Doomtown: Reloaded – A Grand Entrance
Videó beküldése

Doomtown: Reloaded – A Grand Entrance

Kiegészítő, 2016
Értékelem!

Ez a játék a Doomtown: Reloaded kiegészítője.

A Doomtown: Reloaded – A Grand Entrance egy összetett kiegészítő a Doomtown: Reloaded társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére. Az alapjátékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a bonyolultsága...

A Doomtown: Reloaded – A Grand Entrance egy összetett kiegészítő a Doomtown: Reloaded társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére. Az alapjátékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Kategória: Kiegészítő

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Doomtown: Reloaded társasjáték és kiegészítői (22)

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Alderac Entertainment Group (AEG)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English first edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Doomtown: Reloaded – A Grand Entrance társasjátékhoz