Dream Quest
Videó beküldése

Dream Quest társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Dream Quest egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a vonal húzás, a pakli tervezés és az útépítés mechanizmusokra.

Angol:
There is a land beyond the spheres known only to the most powerful Dreamers. It is a world of strange vistas, fantastical creatures, and inscrutable denizens. It is a land awash...

A Dream Quest egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a vonal húzás, a pakli tervezés és az útépítés mechanizmusokra.

Angol leírás

There is a land beyond the spheres known only to the most powerful Dreamers. It is a world of strange vistas, fantastical creatures, and inscrutable denizens. It is a land awash in mystery, and travellers there can become easily lost as the very ground around them shifts, changing the pathways and reforming the topography. But you have been drawn here on a quest for the greatest currency in any realm: knowledge.

In Dream Quest, Dreamers travel the Dreamlands as described by H.P. Lovecraft, attempting to complete legs of their journey, gathering knowledge and bartering for favours. Each time a Dreamer is Shaken, they move one step closer to consciousness, and expulsion from the game.

Using a map made of tiles and a hand of both Lore and Destination cards, players attempt to manipulate the map in a variety of ways in order to build continuous pathways. Doing so allows their dreamer to move to a destination, and gather knowledge. Connect multiple destinations for even greater learning. The first to reach the designated Knowledge goal is the winner, but be careful. As soon as any Dreamer wakes up, the game ends for everyone.

—description from the publisher

Kategória: Fantasy, Felfedező, Útvesztő
Mechanizmus: Moduláris tábla, Vonal húzás, Pakli tervezés, Útépítés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Dream Quest társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 - 60 perc
  • Játékosok:  2 - 4
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Kiadók:  (Self-Published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dream Quest társasjátékhoz