Doomtown Reloaded: Hell's Comin' With Me
Videó beküldése

Doomtown Reloaded: Hell's Comin' With Me

Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Doomtown: Reloaded kiegészítője.

A Doomtown Reloaded: Hell's Comin' With Me egy összetett kiegészítő a Doomtown: Reloaded társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. Az alapjátékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb...

A Doomtown Reloaded: Hell's Comin' With Me egy összetett kiegészítő a Doomtown: Reloaded társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. Az alapjátékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a terület befolyásolás/irányítás és a pakli építés mechanizmusokra.

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Horror, Városépítő, Kiegészítő, Vadnyugat
Mechanizmus: Kockáztatás, Váltakozó képességek, Pakli tervezés, Terület befolyásolás/irányítás, Pakli építés

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Doomtown: Reloaded társasjáték és kiegészítői (22)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Illusztrátor:  Jonathan Moore, Paolo Parente, Paul Herbert, Dan Frazier, Brent Chumley, Cheyenne Wright, Anthony Grabski, Pete Venters, William O'Connor, Chris Appel, Tom Fowler, Alan Pollack, Paul Carrick, Jonathan Hunt, M. Wayne Miller, Charles Urbach, Beet, Charles Keegan, David Hammond, Robert Humble, Bruno Balixa, Eric Ren, Carly Sorge, Donald Crank, Riccardo Rullo, Inna Vjuzhanina, Unique Litani Soparie, Igor Esaulov
 • Kiadók:  Pine Box Entertainment
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 15.2 cm x 2.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Doomtown Reloaded: Hell's Comin' With Me társasjátékhoz