? Köszi! :)

 • mikeoldfield

  2021-04-14 08:47:34

  Az elődje az "Euthia föld legendái" lett kituningolva de nagyon. Kb. májustól vagy júniustól kezdik majd arulni. A legolcsob 90€ lesz és a max 250 €. Az egyik legjobb RPG tarsasjatek 2021-ben.

Az Euthia: Torment of Resurrection társasjáték és kiegészítői (6)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 8 óra
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Tadeáš Spousta, Markéta Spoustová
 • Illusztrátor:  Jiří Dvorský, Petr Štich, Iveta Doležalová
 • Kiadók:  Steamforged Games Ltd., DIEA Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, francia, német

Kiadások

 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 27.5 cm x 37.5 cm x 26 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.5 cm x 37.5 cm x 26 cm
  • Súly: 5.7 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.5 cm x 37.5 cm x 26 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.5 cm x 37.5 cm x 26 cm
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.5 cm x 37.5 cm x 20 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Euthia: Torment of Resurrection társasjátékhoz