Dűlőre jutunk
Dűlőre jutunk
Dűlőre jutunk
Dűlőre jutunk
Videó beküldése

Dűlőre jutunk társasjáték

társasjáték, 2024
Értékelem!

A Dűlőre jutunk egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a negotiation mechanizmusokra. Ki lesz az év borásza? A Dűlőre jutunk magyar...

A Dűlőre jutunk egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a negotiation mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

Ki lesz az év borásza?

A Dűlőre jutunk magyar fejlesztésű, könnyen tanulható családi társajáték. A játékosok szüretelnek, préselnek, bort készítenek – hogy eladhassák azokat.

Hajnóczy Soma, a Fröccs címűfrissítőpartijáték szerzője–akinem melleslegkétszeres bűvészvilágbajnok is–ezúttal egy igazi családi ínyencséget varázsolt előa kalapból:aDűlőre jutunk könnyed, taktikus játék, melyben tapasztalt borászok bőrébe bújva járjuk majd a dűlőket, hogy az onnan szüretelt szőlőből bort, a borból pedig minél győzelmi pontot nyerjünk.

A dűlők, amik a játék központi elemét alkotólapkák, nem csak azért fontosak, mert ezekre helyezzük és innen szerezzükaszőlőjelzőket, hanem a játékban végrehajthatóakciókat is ezekkel a lapkákkal aktiváljuk. A szőlőből ugyanis nem lesz csak úgy, zokszónélkül győzelmi pont, és ezt minden igazi borász tudja. A dűlőről a szőlőegyenesen a présházba kerül, onnan pedig a pincébe, de ekkor már hordóban. Itt aztán érlelődik egy darabig, aztán lehet palackozni: az impozáns szőlőfürtöket előbb apróhordók, majdcsinos kis borosüvegek váltják fel. Ezekkel már lehet is teljesíteni a rendeléseket, kinek két vörös és egy rozé, kinek egy fehér, egy vörös, az a fő, hogy győzelmi pont lesz belőle!

Mindeközben a játékosok különbözőbónuszokat aktiválhatnak, amelyek segítségével méghatékonyabban borászkodhatnak, egy-egy jólfelépítettkombinációval körözve le társaikat. Ezen kívül haladómódban a játékosok különleges képességeket is kapnak, a kitüntetések játékmód pedig plusz mélységet ad a borászversenynek.

Ha szereted a könnyed, mégis tartalmas játékokat, a hűvös szőlőszemeket és a napfényes dűlőket idézőidillt, kóstolj bele egy órára, milyen érzés szőlősgazdának lenni!Vajon te leszel a borászok ásza?

Forrás: Gémklub
Az üzletekben most 13% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 11 000 Ft-tól
 • 35 ajánlat

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Pakli tervezés, Negotiation

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Dűlőre jutunk társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Dűlőre jutunkPixelDrake, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Hibátlan, újszerű állapotban. Abudapesti személyes átvételt preferálom, de posta és csomagautomata is megoldható, a vevő terhére.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Dűlőre jutunk társasjáték videók (2)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Tozsi

  2024-03-31 23:58:55

  Hát itt meg hogyhogy nincs még semmi? 🙄😳

  Én azok közé tartozom, akik szeretik Somától a Fröccs-öt is, nekem az a játék már csak a partik során lezajló alkudozásokkal meghálálta a befektetést. 😇
  Itt viszont szintet lépett a szerző és egy jóval összetettebb társast tett le az asztalra. Persze még így is kényelmesen a családi kategóriában marad, de azért már van min agyalni, lehet tervezni, kicsit stratégiázni. 👌
  Röviden összefoglalva megrendeléseket igyekszünk teljesíteni, akcióválasztások segítségével. Szőlőkhöz jutunk, amiket aztán hordókba préselünk, majd borrá érlelünk. ✌ A teljesített rendelésekért pontok járnak, ráadásul ezekből a kártyákból közben egy mini tablót is építünk, extra jutalomért.
  A doboz tartalmaz két játékvariánst, amikkel mélyíthetünk picit az élményen, illetve egy szóló-módot is.
  Az alkatrészek minősége bennem felemás érzéseket keltett. 😳 Összességében szerintem nagyon szép, hangulatos asztalképpel rendelkezik. Jók a színek, a rajzok, harmonizál. A kártyák és a kinyomkodós elemek...hát...határeset. Nem olyan rosszak, de jónak sem feltétlen mondanám őket. 😛 A műanyag komponensek közül a szőlők és a hordók kimondottan tetszenek és jó minőségűek, viszont a palackok között már (az én példányomban legalábbis) akadt néhány bicebóca, illetve festési hibás. De nálam ez még a 'belefér' kategória, el tudom nézni, nem rontja el az összképet. Ami talán a leginkább zavar, azok a papírból hajtogatott tároló rekeszek. Bár, ha úgy vesszük, legalább adtak valamit erre a célra. 💁‍♂️ A semminél természetesen jobb. 😉
  Az inzert is kap egy piros pontot. Már önmagában a tény, hogy van. 😅 Mondjuk azért egy tutorial-t megnéznék róla, hogy egészen pontosan hogy lett kitalálva az elpakolás, mert én egyelőre bénázok vele. 😶 Kicsit szűkösnek érzem, de azért meg lehet oldani.

  Egyszóval én bátran ajánlom kipróbálásra, tsiztességes kis játék lett! 😌
  Hajrá magyar fejlesztők! 💪🇭🇺

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 40 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Soma Hajnóczy
 • Illusztrátor:  Soma Hajnóczy
 • Kiadók:  Gém Klub Kft.
 • Elérhető nyelvek:  magyar

Kiadások

 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 19 cm x 27.5 cm x 6.6 cm
  • Súly: 0.9 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dűlőre jutunk társasjátékhoz